مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب بهترین مدل کولینگ دنیا Noctua NH-D15 هست که قیمتش حدود 380 تومن هست
بعد هم مدل Thermalright Silver Arrow SB-E هست که حدود 300 تومنه

توی واتر کولینگ ها هم اگر مدلی می خوای که راندمانش برابر یا بهتر از کولینگ های نامبرده شده باشه باید Corsair H80i و بالاتر رو انتخاب کنی. وگرنه ارزش خرید نداره.

در مورد کیفیت کار واتر کولینگ های موجود هم باید گفت که همگی Closed Loop هستند، یعنی نیازی به سرویس و تعویض چیزی ندارن و می تونن تا مدتها کارشون رو درست انجام بدن. تنها مدلهای اختصاصی و سفارش مثل پکیج XSPC هست که نیاز به سرویس دوره ای داره که اونم معمولا بخاطر سختی استفاده کسی سراغش نمیره.

ممنون بابت پاسخ گوبی
فقط دو سوال : ؟
مدل Noctua NH-D15 که گفتین نویز کمی داره ؟ تو لود اذیت میکنه ؟
همچنین با مدل H80i مثلا تا 2 سال نیازی به سرویس ـش هست یا خیر ؟
خودتون واترکولینگ رو پیشنهاد میکنید یا Air رو ؟ (اتاق من دمای نرماله اما کیس ـم توی فضای آزاد نیست)
ممنونم .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
این سیتمه من cpu : q9550 ram :4gig و vga :gtx 285 می خواستم کارت گرافیکی بگیرم که بشه فیفا 15 رو به راحتی اجرا کنم . رم هم 4 گیگ دیگه میگرم که مشکلی از لحاظ رم نباشه. چه گرافیکی بگیرم که سی پی یو گلوگاه نشه
با تشکر

بله، با هر نوع دستگاهی کار میکنه.

خب می خواستم یه مدل استثنایی معرفی کنم!
از RAZER می تونید Ouroboros رو انتخاب کنید که اتفاقا از معدود مدلهای حرفه ای و بدون ایرادات مختص مدلهای وایرلس هست:

razer-ouroboros_qu4v.320.jpg

هم وایرلس کار می کنه و هم کابلی.
فرشید جون راستش الان اوروبوروس دارم اصلا ازش راضی نیستم! خیلی بد دسته و سنگین و البته مشکلات بسیار زیاد نرم افزاری و سخت افزاری! از جیر جیر غلطکش بگیر تا قاطی کردن گاه و بیگاه سیناپس!
کلا از ریزر میخوام بکشم بیرون!
ممنون

درود فرشید جان.
اگر ممکنه بی زحمت یک کیس تا 3 میلیون تومن معرفی کن.

البته خود کیس موجود هست. یک پاور 600 وات هم هست که دیگه نمیدونم کافی هست یا نه.
پیشاپیش. ممنون

سلام آقا فرشید
من میخوام برای ۴۷۹۰k یه مینبورد بخرم
اولویت من فقط جوابگویی روشن بودن ۲۴ ساعته هست برای گیم
و امکانات جانبیش اصلا برام مهم نیست برای همین نمیخوام زیاد خرج کنم
خودم اینها رو مدنظر دارم ممنون میشم بفرمایید کدوم بهتره یا اگر مورد بهتر دیگه ای توی همین رنج قیمت ۶۰۰ هست ممنون میشم مدلش رو بفرمایید
MSI z97s krait edition,or,z97 gaming3
Asus z97 p
Giga z97 d3h
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید.
من قصد خرید یه مانیتور فول اچ دی 22 اینچ دارم (تنها استفادم هم دیدن فیلم و وب گردی ـه) ولی خب کارت گرافیکم خیلی قدیمیه (8600gt) می خواستم بدونم که به مشکل بر می خورم با این کارت گرافیک؟ ممنون.

فرشید جون راستش الان اوروبوروس دارم اصلا ازش راضی نیستم! خیلی بد دسته و سنگین و البته مشکلات بسیار زیاد نرم افزاری و سخت افزاری! از جیر جیر غلطکش بگیر تا قاطی کردن گاه و بیگاه سیناپس!
کلا از ریزر میخوام بکشم بیرون!
ممنون

خب جیر جیر Scrollرو که منم روی ماوس Logitech G9X دارم، سنگینیش رو هم که میشه تنظیم کرد. از نظر نرم افزاری هم که خودم هم با مدلهای مختلف سیناپس کار کردم و چیزی نداره که بخواد قاطی کنه! تمام تنظیماتش هم یه بار توی خود ماوس ذخیره میشه و بدون هیچ نرم افزاری هم کار می کنه.

امیدوارم با مدل بعدی تجربه ی بهتری داشته باشی.

سلام
یه کیس تا 6 تومن میخواستم
ترجیحا کارت گرافیک رو 980 در نظر بگیرید

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 980 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 5920 می شه، اگه 300 تومن بیشتر هم برای رم کنار بزاری دیگه رم سیستم 16 گیگی میشه و همه چیز همتراز میشه.

درود فرشید جان.
اگر ممکنه بی زحمت یک کیس تا 3 میلیون تومن معرفی کن.

البته خود کیس موجود هست. یک پاور 600 وات هم هست که دیگه نمیدونم کافی هست یا نه.
پیشاپیش. ممنون

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-GAMER
VGA:ZOTAC GTX 970 4GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X

اینا میشن 3090 ، کمتر هم برندار
پاور هم کافیه.

سلام آقا فرشید
من میخوام برای ۴۷۹۰k یه مینبورد بخرم
اولویت من فقط جوابگویی روشن بودن ۲۴ ساعته هست برای گیم
و امکانات جانبیش اصلا برام مهم نیست برای همین نمیخوام زیاد خرج کنم
خودم اینها رو مدنظر دارم ممنون میشم بفرمایید کدوم بهتره یا اگر مورد بهتر دیگه ای توی همین رنج قیمت ۶۰۰ هست ممنون میشم مدلش رو بفرمایید
MSI z97s krait edition,or,z97 gaming3
Asus z97 p
Giga z97 d3h
با تشکر

مدل Z97 Gaming 3 خوبه. مدل ASUS Z97 RANGER از بقیه امکانات جنبی بهتری داره که البته حدود 750 تومن هست، دیگه ایسوس Z97 مخصوص گیمینگ ارزونتر نداره، مدل ASUS Z97 PRO GAMER هم هست که هنوز تعداد موجود نیست.

سلام خسته نباشید.
من قصد خرید یه مانیتور فول اچ دی 22 اینچ دارم (تنها استفادم هم دیدن فیلم و وب گردی ـه) ولی خب کارت گرافیکم خیلی قدیمیه (8600gt) می خواستم بدونم که به مشکل بر می خورم با این کارت گرافیک؟ ممنون.

خب بهترین کار اینه که اول تست کنی ببینی روی مانیتور جدید جواب میده یا نه، اگر جواب داد دیگه کارت جدید نخری
البته پردازنده هم مهم هست در پخش فیلمهای با کیفیت و با Codec جدید.

سلام،اگه میشه یک PC در حد 2.5 میلیون تومان معرفی کنید

CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS R9 270 OC 3GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

درود
آقا فرشید نمیشه یه کیس 3 تومنی با CPU Core i7 و کارت انویدیا که بتونه راحت رو های ویچرو و بتمن و دراگون ایج رو بکشه خرید؟
Asus Z97-K این مادر بورد تا چن سال دیگه ساپورت میکنه؟

سلام دوستان
این سیتمه من cpu : q9550 ram :4gig و vga :gtx 285 می خواستم کارت گرافیکی بگیرم که بشه فیفا 15 رو به راحتی اجرا کنم . رم هم 4 گیگ دیگه میگرم که مشکلی از لحاظ رم نباشه. چه گرافیکی بگیرم که سی پی یو گلوگاه نشه. مثلا gtx 760 جواب میده با این سیستم؟
با تشکر
اگه میشه لطفا به این سوال منم پاسخ بدین

درود
آقا فرشید نمیشه یه کیس 3 تومنی با CPU Core i7 و کارت انویدیا که بتونه راحت رو های ویچرو و بتمن و دراگون ایج رو بکشه خرید؟
Asus Z97-K این مادر بورد تا چن سال دیگه ساپورت میکنه؟

نه دوست عزیز، نمیشه!
3 تومن به جایی نمیرسه که بخوای 1 تومن رو بابت پردازنده ی Core i7 بدی، ضرورتی هم نداره که این کار رو کنی، یه کارت گرافیک قوی اولویت هست و فرقی نمی کنه که Nvidia باشه یا AMD ، همیشه بهترین مدل در رده ی بودجه ای خودش انتخاب میشه.
البته اگر بخواید میشه هر کدوم از کارتهای همرده از انویدیا رو هم در لیست لحاظ کرد.

مادربرد هم تا زمانی که پردازنده ی سوکت 1150 توی بورس هست و کارایی داره جوابگو هست. سال بعد همین موقع ها قراره پردازنده های سوکت 1151 و مادربردهای Z170 هم عرضه شده باشن.

اگه میشه لطفا به این سوال منم پاسخ بدین

شما پیش فرضی که گرفتی اینه که پردازنده و مادربرد رو دست نزنی که خب اشتباهه! چون هر ارتقای مناسبی برای گرافیک بخوایم توصیه کنیم باز هم CPU ی شما گلوگاه هست.

مساله این نیست که مثلا گرافیک 760 روی سیستم شما کار نکنه یا نصب نشه، اتفاقا مشکلی نداره ولی در برخی بازیهای نسل جدید مثل همین FIFA15 که پردازنده ی قوی لازم دارن ترمز کارت گرافیک شما رو هم می گیره و نمی تونه نهایت توان گرافیکی رو نشون بده، در نتیجه ی ارتقای شما بلا استفاده میشه.

بنابراین قطعات اصلی رو یکجا ارتقا بدید.

ممنون فرشید جان. خب مشکل اصلی اینه که فعلن نمی تونم اینقدر هزینه کنم که بخوام یه سیستم کامل ببندم . دیگه یه سیستم خوب حداقل 4 میلیون هزینه داره. من نهایت الان بتونم 900 هزینه کنم. یعنی کلا بیخیال ارتقاء شم؟ یا میشه مثلا با 760 توی تنظیمات HIGH بازی های رو اجرا کرد؟
با تشکر

ممنون فرشید جان. خب مشکل اصلی اینه که فعلن نمی تونم اینقدر هزینه کنم که بخوام یه سیستم کامل ببندم . دیگه یه سیستم خوب حداقل 4 میلیون هزینه داره. من نهایت الان بتونم 900 هزینه کنم. یعنی کلا بیخیال ارتقاء شم؟ یا میشه مثلا با 760 توی تنظیمات HIGH بازی های رو اجرا کرد؟
با تشکر

پس تنها راهکار اینه که کارت گرافیک جدید و قوی رو بخرید و ازش استفاده کنید تا سری بعدی قطعات اصلی رو هم ارتقا بدید،
با کارت جدید در شرایطی که پردازنده گلوگاه نباشه میشه گفت که با تنظیمات High مشکلی نیست اما با پردازنده ی شما پیشبینی کردن فریمی که با تنظیمات High می گیرید سخته، احتمالا افت فریم زیادی خواهید داشت، در برخی بازیها کمتر و در برخی بازیها بیشتر

ممنون پس همون پیشنهاد 3 تومنیه رو احتمالا بگیرم...
هر چند بین این و یه PS4 با TV موندم

PS4 مزیتش اینه که می تونید مطمئن باشید تا 5 یا 6 سال آینده می تونه تمام بازیهاش رو خوب اجرا کنه و نیاز به ارتقا هم نداشته باشه، برای PC مخصوصا مدلی که محدودیت بودجه داشته باشه باید هر دوسال یکبار به فکر ارتقا بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or