مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یکی از دوستام قصد ارتقای سیستم با بودجه تقریبا 2,500 داره (بدون در نظر گرفتن مانیتور و کیس ) قصدش هم اجرای fifa 15 با تنظیمات مناسبی هست.
خواهش میکنم یه سیستم معرفی کنید بنده خدا در حسرت مونده .

سلام
یکی از دوستام قصد ارتقای سیستم با بودجه تقریبا 2,500 داره (بدون در نظر گرفتن مانیتور و کیس ) قصدش هم اجرای fifa 15 با تنظیمات مناسبی هست.
خواهش میکنم یه سیستم معرفی کنید بنده خدا در حسرت مونده .

سلام پیشنهاد بنده
intel i5 4690 740t
main Gigabyte GA-H97-Gaming 3 450t
ram a-data xpg v2 gaming 2*4gb 1600 cl9 300t
vga GIGABYTE GTX 750 Ti TOC WF 2X 2GB GDDR5 585t
hdd seagate st1000dm003 1tr 180t
odd lg 24x bulk madiran 55t
power green gp600A-hp 260t

البته همین یک هفته پیش 4690 قیمتش 680 بود الان گرون شده احتمال داره دوباره قیمتش بیاد پایین

هارد اکسترنال می تونید از WD مدل MyPassport Ultra رو بخرید که حدود 250 تومن هست و سریعترین مدله، از ADATA هم مدل 710 که آنتی شوک هم هست و پوشش محافظ داره.
پورتهای قدیمی شما مشکلی ایجاد نمی کنن به شرط اینکه پاور شما هم معتبر باشه و بتونه توان ثابت و جریان مناسبی رو روی پورتهای USB فرآهم کنه.

این مدل هایی که آداپتور دارن چه فرقی با بی آداپتورها دارن ؟ بعد ارزون تر هستن دیگه ؟ شما نظرت رو کدوما هست ؟
باتشکر

سلام
این سوالو تو یه انجمن دیگه تو همین سایت پرسیدم کسی جواب نداد ممنون میشم اگه شما جواب بدید
میخوام برا گوشیم که ال جی یه هندزفری بگیرم که میکروفون داشته باشه و اگه کلید برا کنترل صدا هم داشته باشه که خیلی خوبه خودمم یکم گشتم فعلا دو تا مدل (sony sbh80- hbs 110) رو پیدا کردم به نظرتون کدوم بهتره هم از لحاظ کیفیت صدا و ساخت اگه مدلی هم خودتون میشناسید تا رنج 200-300 ت پیشنهاد بدید و اگه فروشگاهی هم میشناسید در این زمینه ممنون میشم خصوصی بفرستید

CPU:INTEL Core I5 4460
M/B:ASUS h97-PRO GAMER
اینا حدود 1100 میشن، برای بازی کمتر از اینا هم نخر.
بیشتر تفاوت مدلهای Core i5 در فرکانس کاری پردازنده و قابلیت اورکلاک شدن هست.
فرشید جان به جای این mb مدل b85-plus باشه خیلی فرق میکنه ؟
برای بودجه میگم چون بودجم اصلش همون 800 850 هست و شاید بتونم فوقش تا 1 برسونم

سلام
دوستان من میخوام یه موس و کیبورد بیسیم بگیرم
به غیر از بازی کارمم با کامپیوتر کارهای معمولیه
بودجه هم حدودا تا 200 حالا بالا پایین ترش زیاد فرقی نداره
فقط یه چیز خوب میخوام که تا مدتها کار کنه و زود خراب نشه
ممنون.

این مدل هایی که آداپتور دارن چه فرقی با بی آداپتورها دارن ؟ بعد ارزون تر هستن دیگه ؟ شما نظرت رو کدوما هست ؟
باتشکر

مدلهای آداپتوری در واقع همون هاردهای 3.5 اینچ اینترنال داخلشون هست که نیاز به منبع تغذیه ی جدا دارن، سریعتر از مدلهای بدون آداپتور هستن و کمی ارزونتر هستن.
اگر زیاد جابجا می کنید مدل بدون آداپتور مناسبتر هست.

با سلام خدمت آقا فرشید و سایر دوستان،

لطفا تفاوت در کارآیی و عملکرد این دو مدل پاور گرین را شرح دهید:

Green GP750B-OC Power

Green GP700A-HP Power

توان پاور مورد نیار بنده حدود 700 وات خواهد بود و در انتخاب یکی از این دو پاور راهنمایی نیاز دارم

مدل OC دیگه زیر 1000 وات تولید نمیشه و موجود نیست، فقط مدلHP و ZS موجود هستن
مدل OC کلا قطعات خیلی با کیفیت و گرونتری داشت و Cable MAnagement بود، یعنی کابلها رو میشد به دلخواه جدا کرد یا وصل کرد، اما مدلهای دیگه این قابلیت رو ندارن ولی کیفیت قطعاتشون خوب هست، مثلا پاور سری ZS ساخت OCZ هست.

سلام
این سوالو تو یه انجمن دیگه تو همین سایت پرسیدم کسی جواب نداد ممنون میشم اگه شما جواب بدید
میخوام برا گوشیم که ال جی یه هندزفری بگیرم که میکروفون داشته باشه و اگه کلید برا کنترل صدا هم داشته باشه که خیلی خوبه خودمم یکم گشتم فعلا دو تا مدل (sony sbh80- hbs 110) رو پیدا کردم به نظرتون کدوم بهتره هم از لحاظ کیفیت صدا و ساخت اگه مدلی هم خودتون میشناسید تا رنج 200-300 ت پیشنهاد بدید و اگه فروشگاهی هم میشناسید در این زمینه ممنون میشم خصوصی بفرستید

اگر قصد خرید مدلهای بلوتوث رو دارید همین مدلهای SONY یا مدلهای Jabra بهترین مدلها رو دارن.
برای SONY فروشنده های آنلاینش رو بیشتر دیدم، برای Jabra هم نمایندگی داره و بازار موبایل میشه پیدا کرد.

فرشید جان به جای این mb مدل b85-plus باشه خیلی فرق میکنه ؟
برای بودجه میگم چون بودجم اصلش همون 800 850 هست و شاید بتونم فوقش تا 1 برسونم

B85-PLUS یکم امکانات جنبیش کمتر هست و نرم افزارهای صدا و تراشه ی LAN اون هم معمولی هست. سری گیمینگ همیشه کارت صدای تقویت شده و کارت شبکه ی LAN ساخت اینتل دارند.
برای بودجه ی محدود همون B85 هم کفایت می کنه، این دیگه چیز واجبی نیست.

سلام یک لب تاپ 2011 دل دارم با رم 2 گیگ و
intel core due
Latitude D830

میخواستم یک بازی قدیمی ps2 رو با امولاتور روش اجرا کنم ، مشکلی نخواهم داشت؟

امولاتورها معمولا توان پردازشی زیادی می خوان، بهترین کار اینه که خودت امتحان کنی، زودتر متوجه میشی تا اینکه من حدس بزنم!

سلام
دوستان من میخوام یه موس و کیبورد بیسیم بگیرم
به غیر از بازی کارمم با کامپیوتر کارهای معمولیه
بودجه هم حدودا تا 200 حالا بالا پایین ترش زیاد فرقی نداره
فقط یه چیز خوب میخوام که تا مدتها کار کنه و زود خراب نشه
ممنون.

بهترین گزینه برای شما مدلهای بی سیم لاجیتک هست که کیفیت بالایی هم دارن. مدل MK320 پیشنهاد میشه.

مدلهای آداپتوری در واقع همون هاردهای 3.5 اینچ اینترنال داخلشون هست که نیاز به منبع تغذیه ی جدا دارن، سریعتر از مدلهای بدون آداپتور هستن و کمی ارزونتر هستن.
اگر زیاد جابجا می کنید مدل بدون آداپتور مناسبتر هست.

مدل OC کلا قطعات خیلی با کیفیت و گرونتری داشت و Cable MAnagement بود، یعنی کابلها رو میشد به دلخواه جدا کرد یا وصل کرد، اما مدلهای دیگه این قابلیت رو ندارن ولی کیفیت قطعاتشون خوب هست، مثلا پاور سری ZS ساخت OCZ هست.

اگر قصد خرید مدلهای بلوتوث رو دارید همین مدلهای SONY یا مدلهای Jabra بهترین مدلها رو دارن.
برای SONY فروشنده های آنلاینش رو بیشتر دیدم، برای Jabra هم نمایندگی داره و بازار موبایل میشه پیدا کرد.

B85-PLUS یکم امکانات جنبیش کمتر هست و نرم افزارهای صدا و تراشه ی LAN اون هم معمولی هست. سری گیمینگ همیشه کارت صدای تقویت شده و کارت شبکه ی LAN ساخت اینتل دارند.
برای بودجه ی محدود همون B85 هم کفایت می کنه، این دیگه چیز واجبی نیست.

امولاتورها معمولا توان پردازشی زیادی می خوان، بهترین کار اینه که خودت امتحان کنی، زودتر متوجه میشی تا اینکه من حدس بزنم!

بهترین گزینه برای شما مدلهای بی سیم لاجیتک هست که کیفیت بالایی هم دارن. مدل MK320 پیشنهاد میشه.

ممنون از جوابت
دوست عزیز من چون میخوام اینترنتی خرید کنم اون مدلی که شما فرمودی تو این سایت نبود
میشه لطفا از این لینک مدل خوب و مناسبش رو معرفی کنی ؟
جستجو در گروه کیبورد (صفحه کلید)
یه سوال دیگه نظرتون راجبع مارک مایکروسافت چیه ؟ ارزش خرید داره ؟

ممنون از جوابت
دوست عزیز من چون میخوام اینترنتی خرید کنم اون مدلی که شما فرمودی تو این سایت نبود
میشه لطفا از این لینک مدل خوب و مناسبش رو معرفی کنی ؟
جستجو در گروه کیبورد (صفحه کلید)
یه سوال دیگه نظرتون راجبع مارک مایکروسافت چیه ؟ ارزش خرید داره ؟

مدلای MK320 و MK520 رو که موجود داشت اگر می گشتی!

مدلای میایکروسافت هم خوب هستن.

مدلای MK320 و MK520 رو که موجود داشت اگر می گشتی!

مدلای میایکروسافت هم خوب هستن.
ممنون دوست عزیز
فقط یه کمک دیگه میشه کنی بگی بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Logitech MK520 Wireless Keyboard and Laser Mouse - کیبورد و ماوس بی‌سیم لاجیتک MK520
Microsoft Desktop 3000 Wireless Keyboard and Mouse - کیبورد و ماوس بی‌سیم مایکروسافت دسکتاپ 3000
:dممنون.

ب.

با تشکر از شما

متاسفانه طبق گفته شما پاور 750OC توی بازار موجود نیست
اما سری ZS موجوده
البته انتخاب دیگری که من دارم پاورهای CORSAIR است میخواستم بدونم توی توان 750 وات چه مدلی رو پیشنهاد میکنید و آیا برتری خاصی این برند به مدلهای موجود گرین داره؟
در مورد پاورهای دیگر موجود تو بازار مثه ENERMAX یا سایر برندها نظر فنیتون چیست؟

مبارکه!
تا 2 سال با تنظیمات بالا و بعد هم تنظیمات پایینتر براحتی جوابگو هست.
ممنون .
ولی بعد از چند دقیقه بازی ، حدد 10 یا خیلی زیاد بشه 30 دقیقه ، صفحه یه جورایی میشه مثل شطرنجی بعدش ، کلاً نه میشه بازی رو بست و نه سیستم رو ریست کرد ! مجبور میشم دکمه پشت کیس رو بزنم تا خاموش شه .:(
بنظرتون مشکل از چیه ؟
بنظر خودم از گرافیک میباشد ، نظر شما چیه ؟
اگر ببرم جایی که گرفتم و بخوام یه کارت جدید بگیرم از چه برندی بگیرم ... الان فکر کنم msi باشه .
ممنون .

عزیزم، این دیگه سلیقه ایه، اینم من بگم؟!

مدل مایکروسافت ضدآب هست و ارگونومیک تره! اگه واست مهمه همین مدل 3000 رو بخر.

با تشکر از شما

متاسفانه طبق گفته شما پاور 750OC توی بازار موجود نیست
اما سری ZS موجوده
البته انتخاب دیگری که من دارم پاورهای CORSAIR است میخواستم بدونم توی توان 750 وات چه مدلی رو پیشنهاد میکنید و آیا برتری خاصی این برند به مدلهای موجود گرین داره؟
در مورد پاورهای دیگر موجود تو بازار مثه ENERMAX یا سایر برندها نظر فنیتون چیست؟

مدلای همرده از CORSAIR و ENERMAX خوبن، یه مدلاییش هم برای PFC استاندارد GOLD رو دارن، در صورتی که مدل GREEN 700 ZS نشان برنز داره
مدلای رقیب بعضیاشون Cable Management دارند که این مدل گرین نداره

اینا تفاوتاشون هست. اگر این موارد براتون مهم هست می تونید از برندای گفته شده انتخاب کنید.

ممنون .
ولی بعد از چند دقیقه بازی ، حدد 10 یا خیلی زیاد بشه 30 دقیقه ، صفحه یه جورایی میشه مثل شطرنجی بعدش ، کلاً نه میشه بازی رو بست و نه سیستم رو ریست کرد ! مجبور میشم دکمه پشت کیس رو بزنم تا خاموش شه .:(
بنظرتون مشکل از چیه ؟
بنظر خودم از گرافیک میباشد ، نظر شما چیه ؟
اگر ببرم جایی که گرفتم و بخوام یه کارت جدید بگیرم از چه برندی بگیرم ... الان فکر کنم msi باشه .
ممنون .

کارت گرافیک خرابه احتمالا، باید موقع مونتاژ سیستم مشخص میشد.

برند ایسوس و همون MSI خوبن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or