مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید

من قصد دارم یه سیستم تا سقف ۵.۵ ببندم: سیستم پیشنهادی
چند تا سوال دارم و ممنون میشم بهم کمک کنین

تو این مدت خیلی چیزا از این تاپیک یاد گرفتم و اینکه یه سری ابهامات واسم باقی مونده
۱. واسه انتخاب کیس حتما باید هزینه زیادی کرد ?? چون من واسم زیبایی اولویت نداره مهم پرفرمنس که از قطعات میخوام بگیرم

۲. در انتخاب کردن رم ها ، باس رم ها چقدر میتونه تاثیر داشته باشه

۳. واسه انتخاب مین بورد ، مثلا مدلهایی که از یک برند در سری های مختلف نام گذاری شدن تاثیر مستقیم در پرفرمنس دریافتی داره ?

۴. در آینده قصد اورکلاک و sli کردن کرت گرافیک دارم ، کدوم یک از برندهای موجود در حالت sli فریم بهتری میدن و برای اورکلاک مناسب ترن

۵. آیا ssd drive جز ملزومات یک سیستم h.e هستش ??

شرمنده خیلی طولانی شد و اینکه ممنون میشم جایی رو بهم معرفی کنین که از لحاظ قیمت و اصل بودن قطعات مطمن باشم

پیشا پیش تشکر

سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید

من قصد دارم یه سیستم تا سقف ۵.۵ ببندم: سیستم پیشنهادی
چند تا سوال دارم و ممنون میشم بهم کمک کنین

تو این مدت خیلی چیزا از این تاپیک یاد گرفتم و اینکه یه سری ابهامات واسم باقی مونده
۱. واسه انتخاب کیس حتما باید هزینه زیادی کرد ?? چون من واسم زیبایی اولویت نداره مهم پرفرمنس که از قطعات میخوام بگیرم

۲. در انتخاب کردن رم ها ، باس رم ها چقدر میتونه تاثیر داشته باشه

۳. واسه انتخاب مین بورد ، مثلا مدلهایی که از یک برند در سری های مختلف نام گذاری شدن تاثیر مستقیم در پرفرمنس دریافتی داره ?

۴. در آینده قصد اورکلاک و sli کردن کرت گرافیک دارم ، کدوم یک از برندهای موجود در حالت sli فریم بهتری میدن و برای اورکلاک مناسب ترن

۵. آیا ssd drive جز ملزومات یک سیستم h.e هستش ??

شرمنده خیلی طولانی شد و اینکه ممنون میشم جایی رو بهم معرفی کنین که از لحاظ قیمت و اصل بودن قطعات مطمن باشم

پیشا پیش تشکر

به فروم ما خوش آمدید

1- خیر، هزینه ی اصلی رو همیشه روی قطعات با اولویت بالا مثل کارت گرافیک و پردازنده و رم قرار می دیم، بعدا اگر بودجه اجازه میداد روی قطعات دیگه تقسیم میشه
اما کیس رو هم از نظر تهویه ی مناسب و ابعاد باید متناسب با قطعات انتخاب کرد، مثلا ممکنه یه کیس 100 تومنی مناسب جا دادن یه کارت گرافیکی بزرگ نباشه و همینطور گردش هوای متناسب رو نداشته باشه، در نتیجه باید مدل بهتری انتخاب بشه که طبیعتا امکانات دیگه ای هم داره.

2- برای بازی تقریبا بالاتر از 1600/1866/2000 هیچ تاثیری ایجاد نمیشه، برای رندر و محتوا تاثیرگذار هست.
3- خیر، تفاوتشون در راندمان نیست، در امکانات هست، بیشتر از 10 درصد تفاوت در راندمان نیست.
4- همه ی برندهای مطرح مدلهایی با امکانات دارن، ایسوس، MSI و GIGA
5- اگه بودجه از یه حدی بالاتر باشه قطعا جزو ضروریات هست.

سلام.
یک سوال که خیلی من توش گیر کردم اینه!!
من مشخصات قطعاتم اینه
رم 8 باس 1600
گرافیک r9 270x
حالا بین 2 انتخاب موندم!!!
میخوام هم مین و cpu بخرم هم مانیتور!!! با 1050(البته دست دوم!!!)
2 انتخاب دارم
1. مین b85=====> حدود 240
2. cpu 4690 ====> 550
3. مانیتور 20 اینچ معمولی حدود 220
یا
مین b85 =====> 260
cpu 4150 =====> 320
مانیتور full hd تو رنج 500 تومن مثل 23MP65HQ
همه این قطعاتی که گفتم دست دوم میخوام بگیرم و قیمت دست دوم رو زدم!!
حالا با توجه به باقی قطعات کدوم خرید اصولی تره؟؟
مرسی

سلام.
یک سوال که خیلی من توش گیر کردم اینه!!
من مشخصات قطعاتم اینه
رم 8 باس 1600
گرافیک r9 270x
حالا بین 2 انتخاب موندم!!!
میخوام هم مین و cpu بخرم هم مانیتور!!! با 1050(البته دست دوم!!!)
2 انتخاب دارم
1. مین b85=====> حدود 240
2. cpu 4690 ====> 550
3. مانیتور 20 اینچ معمولی حدود 220
یا
مین b85 =====> 260
cpu 4150 =====> 320
مانیتور full hd تو رنج 500 تومن مثل 23MP65HQ
همه این قطعاتی که گفتم دست دوم میخوام بگیرم و قیمت دست دوم رو زدم!!
حالا با توجه به باقی قطعات کدوم خرید اصولی تره؟؟
مرسی

گزینه ی اول شاید بهتر باشه ، نه کاملا!

اما برای قطعات شما، چون هم به قدرت کارت گرافیکتون می خوره و هم پردازنده قویتر باشه بهتره.
در عین حال مانیتور 20 اینچ رزولوشن کمتر از 1080 داره که مناسب تجربه یلذت بخش از بازیها نیست، اما خب پردازنده ی 300 تومنی هم توان مورد نیاز پردازشهای سنگین رو در حد یه 4 هسته ای نداره.

دوست عزیز تا بوده همین بود
دنیای تکنولوژی هیچ وقت وای نمی ایسته منتظر باشی اون بیاد باز رزولیشن 8کی میاد این داستان قطعه و تکنولوژی همینطور ادامه داره
مخصوصا از سال 2000به بعد رشد تکنولوژی سریع و سریعتر شده دیگه میل خودته!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
این مسئله که هیچ شکی درش نیست
ولی توی همین روند هم بعضی مواقع هست که واقعا برا خرید زمان مناسب نیست
و بعضی مواقع مناسبه برا خرید

سلام دوستان میخوام ی پیسی واسه گیم جمع کنم . نظرتون راجع ب این سیستم چیه؟؟ پاوری ک نوشتم واسه سیستم کافی ه ؟
main h97 plus
cpu : intel i5 4440
vga : r9 280
power : 600
dvd rw : asus
case : green maqnum
monitor : 22" lg ips
ram : 8gig 1600

سلام دوستان میخوام ی پیسی واسه گیم جمع کنم . نظرتون راجع ب این سیستم چیه؟؟ پاوری ک نوشتم واسه سیستم کافی ه ؟
main h97 plus
cpu : intel i5 4440
vga : r9 280
power : 600
dvd rw : asus
case : green maqnum
monitor : 22" lg ips
ram : 8gig 1600

مشکلی نداره
پاور هم همون 600 وات گرین کفایت می کنه

سلام فرشید جان سی پی یو های برادول چقدر قوی ترند نسبت به هاسول می ارزه سی پی یوم رو عوض کنم با یه i3 جدید یا نه سی پی یوم اینه i3 4130

هنوز که پردازنده های مخصوص دسکتاپ Broadwell عرضه نشدند و به این زودی هم نمیشن، بنچمارکی هم منتشر نشده که بشه تفاوت راندمان رو سنجید

اونچه که مشخص هست اینه که این پردازنده ها عمده برتریشون در مصرف خیلی کمتر هست که اونا رو برای لپ تاپ ها و All in One ها مناسب می کنه و بعیده که تفاوت راندمان محسوسی با Haswell داشته باشند.

سلام فرشید جان سی پی یو های برادول چقدر قوی ترند نسبت به هاسول می ارزه سی پی یوم رو عوض کنم با یه i3 جدید یا نه سی پی یوم اینه i3 4130

تا اونجا که من خبر دارم برادول برای دسکتاپ عرضه نمیشه و یه سره میره برای اواخر سال 2015 که اسکایلک عرضه بشه

سلام خدمت دوستان من میخاستم یه سیستم ببندم2000000 تا 2300000هرینه هم میکنم (مادربرد-سی پی یو -رم -گرافیک-پاور-تنها میخام* هارد و دی وی دی رام دارم*)با سپاس

سلام

آقا فرشید یکی از دوستان توی سایت همسایه کارت gtx690 رو با قیمت خوبی برای فروش گذاشته.به نظر شما ارزش داره من کارت 780 خودمو بدم و با مبلغ کمی اون کارت رو بردارم؟
به نظر شما با این کار تاثیر چشمگیری توی کیفیت بازی ها ایجاد میشه؟

اگه با صدای کمی بیشتر و مصرف زیاد کارت 690 مشکلی نداری بله 690 تو اکثر بازیها فریم بهتری میده ولی تفاوت فریم بین 5 تا15 فریم هست تفاوت رو ultra و روانی بیشتر حس میشه.

بهتر نیست یه کم صبر کنی و 780 ti بگیری که عالیه.!؟!

سلام خدمت دوستان من میخاستم یه سیستم ببندم2000000 تا 2300000هرینه هم میکنم (مادربرد-سی پی یو -رم -گرافیک-پاور-تنها میخام* هارد و دی وی دی رام دارم*)با سپاس

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA: GTX 760 OC 2GB GDDR5 /R9 280 3GB
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام

آقا فرشید یکی از دوستان توی سایت همسایه کارت gtx690 رو با قیمت خوبی برای فروش گذاشته.به نظر شما ارزش داره من کارت 780 خودمو بدم و با مبلغ کمی اون کارت رو بردارم؟
به نظر شما با این کار تاثیر چشمگیری توی کیفیت بازی ها ایجاد میشه؟

اصلا هم ارزش نداره، چه کاریه؟!
کارت 3 گیگ تک هسته ای خودت رو با کارت 4 گیگ ( دو گیگ واقعی) دو هسته ای عوض کنی که فقط توی بنچمارک امتیاز بیشتر بگیری؟ اصلا منطقی نیست.
درسته که 690 سریعتر هست اما نه برای بازیهای نسل جدید که رم 3 گیگ و 4 گیگ لازم دارن .

سلام ، آقا فرشید این سیستم رو توصیه میکنین؟
(بنظرتون خرید مجازی از سایت های معتبر مطمئن تره یا پاساژهای تهران مثل رضا ؟ شناختی روی قطعات ندارم)

Green X8 Raptor
ASUS DirectCU II OC R9290-DC2OC-4GD5 Radeon R9 290 4GB
Intel 4th Gen Core i5-4690K
Green High Performance Series GP700A-HP
Toshiba 2TB DT01ACA200
ASUS H97-PRO Gamer
ADATA Premier SP610 128GB
Geil Evo Veloce 4GB DDR3 1600MHz GEV34GB1600C11SC

اگه سیستم خوبیه بازدهیش تا چندساله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟