مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
آقا فرشید میخوام این سیستم رو بگیرم. نظرتون چیه؟

CPU: Intel Core I7 4790K
Main Board: ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97 MB
VGA: Gigabyte GTX980 4GB GDDR5
RAM: Corsair 2*8GB 2400 Vengeance Pro Series
Power: Green GP700A-HP
Case: Green X7 Cougar

فقط یه مقدار درباره مادربورد دو به شک هستم. به نظرتون چیز مناسبی هست؟
و اینکه کارت گرافیک Gigabyte اون مدلی که گفتم رو پیشنهاد میکنید یا ASUS همون مدل؟؟
یه SSD خوب هم ممنون میشم معرفی کنید.

این مدل مادربرد یکی از بهترین های بازار هست و مختص گیمینگ هم هست، به نسبت قطعات دیگه و بودجه ی کل سیستم هم متناسب هست.
برای گرافیک هم گیگابایت و ایسوس هر دو مدلهای خیلی خوبی هستن. تفاوتهاشون جزیی هست مثلا مدل گیگا یه 2 یا 3 درصدی سریعتر هست.

برای SSD هم اگر بهترین مدل رو بخواید SMASUNG 850 PRO اولین رده هست و بعد هم 840 PRO و EVO و آخر هم CORSAIR FORCE GS.

سلام
ماوس وایرلس برای لپ تاپ چی هست ؟
یه مدل میخوام که اذیت نکنه و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه
وی امکانات خاصی هم لازم نیست داشته باشه برای کارهای دفتری / مهندسی لازمش دارم.

سلام آقا فرشید اول یه تشکر کنم از شماو کاربر mmf66 بالاخره سیستمی که با راهنمایی های شما سفارش دادم چهار روز پیش به دستم رسید

cpu:5 4690k
970 4gb ddr5
b 85 pro gamer
2.4gb 1600
power:600 green
حالا سوالم اینه برای کیس x1 فنه دیگه ای اضافه نکنم اصلا لازمه اضافه کنم؟ اگه آ ره کدوم قسمتاش (مدل رو هم بگین)

تو بازیهای سنگینی مثل unity صدای فن بالا میره واسه همین یه خورده نگران شدم

سلام
ماوس وایرلس برای لپ تاپ چی هست ؟
یه مدل میخوام که اذیت نکنه و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه
وی امکانات خاصی هم لازم نیست داشته باشه برای کارهای دفتری / مهندسی لازمش دارم.

برای لپ تاپ هم مدل بلوتوثی هست و هم مدل وایرلس، بهترین کیفیت رو برندهای لاجیتک و مایکروسافت دارند و توصیه میشن، بعد هم برندهای ارزونتری مثل Genius و A4Tech که کیفیتشون در حد لوازم بازی کودکان هست.

سلام آقا فرشید اول یه تشکر کنم از شماو کاربر mmf66 بالاخره سیستمی که با راهنمایی های شما سفارش دادم چهار روز پیش به دستم رسید

cpu:5 4690k
970 4gb ddr5
b 85 pro gamer
2.4gb 1600
power:600 green
حالا سوالم اینه برای کیس x1 فنه دیگه ای اضافه نکنم اصلا لازمه اضافه کنم؟ اگه آ ره کدوم قسمتاش (مدل رو هم بگین)

تو بازیهای سنگینی مثل unity صدای فن بالا میره واسه همین یه خورده نگران شدم

خیر، فنهای خودش کافی هست و توان لازم رو داره
صدای فنی که بیشترین صدا رو موقع لود سیستم داره فن گرافیک و بعد هم فن پردازنده هست که طبیعیه، البته بستگی به مدل گرافیکتون هم داره.

برای لپ تاپ هم مدل بلوتوثی هست و هم مدل وایرلس، بهترین کیفیت رو برندهای لاجیتک و مایکروسافت دارند و توصیه میشن، بعد هم برندهای ارزونتری مثل Genius و A4Tech که کیفیتشون در حد لوازم بازی کودکان هست.
با تشکر
کدوم بهتره رادیویی یا بلوتوثی ؟
میشه مدل معرفی کنید.

خب با سیستم انتخابی خودتون ممکنه بعضی بازیها نتونید حداکثر تنظیمات رو حتی توی اون رزولوشن 20 اینچی با فریم 60 بدست بیارید. چون پردازنده ممکنه برخی جاها برای فریم بیشتر کمی گلوگاه بشه
اما کارت R9 280X یا بهتر 290 و همینطور GTX 780 انتخابای خیلی خوبی هستن. چون دست دوم می خرید الان با یک ماه دیگه نباید زیاد فرق کنه.

!
خب اگه واقعا گلوگاه میکنه میرزه 4460 i5 بخرم؟؟؟؟
بعد تا 700-720 تومن r9 280x بخرم بهترینه دیگه چون فکر نکنم 770 gtx گیر بیاد درسته؟؟؟
بعد یک سوال ارزش داره مانیتور رو 300 گزاشت روش یک full hd خرید ؟؟؟
حدود 650- نهایتا 700 ( البته اکش) که بعد کسر قیمت بشه 500-550 شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟
خیلی تفوت ایجاد میکنه تعویض این 2 قطعه ای که گفتم ( مانیتور - cpu)???
این سیستم به نظرت تا چند وقت روی متوسط رو به بالا بین 30 تا 50 فریم میده؟؟؟
بعد این سیستم مثلا اگه 2 سال دیگه گرافیک ضعیف باشه قابلیت ارتقا داره یا خیر باید cpu-ram و ... هم تعویض شه؟؟؟
مرسی

سلام
اقا فرشید به نظر شما این ssd های زیر ارزش خرید دارن؟
120 گیگ SSD SILICON POWER S60 قیمت 260
128 گیگ SSD ADATA SP610 قیمت 257

با توجه به تفاوت قیمتی 100 هزارتومانی این دو مدل با دیگر مدلها آیا ارزش خرید دارن این دو مدل؟

با تشکر
کدوم بهتره رادیویی یا بلوتوثی ؟
میشه مدل معرفی کنید.

هر دوتا خوبن، فقط برد مدل وایرلس کمی بیشتر هست، شما به برندهایی که گفته شد و بودجه ای که هزینه می کنید توجه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

از Logitech مدلهای Mk 270/Mk 320/330 توصیه میشه.

خب اگه واقعا گلوگاه میکنه میرزه 4460 i5 بخرم؟؟؟؟
بعد تا 700-720 تومن r9 280x بخرم بهترینه دیگه چون فکر نکنم 770 gtx گیر بیاد درسته؟؟؟
بعد یک سوال ارزش داره مانیتور رو 300 گزاشت روش یک full hd خرید ؟؟؟
حدود 650- نهایتا 700 ( البته اکش) که بعد کسر قیمت بشه 500-550 شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟
خیلی تفوت ایجاد میکنه تعویض این 2 قطعه ای که گفتم ( مانیتور - cpu)???
این سیستم به نظرت تا چند وقت روی متوسط رو به بالا بین 30 تا 50 فریم میده؟؟؟
بعد این سیستم مثلا اگه 2 سال دیگه گرافیک ضعیف باشه قابلیت ارتقا داره یا خیر باید cpu-ram و ... هم تعویض شه؟؟؟
مرسی

اگه بودجتون جواب میده که بله، 4460 یا 4690 بخرید.

برای گرافیک هم 280X بهترین انتخابه
خرید مانیتور 1080P هم ارزشش رو داره، من ASUS VX238H رو توصیه می کنم.

بعد از دو سال معمولا فقط گرافیک نیاز به ارتقا داره.

سلام به همگی
اگه میشه یه فلش که هم سرعتش خوب باشه و هم پورت micro usb داشته باشه معرفی کنین (16 - 32 )
مرسی

مدلهای پر سرعت بازار همگی USB 3.0 و در بازار ما بیشتر از برندهای CORSAIR و Patriot و SILICON POWER هستن، اما در مورد مدلی که Micro USB هم باشه حضور ذهن ندارم ولی موجودن.

بیشتر کاربرا مثل خودم برای حل این مشکل از کابل یا کانکتور OTG یا همون مبدل این دوتا پورت استفاده می کنن.

سلام
اقا فرشید به نظر شما این ssd های زیر ارزش خرید دارن؟
120 گیگ SSD SILICON POWER S60 قیمت 260
128 گیگ SSD ADATA SP610 قیمت 257

با توجه به تفاوت قیمتی 100 هزارتومانی این دو مدل با دیگر مدلها آیا ارزش خرید دارن این دو مدل؟

اینا مدلهای رده متوسط حساب میشن، چون سرعتشون نسبت به مدلای دیگه ی موجود و نسل جدید بالا نیست. SSD رو هم بیشتر برای سرعت بالا خریداری می کنیم پس توصیه میشه مدلهای قویتر رو بخرید

کمترین انتخاب CORSAIR FORCE GT هست. بهتر از اون SAMSUNG EVO 840 و بعد 840 PRO

پس یک چیز الان شما اینها رو کامل تایید میکنید؟؟؟
مین : h81 ایا میرزه 70 بزارم روش و یک b85 بخرم یا نع همین کافیه؟؟؟

cpuتا نهایتا 650 که فکر کنم 4460 هست درسته؟؟؟ بالاتر که گیر نمیاد؟؟

رم: 8 گیگ تایمینگ 9 و باس 1600. 2 تا 4 البته. برندش مهمه یعنی میرزه پول کروس ایر داد یا نع کینگ استون یا جیل هم کار راه اندازن؟؟؟

هارد: 1 ترا میخوام تا 200 بهترین گزینه چی هست؟؟ من خودم نظرم روی این هست : یا این بهتر از این ها که تو این رنج نی هست؟؟؟
بعد این بافر 64 mb و ستا 3 بودنش خیلی تو سرعت تاثیر داره؟؟؟؟ یا نع

رایتر: که اصلا فرق نمیکنه درسته؟؟

کیس: خودم نظرم روی اینه یکی از بچه ها داره قیمتش رو میگه 40 بگیرم؟؟ r9 280x توش جا میشه؟؟ ( تو قسمت سرچ بزنید strong لطفا)

پاور هم 700 وات کافیه درسته؟؟؟

vga : که گفتید r9 280x درسته؟؟؟ بهترین برندش کدومه؟؟؟ یعنی msi یا گیگا یا ایسوس؟؟ ( یک سوال فرعی دیگه چرا با اینکه r9 280x هم قیمت 770 هست ولی تو دست دوم ها حداقل 100 تومن ارزون تره؟؟؟ و از کجا مطمعن بشم که کارت برای ماینینگ استفاده نشده؟؟ و اگه یک کارت برای ماینیگن استفاده شده باشه چه مشکلی براش پیش میاد توانش ضعیف تر میشه یا چی؟؟؟ )

مانیتور خودم یکم تحقیق کردم دیدم همه میگن asus دلیل خاصی داره؟؟؟ چرا نسبت به lg و سامسونگ بیشتر توصیه میشه؟؟؟
ایسوس 2 تا مدل رو خیلی توصیه میکنن یکی vs239 این پنل ips تاخیر 5 یکم زشت تر
یکی هم vx238 این پنل tn تاخیر 1 کمی خوشگل تر
اولویت هم بازی یعد وب بعد فیلم
بازم شرمنده سوالات زیاد شد. دستتون هم درد نکنه

سلام من اگه بخوام کارتمو بفروشم تا 2-3 ماه دیگه اگه r9 390 اومد بگیرم بهترین زمان و قیمت واسه فروش کی هست؟
سیستم کلا اینه نیازی به ارتقا بقیه چیزا هست؟ core i5 4690 4*2 hyper x 1866 ram Msi B85 main R9 280x XFX double durable

پس یک چیز الان شما اینها رو کامل تایید میکنید؟؟؟
مین : h81 ایا میرزه 70 بزارم روش و یک b85 بخرم یا نع همین کافیه؟؟؟

cpuتا نهایتا 650 که فکر کنم 4460 هست درسته؟؟؟ بالاتر که گیر نمیاد؟؟

رم: 8 گیگ تایمینگ 9 و باس 1600. 2 تا 4 البته. برندش مهمه یعنی میرزه پول کروس ایر داد یا نع کینگ استون یا جیل هم کار راه اندازن؟؟؟

هارد: 1 ترا میخوام تا 200 بهترین گزینه چی هست؟؟ من خودم نظرم روی این هست : یا این بهتر از این ها که تو این رنج نی هست؟؟؟
بعد این بافر 64 mb و ستا 3 بودنش خیلی تو سرعت تاثیر داره؟؟؟؟ یا نع

رایتر: که اصلا فرق نمیکنه درسته؟؟

کیس: خودم نظرم روی اینه یکی از بچه ها داره قیمتش رو میگه 40 بگیرم؟؟ r9 280x توش جا میشه؟؟ ( تو قسمت سرچ بزنید strong لطفا)

پاور هم 700 وات کافیه درسته؟؟؟

vga : که گفتید r9 280x درسته؟؟؟ بهترین برندش کدومه؟؟؟ یعنی msi یا گیگا یا ایسوس؟؟ ( یک سوال فرعی دیگه چرا با اینکه r9 280x هم قیمت 770 هست ولی تو دست دوم ها حداقل 100 تومن ارزون تره؟؟؟ و از کجا مطمعن بشم که کارت برای ماینینگ استفاده نشده؟؟ و اگه یک کارت برای ماینیگن استفاده شده باشه چه مشکلی براش پیش میاد توانش ضعیف تر میشه یا چی؟؟؟ )

مانیتور خودم یکم تحقیق کردم دیدم همه میگن asus دلیل خاصی داره؟؟؟ چرا نسبت به lg و سامسونگ بیشتر توصیه میشه؟؟؟
ایسوس 2 تا مدل رو خیلی توصیه میکنن یکی vs239 این پنل ips تاخیر 5 یکم زشت تر
یکی هم vx238 این پنل tn تاخیر 1 کمی خوشگل تر
اولویت هم بازی یعد وب بعد فیلم
بازم شرمنده سوالات زیاد شد. دستتون هم درد نکنه

در مورد مادربرد نسبت به بودجه ی شما می ارزه

در مورد پردازنده هم 4460 بهترین هست با اون بودجه

در مورد رم هم توی اون فرکانس تفاوت سرعت با مدلای برندای دیگه زیاد نیست اما CORSAIR و GSKILL هم خیلی گرونتر نیستن

در مورد هارد هم تمام مدلای موجود SATA 3 هستن و مدلای سی گیت و WD BLACK/BLU/RED هم دور بالا و سریع هستن

رایتر فرق نمی کنه

در مورد کیس هم مدل متفرقه توصیه نمی کنم، ازبرند داخلی فقط گرین و X1 حداقل هست برای کیس گیمینگ

پاور هم 700 وات کافیه

VGA هم گیگا، ایسوس و MSI هر 3 بهترین هستن. راه خاصی هم برای تشخیص ماینیگ بودن کارت نیست، مگر اینکه اصلا سراغ برند سافایر نرید.

مانیتور هم 238H از سری VX

دفعه ی بعد یه حدود بودجه بگید یه لیست کامل بدیم که نه خودتون طومار بنویسید و نه پاسخ من طولانی بشه!

سلام من اگه بخوام کارتمو بفروشم تا 2-3 ماه دیگه اگه r9 390 اومد بگیرم بهترین زمان و قیمت واسه فروش کی هست؟
سیستم کلا اینه نیازی به ارتقا بقیه چیزا هست؟ core i5 4690 4*2 hyper x 1866 ram Msi B85 main R9 280x XFX double durable

بهترین زمان وقتی هست که هنوز 390 نیومده باشه!

بقیه ی قطعاتتون هنوز خیلی خوبن و نیازی به ارتقا نیست.

سلام آقا فرشید
میخوام یه ssd بگیرم بین 3 مورد زیر شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید البته با فرض اینکه قیمت ها یکی باشه!!
Samsung evo 840 250gig
Crucial m550 256 gig
Adata sx910 256gig
با تشکر

اقا فرشید میخواستم بدونم که اسپیکر 5.1 یا 7.1 ارزش پولشون داره ؟
یا بهتره یه اسپیکر 2.1 بخرم و یه هدست حرفه ای؟

اسپیکر 5.1 یا 7.1 یا هدست این مدلی برای گیمرا حکم Game Changer رو داره! بله که ارزشش رو داره. به شرط اینکه فضای مناسبش رو برای چیدمان صحیح داشته باشی، وگرنه یه هدست 7.1 خوب بگیری بهتره.

سلام آقا فرشید
میخوام یه ssd بگیرم بین 3 مورد زیر شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید البته با فرض اینکه قیمت ها یکی باشه!!
Samsung evo 840 250gig
Crucial m550 256 gig
Adata sx910 256gig
با تشکر

مورد اولی توصیه میشه، این سوال خیلی آسون بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or