سلام!!!
بالاخره بعد کلی تحقیق و اذیت کردن شما دوستان!!!
یک دونه r9-270x خریدم این مدل رو
بعد گارانتی نداره یعنی داره ها شرکتیه
و همچنین واسه ماینینگ استفاده نشده!!!
من 500 خریدم؟؟؟ چطوره اگه بالاست معامله نکنم چون هنوز وقت دارم!!
و یک چیز دیگه کف نیاز این گرافیک برای cpu چیه؟؟؟
و پاور چند میخواد با 535 کارش راه میافته؟؟؟
و کلا خرید این گرافیک خوبه یا نع؟؟؟
و همچنین ارزش برابر کارایی خوبی داره یا انتخاب بهتری هم دارم تو این رنج قیمت؟؟؟
مرسی
قیمت بالا نیست اما اون برند رو نمی دونم با چه تضمینی میگی برای ماینینگ استفاده نشده
پردازنده رو هم می تونی در کمترین حالت Core i3 4160 در نظر بگیری و در حالت متناسب هم Core i5 4460
برای پاور هم 500 وات یا بالاتر کفایت می کنه.
انتخاب بهتری که نیست اما هر چی برای گرافیک بیشتر هزینه بشه و مدل بالاتری خریداری بشه بهتر هست.
مرسی فرشید جان جوابم را گرفتم.
میخواستم ببینم با توجه به اینکه مگویید تا 9 ماه دیگر سوکت جدید معرفی میشود میصرفه این مادربورد ها را با این سوکت تهیه کرد یا نه ایا پردازنده دیگری با قدرت بیشتر از 4790 را ساپورت میکند که خوب گویا با سری Broadwell هم مشکلی ندارد.
به هر مادربورد فونداسیون کار است و دوست ندارم دو سال دیگر با تغییر پردازنده 4790 به مدل تازه تر مجبور به تعویض مادربورد بشم.
اگه جوابتون رو گرفتید پس کدوم سوکت و کدوم پردازنده رو مدنظر دارید؟!
انتخاب سوکت دست شما نیست، سازنده ی پردازنده تعیین می کنه که سوکت موجود چقدر دوام داشته باشه.
شما بجای پرداختن به این نگرانیها بهتره تمام این موارد رو به عهده ی کارشناس بزاری و سخت افزاری رو که توصیه میشه خریداری کنی.
سلام .
آقا فرشیدد یه مدل هاب usb 3 رو به من پیشنهاد کرد به نام dlink 1340 یا 1342
همه تهران رو گشتم هیچ جا نداشت ؟!!!
ممنون میشم کمک کنید از کجا میتونم تهیه کنم .
وقتی نمایندگی موجود نداره یعنی نمیشه کاریش کرد،
سلام و عرض ادب خدمت آقا فرشید
من سیستم زیر رو خریدم:
main : asus rarnger / cpu : 4790k / ram :2*4 g / vga : 970 g1 / case : green x4 /psu : green 700 hp
حالا میخوام پاور رو بخاطر نویز نسبتا زیادش عوض کنم و مدلهای زیر رو مد نظر دارم.ممنون میشم که بگید کدوم یکی از نظر نویز و کیفیت(بدون در نظر گرفتن قیمت!!!) وضعیت بهتری رو داره؟
EVGA SuperNova 650W G1 *Gold*
*Enermax Revolution X'T 630W *Gold
Cooler Master Vanguard 650W *Gold*
Corsair CX750M *Bronze*
Corsair RM750 *Gold*
با تشکر
موفق باشید
مدلهای EnerMax و Corsair دارای فن های کم صداتری هستند.
در مورد مدل 700 وات هم نمی دونم چقدر مشکل صدا داشتید که قصد تعویضش رو دارید اما معمولا باهاش مشکلی نداریم. هر چند که پاورهای OCZ در رده ی پاورهای سری OC نیستند.
سلام
تو سایتی که گذاشتم 3 تا gtx 980 با برندهای متفاوت وجود داره.ممنون میشم بگید کدوم بهتره
و دوم اینکه مشخصات سیستم من اینا هستن...
cpu :core i5 2300
MB : asus p8p67
ram : 8G G.skill
vga : gtx460 SE
power : 560 green
حالا میخواستم ببینم میتونم GTX 980 روش سوار کنم بدون تعویض قطعه؟
اگه نه کدوما رو عوض کنم
شماکه بهتر از من باید بدونید نباید لینک فروشنده رو اینجا گذاشت! لطفا حذفش کنید.
تمام قیمتهای لینک مربوطه بالاتر از قیمت بازار هست و برای 980 هم از هر سه برند ایسوس و گیگا و MSI و در رده ی بعدی هم ZOTAC توصیه میشه
کارت 980 هم روی سیستم شما بدون هیچ تغییری کار خواهد کرد، پاور هم کافیه اما 560 وات رو خاطرم نمیاد!
فقط اینکه پردازنده و به دنبالش مادربرد برای اون کارت داره گلوگاه میشه و باید قدم بعدی ارتقا باشه.
درود به اساتید تاپیک
از سیستم قبلی ام یک رایتر و یک هارد یه ترا برام مونده، سه تومن هم برای سیستم جدید فراهم کرده ام اگر یک کیس مناسب معرفی کنید ممنون می شوم (با این کیس پیشنهادی در بازی ها جدید چه خروجی می تونم بگیرم؟)
سپاس
CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:ZOTAC Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
اینا حدود 3260 میشه و بهتره از اینا کمتر برندارید.
تا دو سال بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1080 رو پشتیبانی خواهد کرد.