مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یک سوال از کارشناس محترم این تاپیک و دوستانی که مطلعند ،داشتم و اونهم این که ، آیا همچنان پاور گرین به عنوان یک پاور قابل اطمینان مثل سابق ، توصیه می شه؟ (چون یک مورد سراغ دارم ، که یکی از نزدیکان یک پاور 1200 گرین داشت که تا سال 99 گارانتی داشت و دچار مشکل شد و به گارانتی فرستاد اما متاسفانه ، یا عیب یابی نکردند ، یا این که پیچوندند و همون معیوب و که نصف و نیمه کار می کرد پس فرستادند)
اگه پاور دیگه ای توصیه می شه بهترین پاور به لحاظ کارآیی وقیمت (با لحاظ هر دو فاکتور) تو بازار ایران که گارانتی خوبی هم داشته باشه، کدوم پاوره؟
با تشکر پیشاپیش
دوست عزیز
در مورد اینکه گرین خوبه یا بد باید گفت افتضاحه تو دنیا اصلا برند نیست برای این سخنم دلیل اینکه تو سایت گوگل بنویس:
Benchmark power supply
که تو لیستهای مقایسه ایی اسمی از گرین نیست فقط تو ایران طرفدار و فروش داره احتمالا برای برادران عزیز چینی باشد
در کل مدلهای corsair و antec و
یک سوال از کارشناس محترم این تاپیک و دوستانی که مطلعند ،داشتم و اونهم این که ، آیا همچنان پاور گرین به عنوان یک پاور قابل اطمینان مثل سابق ، توصیه می شه؟ (چون یک مورد سراغ دارم ، که یکی از نزدیکان یک پاور 1200 گرین داشت که تا سال 99 گارانتی داشت و دچار مشکل شد و به گارانتی فرستاد اما متاسفانه ، یا عیب یابی نکردند ، یا این که پیچوندند و همون معیوب و که نصف و نیمه کار می کرد پس فرستادند)
اگه پاور دیگه ای توصیه می شه بهترین پاور به لحاظ کارآیی وقیمت (با لحاظ هر دو فاکتور) تو بازار ایران که گارانتی خوبی هم داشته باشه، کدوم پاوره؟
با تشکر پیشاپیش
دوست عزیز
در مورد اینکه گرین خوبه یا بد باید گفت افتضاحه تو دنیا اصلا برند نیست برای این سخنم دلیل اینکه تو سایت گوگل بنویس:
Benchmark power supply
که تو لیستهای مقایسه ایی اسمی از گرین نیست فقط تو ایران طرفدار و فروش داره احتمالا برای برادران عزیز چینی باشد
در کل مدلهای corsair و antec و enrmax و coolmaster و...
درکل کورسایر جز بهترین پاورها هست مخصوصا سری RX.

آخرین ویرایش:
سلام .
دوستان بنظرتون میشه به پردازنده core i7 920 استناد کنم و سیستمم رو ارتقا بدم ؟!
فرکانسش رو هم 3گیگاهرتز در نظر بگیرید :دی
چون خرید یک سیستم کامل از عهده جیبم بر نمیاد !
هدفم خرید رم ، کارت گرافیک و هارد اضافی هست .

سلام .
هدف شما از ارتقا؟

دوست گرامی اگه منظورتون از ارتقا اورکلاک هست باید مادربورد رو از سری z و مشخصا z97 بردارید که گیگا گیمینگ عالیه و سی پی یو رو هم سری فرکانس باز (پسوند k) دارند بردارید.
اما اگه منظورتون ارتقا واقعی هست شما به هیچ وجه نمیتونی ارتقا بدی چون به گفته خیلی از رسانه ها قرار هست سوکت جدید 1151 بیاد و چیپست (دقیق یادم نیست ولی فک کنم) z170 بیاد که دیگه باید مادربورد و سی پی یو خریداری شده رو بفروشید و جدید بخرید پس اینم منتفیه.
حالا منظورتون چی بود؟
و درباره گرافیک بله گیر نمیاد ولی فول اچ دی رو کامل ساپورت میکنه .
شما میتونید مدلهای بالاتر g1 رو هم انتخاب کنید مثل:
Zotac gtx 970 amp! Extreme edition
ولی اگه این دو مدل یعنی زوتاک و g1 گیرت نیومد میتونی
MSI gtx970 gaming
بردارید که از مدل wf بهتره
ولی در کل فول اچ دی 60 رو همشون بخوبی جواب میدن
پاور هم برنز براش کافیه
مگه اینکه بخوای sli کنی که باید بری بالاتر از 800 برداری .
نه بابا اور چیه :D به ما از این کارا نیومده کلا میترسم کیس بترکه :D
منظورم از ارتقا یه 8 تا رم دیگه و یه ُSSD بود وگرنه که بعدا باید مین رو عوض کنم...
CPU فکر نکنم حتی اگر i5 4460 هم بگیرم تا 2-3 سال آینده نیازی به تعویض داشته باشه درسته؟
حالا اگر I7 بگریم که چه بهتر :D
کارت زوتاک رو چون هم اسمش عجیبه! و هم کلا معروف نیست مسترسم بگیرم و بعد مشکل داغ کردن و صدا و ... داشته باشه...
کیس DeepCool TESSERACT بهتر نیست؟
EVGA GTX970 FTW ACX خوبه؟؟؟
هیچ جا ندیدم مگر این سایت pcmaxhw.com
این سایت معتبره؟ آیا کسی تابحال ازش خرید کرده؟

هدف شما از ارتقا؟

سیستم گیمینگ دیگه . اگه سی پی یو یاری بده ارتقاش میدم .
کارت زوتاک رو چون هم اسمش عجیبه! و هم کلا معروف نیست مسترسم بگیرم و بعد مشکل داغ کردن و صدا و ... داشته باشه...
در مورد زوتاک بگم کارت و برندش خوبه ! قدیما چون رقیب قیمتی هم بود با بقیه کارت ها خیلی پیشنهاد میشد .

نه بابا اور چیه :D به ما از این کارا نیومده کلا میترسم کیس بترکه :D
منظورم از ارتقا یه 8 تا رم دیگه و یه ُSSD بود وگرنه که بعدا باید مین رو عوض کنم...
CPU فکر نکنم حتی اگر i5 4460 هم بگیرم تا 2-3 سال آینده نیازی به تعویض داشته باشه درسته؟
حالا اگر I7 بگریم که چه بهتر :D
کیس DeepCool TESSERACT بهتر نیست؟
EVGA GTX970 FTW ACX خوبه؟؟؟
هیچ جا ندیدم مگر این سایت pcmaxhw.com
این سایت معتبره؟ آیا کسی تابحال ازش خرید کرده؟

تو بنچمارکها evga بهترینه بعد زوتاک و...
چون تو ایران کم تبلیغ شدن مردم میترسن.
برای کم صدایی هم مدل ایسوس strix که رو جلدش 0db زده از همه کم صداتره و حتی گزینه داره که تو مثلا بازی استراتژیک فن خاموش بشه و فقط رادیاتور با باد مستقیم خنک بشه ولی قدرتش کمتر از بقیه اس.

سلام .
دوست عزیز پردازنده 920 رم تا 24 و نهایت باس 1066 ساپورت میکنه البته برای ارتقا به صورت درست شما باید مدل مادربورد رو بگید؟

Last edited by a moderator:
Benchmark power supply

این که شما توی گوگل پیداش نکردی دلیلی بر دادن لفظ افتضاح نیست!

این برند مشخصه که وقتی فقط توی ایران تولید می کنه خارج از کشور شناخته نشه، مهم اینه که محصولات این برند طیف وسیعی داره، مشتریای عمدش نهاد ها و سازمانها بزرگ داخلی هستن و در ضمن بیشتر سفارشات پاورها و کیسهاش توسط برندهای OEM بزرگ و شرکتهای معتبر ساخته میشه و فقط نام محصول با چیزی که شرکت گرین میده تفاوت داره.

اگر تحقیقی در مواردی که من گفتم بکنید بهتره، خودتون مطالب گفته شده رو اصلاح می کنید و برای قضاوت عجله نکنید بهتره.

سلام .

متاسفانه 920 راندمانش بطور محسوسی برای بازیهای جدید گلوگاه هست و بهتره در صورت مهیا بودن بودجه مادربرد، پردازنده و رم رو تغییر بدین.

مانیتور گیمینگ تا سقف 1-1200 تومن چی میتونم بخرم

چیزی باشه که روی ps4 هم جواب بده

می تونید VG248QE ASUS رو انتخاب کنید، حالت سه بعدی اون با کارت و عینک NVIDIA سازگار هست و حدود 1400 هست.
فقط مدلی که رزولوشن 1080 داره رو بردارید، رزولوشن بالاتر رو PS4 ساپورت نمی کنه.

دوست عزیز پردازنده 920 رم تا 24 و نهایت باس 1066 ساپورت میکنه البته برای ارتقا به صورت درست شما باید مدل مادربورد رو بگید؟

ASUS P6T !
البته یک DFI T3EH8 فکر کنم اگه مدلشو درست نوشته باشم هم دارم اما خوب نیاز به تعمیر داره ! بگذریم از این .

مشکل باس رم و ... نیست ! بصورت دیفالت 1066 هست ، بله ! اما میشه بطور دستی تا 1333 یا 1600 اور کرد ، هرچند ریسک های خودشو داره . در هر صورت باس رم مسئله خیلی مهمی نیست .
من میگم مشکل اصلیم فقط پردازندست . الان 3گیگ رم دارم که اگه بخوام ارتقا بدم 3*2 = 6 گیگ تریپل اضافه میکنم که بشه 9 گیگ .
میمونه کارت گرافیک که الان GTS 250 دارم و نمیدونم بودجم به کدوم میخوره نزدیک 1 ت اما nVIDIA رو کاملا ترجیح میدم !
پاور هم که زیادی خوب و کافیه ! GP885B .

ASUS P6T !
البته یک DFI T3EH8 فکر کنم اگه مدلشو درست نوشته باشم هم دارم اما خوب نیاز به تعمیر داره ! بگذریم از این .

مشکل باس رم و ... نیست ! بصورت دیفالت 1066 هست ، بله ! اما میشه بطور دستی تا 1333 یا 1600 اور کرد ، هرچند ریسک های خودشو داره . در هر صورت باس رم مسئله خیلی مهمی نیست .
من میگم مشکل اصلیم فقط پردازندست . الان 3گیگ رم دارم که اگه بخوام ارتقا بدم 3*2 = 6 گیگ تریپل اضافه میکنم که بشه 9 گیگ .
میمونه کارت گرافیک که الان GTS 250 دارم و نمیدونم بودجم به کدوم میخوره نزدیک 1 ت اما nVIDIA رو کاملا ترجیح میدم !
پاور هم که زیادی خوب و کافیه ! GP885B .

داداش همون طور که گفتم سی پی یو باس 1066 رو ساپورت میکنه منظورم مادربورد شما نبود وقتی اور بکنی مثلا 1333 اون موقع سی پی یو گلوگاه میشه یعنی اطلاعات بیرون رفته از اطلاعات وارد شده بیشتر میشه و بازم سرعت عملا همون 1066 هست فقط شما رو سر خودتون کلاه گذاشتید!!!
سی پی یو فرکانسش بسته هست برای اور.
نکته دوم اینکه 1 تومن شما گرافیک خوبی میکنه ولی باید اینو در نظر داشت که 770 مثلا به این بودجه میخوره بخری در بهترین حالت حداقل قدرت 95 به بالا کارت گرافیک میشه استفاده کرد چون مادربورد شما PCI-E v2.0 هست ولی 770 دارای رابط PCI-E v3.0 هست مشکلی نیست سوار میشه کار میکنه ولی بازم احتمال گلوگاه شدن سی پی یو هست اما احتمال کمتر از رم هست.
خود دانی سی پی یو 920 دارای قدرت بود اما بازیهای جدید با سخت افزار جدید مچ میشن .

دوست عزیز
Benchmark power supply
در کل مدلهای corsair و antec و

دوست عزیز
Benchmark power supply
گرین فقط یک برنده یعنی یک شرکت دیگه power رو میزنه ولی با اسم گرین تو ایران عرضه میشه
تقریبا یک چیز تو مایه های ماشین های رنو تو رومانی میشه داچیا
تو کره هم میشه سامسونگ موتورز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or