مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

بنده یه جورایی به تصمیم نهایی رسیدم و خواستم نظرتون رو در مورد این سیستم بدونم:
M.B: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
CPU: Intel Core i7 4790K
RAM: GSkill TridentX 2x8GB DDR3 2400mhz
VGA: Gigabyte G1 Gaming GTX 970 4Gb
Fan: ThermalRight Green True Spirit 120m
Case: Green X2 Jaguar Gaming
Power: Cooler Master V750w
فقط در مورد کارت گرافیک مطمئن نیستم که بشه پیدا کرد و اینکه واسه SLI این پاور کفایت میکنه آیا؟

با سلام

بنده یه جورایی به تصمیم نهایی رسیدم و خواستم نظرتون رو در مورد این سیستم بدونم:
M.B: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
CPU: Intel Core i7 4790K
RAM: GSkill TridentX 2x8GB DDR3 2400mhz
VGA: Gigabyte G1 Gaming GTX 970 4Gb
Fan: ThermalRight Green True Spirit 120m
Case: Green X2 Jaguar Gaming
Power: Cooler Master V750w

فقط در مورد کارت گرافیک مطمئن نیستم که بشه پیدا کرد و اینکه واسه SLI این پاور کفایت میکنه آیا؟

همه ی قطعات خوب هستن و هیچ مشکلی هم نیست.
پاور هم همین 750 وات کفایت می کنه، البته اگر دوتا 970 باشن، نه بالاتر.

دوستان سلام
یه سیستم برای گیم و کار های گرافیکی میخوام . بودجه دور و بر 5 تومن !
فقط هم کیس لازمه بقیه چیز ها نه .
لطفا یه سیستم خوب معرفی کنید و اینکه رم های ddr4 و برد هاشون وارد بازار شده ؟ ارزش داره صبر کنیم که وارد بشه ؟ چه قدر طول میکشه

سلام دوستام
من یه سیستم دارم میخوام ارتقاش بدم برای بازی و کارای دیگه اینم مشخصاتش

cpu: intel core2 quad Q8300
M.B :giga ep43
ram: 4gig ddr3 1333
VGA: sapphire hd 7730
hdd 500
power 380 green
ممنون میشم راهنمایی کنید که این سیستم تا چقدر میشه ارتقاش دادا یا اینو بفروشم یه مقداری روش بزارم کلا بشه 2 میلیون
چه سیستمی میشه گرف لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
یه سیستم برای گیم و کار های گرافیکی میخوام . بودجه دور و بر 5 تومن !
فقط هم کیس لازمه بقیه چیز ها نه .
لطفا یه سیستم خوب معرفی کنید و اینکه رم های ddr4 و برد هاشون وارد بازار شده ؟ ارزش داره صبر کنیم که وارد بشه ؟ چه قدر طول میکشه

هم رم و هم برد DDR4 توی بازار موجود هست که فقط تراشه ی X99 فعالا این مشخصات رو داره که پردازنده های سوکت 2011-3 رو ساپورت می کنن و برای کارهای فوق حرفه ای مناسبن و خیلی هم گرون هستن.

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN

CASE:GREEN X7

سلام دوستام
من یه سیستم دارم میخوام ارتقاش بدم برای بازی و کارای دیگه اینم مشخصاتش

cpu: intel core2 quad Q8300
M.B :giga ep43
ram: 4gig ddr3 1333
VGA: sapphire hd 7730
hdd 500
power 380 green
ممنون میشم راهنمایی کنید که این سیستم تا چقدر میشه ارتقاش دادا یا اینو بفروشم یه مقداری روش بزارم کلا بشه 2 میلیون
چه سیستمی میشه گرف لطفا راهنمایی کنید

متاسفانه سیستم شما جوری نیست که قابل ارتقا باشه ، باید کلش رو عوض کنید و سیستم جدید بخرید.

با دو تومن هم فقط یه سیستم بازی سطح پایین و متوسط میشه خرید.

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام ، خسته نباشید.
من قصد خرید کارت گرافیک دارم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید.
اول فرق اینها چیه؟
NVIDIA GEFORCE GTX 770
Gigabyte VGA GTX770 OC-4GB
GIGABYTE – GeForce GTX 770 – 4GB
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5
دوم با این سیستم من میخونه، اگه میخونه تا کی میتونه بازی ها رو با تنظیمات بالا بکشه.
CPU INTEL Core i7 4770
POWER Green GP700A-HP 700W
MOTHERBOARD GIGABYTE Z87-HD3
RAM Corsair Doal 4GB
خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو از بلاتکلیفی در بیارید.
اگه کارت گرافیک بهتری تو این قیمت هست راهنمایی کنید.

سلام خدمت آقا فرشید
من کیس گرین X4 رو خریدم.الان یه مشکلی دارم که بنظر من صدای فن هاش خیلی زیاده البته هر ۵تا فن روشنه و پاور هم گرین 700HP که اونم به نظرم نسبت به پاور 600HP صداش بیشتره!!.فضای اطراف کیس هم نسبتا آزاده.حالا میخواستم بدونم که این صدای کیس و پاور طبیعی هستش یا نه؟و میشه فنهای کیس رو عوض کنم و مدل بیصدا چی پیشنهاد میدید؟
با تشکر

سلام دوستان عزیز
میخوام یه هارد اینترنال سه ترابایت بخرم
به نظرتون وسترن گرین بگیرم یا سیگیت باراکودا؟ مدل بهتری هم هست معرفی بفرمایید با تشکر

چون حجم هارد انتخابی بالا هست بهتره از مدل red هاردهای وسترن انتخاب کنید.
این مدل عمرش زیاده و برای شبکه هست ولی دوامش برای مدت زمان زیادی روشن وجود دارد.

سلام
من قصد خرید یک سیستم دارم
فقط این سیستم نهایتا تا عید ته تهش تابستون مهمون منه و بعدش ps4 قراره جایگزینش شه( خودم میدونم pc فریم بهتری میده ولی خب چون هم انلاین میزنم - هم 3 تا نسل قبلیش رو داشتم هم انحصاری هاش رو دوس دارم ÷س اون قطعیه!!!)
و یک چیز دیگه انتظار دارم بالاترین حد تنظیمات رو روی 1600*900 بده چون مانیتور اینه
smile.gif

من از bf3 به اینور بازی نکردم ÷س انتظار این رو دارم از اون به بعد تا امروز رو روی ultra و روی 60 فریم بازی کنم مگه اینکه بازی خیلی شاخ باشه!!!
سیستم انتخابی من اینه : ( همش رو میخوام دست دوم بگیرم که بعد فروشش ضرر نکنم )
مانیتور 20 اینچ : 220 تومن
رم : 2*4 گیگ با تاخیر cl9 و باس 1600
cpu 4160
مین h81
هارد 1 ترا
گرافیک هم حدود 650-تا 700 میخوام بخرم با این ÷ول بهترین انتخاب 280x هست درسته؟؟؟
بعد از خرید ps4 قراره یک عدد رم . گرافیک فروش بره و سیستم بربای کار های روز مره استفاده شه
و همچنین 2 تا سوال؟؟
گرافیک ها تو این 2 ماه افت قیمت دارن مثل gtx سری 7 که یهو کلی افت داشت
الان گرافیک بخرم یا 1 ماه دیگه
مرسی

هم رم و هم برد DDR4 توی بازار موجود هست که فقط تراشه ی X99 فعالا این مشخصات رو داره که پردازنده های سوکت 2011-3 رو ساپورت می کنن و برای کارهای فوق حرفه ای مناسبن و خیلی هم گرون هستن.

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN

CASE:GREEN X7

متاسفانه سیستم شما جوری نیست که قابل ارتقا باشه ، باید کلش رو عوض کنید و سیستم جدید بخرید.

با دو تومن هم فقط یه سیستم بازی سطح پایین و متوسط میشه خرید.

CPU:Core i3 4130
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5

سلام
خوب پس یه سیستم خوب معرفی کنید که خوب باشه واسه بازی دیگه تا 3 تومن یا 350
بعد موس . کیبوردو .دی وی دی رایتر با مانیتور نمیخواد فقط یه کیس توپ

سلام ، خسته نباشید.
من قصد خرید کارت گرافیک دارم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید.
اول فرق اینها چیه؟
NVIDIA GEFORCE GTX 770
Gigabyte VGA GTX770 OC-4GB
GIGABYTE – GeForce GTX 770 – 4GB
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5
دوم با این سیستم من میخونه، اگه میخونه تا کی میتونه بازی ها رو با تنظیمات بالا بکشه.
CPU INTEL Core i7 4770
POWER Green GP700A-HP 700W
MOTHERBOARD GIGABYTE Z87-HD3
RAM Corsair Doal 4GB
خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو از بلاتکلیفی در بیارید.
اگه کارت گرافیک بهتری تو این قیمت هست راهنمایی کنید.

اول که فرقشون در برند و نوع خنک کننده و حرارت حداکثر و سرعت فرکانس تراشه ی اصلیشون هست و البته مدل دو گیگی داره و مدل 4 گیگی.
مدل اولی هم مدل رفرنس خود انویدیا هست با سیستم خنک کننده ی استاندارد، بقیه مدلها کولینگ اختصاصی گیگابایت رو دارند

دوم هم اینکه با سیستم شما می خونه، اما با وجود کارت خیلی قویتر GTX 970 که از همین برند گیگا فقط 1550 تومن هست برای شما خرید 770 دیگه توصیه نمیشه. همون GIGA GTX 970 G1 Winforce 3X رو بخرید.

سلام خدمت آقا فرشید
من کیس گرین X4 رو خریدم.الان یه مشکلی دارم که بنظر من صدای فن هاش خیلی زیاده البته هر ۵تا فن روشنه و پاور هم گرین 700HP که اونم به نظرم نسبت به پاور 600HP صداش بیشتره!!.فضای اطراف کیس هم نسبتا آزاده.حالا میخواستم بدونم که این صدای کیس و پاور طبیعی هستش یا نه؟و میشه فنهای کیس رو عوض کنم و مدل بیصدا چی پیشنهاد میدید؟
با تشکر

برای فنهای استوک کیس طبیعیه و البته اینکه اگر به خود مادربرد متصل باشن میشه دور فن ها رو خیلی پایینتر تنظیم کرد که نویز کمتری تولید کنن و ترجیحا نباید از طریق کانکتور 5 پین پاور مستقیم برقشون رو دریافت کنن، چون در اینصورت با حداکثر دور کار می کنن که خب صداشون بیشتره

فن های کیس رو مثل خیلیها که به صدا حساس هستن می تونید از مدلهای PWM خوب موجود در بازار مثل فن های Cougar و Thermalright انتخاب کنید که هم قویتر و هم کم صداتر هستند و با کنترلر خود مادربرد میشه صداشون رو نرم افزاری و به تناسب حرارت کنترل کرد.

سلام دوستان عزیز
میخوام یه هارد اینترنال سه ترابایت بخرم
به نظرتون وسترن گرین بگیرم یا سیگیت باراکودا؟ مدل بهتری هم هست معرفی بفرمایید با تشکر

فعلا صرفه با مدلهای سیگیت هست و سرعتشون هم خوبه، مدل بهتری نداریم، مدلهای سری WD BLACK هم خیلی گرونترن و ارزش خرید ندارن، اما سری RED رو میشه با قیمت معقولتر انتخاب کرد، سرعتشون فرق زیادی نمی کنه.

سلام
من قصد خرید یک سیستم دارم
فقط این سیستم نهایتا تا عید ته تهش تابستون مهمون منه و بعدش ps4 قراره جایگزینش شه( خودم میدونم pc فریم بهتری میده ولی خب چون هم انلاین میزنم - هم 3 تا نسل قبلیش رو داشتم هم انحصاری هاش رو دوس دارم ÷س اون قطعیه!!!)
و یک چیز دیگه انتظار دارم بالاترین حد تنظیمات رو روی 1600*900 بده چون مانیتور اینه
smile.gif

من از bf3 به اینور بازی نکردم ÷س انتظار این رو دارم از اون به بعد تا امروز رو روی ultra و روی 60 فریم بازی کنم مگه اینکه بازی خیلی شاخ باشه!!!
سیستم انتخابی من اینه : ( همش رو میخوام دست دوم بگیرم که بعد فروشش ضرر نکنم )
مانیتور 20 اینچ : 220 تومن
رم : 2*4 گیگ با تاخیر cl9 و باس 1600
cpu 4160
مین h81
هارد 1 ترا
گرافیک هم حدود 650-تا 700 میخوام بخرم با این ÷ول بهترین انتخاب 280x هست درسته؟؟؟
بعد از خرید ps4 قراره یک عدد رم . گرافیک فروش بره و سیستم بربای کار های روز مره استفاده شه
و همچنین 2 تا سوال؟؟
گرافیک ها تو این 2 ماه افت قیمت دارن مثل gtx سری 7 که یهو کلی افت داشت
الان گرافیک بخرم یا 1 ماه دیگه
مرسی

خب با سیستم انتخابی خودتون ممکنه بعضی بازیها نتونید حداکثر تنظیمات رو حتی توی اون رزولوشن 20 اینچی با فریم 60 بدست بیارید. چون پردازنده ممکنه برخی جاها برای فریم بیشتر کمی گلوگاه بشه
اما کارت R9 280X یا بهتر 290 و همینطور GTX 780 انتخابای خیلی خوبی هستن. چون دست دوم می خرید الان با یک ماه دیگه نباید زیاد فرق کنه.

سلام
خوب پس یه سیستم خوب معرفی کنید که خوب باشه واسه بازی دیگه تا 3 تومن یا 3500
بعد موس . کیبوردو .دی وی دی رایتر با مانیتور نمیخواد فقط یه کیس توپ

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GIGA GTX 970 4GB GDDR5

حدود 3665 میشه اما بهترین انتخاب برای بودجه ی شما برای بیشترین فریم توی بازیها هست.

دوستان در حال حاضر بهترین برند رم موبایل میکرو اسدی و رم کامپیوتر بهترین نوعش بدون توجه کردن به قیمت چی هست ؟ ممنون !

خب برندهای خوب زیاد داریم توی این حیطه ی تولیدی اما توی بازار ایران میشه از Trancsend و Siliconpower و Adata و Toshiba مدلهای خوب متناسب با گوشی موبایل پیدا کرد.

برای Micro SD ها الان Class 10 / UHC 3 بهترین سرعت رو دارند که در بازار داخل UHC 1 فعلا بیشتر موجوده.

رم کامپیوتر داستانش پیچیدست اما متوجه نشدم ربط این دوتا چیه!

سلام
آقا فرشید میخوام این سیستم رو بگیرم. نظرتون چیه؟

CPU: Intel Core I7 4790K
Main Board: ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97 MB
VGA: Gigabyte GTX980 4GB GDDR5
RAM: Corsair 2*8GB 2400 Vengeance Pro Series
Power: Green GP700A-HP
Case: Green X7 Cougar

فقط یه مقدار درباره مادربورد دو به شک هستم. به نظرتون چیز مناسبی هست؟
و اینکه کارت گرافیک Gigabyte اون مدلی که گفتم رو پیشنهاد میکنید یا ASUS همون مدل؟؟
یه SSD خوب هم ممنون میشم معرفی کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or