مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت آقا فرشید گل و تمام دوستان....
من یه سیستم میخوام بگیرم ولی بودجم متاسفانه 2 میلیون هست...خودم یه چیزایی رو دیدم ولی می خواستم نظر شما رو هم بدونم....
سیستمی که دیدم:
[TABLE="width: 647"]
[TR]
[TD]Intel Core i3 - 3.5GHz - 4150
GALAXY GT 740 GC Slim 2GB GDDR5
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz CL9 DDR3 Ram
MSI B75A-G43 Gaming LGA1155 B75 Mainboard
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD

من زیاد وارد نیستم.....شما راهنمایی کنید....ممنون میشم....:x:x[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
راستی یه کیس خوب تا 50-70 تومن هم معرفی کنید ممنون میشم.....:x:x

سلام خدمت آقا فرشید گل و تمام دوستان....
من یه سیستم میخوام بگیرم ولی بودجم متاسفانه 2 میلیون هست...خودم یه چیزایی رو دیدم ولی می خواستم نظر شما رو هم بدونم....
سیستمی که دیدم:
[TABLE="width: 647"]
[TR]
[TD]Intel Core i3 - 3.5GHz - 4150
GALAXY GT 740 GC Slim 2GB GDDR5
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz CL9 DDR3 Ram
MSI B75A-G43 Gaming LGA1155 B75 Mainboard
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD

من زیاد وارد نیستم.....شما راهنمایی کنید....ممنون میشم....:x:x[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
راستی یه کیس خوب تا 50-70 تومن هم معرفی کنید ممنون میشم.....:x:x

CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ZOTAC GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

اینا نزدیک 2100 میشن و کمتر از اینا رو هم برندار.

دوستان متاسفانه سر مشکلاتی کمی بودجه من کم شد حالا بگذریم...
خرید قطعات دست دو رو پیشنهاد میکنید؟
اگر بخوام 970 بخرم باید اک بگیرم ولی 290 کارکرده پیدا میشه...
میتونم یه سیستم amd کارکرده با دوتا 290 جمع کنم و یا میتون یه سیستم i5 با یه 970 شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

سلام دوستان ...
من سر اجرای کال او دیوتی مشکل پیدا کردم چون رم سیستم 4 هست
رم خودم باس 1600 هست یه دونه 2 گیگ هم دارم باسش 1333 هست میتونم همونو بندازم یا مشکل ایجاد میکنه ؟
در ضمن اگه خواستم یه 4 هم بگیرم باسش 1600 باشه کافیه یا باید موارد دیگه ای رو هم رعایت کنم ؟ ممنون .....
سیستم هم اینه
cpu=core i 3 3220
ram =4 gig 1600
vga = r7 250
power = green 430
پاورم خوبه واسه این سیستم ؟
خلاصه گفتم همه ی مشکلات احتمالی رو بررسی کنم :)

مرسی....راستی دادا منظورت از RAM:2*4GB 1600 DDR3 دوتا رم 4 بود دیگه آره؟؟

بله!

دوستان متاسفانه سر مشکلاتی کمی بودجه من کم شد حالا بگذریم...
خرید قطعات دست دو رو پیشنهاد میکنید؟
اگر بخوام 970 بخرم باید اک بگیرم ولی 290 کارکرده پیدا میشه...
میتونم یه سیستم amd کارکرده با دوتا 290 جمع کنم و یا میتون یه سیستم i5 با یه 970 شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

یعنی دوتا 290 کارکرده اندازه ی یدونه 970 قیمت دارن؟ من فکر نکنم که 290 اینقدر ارزون باشه. در هر صورت با در نظر گرفتن مسائل سیستمهای چند کارتی و همینطور CF دوتا 290 که خیلی سریعتر از یه دونه 970 راندمان میده
پردازنده ی AMD هم هر چقدر قوی باشه باید انتظار راندمانی در حد Core i3 و کمتر از Core i5 رو ازش داشته باشید و ممکنه برخی عناوین بازیها گلوگاه بشه ( که میشه)

من پردازنده و مادربرد اینتلی رو توصیه می کنم، حالا گرافیک اگه 290 شد هم مشکلی نیست و کارتای قدرتمندی هستن.

سلام دوستان ...
من سر اجرای کال او دیوتی مشکل پیدا کردم چون رم سیستم 4 هست
رم خودم باس 1600 هست یه دونه 2 گیگ هم دارم باسش 1333 هست میتونم همونو بندازم یا مشکل ایجاد میکنه ؟
در ضمن اگه خواستم یه 4 هم بگیرم باسش 1600 باشه کافیه یا باید موارد دیگه ای رو هم رعایت کنم ؟ ممنون .....
سیستم هم اینه
cpu=core i 3 3220
ram =4 gig 1600
vga = r7 250
power = green 430
پاورم خوبه واسه این سیستم ؟
خلاصه گفتم همه ی مشکلات احتمالی رو بررسی کنم :)

خیر، باید عین ماجول 4 گیگی فعلی، همون مدل و همون ظرفیت رو کنارش قرار بدید که بشه 8 گیگ تا بهترین راندمان رو بده. اون ماجول 2 گیگی رو فراموش کنید.
ممکنه سیستم با یه ماجول 4 گیگی 1600 از یه برند دیگه هم بالا بیاد و کار کنه ولی اینکار توصیه نمیشه.

در ضمن کارت گرافیک شما برای بازیهای رزو خیلی ضعیفه.

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2133
M/B:ASUS Z97-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 970 4GB DDR5
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
POWER:700W GREEN

یک سوال دیگه ای که داشتم اینه که الان چند جا گشتم، مادربرد Z97-Pro Gamer اصلا نبود، ولی Z97-Pro میشد پیدا کرد؛

آیا از نظر کارایی یا حتی مچ بودن با این سیستم پیشنهادی شما، من یک Z97-Pro انتخاب کنم به همون اندازه Gamer بازدهی داره واسم ؟ و هم اینکه بعداً امکانش هست من یک GTX 970 دیگه واسه SLI اضافه کنم خواستم ببینم، بین این دو مادربورد از لحاظ پرفورمنس تو این زمینه تفاوتی هست یا خیر ؟

بازم ممنون. :)

یدونه 970 gigabyte oc میشه حدودا 1500 و دوتا 290 میشه 1800
پردازنده ی سری 3 اینتل مشکلی نداره؟ یا کلا سری 4 و مین سری 9 رو پیشنهاد میکنید؟

مدل GIGABYTE GTX 970 GAMING الان 1750 هست، نمی دونم چه مدلیش رو شما میگی که 1500 هست
پردازنده ی سری 4000 الان بهترین گزینست و دلیلی برای خرید سری 3000 وجود نداره. انتخاب مدل پردازنده هم بستگی به بودجه ی کلی کاربر داره

دادا شرمنده سوالام زیاد شد،یه مانیتور هم معرفی می کنی؟!

بله
مدل ASUS VX238H مدل مناسب و سریعی برای گیمینگ هست.

یک سوال دیگه ای که داشتم اینه که الان چند جا گشتم، مادربرد Z97-Pro Gamer اصلا نبود، ولی Z97-Pro میشد پیدا کرد؛

آیا از نظر کارایی یا حتی مچ بودن با این سیستم پیشنهادی شما، من یک Z97-Pro انتخاب کنم به همون اندازه Gamer بازدهی داره واسم ؟ و هم اینکه بعداً امکانش هست من یک GTX 970 دیگه واسه SLI اضافه کنم خواستم ببینم، بین این دو مادربورد از لحاظ پرفورمنس تو این زمینه تفاوتی هست یا خیر ؟

بازم ممنون. :)

گزینه ی جایگزین مدل ASUS Z97 VII RANGER هست که تفاوت قیمتی هم با مدل پیشنهادی قبلی نداره. مدلهای گیمینگ برای بودجه های مناسب برای این توصیه میشن که از کارت صدای تقویت شده و کارت شبکه ی بهتر که ساخت اینتل هست بهره میبرند، وگرنه در راندمان سیستم با مادربردهای همتراز دیگه مثل مدل معمولی و PRO تفاوتی نیست.

بین مین asus sabertooth fx990 r2 با یه مدل پیشنهادی amd و دوتا 290 سافایر با گارانتی
و یه سیستم core i5 با مین سری h و یدونه 970 یا یدونه 290x کدوم رو پیشنهاد میدید قربان؟ ممنون از راهنماییتون

داداش یه سوال دیگه،
بهتر نیست به جای zotac gtx 750 ti 2gb gddr5 از MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5
استفاده کنم؟!ممنون میشم راهنمایی کنی...چون تفاوت قیمتشون زیاد نیست،چون دوتا فن داشت پرسیدم و اینکه gpu هاشون یکی بود و memory clock های msi بیشتر بود....

بین مین asus sabertooth fx990 r2 با یه مدل پیشنهادی amd و دوتا 290 سافایر با گارانتی
و یه سیستم core i5 با مین سری h و یدونه 970 یا یدونه 290x کدوم رو پیشنهاد میدید قربان؟ ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز، من همون بار اول گفتم که خرید کارت 290 رو تایید می کنم اما خرید پردازنده و مادربرد AMD رو خیر، شما باز اصرار داری که اینا رو یه طرف قرار بدی و پردازنده/مادربرد اینتلی و کارت 970 رو در طرف دیگه، که از نظر من این دسته بندی غلطه

از نظر قیمتی هم حساب کنی ارزونترین مدل Intel Core i5 هم باشه خریدش نسبت به یه 8 هسته ای کند AMD ارجحیت داره.
از نظر راندمان هم خیلی مواقع در بازیها مدلهای Core i3 هم از پردازنده های رده بالای AMD سریعتر عمل می کنند

مادربرد و پردازنده ی اینتلی از ارزونترین سری B85 به همراه کارت 290 و 970 توصیه ی من هست. حالا اگه پولت رسید تونستی دوتا 290 بگیر، نرسید یه دونه 290X بخر یا یه دونه 970.

داداش یه سوال دیگه،
بهتر نیست به جای zotac gtx 750 ti 2gb gddr5 از MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5
استفاده کنم؟!ممنون میشم راهنمایی کنی...چون تفاوت قیمتشون زیاد نیست،چون دوتا فن داشت پرسیدم و اینکه gpu هاشون یکی بود و memory clock های msi بیشتر بود....

تفاوت راندمان اونقدری که فکر می کنید نیست. این مدل از برند Zotac رو عمدا توصیه کردم که از نظر سقف بودجه هم جور دربیاد، وگرنه کارت MSI خیلی گرونتره و اونم مشکلی برای خرید نداره.

سلام @};- این مشخصات سیستم فعلی من هستش:
AMD Phenom II 3.2 GH
ATI Radeon 5670 HD
4GB RAM
کیس رو فقط می خوام عوض کنم و سیستم بروز تری تهیه کنم اما نه خیلی تانک مثل RAM های 16 و CPU هشت هسته ای. یه CPU چهار هسته ای باشه با 8 GB هم RAM. کارت گراف هم این سری می خواستم Nvidia بردارم.
چون این سیستم دیگه داره به زور بازی های جدید رو میکشه. نمیخوام همیشه Ultra بازی کنم ولی حداقل بازی کامل و راحت اجرا بشه. چه قطعات و مدلی پیشنهاد میشه و قیمت اون چقدر خواهد بود؟ (سیستم خودم رو هم رد میکنم)
ممنون

سلام @};- این مشخصات سیستم فعلی من هستش:
AMD Phenom II 3.2 GH
ATI Radeon 5670 HD
4GB RAM
کیس رو فقط می خوام عوض کنم و سیستم بروز تری تهیه کنم اما نه خیلی تانک مثل RAM های 16 و CPU هشت هسته ای. یه CPU چهار هسته ای باشه با 8 GB هم RAM. کارت گراف هم این سری می خواستم Nvidia بردارم.
چون این سیستم دیگه داره به زور بازی های جدید رو میکشه. نمیخوام همیشه Ultra بازی کنم ولی حداقل بازی کامل و راحت اجرا بشه. چه قطعات و مدلی پیشنهاد میشه و قیمت اون چقدر خواهد بود؟ (سیستم خودم رو هم رد میکنم)
ممنون

این سیستم توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 3880 میشه و بهترین تناسب رو بین قیمت و راندمان داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or