مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در جواب دوست عزیزمون شرکت OEM معتبر و بزرگ که از این برند GREEN خرید میکنه رو نام ببرید تا اون موقع من حرفم رو پس بگیرم و زود قضاوت نکنم.
درضمن شما نمیتونید بگید چون مال ایرانه پس بنچمارک پر.
مثال آنتی ویروس IMEN هم مال ایران هست ولی تو رتبه بندی جهانی جای داره(بالاخره تو لیست هست یعنی بابا داره تولید میکنه)
AV-Comparatives AV-Vendors AV-Comparatives

بعد حالا برای GREEN سرچ بزنید تو همه ی بنچمارکها سر بزنید هیچی حتی تو لیست هم نیست پس چطور تو ایران تولید میکنه و عالی هست بازدهی واقعیش در برابر بقیه رقبا چنده؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

در جواب دوست عزیزمون شرکت OEM معتبر و بزرگ که از این برند GREEN خرید میکنه رو نام ببرید تا اون موقع من حرفم رو پس بگیرم و زود قضاوت نکنم.
مثال آنتی ویروس IMEN هم مال ایران هست ولی تو رتبه بندی جهانی جای داره(بالاخره تو لیست هست یعنی بابا داره تولید میکنه)
http://www.av-comparatives.org/av-vendors/

بعد حالا برای GREEN سرچ بزنید تو همه ی بنچمارکها سر بزنید هیچی حتی تو لیست هم نیست پس چطور تو ایران تولید میکنه و عالی هست بازدهی واقعیش در برابر بقیه رقبا چنده؟؟؟؟

AV-Comparatives AV-Vendors � AV-Comparatives

- - -ویرایش - - -

http://www.av-comparatives.org/av-vendors/

دوست عزیز عجله نکن!
نگفتم اونا از گرین خرید می کنند، گفتم گرین به اونها سفارش می ده!
خواهش کردم زحمت تحقیقش رو هم خودت بکشی، چون خیلی کاربرا اینجا این مطلب رو می دونن و تکرارش خیلی ضروری نیست

سلام
دوست عزیز عجله نکن!
نگفتم اونا از گرین خرید می کنند، گفتم گرین به اونها سفارش می ده!
خواهش کردم زحمت تحقیقش رو هم خودت بکشی، چون خیلی کاربرا اینجا این مطلب رو می دونن و تکرارش خیلی ضروری نیست
با اجازه‌ی فرشیدجان،‌ از شرکت‌های OEM‌ که گرین مشتری‌شون هست، CWT و High Power و در گذشته SevenTeam مطرح‌تر از بقیه هستند.
تحقیق خیلی مفصلی هم لازم نداره. با مراجعه به سایت خود گرین می‌تونید سازنده‌ی اصلی رو ببینید.

سلام به تمامی دوستان

بچه ها مشخصات سیستم من اینه میخواستم ببینم چه چیزی رو ارتقاع بدم که تمام بازی ها از قبیل فار کرای 4 رو روی حالت HIGH بازی کنم مرسی
سی پی یو : DUAL CORE E5700
گرافیک : AMD RADEON 5800 HD
رم : دوگیگ

سلام به تمامی دوستان

بچه ها مشخصات سیستم من اینه میخواستم ببینم چه چیزی رو ارتقاع بدم که تمام بازی ها از قبیل فار کرای 4 رو روی حالت HIGH بازی کنم مرسی
سلام عزیز تقریبا همه فقط احتمالا کیس برات بمونه
قطعات خیلی قدیمی شده برای گیم اونم روی high حالا اگه متوسط میگفتی یه چیزی.

سلام عزیز تقریبا همه فقط احتمالا کیس برات بمونه
قطعات خیلی قدیمی شده برای گیم اونم روی high حالا اگه متوسط میگفتی یه چیزی.

دوست من دیگه به این وضعیت هم که شما میگی نیست الان من اکثر بازی های جدید منتشر شده از قبیل همین فارکرای 4 رو به راحتی بازی میکنم .ولی روی حالت HIGH یکم سیستم کم میاره و با یه مقدار لوید بلند مدت روبه رو میشم از چند نفر سوال کردم بعضی ها گفتن سی پی یو رو چهار هسته ای کنم بعضی ها گفتن رم رو افزایش بدم الان من موندم که چیکار کنم و چی رو به چی ارتقاع بدم

سلام به تمامی دوستان

مادربوردم گیگابایت هستش _پاورم اینتل 850 وات هستش باس رم رو اطلاع ندارم اگه راهنمایی کنید که بتونم اونم بهتون بگم

همونطور که گفتن متاسفانه هیچ کدوم از قطعات سیستم قابل استفاده نخواهد بود، مگر هارد اگر SATA باشه که اونم خیلی کدنتر از مدلای فعلی هست و رایتر که اونم حتما باید SATA باشه.
بقیه ی قطعات از جمله پاور شما که برند متفرقه هست و کیس که برای قطعات جدید ممکنه از نظر تهویه کارامد نباشه قابل استفاده ی مجدد نیست.

رم سیستم هم احتمال زیاد DDR2 هست که اونم قابل استفاده نیست، حتی اگه DDR3 باشه هم باز در ترکیب سیستمی که حداقل دوتا ماجول 4 گیگی باید داشته باشه به کار نمیاد.

همونطور که گفتن متاسفانه هیچ کدوم از قطعات سیستم قابل استفاده نخواهد بود، مگر هارد اگر SATA باشه که اونم خیلی کدنتر از مدلای فعلی هست و رایتر که اونم حتما باید SATA باشه.
بقیه ی قطعات از جمله پاور شما که برند متفرقه هست و کیس که برای قطعات جدید ممکنه از نظر تهویه کارامد نباشه قابل استفاده ی مجدد نیست.

رم سیستم هم احتمال زیاد DDR2 هست که اونم قابل استفاده نیست، حتی اگه DDR3 باشه هم باز در ترکیب سیستمی که حداقل دوتا ماجول 4 گیگی باید داشته باشه به کار نمیاد.

بچه ها من فکر نمیکردم انقدر سیستمم وضعیتش خراب باشه اخه من الان بازی هارو به راحتی بازی میکنم ولی دوست داشتم با بالاترین گرافیک اجرا کنم . فکر میکردم با افزایش یک قطعه بتونم به این حالت برسم

بچه ها من فکر نمیکردم انقدر سیستمم وضعیتش خراب باشه اخه من الان بازی هارو به راحتی بازی میکنم ولی دوست داشتم با بالاترین گرافیک اجرا کنم . فکر میکردم با افزایش یک قطعه بتونم به این حالت برسم

سیستم شما فقط گیم رو رو پایین ترین میاره و شما بازی میکنی.
این حداقل سیستم برای گیم با گرافیک high این بازی هست:
سربرگ
[h=2]Recommended[/h]
Far Cry 4 system requirements | Can I Run Far Cry 4

سیستم شما فقط گیم رو رو پایین ترین میاره و شما بازی میکنی.
این حداقل سیستم برای گیم با گرافیک high این بازی هست:
سربرگ
Recommended

Far Cry 4 system requirements | Can I Run Far Cry 4

مجتبی جان حالا سی پی یو واسه مادربورد من چی مناسب هستش ؟ میشه نام ببرید و قیمتش رو هم واسم بگید . مادربورد بنده سی پی یو های 775 رو ساپورت میکنه ممنون

مدل دقیق رو با برنامه cpu-z برام از قسمت motherboard برام در بیار تا بگم تا چه سی پی یو ساپورت میکنه؟
اما پولت رو هدر نده بذار بعد کریسمس قیمتا نرمال بشه اواسط بهمن خرید کن ولی بازم میگم ارتقا این سیستم برای high پول هدر دادن چون نسل قدیمه.

مجتبی جان حالا سی پی یو واسه مادربورد من چی مناسب هستش ؟ میشه نام ببرید و قیمتش رو هم واسم بگید . مادربورد بنده سی پی یو های 775 رو ساپورت میکنه ممنون

خوب این CPU ها تقریبا منقرض شدن ، مگر اینک دست دوم پیدا کنی .
اگه پیدا کنی هم 4 هسته ای های سوکت 775 همون موقعشم چیزای خیلی جالبی نبودن ! البته قسمتیش بخاطر بهینه نبودن بازی ها برای CPU های 4 هسته ای بود ، ولی در کل دیگه !
شما اگه بخوای باید یک Q6600 دست دوم اینا پیدا کنی ، وضعت یکم بهتر میشه ولی باز تضمینی نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or