مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در حال حاضر یک هارد 500 گیگ ساتا 2 دارم ! قصد دارم یه هارد جدید بخرم ! قیمت ها خیلی متفاوت هستن و همین طور مارک ها ! مثلا الان هارد WD black با حجم 1 ترابایت حدود 290 تومن و سری بلو با همین حجم حدود 200 تومن ! از اون طرف سیگیت هارد 2 ترا داره با قیمت 270 تومن ! هارد های اکسترنال هم موجود هستن با USB3 که توی اکثر مارک ها مدل 1 ترا میانگین 250 تومنی میشه ! اگر 1 ترابایت وسترن سری بلک بگیرم با این هارد قدیمی خودم ترکیب کنم بهتر میشه یا مثلا 2 ترا سیگیت به صرفه تره ؟ اصلا میشه هارد جدیدی رو که میخوام بخرم با هارد خودم ترکیب کنم یا چون اون قدیمیه استفاده نکنم بهتره ؟؟؟ تفاوت خاصی بین هاردهای مکانیکی هست برای سیستم خونگی ؟؟ در مورد هارد های اسکترنال هم با رابط USB3 توضیح بدید میشه برای دسکتاپ استفاده کرد یا همون هارد اینترنال بهتره ؟؟؟ الان شما پیشنهادتون چیه با این حساب ؟؟ :-/

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
( بودجه 5.5 میلیون تومانی ما به دلایلی به این مقدار کاهش یافت :/ )
بنده قصد دارم با 3 یا حداکثر 3.5 میلیون تومان قطعاتی که شامل:
VGA | MB | CPU | RAM | PSU | CASE | Monitor
میشه رو خریداری کنم. SSD رو فعلا مد نظر ندارم.
مورد استفاده هم گیمینگ هست؛ فقط قطعات اصلی طوری باشه که بعدا بشه روی ارتقا کارت گرافیک و رم ها حساب باز کرد و اینکه بعدا مشکل باتلنک بین قطعات بوجود نیاد.

سیستم قبلی که بدلایلی مجبور به فروختنش شدم این بوده :/

CPU: Intel Core i7 930
MB: Asrock x58 Extreme3
VGA: R9 270x 2GB
Ram: 3x2gb = 6GB 1333mhz
Power: Green 635w
Case: Magnum2
Monitor Samsung P20700

آیا میشه با این بودجه چیزی در همین حد بست یا حتی بهتر ؟

آیا میشه با استفاده از قطعات دسته دوم چیزی بهتر از قطعات نو، بر اساس این بودجه جمع کرد؟ ارزش داره اصلا از قطعات دسته دوم استفاده کنم ؟ (مانیتور رو که فکر میکنم بشه روی دسته دومش حساب کرد)

اگه امکانش هست (حوصلشو دارین) برای قطعات دسته دوم با این بودجه هم سیستمی معرفی کنید.

ببخشید که درخواست ها یه کم زیاد و پیچیده شد؛ و پیشاپیش تشکر از پیشنهاداتتون.

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
( بودجه 5.5 میلیون تومانی ما به دلایلی به این مقدار کاهش یافت :/ )
بنده قصد دارم با 3 یا حداکثر 3.5 میلیون تومان قطعاتی که شامل:
VGA | MB | CPU | RAM | PSU | CASE | Monitor
میشه رو خریداری کنم. SSD رو فعلا مد نظر ندارم.
مورد استفاده هم گیمینگ هست؛ فقط قطعات اصلی طوری باشه که بعدا بشه روی ارتقا کارت گرافیک و رم ها حساب باز کرد و اینکه بعدا مشکل باتلنک بین قطعات بوجود نیاد.

سیستم قبلی که بدلایلی مجبور به فروختنش شدم این بوده :/

CPU: Intel Core i7 930
MB: Asrock x58 Extreme3
VGA: R9 270x 2GB
Ram: 3x2gb = 6GB 1333mhz
Power: Green 635w
Case: Magnum2
Monitor Samsung P20700

آیا میشه با این بودجه چیزی در همین حد بست یا حتی بهتر ؟

آیا میشه با استفاده از قطعات دسته دوم چیزی بهتر از قطعات نو، بر اساس این بودجه جمع کرد؟ ارزش داره اصلا از قطعات دسته دوم استفاده کنم ؟ (مانیتور رو که فکر میکنم بشه روی دسته دومش حساب کرد)

اگه امکانش هست (حوصلشو دارین) برای قطعات دسته دوم با این بودجه هم سیستمی معرفی کنید.

ببخشید که درخواست ها یه کم زیاد و پیچیده شد؛ و پیشاپیش تشکر از پیشنهاداتتون.

با در نظر گرفتن بودجه 3.5 و یک مانیتور 20 اینچ دسته دوم (تا 250) تومان، خودم این قطعات رو انتخاب کردم، ممنون میشم دوستان نظر شما رو هم بدونم.

CPU: Core i5 4460

MB: ASUS B85-PLUS

VGA: Gigabyte GTX 970 4GB Windforce 3X

RAM: Kingston HyperX Beast 2x8GB 2133Mhz

Power: Green GP-600A-HP

Case: Green X1

درود ، لطفا یک سیستم دو تومنی ( کـیس ) برای بازی های جدید معرفی کنید .
هدف رزولوشن 720 و تنظیمات Medium - High هست .

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

نزدیک دو تومن میشه و برای رزولوشن 720 مناسبه.

در حال حاضر یک هارد 500 گیگ ساتا 2 دارم ! قصد دارم یه هارد جدید بخرم ! قیمت ها خیلی متفاوت هستن و همین طور مارک ها ! مثلا الان هارد WD black با حجم 1 ترابایت حدود 290 تومن و سری بلو با همین حجم حدود 200 تومن ! از اون طرف سیگیت هارد 2 ترا داره با قیمت 270 تومن ! هارد های اکسترنال هم موجود هستن با USB3 که توی اکثر مارک ها مدل 1 ترا میانگین 250 تومنی میشه ! اگر 1 ترابایت وسترن سری بلک بگیرم با این هارد قدیمی خودم ترکیب کنم بهتر میشه یا مثلا 2 ترا سیگیت به صرفه تره ؟ اصلا میشه هارد جدیدی رو که میخوام بخرم با هارد خودم ترکیب کنم یا چون اون قدیمیه استفاده نکنم بهتره ؟؟؟ تفاوت خاصی بین هاردهای مکانیکی هست برای سیستم خونگی ؟؟ در مورد هارد های اسکترنال هم با رابط USB3 توضیح بدید میشه برای دسکتاپ استفاده کرد یا همون هارد اینترنال بهتره ؟؟؟ الان شما پیشنهادتون چیه با این حساب ؟؟ :-/

مدلایی که توصیه نمیشه یکی WD BLACK هست بخاطر قیمت فضایی و یکی WD GREEN هست بخاطر سرعت پایین
مدلایی که توصیه میشه WD BLUE هست و همینطور SEAGATE 7200 64MB

خرید دو ترابایت هم خیلی به صرفه تر هست.

تفاوت بین هاردهای مکانیکی وجود داره و اون هم نه بر اساس مدل یا ظرفیت، بلکه بر اساس سری ساخت و نسل های جدیدتر هست که سریعتر و کم صداتر و با دوام تر هستند، شما برای دسکتاپ همون مدل اینترنال رو انتخاب کن، هارد اکسترنال فقط مناسب آرشیو و بکاپ گیری هست.

با در نظر گرفتن بودجه 3.5 و یک مانیتور 20 اینچ دسته دوم (تا 250) تومان، خودم این قطعات رو انتخاب کردم، ممنون میشم دوستان نظر شما رو هم بدونم.

CPU: Core i5 4460

MB: ASUS B85-PLUS

VGA: Gigabyte GTX 970 4GB Windforce 3X

RAM: Kingston HyperX Beast 2x8GB 2133Mhz

Power: Green GP-600A-HP

Case: Green X1

قطعات خیلی خوبن، مشکلی نیست.

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w

نزدیک دو تومن میشه و برای رزولوشن 720 مناسبه.

.

بازیای جدید مثل dai و FC4 و ACU و کلا بازیای نسلو میکشه رو همین تنظیمات ؟ قطعاتی که در اینده باید عوض بشن سی پیو و گرافیک هستند دیگه ؟

سری بلو فقط تا 1 ترابایت از طرف تولید کننده ساخته شده ! این برند با مدل ( Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3 ) با قیمت 284 تومن تایید شما هست ؟؟ پیشنهاد بهتری از سایر برند ها نیست ؟ میشه با اون هارد 500 دیگه ای که دارم هم زمان استفاده کرد ؟

بازیای جدید مثل dai و FC4 و ACU و کلا بازیای نسلو میکشه رو همین تنظیمات ؟ قطعاتی که در اینده باید عوض بشن سی پیو و گرافیک هستند دیگه ؟

بله، می کشه اما انتظار فریم خیلی مناسب در تمام طول بازی رو نداشته باشید چون این سیستم کمترین قدرت قابل قبول برای بازیها رو داره و بودجه ی دو تومن هم کمترین رده ی سیستم گیمینگ هست.

سری بلو فقط تا 1 ترابایت از طرف تولید کننده ساخته شده ! این برند با مدل ( Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3 ) با قیمت 284 تومن تایید شما هست ؟؟ پیشنهاد بهتری از سایر برند ها نیست ؟ میشه با اون هارد 500 دیگه ای که دارم هم زمان استفاده کرد ؟

بله، سری BLUE فقط تا 1 ترابایت داره ، من هم 2 ترابایت SEAGATE رو توصیه می کنم، خودم هم یکی از همین مدل رو مدتیه دارم و راندمانش هم خوبه. انتخاب بهتری نیست
با هارد دیگتون هم همزمان میشه استفاده کرد، مشکلی نیست. با هر تعداد هارد که به مادربرد وصل میشه میشه کار کرد.

شرمنده اشتباه از من بود :(
خب شما یک سیستم پیشنهاد بده تا 4 تومن همه چی به جز موس . کیبرد و اسچیکر بقیه چیز ها رو لازم دارم
بعد این سیستمی که معرفی میکنی ترجیحا قابلتی sli داشته باشه و یک چیز دیگه هم اینکه همین الان بدون sli تا چند وقت میشه بدون افت فریم بازی کرد میدونم نمیشه کامل چیش بینی کرد ولی خب یک راهنمایی باشه بسمه :)

شرمنده اشتباه از من بود :(
خب شما یک سیستم پیشنهاد بده تا 4 تومن همه چی به جز موس . کیبرد و اسچیکر بقیه چیز ها رو لازم دارم
بعد این سیستمی که معرفی میکنی ترجیحا قابلتی sli داشته باشه و یک چیز دیگه هم اینکه همین الان بدون sli تا چند وقت میشه بدون افت فریم بازی کرد میدونم نمیشه کامل چیش بینی کرد ولی خب یک راهنمایی باشه بسمه :)

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z97-A GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN

چون خواستید که مادربردش SLI رو هم ساپورت کنه یه مدل بالاتر و گرونتر از حد معمول جایگزین شد.
با همین کارت قدرتمندی که توصیه شده میشه تا 2 سال راحت بازیهای روز رو اجرا کرد، البته اگه مثل AC Unity خود بازی مشکل فنی نداشته باشه و مثل Far Cry 4 و COD AW خوب اجرا بشن.

سلام
خسته نباشید
ببخشید من یه سوال دارم ولی نمیدونم اینجا درست هست میپرسم یا نه به هر حال شرمنده
اگه دو تا لپ تاپ هم مارک و هم مدل باشه اگه هارداشون رو جابه جا کنم بازم نیاز به نصب مجدد ویندوز داره؟

سلام
خسته نباشید
ببخشید من یه سوال دارم ولی نمیدونم اینجا درست هست میپرسم یا نه به هر حال شرمنده
اگه دو تا لپ تاپ هم مارک و هم مدل باشه اگه هارداشون رو جابه جا کنم بازم نیاز به نصب مجدد ویندوز داره؟

نیازی به نصب مجدد نیست اما ویندوزاشون از حالت اکتیو خارج خواهند شد و نیاز به اکتیو مجدد خواهد داشت( اگر کرک شده بوده مجدد باید انجام بشه، اگرم اوریجینال بوده که نمیشه کاری کرد، باید کرک بشه)

سلام یک DVD RW یا رایتر بهم معرفی کنید که توانایی خواندن سرعت پایین 4x
داشته باشه چون واجبه برای رایت بازی های قدیمی و قیمتشم مناسب باشه و ارزون dvd رایتر معمولی برای رایت بازی های ps2 که نیاز به رایت با سرعت پتیین دارن . برای لب تاپ میخوام

این کارم راه میندازه برای رایت با سرعت پایین و همون 4 x
http://www.lapbuy.com/dvdrw-sata/976-dvdrw-samung-sata-.html#idTab5

بعد یک سیستم هم میخوام ببندم کارت تو رنج 1300 ، r9 280 x انتخاب خوبیه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or