sina 4
کاربر سایت
سیستمی که گفتم ۳ تا تایتان داره (فک کنم شما فک،کردید یکی داره). در هر صورت بودجم حداکثر ۳۰ ولی اگه چیز خیلی تاپی باشه میتونم تا ۳۵ هم بیام.سیستم با هدف گیمینگ تهیه شده و بدون توجه به قیمت قطعات، هدف بدست آوردن بالاترین نتایج در آمار بنچمارک ها از بهترین ترکیب ممکن قطعات روز دنیا بوده و لزوما به معنای کیفیت یا راندمان بالاتر گیمینگ نیست( یعنی 95 تا 99 درصد همین راندمان رو با هزینه ی نصف این هم میشه در بازیها بدست آورد!)
شما حدود بودجه رو بگی می تونم بهت ترکیب مناسب سیستمی رو که از همون Origin می شه تهیه کرد بهت بگم، هر چند که همین ترکیب رو میشه در داخل و با هزینه ی کمتر و راندمان بالاتر فرآهم کرد .
قطعا شما برای 4K نیاز به سیستمی حداقل با دو کارت گرافیکی ( یه 980 تکی هم اکثرا کم میاره)خواهید داشت تا فریم مناسب و آخرین تنظیمات رو بگیرید و تفاوت سیستم پیشنهادی ما با سیستم لیست شده شما هم مهمترینش در انتخاب کارت گرافیکها خواهد بود.
همونطور که گفتم بستن سیستم در داخل بی نهایت منطقی تر از وارد کردن سیستم آماده و سفارشی هست! ( شرایط ایران، عدم پشتیبانی و غیره)
.
درمورد بستن تو داخل والا میگن تایتان حول و حوش ۱۰ تومان هستش که ۳ تاش میشه ۳۰ تومن درحالی که اون سیستمی که بالا گفتم کلا ۲۵ تومن درمیاد، میشه بیش تر توضیح بدید؟
پ.ن: درمورد راندکان اگه درست متوجه شده باشم شما میگید این قطعات دیگه بیش از حد قوی هستن و با کم ترش هم میشه همون ۱۲۰ فریم رو گرفت اما نکته ای که هست اینه که واقعا نمی خثام حتی ۱۵-۱۶ تومن بدم اما محبور شدم سال بعد دوباره یسری قطعات رو تعویض کنم چون همونطور که گفتم من رو 4k بازی می کنم