مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
برای همین سیستم:
Motherboard: ASUS MAXIMUS VII HERO
CPU: Intel Core i7-4790K
Ram: Corsair Vengeance Pro DDR3 2*8=16GB
Graphic: Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition (Or Normal GTX 970)

سوال اصلی: چه "پاور"، "کیس"، "کولر سی پی یو" و "فن کیس" معرفی می کنید؟ نمی خواهم خیلی خرج و هزینه زیادی سر ظاهر و تزئین کامپیوتر و این گونه مسائل بکنم و این که همیشه قطعات دمایی متعادل داشته باشند کافی است و در کل یک سری قطعات خوب و با قیمتی مناسب و متعادل معرفی کنید. (نه خیلی گران و قوی باشد که لازم نشود و نه ضعیف که سیستم نتواند به خوبی کار کند) برای کیس هم نسبتا ساده باشد و صرفا دستگاه در آن خوب کار کند نمی خواهم که خیلی پر زرق و برق و دارای نور های مختلف و... باشد. (فرض کنید که در 24 ساعت، کامپیوتر 23 ساعت روشن است و 4 الی 6 ساعت از 24 ساعت با آن کار سنگین نظیر بازی می شود)
سوال فرعی: تفاوت نسخه Omega با نسخه عادی GTX 970 خیلی زیاد است؟ یعنی مثلا برای عنوان غیر بهینه ای و زیادی سنگین نظیر AC Unity، آیا هر دو می توانند در بالاترین جزئیات 1080 بازی را حداقل 30 فریم اجرا کنند؟ آیا باقی بازی های (نظیر Middle Earth و...) را هر دو 60 فریم اجرا می کنند؟
با تشکر از پاسخگویی شما.

برای این سیستم پاور 650 وات یا بالاتر هم کافیه، حالا یا 650 وات یا 700 وات گرین باشه فرقی نمی کنه

کیس هم تا حدی سلیقه ای هست، از مدلهای GREEN X3 تا X8/X9 رو می تونید ببینید و انتخاب کنید

برای کولینگ پردازنده هم Thermalright Macho-02 توصیه میشه

فن کیس هم فعلا نیازی به خرید فن جداگانه نیست.

تفاوت نسخه های گرافیک هم فقط در فرکانس کاری GPU هست که تفاوتی حدود 5 درصد ایجاد می کنه. هر دو مدل هم می تونن از پس بازیهای جدید بربیان، مشکلی نیست.

فرشید جان میشه یه دسته خوب(گیم پد)برا بازی معرفی کنی که چه برندی با چه مدلی هست(قیمت مهم نیست)
تو بازار هم راحت پیدا بشه

ممنون میشم

سلام و درود بر آقا فرشید و دیگر اساتید تاپیک.
پسر خالم یه 10 میلیونی (شما 12 میلیون حساب کنین) رو گذاشته کنار برای خرید سیستم جدید.2 تایی نشستیم یه چیزایی رو رو کاغذ آوردیم.حالا از شما می خوایم که : 1- یه نظر کارشناسی در مورد سیستم زیر بدید 2- یه سیستم خوب با 12 میلیون پیشنهاد بدید.
Monitor : asus 24 VG248QE
Case : Green x9 predator v2
Motherboard : gigabyte GA-z97X-gaming G1 wifi-BK
CPU : Intel Core i7-4790k
RAM : Gskill TridentX 2x8=16 DDR3 1600MHz
VGA : gigabyte 980 gtx G1 gaming or zotac 980 gtx AMP!Extreme Edition بین این 2 تا کارت موندیم.به نظر شما کدومو بگیریم؟
HDD : wd caviar black 2TB
CPU Cooler : Corsair H60 High Performance
Speaker : Creative Inspire T6300 or Logitech z-506
SSD : A-data XPG SX910 128GB من میگم SSD نگیر خودش اصرار داره...نظر شما چیه؟
یه بلوری رایتر با یه دی وی دی رام هم میخواد
الان مصرف برق اینا چقدر میشه؟850 کافیه؟
--------------------------------------------------
حالا یه چیزای هم اینجا برای خودم میخوام.
1-موس (تا 200 هزار تومان)
2-کیبورد ( تا 400 هزار تومان)
3-هدست (تا 600 هزار تومان)
اینا رو در نظر دارم :
Corsair Raptor M45
Corsair vengeance k95 or corsair raptor k50
هدست هم فیلم و آهنگ و بازی به یه اندازه میخوام واسه همین اینا رو درنظر گرفتم :
Razer kraken 7.1
razer tiamat 2.2

فرشید جان میشه یه دسته خوب(گیم پد)برا بازی معرفی کنی که چه برندی با چه مدلی هست(قیمت مهم نیست)

ممنون میشم
اگر بتونی دسته xbox one رو که دارای سیم mini usb است پیدا کنی عالیه. در غیر اینصورت دسته razer sabertooth رو تهیه کنید. دسته razer حدود 290 است.
دسته razer رو همین هفته تهیه کردم. دکمه های نرمی داره، همچنین 6 دکمه اضافه و قابلیت برنامه ریزی و تعیین حساسیت می باشد.

ممنون میشم

هیچی بهتر از مدل خود مایکروسافت که MS XBOX 360 Controller for Windows PC باشه نیست، برندهای Razer و Logitech هم مدلهای مشابه ای با کیفیت مطلوب دارن اما گرونتر هستن.
هم با سیم داره و هم بی سیم.

سلام و درود بر آقا فرشید و دیگر اساتید تاپیک.
پسر خالم یه 10 میلیونی (شما 12 میلیون حساب کنین) رو گذاشته کنار برای خرید سیستم جدید.2 تایی نشستیم یه چیزایی رو رو کاغذ آوردیم.حالا از شما می خوایم که : 1- یه نظر کارشناسی در مورد سیستم زیر بدید 2- یه سیستم خوب با 12 میلیون پیشنهاد بدید.
Monitor : asus 24 VG248QE
Case : Green x9 predator v2
Motherboard : gigabyte GA-z97X-gaming G1 wifi-BK
CPU : Intel Core i7-4790k
RAM : Gskill TridentX 2x8=16 DDR3 1600MHz
VGA : gigabyte 980 gtx G1 gaming or zotac 980 gtx AMP!Extreme Edition بین این 2 تا کارت موندیم.به نظر شما کدومو بگیریم؟
HDD : wd caviar black 2TB
CPU Cooler : Corsair H60 High Performance
Speaker : Creative Inspire T6300 or Logitech z-506
SSD : A-data XPG SX910 128GB من میگم SSD نگیر خودش اصرار داره...نظر شما چیه؟
یه بلوری رایتر با یه دی وی دی رام هم میخواد
الان مصرف برق اینا چقدر میشه؟850 کافیه؟
--------------------------------------------------
حالا یه چیزای هم اینجا برای خودم میخوام.
1-موس (تا 200 هزار تومان)
2-کیبورد ( تا 400 هزار تومان)
3-هدست (تا 600 هزار تومان)
اینا رو در نظر دارم :
Corsair Raptor M45
Corsair vengeance k95 or corsair raptor k50
هدست هم فیلم و آهنگ و بازی به یه اندازه میخوام واسه همین اینا رو درنظر گرفتم :
Razer kraken 7.1
razer tiamat 2.2

سیستم خوبیه، فقط شما دوتا کارت گرافیک رو با بودجه ی 12 تومن در نظر داشته باش، با این بودجه و این مانیتور تک کارت گرافیکی معنی نمیده و کافی هم نیست. دوتا 970 ارجحیت داره.
در مورد گرافیک خب G1 سرتره اما گرونتر هم هست ( حتما دوتا)

در مورد SSD شما اشتباه کردی، قطعا باید SSD داشته باشه و نه این مدل، یه مدل قویتر مثل SAMSUNG 850 PRO

مصرف برق با در نظر گرفتن دوتا کارت 980 بیشتر از 850 وات نیست اما 900 وات باشه بهتره.

موس: RAZER DeathAdder یا Logitech G406s
کیبورد: Razer BlackWido Expert 2014
هدست: KARAKEN RAZER یا SteelSeries Cyberia V2

کولینگ H60 هم مناسب نیست، حداقل H80i باشه یا بهتر H100i

تشکر .
ممنون میشم یه هیت سینک برام معرفی کنی که جدا هم نیازه کوچولو باشه ! هیت سینک هایی که دیدم تو کیس جا نمیشن.

هیت سینک نه، بسته ی کامل رو به همراه فن می گن کولینگ

من مدل True Spirit رو معرفی کردم که خیلی بزرگ نیست، اگه کوچیک باشه راندمانش هم خوب نیست.

آقا فرشید یه سیستم (فقط کیس) با 9.500 پیشنهاد کن(اون 2.500 دیگه که صرف چیزای دیگه میشه).
در مورد کارت گرافیک هم توی کاغذ که extreme edition زوتاک سرتره ولی خوب هرچی شما بگی

آخرین ویرایش:
اگه در کیس رو باز بذارم مشکلی نیست که ؟ چون فکر کنم مجبور باشم !!

خیر، در کیس رو نباید باز گذاشت، اگر خود کیس تهویه ی خوبی داشته باشه باز گذاشتنش باعث مختل شدن گردش هوا میشه.

آقا فرشید یه سیستم (فقط کیس) با 9.500 پیشنهاد کن(اون 2.500 دیگه که صرف چیزای دیگه میشه).
در مورد کارت گرافیک هم توی کاغذ که extreme edition زوتاک سرتره ولی خوب هرچی شما بگی

سرتر بودن معنیش با سریعتر بودن فرق داره! در انتخاب کلمات دقت می کنم!

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
Cooling: CORSAIR H100i
M/B:ASUS RANGER Z97
VGA:2*Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 850 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:CORSAIR 850W
CASE:GREEN X8

اینا حدود 9030 تومن میشن.

سلام آقا فرشاد
خسته نباشين
به نظرتون براي خريد يه سيستمي كه بشه باش راحت فور كي گيم زد ، بهترين زمان خريد چه زمانيه ؟! ( از لحاظ اومدن سوكت جديد و رم هاي دي دي آر فور ميگم )

سلام آقا فرشاد
خسته نباشين
به نظرتون براي خريد يه سيستمي كه بشه باش راحت فور كي گيم زد ، بهترين زمان خريد چه زمانيه ؟! ( از لحاظ اومدن سوكت جديد و رم هاي دي دي آر فور ميگم )

رزولوشن های بالا بیشتر بر عملکرد کارت گرافیکی متکی هستند و سوکت جدید و رم DDR4 هم حدود 9 ماه دیگه برای PC عرضه خواهد شد( سوکت X99 در رده ی PC گیمینگ نیست و رده ی فوق حرفه ای هست)
بنابراین شما هر وقت بخوای می تونی سیستم متناسب رو بگیری، اما فعلا قویترین کارت تک هسته ای دنیا که 980 باشه هم نمی تونه 60 فریم رو با بالاترین تنظیمات در این رزولوشن در اختیار بزاره و نیاز به دو کارت گرافیکی هست.

رزولوشن های بالا بیشتر بر عملکرد کارت گرافیکی متکی هستند و سوکت جدید و رم DDR4 هم حدود 9 ماه دیگه برای PC عرضه خواهد شد( سوکت X99 در رده ی PC گیمینگ نیست و رده ی فوق حرفه ای هست)
بنابراین شما هر وقت بخوای می تونی سیستم متناسب رو بگیری، اما فعلا قویترین کارت تک هسته ای دنیا که 980 باشه هم نمی تونه 60 فریم رو با بالاترین تنظیمات در این رزولوشن در اختیار بزاره و نیاز به دو کارت گرافیکی هست.

درسته برا گيمينگ مي خوام ولي خوب به نظرتون رو سيستم به جاي دي دي آر ٣ ، دي دي آر ٤ باشه بهتر نيست ؟!
بعد اينكه خوب آدم دوست داره وقتي يه كارت گرافيك ميخره ، ٣ ماه بعدش سريع يه مدل ديگه نياد روش
من الان جي تي ايكس ٧٨٠ دارم ، ولي متاسفانه زماني خريد كردم كه بعدش سريع كلا رسانه و گيم به سوي كيفيت فور كي هدايت شدن
الانم مي خوام يه تي وي فور كي بگيرم
اونوقت ادم وسوسه ميشه كه سيستمو به روز كنه
حدودا اون سيستمي كه بتونه راحت اجرا كنه گيم هارو روي كيفيت فور كي ، چقدر آب مي خوره و چه مشخصاتي داره ؟!
به نظرتون سري جديد كارت هاي گرافيك كي ميان ؟!
ممنونم از حوصله اي كه به خرج دادين

درسته برا گيمينگ مي خوام ولي خوب به نظرتون رو سيستم به جاي دي دي آر ٣ ، دي دي آر ٤ باشه بهتر نيست ؟!
بعد اينكه خوب آدم دوست داره وقتي يه كارت گرافيك ميخره ، ٣ ماه بعدش سريع يه مدل ديگه نياد روش
من الان جي تي ايكس ٧٨٠ دارم ، ولي متاسفانه زماني خريد كردم كه بعدش سريع كلا رسانه و گيم به سوي كيفيت فور كي هدايت شدن
حدودا اون سيستمي كه بتونه راحت اجرا كنه گيم هارو روي كيفيت فور كي ، چقدر آب مي خوره و چه مشخصاتي داره ؟!

دوست عزیز تا بوده همین بود
دنیای تکنولوژی هیچ وقت وای نمی ایسته منتظر باشی اون بیاد باز رزولیشن 8کی میاد این داستان قطعه و تکنولوژی همینطور ادامه داره
مخصوصا از سال 2000به بعد رشد تکنولوژی سریع و سریعتر شده دیگه میل خودته!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

در مورد DDR4 اگر از نظر فنی بپرسین می گم خیر، توی سیستم گیمینگ تاثیر گذار نیست و تحولی در بازیها ایجاد نمی کنه، اما از نقطه نظر روند رو به رشد نسلهای PC ای روند طبیعی هست، اما اینکه یک سال منتظرش بشینید خیر، معنی نداره، فقط در ابتدا دهن پر کن خواهد بود!

در مورد گرافیک هم باید سلیقتون رو اصلاح کنید، کارتهای گرافیکی هر 6 ماه تا یکسال یکبار پرچمدارهای سریعتری رو رونمایی می کنند اما این لزوما به معنی قدیمی شدن یا بدرد نخور شدن کارتهای قدرتمند قبلی از جمله کارت فعلی شما نیست. این چند ماه ولی تحول سریعی در ملزومات بازیها ی PC هم رخ داد که ناشی از معرفی نسل جدید کنسولها بودو این اتفاق هر 5 یا 6 سال یکبار رخ می ده و همیشگی نیست.

سیستم 4K رو یشه از حدود 6 تومن تا 10 یا 12 تومن هم در نظر گرفت، کارتهای جدید گرافیکی همین الان از نسل ماکسول و سری 970/980 موجود هستن و در مورد محصولات 2015 هم حدود 4 تا 6 ماه بعد باید منتظر موند.

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z97 RANGER
VGA:2*Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W CORSAIR
CASE:GREEN X8

این سیستم بعنوان نمونه قوی حدود 8 تومن برای 4K گیمینگ درمیاد.

سلام

فرشید جان این مادربوردها با سوکت 1150 که حال با یک 4790K یک میلیونی توصیه میشود بالاترین مدل سی پی یو که ساپورت میکنند چه مدلی است؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or