مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام .
آقا فرشیدد یه مدل هاب usb 3 رو به من پیشنهاد کرد به نام dlink 1340 یا 1342
همه تهران رو گشتم هیچ جا نداشت ؟!!!
ممنون میشم کمک کنید از کجا میتونم تهیه کنم .

سلام و عرض ادب خدمت آقا فرشید
من سیستم زیر رو خریدم:
main : asus rarnger / cpu : 4790k / ram :2*4 g / vga : 970 g1 / case : green x4 /psu : green 700 hp
حالا میخوام پاور رو بخاطر نویز نسبتا زیادش عوض کنم و مدلهای زیر رو مد نظر دارم.ممنون میشم که بگید کدوم یکی از نظر نویز و کیفیت(بدون در نظر گرفتن قیمت!!!) وضعیت بهتری رو داره؟
EVGA SuperNova 650W G1 *Gold*
*Enermax Revolution X'T 630W *Gold
Cooler Master Vanguard 650W *Gold*
Corsair CX750M *Bronze*
Corsair RM750 *Gold*
با تشکر
موفق باشید

سلام
تو سایتی که گذاشتم 3 تا gtx 980 با برندهای متفاوت وجود داره.ممنون میشم بگید کدوم بهتره

و دوم اینکه مشخصات سیستم من اینا هستن...
cpu :core i5 2300
MB : asus p8p67
ram : 8G G.skill
vga : gtx460 SE
power : 560 green
حالا میخواستم ببینم میتونم GTX 980 روش سوار کنم بدون تعویض قطعه؟
اگه نه کدوما رو عوض کنم

آخرین ویرایش:
درود به اساتید تاپیک
از سیستم قبلی ام یک رایتر و یک هارد یه ترا برام مونده، سه تومن هم برای سیستم جدید فراهم کرده ام اگر یک کیس مناسب معرفی کنید ممنون می شوم (با این کیس پیشنهادی در بازی ها جدید چه خروجی می تونم بگیرم؟)
سپاس

سلام!!!
بالاخره بعد کلی تحقیق و اذیت کردن شما دوستان!!!
یک دونه r9-270x خریدم این مدل رو
بعد گارانتی نداره یعنی داره ها شرکتیه
و همچنین واسه ماینینگ استفاده نشده!!!
من 500 خریدم؟؟؟ چطوره اگه بالاست معامله نکنم چون هنوز وقت دارم!!
و یک چیز دیگه کف نیاز این گرافیک برای cpu چیه؟؟؟
و پاور چند میخواد با 535 کارش راه میافته؟؟؟
و کلا خرید این گرافیک خوبه یا نع؟؟؟
و همچنین ارزش برابر کارایی خوبی داره یا انتخاب بهتری هم دارم تو این رنج قیمت؟؟؟
مرسی

قیمت بالا نیست اما اون برند رو نمی دونم با چه تضمینی میگی برای ماینینگ استفاده نشده
پردازنده رو هم می تونی در کمترین حالت Core i3 4160 در نظر بگیری و در حالت متناسب هم Core i5 4460

برای پاور هم 500 وات یا بالاتر کفایت می کنه.
انتخاب بهتری که نیست اما هر چی برای گرافیک بیشتر هزینه بشه و مدل بالاتری خریداری بشه بهتر هست.

مرسی فرشید جان جوابم را گرفتم.
میخواستم ببینم با توجه به اینکه مگویید تا 9 ماه دیگر سوکت جدید معرفی میشود میصرفه این مادربورد ها را با این سوکت تهیه کرد یا نه ایا پردازنده دیگری با قدرت بیشتر از 4790 را ساپورت میکند که خوب گویا با سری Broadwell هم مشکلی ندارد.
به هر مادربورد فونداسیون کار است و دوست ندارم دو سال دیگر با تغییر پردازنده 4790 به مدل تازه تر مجبور به تعویض مادربورد بشم.

اگه جوابتون رو گرفتید پس کدوم سوکت و کدوم پردازنده رو مدنظر دارید؟!
انتخاب سوکت دست شما نیست، سازنده ی پردازنده تعیین می کنه که سوکت موجود چقدر دوام داشته باشه.

شما بجای پرداختن به این نگرانیها بهتره تمام این موارد رو به عهده ی کارشناس بزاری و سخت افزاری رو که توصیه میشه خریداری کنی.

سلام .
آقا فرشیدد یه مدل هاب usb 3 رو به من پیشنهاد کرد به نام dlink 1340 یا 1342
همه تهران رو گشتم هیچ جا نداشت ؟!!!
ممنون میشم کمک کنید از کجا میتونم تهیه کنم .

وقتی نمایندگی موجود نداره یعنی نمیشه کاریش کرد،

سلام و عرض ادب خدمت آقا فرشید
من سیستم زیر رو خریدم:
main : asus rarnger / cpu : 4790k / ram :2*4 g / vga : 970 g1 / case : green x4 /psu : green 700 hp
حالا میخوام پاور رو بخاطر نویز نسبتا زیادش عوض کنم و مدلهای زیر رو مد نظر دارم.ممنون میشم که بگید کدوم یکی از نظر نویز و کیفیت(بدون در نظر گرفتن قیمت!!!) وضعیت بهتری رو داره؟
EVGA SuperNova 650W G1 *Gold*
*Enermax Revolution X'T 630W *Gold
Cooler Master Vanguard 650W *Gold*
Corsair CX750M *Bronze*
Corsair RM750 *Gold*
با تشکر
موفق باشید

مدلهای EnerMax و Corsair دارای فن های کم صداتری هستند.
در مورد مدل 700 وات هم نمی دونم چقدر مشکل صدا داشتید که قصد تعویضش رو دارید اما معمولا باهاش مشکلی نداریم. هر چند که پاورهای OCZ در رده ی پاورهای سری OC نیستند.

سلام
تو سایتی که گذاشتم 3 تا gtx 980 با برندهای متفاوت وجود داره.ممنون میشم بگید کدوم بهتره

و دوم اینکه مشخصات سیستم من اینا هستن...
cpu :core i5 2300
MB : asus p8p67
ram : 8G G.skill
vga : gtx460 SE
power : 560 green
حالا میخواستم ببینم میتونم GTX 980 روش سوار کنم بدون تعویض قطعه؟
اگه نه کدوما رو عوض کنم

شماکه بهتر از من باید بدونید نباید لینک فروشنده رو اینجا گذاشت! لطفا حذفش کنید.

تمام قیمتهای لینک مربوطه بالاتر از قیمت بازار هست و برای 980 هم از هر سه برند ایسوس و گیگا و MSI و در رده ی بعدی هم ZOTAC توصیه میشه
کارت 980 هم روی سیستم شما بدون هیچ تغییری کار خواهد کرد، پاور هم کافیه اما 560 وات رو خاطرم نمیاد!

فقط اینکه پردازنده و به دنبالش مادربرد برای اون کارت داره گلوگاه میشه و باید قدم بعدی ارتقا باشه.

درود به اساتید تاپیک
از سیستم قبلی ام یک رایتر و یک هارد یه ترا برام مونده، سه تومن هم برای سیستم جدید فراهم کرده ام اگر یک کیس مناسب معرفی کنید ممنون می شوم (با این کیس پیشنهادی در بازی ها جدید چه خروجی می تونم بگیرم؟)
سپاس

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:ZOTAC Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3260 میشه و بهتره از اینا کمتر برندارید.
تا دو سال بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080 رو پشتیبانی خواهد کرد.

اگر pcmaxhw.com معتبر در بیاد G1 میگیرم وگرنه مجبورم یا گیگ معمولی یا همون زوتاکو بگیرم

وقت بخیر

بنده لیدر اصلی گروه سخت افزاری و صاحب کل PCMAXHW هستم , اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم

دوست عزیز، تبلیغات و بازاریابی در اینجا ممنوع هست، لطفا پستتون رو پاک کنید !

دوست گلم بنده تبلیغی نکردم تصادفی کامنتی مبنا بر اعتبار سایتم دیدم که باید بهش پاسخ میدادم نه چیز دیگه ای , اگر جوابی هم نمیدادم اون کاربر شاید از هیچ جای دیگه هم به جواب نمیرسید به هر حال پست ادیت کردم

Last edited by a moderator:
سلام فرشید جان بودجه ای حدود 5 تا 7تومن درنظر گرفته شده
این قطعات رو با کمک خودتون انتخاب کردم :
M/b :
ASUS maximus VII Ranger z97 or ASUS H97 Pro Gamer
CPU :
Intel core i7 4790k or core i7 4790
HDD : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm
Memory :
Corsair Vengeance pro 2*8 GB ddr3 2133
or 2*8 GB ddr3 1600
VGA :
ASUS GTX 970 Strix or Gigabyte GTX 970 G1
or ASUS GTX 980 Strix or Gigabyte GTX 980 G1
----------------------------------
در مورد کیس و پاور هم بهم کمک کنید .نیاز به کولر جدا هم دارم ؟
لطفا قیمت تمام شده ی کیس با قطعات مدل پایین تر ذکر شده و مدلای بالاتر تفاوت قیمتشون چقدر خواهد شد
یه سوال هم خارج از بحث دارم : دلیل ارزونتر بودن مدلهای Zotac چیه ؟!

آخرین ویرایش:
سلام به اقايون (مخصوصا فرشيد خان)

من براي يکي از دوستان ميخوام سيستم بخرم براي گيم، حدود 3400 تا 3600 هم بودجه داره رفيق ما!! چه سيستمي پيشنهاد ميکنيد؟

البته بگم بدون مانيتور!! در ضمن اگه ممکنه گراقيک و مين رو فقط از برند‌هاي گيگا و ايسوس پيشنهاد بديد !!

همچنين اگه باز قيمت هرقطعه رو بگيد متشکر ميشم! (اخه ميرم بازار يخرم تو پاچم نکنن :d )

سلام ، من رشتم معماریه و باید از نرم افزار هایی مثل autocad و 3ds max استفاده کنم . ویندوز هم 7 هست 32بیت و سیستمم مال دوران بوق:دی:| اوضاع مالی زیاد خوب نیست ، راه بهتر خرید لب تاپ هست که تا مجبور نشم نمیتونم بگیرم! برای همین میخواستم ببینم اگه مثلا بخوام این نرم افزار هارو روی سیستم خونه اجرا کنم و یه سیستم ببندم ، چقدر هزینه ش میشه! یه سیستم حداقلی !
این سیستم خسته ـه من هست:دی

AutoCAD 2014 System Requirements
اینم در مورد سیستم مورد نیاز توضیح داده . راستی باید یه درایور هم بگیرم چون دی وی دی رو به سختی میخونه!:|
ممنون میشم راهنمایی کنید .

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان بودجه ای حدود 5 تا 7تومن درنظر گرفته شده
این قطعات رو با کمک خودتون انتخاب کردم :
M/b :
ASUS maximus VII Ranger z97 or ASUS H97 Pro Gamer
CPU :
Intel core i7 4790k or core i7 4790
Memory :
Corsair Vengeance pro 2*8 GB ddr3 2133
or 2*8 GB ddr3 1600
VGA :
ASUS GTX 970 Strix or Gigabyte GTX 970 G1
or ASUS GTX 980 Strix or Gigabyte GTX 980 G1
----------------------------------
در مورد کیس و پاور هم بهم کمک کنید .نیاز به کولر جدا هم دارم ؟
لطفا قیمت تمام شده ی کیس با قطعات مدل پایین تر ذکر شده و مدلای بالاتر تفاوت قیمتشون چقدر خواهد شد
یه سوال هم خارج از بحث دارم : دلیل ارزونتر بودن مدلهای Zotac چیه ؟!

برای پاور یه مدل 650 وات به بالا و برای کیس هم یه مدل مثل X6/X7/X8 از گرین می تونه در کلاس قطعات دیگتون باشه.
این کیسها از 300 تومن به بالا هستن و پاور هم اگه گرین باشه از 280 به بالا و اگه برند خارجی باشه از 350 تومن به بالا هست.

برای قیمت پایین و بالا پازل طراحی کردی که من نمی تونم حل کنم! قطعات رو مجزا و مشخص کن تا بشه حساب کرد.

برند ZOTAC هم کلا ارزونتره چون مدلهای معمولیش از برند رفرنس NVIDIA استفاده می کنن و کولینگ ارزونتر و معمولی تری دارن، در حالی که برندهای ایسوس و گیگا و MSI بردهاشون رو خودشون طراحی می کنن، قطعات بالاتری روی برد میزارن و کولینگ با کیفیت ساخت بالاتر و راندمان بهتر( خنک و کم صداتر) طراحی ، آزمایش و استفاده می کنن.

سلام به اقايون (مخصوصا فرشيد خان)

من براي يکي از دوستان ميخوام سيستم بخرم براي گيم، حدود 3400 تا 3600 هم بودجه داره رفيق ما!! چه سيستمي پيشنهاد ميکنيد؟

البته بگم بدون مانيتور!! در ضمن اگه ممکنه گراقيک و مين رو فقط از برند‌هاي گيگا و ايسوس پيشنهاد بديد !!

همچنين اگه باز قيمت هرقطعه رو بگيد متشکر ميشم! (اخه ميرم بازار يخرم تو پاچم نکنن :d )

CPU:INTEL Core I5 4460
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:ASUS Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا حدود 3900 میشه و توصیه میشه کمتر از این بودجه نزارید، چون تفاوت راندمان با سیستمی که 300 تومن ارزونتره تفاوت 2 نسل میشه!

سلام ، من رشتم معماریه و باید از نرم افزار هایی مثل autocad و 3ds max استفاده کنم . ویندوز هم 7 هست 32بیت و سیستمم مال دوران بوق:دی:| اوضاع مالی زیاد خوب نیست ، راه بهتر خرید لب تاپ هست که تا مجبور نشم نمیتونم بگیرم! برای همین میخواستم ببینم اگه مثلا بخوام این نرم افزار هارو روی سیستم خونه اجرا کنم و یه سیستم ببندم ، چقدر هزینه ش میشه! یه سیستم حداقلی !
این سیستم خسته ـه من هست:دی

AutoCAD 2014 System Requirements
اینم در مورد سیستم مورد نیاز توضیح داده . راستی باید یه درایور هم بگیرم چون دی وی دی رو به سختی میخونه!:|
ممنون میشم راهنمایی کنید .

سیستم شما بازنشست بشه!

سیستم حداقلی مناسب نیاز شما هم حداقل 3 تومن هزینش میشه، چون پردازنده ی 4 هسته ای و بقیه ی قطعات رو معمولی در نظر گرفتیم. تفاوتش با سیستم شما چند برابر خواهد بود!

برای پاور یه مدل 650 وات به بالا و برای کیس هم یه مدل مثل X6/X7/X8 از گرین می تونه در کلاس قطعات دیگتون باشه.
این کیسها از 300 تومن به بالا هستن و پاور هم اگه گرین باشه از 280 به بالا و اگه برند خارجی باشه از 350 تومن به بالا هست.

برای قیمت پایین و بالا پازل طراحی کردی که من نمی تونم حل کنم! قطعات رو مجزا و مشخص کن تا بشه حساب کرد.

برند ZOTAC هم کلا ارزونتره چون مدلهای معمولیش از برند رفرنس NVIDIA استفاده می کنن و کولینگ ارزونتر و معمولی تری دارن، در حالی که برندهای ایسوس و گیگا و MSI بردهاشون رو خودشون طراحی می کنن، قطعات بالاتری روی برد میزارن و کولینگ با کیفیت ساخت بالاتر و راندمان بهتر( خنک و کم صداتر) طراحی ، آزمایش و استفاده می کنن.
من اهل اورکلاک نیستم و زیاد ازش سر درنمیارم . فقط خواستم بدونم اگر مدل بدون K رو بردارم ، مدتی بعد سر فرکانس و این دست مسائل به مشکلی برنمیخورم ؟! میخوام با هزینه ی مناسب حالا حالا ها مشکل پردازشی نداشته باشم

در مورد مادربورد هم ترجیح میدم Z97 رو بخرم اما سوالی که پیش میاد اینه که بین دو مدل VII Ranger و مدل ساده ی ASUS Z97-C تفاوت محسوسی با هدف گیمینگ ایجاد میشه ؟ ( به غیر ویژگی SLI )
ویژگیهای اضافه گیمینگ Ranger کاربردی هست تا هزینه بیشتری بشه براش ؟!
رمهای 16گیگ 2133 قیمتشون چنده ؟ راندمان کاریش تو گیم محسوس هست تا هزینه بشه برای بالاتر از 1600 ؟
انتخاب گرافیکم همون GTX 970 G1 Gaming هستش یا مدلای مشابه از 970 این برند. لیست زیر هماهنگ هستن با هم ؟ قیمت تقریبیش چقد میشه ؟

--------------------- قطعات نهایی :
( البته با توجه به سوال اولم اختیار عوض کردن مدل پردازنده رو دارید ) :
ASUS maximus VII Ranger z97
core i7 4790k
SSD : Intel 120GB
Corsair Vengeance pro 2*8 GB 1600/2133
Gigabyte GTX 970 G1
Case : Green X6
Power : ؟

من اهل اورکلاک نیستم و زیاد ازش سر درنمیارم . فقط خواستم بدونم اگر مدل بدون K رو بردارم ، مدتی بعد سر فرکانس و این دست مسائل به مشکلی برنمیخورم ؟! میخوام با هزینه ی مناسب حالا حالا ها مشکل پردازشی نداشته باشم

در مورد مادربورد هم ترجیح میدم Z97 رو بخرم اما سوالی که پیش میاد اینه که بین دو مدل VII Ranger و مدل ساده ی ASUS Z97-C تفاوت محسوسی با هدف گیمینگ ایجاد میشه ؟ ( به غیر ویژگی SLI )
ویژگیهای اضافه گیمینگ Ranger کاربردی هست تا هزینه بیشتری بشه براش ؟!
رمهای 16گیگ 2133 قیمتشون چنده ؟ راندمان کاریش تو گیم محسوس هست تا هزینه بشه برای بالاتر از 1600 ؟
انتخاب گرافیکم همون GTX 970 G1 Gaming هستش یا مدلای مشابه از 970 این برند. لیست زیر هماهنگ هستن با هم ؟ قیمت تقریبیش چقد میشه ؟

--------------------- قطعات نهایی :
( البته با توجه به سوال اولم اختیار عوض کردن مدل پردازنده رو دارید ) :
ASUS maximus VII Ranger z97
core i7 4790k
SSD : Intel 120GB
Corsair Vengeance pro 2*8 GB 1600/2133
Gigabyte GTX 970 G1
Case : Green X6
Power : ؟

تفاوت قیمت مدل K با مدل بدون K زیاد نیست و در ضمن در مورد این مدل بخصوص پردازنده ی 4790K فرکانس کاری خیلی بیشتری نسبت به مدل معمولی 4790 داره که ممکنه بعدها توی بازیها تاثیرگذار باشه، بنابراین برای سیستم شما 4790K توصیه میشه

در مورد مادربرد هم مدل RANGER مزیتهای مشخصی داره، مثل کارت صدای تقویت شده و بهتر و همینطور کارت شبکه ی اینتل با تاخیر کمتر که توی بازیهای آنلاین قراره بهتر عمل کنه. بنابراین برای این اولویتها ارزش خرید توی سیستم گیمینگ رو داره

در مورد رم هم سرعتهای 1600 و 1866 و 2000 کافیه و بالاتر تاثیری توی بازیها نداره

لیستتون هم خوبه، اما SSD اینتل الان بهترین نیست، من SAMSUNG 850 PRO رو توصیه می کنم.

قیمت تقریبی 5380 میشه.

سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید

من قصد دارم یه سیستم تا سقف ۵.۵ ببندم: سیستم پیشنهادی
چند تا سوال دارم و ممنون میشم بهم کمک کنین

تو این مدت خیلی چیزا از این تاپیک یاد گرفتم و اینکه یه سری ابهامات واسم باقی مونده
۱. واسه انتخاب کیس حتما باید هزینه زیادی کرد ?? چون من واسم زیبایی اولویت نداره مهم پرفرمنس که از قطعات میخوام بگیرم

۲. در انتخاب کردن رم ها ، باس رم ها چقدر میتونه تاثیر داشته باشه

۳. واسه انتخاب مین بورد ، مثلا مدلهایی که از یک برند در سری های مختلف نام گذاری شدن تاثیر مستقیم در پرفرمنس دریافتی داره ?

۴. در آینده قصد اورکلاک و sli کردن کرت گرافیک دارم ، کدوم یک از برندهای موجود در حالت sli فریم بهتری میدن و برای اورکلاک مناسب ترن

۵. آیا ssd drive جز ملزومات یک سیستم h.e هستش ??

شرمنده خیلی طولانی شد و اینکه ممنون میشم جایی رو بهم معرفی کنین که از لحاظ قیمت و اصل بودن قطعات مطمن باشم

پیشا پیش تشکر

سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید

من قصد دارم یه سیستم تا سقف ۵.۵ ببندم: سیستم پیشنهادی
چند تا سوال دارم و ممنون میشم بهم کمک کنین

تو این مدت خیلی چیزا از این تاپیک یاد گرفتم و اینکه یه سری ابهامات واسم باقی مونده
۱. واسه انتخاب کیس حتما باید هزینه زیادی کرد ?? چون من واسم زیبایی اولویت نداره مهم پرفرمنس که از قطعات میخوام بگیرم

۲. در انتخاب کردن رم ها ، باس رم ها چقدر میتونه تاثیر داشته باشه

۳. واسه انتخاب مین بورد ، مثلا مدلهایی که از یک برند در سری های مختلف نام گذاری شدن تاثیر مستقیم در پرفرمنس دریافتی داره ?

۴. در آینده قصد اورکلاک و sli کردن کرت گرافیک دارم ، کدوم یک از برندهای موجود در حالت sli فریم بهتری میدن و برای اورکلاک مناسب ترن

۵. آیا ssd drive جز ملزومات یک سیستم h.e هستش ??

شرمنده خیلی طولانی شد و اینکه ممنون میشم جایی رو بهم معرفی کنین که از لحاظ قیمت و اصل بودن قطعات مطمن باشم

پیشا پیش تشکر

به فروم ما خوش آمدید

1- خیر، هزینه ی اصلی رو همیشه روی قطعات با اولویت بالا مثل کارت گرافیک و پردازنده و رم قرار می دیم، بعدا اگر بودجه اجازه میداد روی قطعات دیگه تقسیم میشه
اما کیس رو هم از نظر تهویه ی مناسب و ابعاد باید متناسب با قطعات انتخاب کرد، مثلا ممکنه یه کیس 100 تومنی مناسب جا دادن یه کارت گرافیکی بزرگ نباشه و همینطور گردش هوای متناسب رو نداشته باشه، در نتیجه باید مدل بهتری انتخاب بشه که طبیعتا امکانات دیگه ای هم داره.

2- برای بازی تقریبا بالاتر از 1600/1866/2000 هیچ تاثیری ایجاد نمیشه، برای رندر و محتوا تاثیرگذار هست.
3- خیر، تفاوتشون در راندمان نیست، در امکانات هست، بیشتر از 10 درصد تفاوت در راندمان نیست.
4- همه ی برندهای مطرح مدلهایی با امکانات دارن، ایسوس، MSI و GIGA
5- اگه بودجه از یه حدی بالاتر باشه قطعا جزو ضروریات هست.

سلام.
یک سوال که خیلی من توش گیر کردم اینه!!
من مشخصات قطعاتم اینه
رم 8 باس 1600
گرافیک r9 270x
حالا بین 2 انتخاب موندم!!!
میخوام هم مین و cpu بخرم هم مانیتور!!! با 1050(البته دست دوم!!!)
2 انتخاب دارم
1. مین b85=====> حدود 240
2. cpu 4690 ====> 550
3. مانیتور 20 اینچ معمولی حدود 220
یا
مین b85 =====> 260
cpu 4150 =====> 320
مانیتور full hd تو رنج 500 تومن مثل 23MP65HQ
همه این قطعاتی که گفتم دست دوم میخوام بگیرم و قیمت دست دوم رو زدم!!
حالا با توجه به باقی قطعات کدوم خرید اصولی تره؟؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or