مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان من یه نحقیقی کرده بودم رو این سری ZS مثل اینکه کیفیت اصلا خوبی ندارن نسبت به مدل OC . اینطور که من فهمیدم مدل ها ی ۲ سال پیش OCZن که ریبرند کردن به اسم سری ZS وارد بازار کردن .
حالا درست یا غلطش رو نمیدونم.

@TIE از کرسیر من مدل CX750M رو گرفتم . ماژولار هم هست . خیلی هم راضیم اما اگه پول بیشتر داری بدی RM750 هم هست که گلده و اینم ماژولاره . کلا تو برند Corsair شک نکن که خیلی خوبه .

ممنون از راهنماییت
خودم هم به همین فکر افتادم چون گرین سری OC دیگه موجود نیست با شرکتم که صحبت کردم گفت سری جدیدشون (پلاتینیوم) اواسط دی ماه میاد.
در مورد CORSAIR به خاطر گارانتیش شک داشتم که با چند نفر تو بازار و خود شرکت تخت جمشید صحبت کردم گویا مشکل نداره
فقط سری RM پیدا نمیشه و فقط CXM که شما میگین راضی هستین

راجع به ENERMAX چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟ گارانتیش ماله کجاست؟

سپاس از دوستان بودجه رو میخام 5 تومن بشه می تونم بیشترش هم کنم ولی خوب میگم چه کاری هزینه اضافی کنم وقتی بازی روش جواب بده !!!
حالا نظر شما چی هست میخاستم خیز بردارم برا 980 ولی گفتم نه بیخیال توی این سیستم گرافیک رو ننوشتم چی پیشنهاد میدین آیا سیستم مناسب هست
آیا میشه همین در حد یک میلیون تومان یه Vga بردارم بعدش اگه دیدم کم داره میاره واسه بازی های آینده یه Vga دیگه اضافش کنم ؟

CPU
Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor
RAM
Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3
Motherboard
ASus Maximus VII Hero ؟؟؟
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB ؟؟

VGA

Power
Green High Performance Series GP700A-HP
Case
Green X7 COUGAR
Monitor
ASUS VX238H LED

هارد نوشته نشده که گفتم بعداً یه فکری به حالش کنم

ممنون از راهنماییت
خودم هم به همین فکر افتادم چون گرین سری OC دیگه موجود نیست با شرکتم که صحبت کردم گفت سری جدیدشون (پلاتینیوم) اواسط دی ماه میاد.
در مورد CORSAIR به خاطر گارانتیش شک داشتم که با چند نفر تو بازار و خود شرکت تخت جمشید صحبت کردم گویا مشکل نداره
فقط سری RM پیدا نمیشه و فقط CXM که شما میگین راضی هستین

راجع به ENERMAX چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟ گارانتیش ماله کجاست؟

هر مدلی که توانش به سیستم شما بخوره.
مدل Revolution که 850 واتش حدود 590 تومن هست برا شما مناسبه. از گارانتیش خبر ندارم/

سپاس از دوستان بودجه رو میخام 5 تومن بشه می تونم بیشترش هم کنم ولی خوب میگم چه کاری هزینه اضافی کنم وقتی بازی روش جواب بده !!!
حالا نظر شما چی هست میخاستم خیز بردارم برا 980 ولی گفتم نه بیخیال توی این سیستم گرافیک رو ننوشتم چی پیشنهاد میدین آیا سیستم مناسب هست
آیا میشه همین در حد یک میلیون تومان یه Vga بردارم بعدش اگه دیدم کم داره میاره واسه بازی های آینده یه Vga دیگه اضافش کنم ؟

CPU
RAM
Motherboard
ASus Maximus VII Hero ؟؟؟
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB ؟؟

VGA

Power
Case
Green X7 COUGAR
Monitor
ASUS VX238H LED

هارد نوشته نشده که گفتم بعداً یه فکری به حالش کنم

نه دوست عزیز، از این فکرا نکن که اگه کم آورد بعدا یکی بزاری کنارش، داستان به این سادگیا نیست! اگه قطعاتت اینه که توی خرید 970 یا 980 درنگ نکن!
کار 1 تومنی دیگه متوسط حساب میشه و همین الان هم توی بعضی بازیا با تنظیمات بالا کم میاره.

رم رو هم بهتره دوتا 8 گیگی بردارید، هر چند که همین 8 گیگی هم الان کافیه.

با این بودجه انتخابها بشدت محدود هست و اولویت کاربری مطرح نیست، نه برای فتوشاپ و 3dmax مناسبه و نه برای بازی، فقط برای کار اداری:

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S20B315

چقدر هزینه ی بیشتری لازمه تا سیستم مناسب اینجور کارها بشه؟ اگه 2.5 بخواد هزینه کنه یه لپ تاپ براش بگیرم فکر کنم بهتر باشه.

یه سوال
چرا هیچ کس رم های DDR4 رو پیشنهاد نمیده
مشکلی داره؟

دوست عزیز، انتخاب نوع رم دلبخواهی نیست که دوست داشته باشیم و پیشنهادش بدیم، مادربرد و پردازنده باید ساپورتش کنن!
مادربرد و پردازنده های نسل فعلی فقط از DDR3 پشتیبانی می کنند و DDR4 فقط روی مادربردهای فوق حرفه ای X99 قابل نصب هست که پردازنده های سری 5000 دارند و از حیطه ی توصیه ی برای سیستم معمولی و حتی گیمینگ خارج هستند.

چقدر هزینه ی بیشتری لازمه تا سیستم مناسب اینجور کارها بشه؟ اگه 2.5 بخواد هزینه کنه یه لپ تاپ براش بگیرم فکر کنم بهتر باشه.

حدود 600 تا 800 تومن باید بیشتر بودجه تخصیص بدید.

Last edited by a moderator:
سلام فرشیدجان می خواستم برای یک نرم افزار زبان انگلیسی یک میکروفون بخرم می خوام یک میکروفون خوب باشه لطفا قیمت ها روهم بگید بودجه هم نهایت 70 تا80 هزار تومن

بچه ها من خسته شدم از بس به فکر فرو رفتم بین Cpu amd و اینتل سی پی یو که بتونه ram2400 رو ساپورت کنه توی amd نیست و اینتل هم توی رنج 1.5 وجود نداره
توی سایت cpubenchmark برای 8350 عدد 9 و برای 4790k عدد 11 امتیاز دادن ولی نسیت به قیمت 8350 56 به 35 سرتره هزینه میخام اگه بشه کمتر بشه برای Cpu من خودم الان سی پی یو amd 250x دارم خیلی ازش راضی هستم سیستم قبلیم هم amd بود ولی الان شدیدن توش موندم چیکار کنم سیستم پیشنهادیم رو قبلن نوشته بودم
CPU
RAM
Motherboard
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB
VGA
Asus 970 GTX
Power
Case
Green X7 COUGAR
Monitor
ASUS VX238H LED

ولی اگه amd ببندمش این شکلی انتخاب کردم
Cpu
AMD FX-8350 AM3+ Processor
ASUS Crosshair V Formula-Z

که نزدیک 600 تا 700 تومن هزینم کاهش پیدا می کنه در ضمن گفتم که برای بازی سیستم رو میخام
حالا سوالم اینه کسی با این سی پی یو کار کرده چجوری هست ارزش داره بگیرمش یا بیشتر هزینه کنم intel 4790k بردارم با توجه به اینکه هدفم bus2400 بود که با این توضیحات نمیشه بدستش آورد توی این رنج قیمت

سوال دومم اینه سیستم فعلیم بخام یه vga بندازم روش کشش رو داره یه asus r9 270x 4gb DDR5 مشخصاتش اینه

mb : GA-MA770T
cpu : amd athlon x2250
ram :4gb

با سپاس

فرشید جان اگه ممکنه یه سیستم با بودجه ی 4.5 و برای بازی (بدون مانیتور) پیشنهاد بدید ، ممنون

CPU:INTEL Core I7 4790
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X7

سلام فرشیدجان می خواستم برای یک نرم افزار زبان انگلیسی یک میکروفون بخرم می خوام یک میکروفون خوب باشه لطفا قیمت ها روهم بگید بودجه هم نهایت 70 تا80 هزار تومن

میکروفون ها دیگه متفرقه هستن، از برند A4tech بگیری هم خوبه.

موس برای گیمینگ G502 بگیرم یا Razer Deathadder یا Taipan ؟
بعد موس های Cyborg Mad Catz مثل R.A.T اینجا پیدا میشن ؟

بستگی به سلیقه و خوش دست بودنش داره و اولویت شما برای خرید. من Taipan رو بیشتر می پسندم. اما G502 هم عالیه.
از برند Cyborg تو ایران ندیدم.

بچه ها من خسته شدم از بس به فکر فرو رفتم بین Cpu amd و اینتل سی پی یو که بتونه ram2400 رو ساپورت کنه توی amd نیست و اینتل هم توی رنج 1.5 وجود نداره
توی سایت cpubenchmark برای 8350 عدد 9 و برای 4790k عدد 11 امتیاز دادن ولی نسیت به قیمت 8350 56 به 35 سرتره هزینه میخام اگه بشه کمتر بشه برای Cpu من خودم الان سی پی یو amd 250x دارم خیلی ازش راضی هستم سیستم قبلیم هم amd بود ولی الان شدیدن توش موندم چیکار کنم سیستم پیشنهادیم رو قبلن نوشته بودم
CPU
RAM
Motherboard
ASUS Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 MB
VGA
Asus 970 GTX
Power
Case
Green X7 COUGAR
Monitor
ASUS VX238H LED

ولی اگه amd ببندمش این شکلی انتخاب کردم
Cpu
AMD FX-8350 AM3+ Processor
ASUS Crosshair V Formula-Z

که نزدیک 600 تا 700 تومن هزینم کاهش پیدا می کنه در ضمن گفتم که برای بازی سیستم رو میخام
حالا سوالم اینه کسی با این سی پی یو کار کرده چجوری هست ارزش داره بگیرمش یا بیشتر هزینه کنم intel 4790k بردارم با توجه به اینکه هدفم bus2400 بود که با این توضیحات نمیشه بدستش آورد توی این رنج قیمت

سوال دومم اینه سیستم فعلیم بخام یه vga بندازم روش کشش رو داره یه asus r9 270x 4gb DDR5 مشخصاتش اینه

mb : GA-MA770T
cpu : amd athlon x2250
ram :4gb

با سپاس

اینهمه نوشتی و راهی رفتی که با پرسیدن کوتاه می شد!
خیر، ارزش نداره AMD بگیری، همون پردازنده ی 4790 رو بخر.

در مورد سوال دوم هم کارت گرافیک 970 رو می تونی نصب کنی اما پردازنده و مادربرد فعلی بدجوری ترمزش رو می کشن!

برای ssd sata III-128 GB چه مدلی را پیشنهاد میدید؟

بین برند Plextor و Samsung کدوم ارجحه؟

هر دو برند مدل حرفه ای دارن

Plextor از مدل M6 PRO و سامسونگ هم از 840 EVO یا سریعتر 840 PRO یا سریعترین مدل دنیا یعنی 850 PRO انتخاب کن!

فرشید جان با 400 تومان یک کیس که فقط برای رفتن به اینترنت باشه بطوریکه اصلا هنگ نکنه بی زحمت بگین

با 400 تومن یه تبلت بخرید، با 800 تومن هم بزور میشه یه کیس بست!

Last edited by a moderator:
باسلام من یک پاوره خوب که متناسب این سیستم میخوام اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم درضمن یکی از فروشندگان پاور 700 'گرین سری HP را بهم پیشنهاد کرده
مادربورد
GA-X48-DQ6
سیپیو Q6600
دوتارم 1گیگ 800
گرافیک 0 MSI GTX750 TI

هارد

WD BLUE 1T

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or