سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان فعال این بخش .
یه راهنمایی میخواستم درباره یک دوست که میخواد مبلغ 2 میلیون الی 2 میلیون و 300 هزینه کنه واسه یه سیستم خونگی البته گیم هم میزنه ولی خب نه در حد حرفه ای . دوستان یه کیس مناسب برای ایشون چی میشه بست ؟ گیم هم در حد Dota 2 میزنه و یه کم بالاتر و بقیه کاراش خلاصه میشه توی فیلم و موسیقی و اینترنت ولی دوست داره یه چیز شیک و خوشگل داشته باشه که بعدا برق بازی های دیگه هم اگر چشمش رو گرفت بتونه بازی دلخواه رو بدون دردسر بازی کنه ولی دیگه فکر نکنم بیشتر از این بتونه هزینه کنه .
با تشکر .
سلام
با 4 تومن میشه سیستمی جمع کرد که تا 4،5 سال دیگه بازی هارو حداقل با تنظیمات مدیوم و 30 فریم اجرا کرد
ممنون
اگه سوالم تکراری بود معذرت می خوام:-)
سلام
اقا فرشید می خواستم یه مانیتور بگیرم(ps3 رو هم می خوام بهش وصل کنم)
لطفا یه مدل بهم معرفی کنید
این مانیتور چطوره ASUS - 23" - VX238H - LED ؟
Chassis Fan Kit
Performance Fan Pack
Sound Dampening
AcoustiPack Sound Dampening Foam
Power Supply
SilverStone® 1500 Watt Modular
Motherboard
Asus® X99 Rampage V Extreme
Processor
Intel® Core™ i7 5960X 3.0GHz
Processor Overclock
Processor Overclock - Mach V
Processor Cooler
Asetek® Liquid Cooling - Mach V
Memory
64GB - 8x8GB - 2400MHz - DDR4
Video Card
NVIDIA® GTX TITAN Z
Video Card 2
- NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black
Video Card 3
-- NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black
Sound Card
Creative® Sound Blaster ZX
Networking
On-Board Ethernet
RAID
RAID 0 - Maximum HDD Performance
Hard Drive
Crucial® M550 SSD 256GB
Hard Drive 2
Crucial® M550 SSD 256GB
Hard Drive 3
Western Digital® Black™ 2TB
Optical Drive
Asus® 12x BluRay Writer
64-Bit Operating System
Microsoft® Windows 8.1 Pro
USB Rescue Drive
USB Rescue Drive
System Documentation
Falcon Northwest Manual
Warranty
3 Year Warranty - Mach V
سلام خدمت همه اساتید
آقا ما تا الان تو کار کنسول بودیم و یک لپتاپ،گیمینگ ریزر هم داشتم اما دیدم آبی ازشون گرم نمیشه گفتم PC بگیرم، نکته ای که هست اینه که یک ۴۶ اینچ 4k دارم پس سیستم قوی ای می خوام، گشتم و پرس و جو و دیدم origin بدک نیست اما falcon یه چیز دیگست، رفتم تو اسیتشون و دیدم گزینه های مختلفی داره واسه falcon northwest mach v و چون خودمم خیلی سررشته ندارم اونایی که بنظرم خوب بودن رو زدم واسه همین یحتمل بالانس نیستن قطعات:
Code:Chassis Fan Kit Performance Fan Pack Sound Dampening AcoustiPack Sound Dampening Foam Power Supply SilverStone® 1500 Watt Modular Motherboard Asus® X99 Rampage V Extreme Processor Intel® Core™ i7 5960X 3.0GHz Processor Overclock Processor Overclock - Mach V Processor Cooler Asetek® Liquid Cooling - Mach V Memory 64GB - 8x8GB - 2400MHz - DDR4 Video Card NVIDIA® GTX TITAN Z Video Card 2 - NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black Video Card 3 -- NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black Sound Card Creative® Sound Blaster ZX Networking On-Board Ethernet RAID RAID 0 - Maximum HDD Performance Hard Drive Crucial® M550 SSD 256GB Hard Drive 2 Crucial® M550 SSD 256GB Hard Drive 3 Western Digital® Black™ 2TB Optical Drive Asus® 12x BluRay Writer 64-Bit Operating System Microsoft® Windows 8.1 Pro USB Rescue Drive USB Rescue Drive System Documentation Falcon Northwest Manual Warranty 3 Year Warranty - Mach V
حالا این سیستم با هزینه ارسالش حدوا میشه ۹۳۰۰ دلار که تقریبا میشه سی و دو تومن، حالا دوتا سوال:
۱. اصلا این قطعات میخورن به هم؟ یعنی معقول هستش؟
۲. اینو همین ایران ببندم ارزون تر در میاد یا گرون تر؟
پیشاپیش ممنون
دوست گرامی شما احتمالا فرق بین سیستم رندر بازیها (مثل کرایسیس 3 و کال اف دی وتی ادونس وارفار و ...) و سیستم گیم رو نمیدونی!!!
اگر بخوان با این سیستم قسمت گرافیکی بازی رو رندر کن فک کنم به یه ساعت نکشیده کل بازی با حجم بالاتر 17 گیگ رو رندر کنه!!!
این برای گیم مافوق هست که اگه قیمت یه تایتان(گرافیک رو میگم) بخوای بخری 10600000 تومن قیمتشه تازه اگه سه تاشو باهم بتونی پیدا کنی.(معمولا برای تزیین میارن بعضی ها هم برای کلاس تک و توک میخرن یا برای شرکتهای گرافیکی).
سیستم انتخابی برای تغذیه چیکار میخوای بکنی 1600 فکنم کم بیاره!!!
برای گیم در حد 4K شما سیستم زیر رو ببند ارزونتره و این همه دنگ و فنگ نداره:
MOTHERBOARD: MAXIMUS VIIFORMULA
CPU:Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor
RAM: Corsair Vengeance Pro 32GB 8GBx4 2666MHz DDR3 Ram
VGA : 2* GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5
SSD : AData XPG SX910 512GB SATA3 SSD
H.D.D: WD Black 2TB 64MB Buffer HDD
POWER SUPPLY : Corsair AX1200i 80Plus Platinum Power Supply
case: Cooler Master Cosmos SE Case
Blu-ray: ASUS BW-16D1HT Pro 16x SATA Bluray Writer
جمعا با قیمت حدودی : 14500000 تومن تمام نیازهای گیم شما را تا 4 سال دیگه و یا حتی بیشتر برآورده میکنه
درضمن در خیلی از بنچ مارکها 980 در بازیها(نه رندر گرافیکی) عملکرد بهتری از تایتان داشته.
البته قسمت کننده بسته به کسی داره که اسمبل کنه که هرچی بیشتر هزینه کنی میتونی سیستم خنک کننده بهتری ببندی که حتما لازم میشه.(بین 500 تا 1 تومنه)
و در پایان اگه هنوز هم میخوای بالاترین رو ببندی ببند ولی تایتان رو با 980 عوض کن بهتر جواب میگیری.
دوست عزیزممنونم. والا خودمم حس کردم این خیلی تخیلیه اما مشکلی که هست اینه که تو ریویو همین سیستم که بالا گفتم رو 4k بازی ای مثل metro چیزی حدود ۷۰ فریم داده بود و خب با این وضعیت اگه سیستمی مثل چیزی که شما میگید ببندم نگران همین بازی های امروزی هستم چه برسه به چهار سال دیگه.
درمورد کارت گرافیک هم بله دیدم که 980 اکثرا چند فریمی بیش تر میده اما اگه بخوام همین رو ببندم حالا چند تا فریم خیلی مهم نیست برام در مقابل بنچمارک بیش تر titan تو نرم افزارا (بخوام انقدر خرج کنم داقل چیزی می بندم که دیگه بنچمارکش و نمرش بتونه جمع کنه)...
درمورد قیمت هم اینطور که شما میگید پس خیلی بنظر منطقی نمیاد بخوام اینجا ببندم همون سفارش بدم خیلی ارزون تر در میاد
سلام خدمت همه اساتید
آقا ما تا الان تو کار کنسول بودیم و یک لپتاپ،گیمینگ ریزر هم داشتم اما دیدم آبی ازشون گرم نمیشه گفتم PC بگیرم، نکته ای که هست اینه که یک ۴۶ اینچ 4k دارم پس سیستم قوی ای می خوام، گشتم و پرس و جو و دیدم origin بدک نیست اما falcon یه چیز دیگست، رفتم تو اسیتشون و دیدم گزینه های مختلفی داره واسه falcon northwest mach v و چون خودمم خیلی سررشته ندارم اونایی که بنظرم خوب بودن رو زدم واسه همین یحتمل بالانس نیستن قطعات:
Code:Chassis Fan Kit Performance Fan Pack Sound Dampening AcoustiPack Sound Dampening Foam Power Supply SilverStone® 1500 Watt Modular Motherboard Asus® X99 Rampage V Extreme Processor Intel® Core™ i7 5960X 3.0GHz Processor Overclock Processor Overclock - Mach V Processor Cooler Asetek® Liquid Cooling - Mach V Memory 64GB - 8x8GB - 2400MHz - DDR4 Video Card NVIDIA® GTX TITAN Z Video Card 2 - NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black Video Card 3 -- NVIDIA® GeForce® GTX TITAN Black Sound Card Creative® Sound Blaster ZX Networking On-Board Ethernet RAID RAID 0 - Maximum HDD Performance Hard Drive Crucial® M550 SSD 256GB Hard Drive 2 Crucial® M550 SSD 256GB Hard Drive 3 Western Digital® Black™ 2TB Optical Drive Asus® 12x BluRay Writer 64-Bit Operating System Microsoft® Windows 8.1 Pro USB Rescue Drive USB Rescue Drive System Documentation Falcon Northwest Manual Warranty 3 Year Warranty - Mach V
حالا این سیستم با هزینه ارسالش حدوا میشه ۹۳۰۰ دلار که تقریبا میشه سی و دو تومن، حالا دوتا سوال:
۱. اصلا این قطعات میخورن به هم؟ یعنی معقول هستش؟
۲. اینو همین ایران ببندم ارزون تر در میاد یا گرون تر؟
پیشاپیش ممنون
ممنونم. والا خودمم حس کردم این خیلی تخیلیه اما مشکلی که هست اینه که تو ریویو همین سیستم که بالا گفتم رو 4k بازی ای مثل metro چیزی حدود ۷۰ فریم داده بود و خب با این وضعیت اگه سیستمی مثل چیزی که شما میگید ببندم نگران همین بازی های امروزی هستم چه برسه به چهار سال دیگه.
درمورد کارت گرافیک هم بله دیدم که 980 اکثرا چند فریمی بیش تر میده اما اگه بخوام همین رو ببندم حالا چند تا فریم خیلی مهم نیست برام در مقابل بنچمارک بیش تر titan تو نرم افزارا (بخوام انقدر خرج کنم داقل چیزی می بندم که دیگه بنچمارکش و نمرش بتونه جمع کنه)...
درمورد قیمت هم اینطور که شما میگید پس خیلی بنظر منطقی نمیاد بخوام اینجا ببندم همون سفارش بدم خیلی ارزون تر در میاد
سلام خدمت آقا فرشید
میخواستم برای 4790k کولر h80i بگیرم که بعد از صحبت با چندتا از دوستان و خوندن چندتا reveiw سایت های مختلف الان به این نتیجه رسیدم که واترکولرهای closed loop تقریبا ارزش خرید نداره!!!هم نویز بالا هم قیمت بالا و هم کارایی نسبتا پایین خصوصا توی واترکولرهای با قیمت کمتر از 400 هزار تومن البته اگر من اشتباه میکنم ممنون میشم که شما تصحیح بفرمایید
به همین دلیل الان کاملا سردرگم شدم و نمیدونم چی بگیرم!!!
ممنون میشم که منو راهنمایی بفرماییید که الان با بودجه حدود 200 الی 400 چه ایرکولری(یا اگر باز هم پیشنهاد شما واتر کولر هست چه واتر کولری) بگیرم که:
1-از همه مهمتر نویز وصدا نداشته باشه!!!
2-مقرون بصرفه باشه چون حاظر نیستم مثلا بخاطر 1 درجه خنک تر یا مثلا اسم برند تفاوت قیمت زیادی رو بدم!!!مثلا الان قیمت Noctua NH-U12S حدود 240هزارتومنه ولی lusifer deepcool با دما و نویز کمتر طبق سایت techpowerup قیمتش 150هزار تومنه!!!
3-توی کیس گرین x4 جا بشه!!!
4-روی مینبورد asus ranger سوار بشه و مشکلی با رم ها نداشته باشه!!!
اگر موردی باشه که خودتون تست کرده باشید و شما پیشنهاد بدید که عالی میشه اگر هم از کولرهایی که گرین وارد میکنه کولری با نویز کم هست ممنون میشم معرفی کنید
با تشکر