مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام . با عرض شرمندگی با یه سوال مربوط به مادربورد دوباره برگشتم;;)
مدل H97 pro gamer هم تو ایران هست ؟ قیمت ؟
مزیتش نسبت به B85 چیه ؟ آخه شنیدم که گفته میشه آینده بهتری نسبت به B85 Pro Gamer داره

قبل از اینکه شما سعی کنی گلوگاه رو پیدا کنم خودم که گفتم، پردازنده، مادربرد و رم رو هم باید یکجا عوض کنید! رم شما DDR2 اگر باشه به مادربردهای جدید هم نمی خوره و اونم باید عوض بشه.
اگر نمی تونید همزمان ارتقا بدی با کارت گرافیک جدید فقط 60 تا 70 درصد کارایی کامل رو خواهید گرفت، مشخصات دقیق سیستم رو هم نگفتید بعد می خواید که راهنمایی هم بکنم.
ما یه کیس Dell Vostro 400 توی نشیمن داریم که تنها کارش استریم ویدئو از روی Netflix و Hulu Plus هست.
مشخصات سیستم به قراره زیره:
پردازنده: Core 2 Quad Q6600
رم: 2GB DDR2
گرافیک: Nvidia GeForce 8300 GS
بورد اصلی: 0GN723
پاور: ۳۵۰ وات

حالا دوتا پیشنهاد بم بدید:
یک. با کمترین ارتقا و هزینه این سیستم آشغال بتونه PES 2015 رو روی 60fps اجرا کنه. نظر خودم روی EVGA GeForce GTX 750 Ti و G.SKILL 4GB DDR2 هست.
دو. یه سیستم با حداقل هزینه (بدون کیس و مانیتور) که بتونه PES 2015 رو کاملا روون اجرا کنه. پردازنده مبتنی بر Intel Haswell و گرافیک Nvidia باشه.
ممنون.

سلام
من میخام یه سیستم ببندم که بازی کنم باهاش اگر میشه راهنماییم کنید
قیمتش هم در حد 1000 تا 1100 دلار باشه و سیستمی که میگید بر حسب دلار باشه قیمتاش
پیشاپبش ممنون دوستان

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W COOLER MASTER
CASE:COOLER MASTER CM 690 II

همون حدودی میشه که شما می خوای.

نه من اهل اور نیستم نه اینکه خوشم نیاد خوشم میاد اما نویز برای من زیاد اهمیت داره چون اگه اور کنم برای کنترل نویز فن باید بالای 300 تومن پول فن بدم که تازه 150 تومن پول فن دادم که صداش اصلا توی بازی معلوم نیست
اما با گرافیک هم مشکلی ندارم انصافا همه بازیهای اوپتیمایز شدرو با نهایت تنظیمات 60 فریم میگیرم شما که اور کردین بهتر میفهمین بالاخره 3570 اور شده راندمانش نزدیک به 4690 هستش شما با اور و بدون اور تو کدوم بازیها تاثیر cpu رو میبینی مثلا چند فریم؟
چون من میخام 290 رو بفروشم و 980 بخرم میخام بدونم اگه واقعا عوض کردن گرافیک برای من بهتر از مادربورد و cpu تاثیر داشته باشه کارت گرافیکو عوض کنم
مثلا بازیهای مثل watch dogs assassin crisis

اگر اور نمی کنید همون گزینه ی گفته شده مناسب هست، تاثیر پردازنده ی اور شده ی 4 هسته ای با پردازنده ی اور نشده در برخی عناوین مشخص هست، مثل همین AC: UNITY که پردازنده ی قوی هم لازم داره.

در مورد انتخاب بین ارتقای پردازنده یا گرافیک هم که هر چی لازم بود گفتم.

سلام.
ببخشید می خواستم بدونم نظرتون راجع به EVGA GeForce GTX 970 SC ACX
ASUS GeForce GTX 970 Strix OC
Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
چیه؟یعنی کدوم عملکرد بهتری در بازی دارند؟دمای کدام یک پایین تره؟
قیمت هر کدوم رو هم لطف می کنید بگید ؟
--------------------------------
حالت uber برای کارت های amd به چه معناست؟چرا در این حالت کارت عملکرد بهتری داره؟آیا این حالت برای انویدیا هم هست؟
--------------------------------
ما رم ddr4 هم داریم؟خیلی نیاز هست برای بازی های سنگین؟
قیمت رم 16و مادر برد ساپورت کنندش چقدر هست؟
-------------------------------
cpu intel 4790 قوی ترین پردازنده برای گیم هست ؟میشه اورش کرد؟چقدر؟
و در آخر سایت www.techpowerup.com معتبر هست ؟
خیلی سوال پرسیدم شرمنده من اطلاعات سخت افزاریم ضعیفه ممنون میشم کمکم کنید.

هر 3 مدل گرافیکی که گفتید حرفه ای و مناسب هستن، تفاوت سریعترین و کندترین بیشتر از 5 درصد نیست
کارت GIGA G1 از بقیه کمی سریعتر و خنکتر هست، مدل EVGA هم بعد از اون هست و آخر هم ASUS قرار داره

ASUS کم صداترین هست و فنش خارج از بازی خاموشه.

مدل گیگا 1750 هست و ایسوس هم 1800 حدودا، EVGA هم موجود نیست.

Uber برای AMD معادل Turbo برای NVIDIA هست و هر دو شرکت از این امکان استفاده می کنن، چیز جدیدی نیست

DDR4 هم داریم! خیر برای بازی نیاز نیست ، فعلا هم پردازنده های PC از این رم پشتیبانی نمی کنند، بجز سوکت X99 که کلا برای بازی نیست.

4790 هم قویترین مدل قابل توصیه برای گیمینگ هست، خودش هم تا نزدیک که خرخره اور شده هست! زیاد بالاتر نمیره.

www.techpowerup.com هم معتبره، این نباشه چی رو باید معتبر گفت؟!

سلام . با عرض شرمندگی با یه سوال مربوط به مادربورد دوباره برگشتم;;)
مدل H97 pro gamer هم تو ایران هست ؟ قیمت ؟
مزیتش نسبت به B85 چیه ؟ آخه شنیدم که گفته میشه آینده بهتری نسبت به B85 Pro Gamer داره

خیر، نداره همچین مدلی
مزیت خاصی بجز تعداد پورتها نداره

آ آینده ی بهتر؟! هیچ تفاوتی بین این تراشه ها در آینده نیست، همشون هم احتمالا از Broadwell پشتیبانی خواهند کرد. اینقدر به تراشه ها و مادربردها گیر ندید، اهمیتشون مثل پردازنده و گرافیک نیست.

ما یه کیس Dell Vostro 400 توی نشیمن داریم که تنها کارش استریم ویدئو از روی Netflix و Hulu Plus هست.
مشخصات سیستم به قراره زیره:
پردازنده: Core 2 Quad Q6600
رم: 2GB DDR2
گرافیک: Nvidia GeForce 8300 GS
بورد اصلی: 0GN723
پاور: ۳۵۰ وات

حالا دوتا پیشنهاد بم بدید:
یک. با کمترین ارتقا و هزینه این سیستم آشغال بتونه PES 2015 رو روی 60fps اجرا کنه. نظر خودم روی EVGA GeForce GTX 750 Ti و G.SKILL 4GB DDR2 هست.
دو. یه سیستم با حداقل هزینه (بدون کیس و مانیتور) که بتونه PES 2015 رو کاملا روون اجرا کنه. پردازنده مبتنی بر Intel Haswell و گرافیک Nvidia باشه.
ممنون.

کیس شما فقط برای همون کار مناسبه و قابل ارتقا هم نیست.

سیستم برای PES 2015 :

CPU:Core i3 4160
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750TI 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

نزدیک 2 تومن میشه.

دوستان من هارد اکسترنالم خراب شد بردم واسه تعمیر گفتن باید بردش عوض بشه و حدود 100 تومن خرج داره.میخواستم بدونم برد هارد اکسترنال 1 ترابایت قیمتش چقدره؟سرم کلاه نره یوقت:d

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W COOLER MASTER
CASE:COOLER MASTER CM 690 II

همون حدودی میشه که شما می خوای.

ممنون بابت جواب یه چند تا سوال دیگه هم داشتم
من میخاستم لب تاب بگیرم مخصوص بازی اما گفتم یه مدل جدید G751JT-CH71 رو بگیرم و اگه نیاز بود
یه کیسم جم کنم الان به نظر شما من لب تاب مدل بالا رو بگیرم و این کیس رو جمع کنم یا مدل یکم
بهتر همون لب تابG751JY-DH71 یا GT72 DOMINATOR GT72 رو ؟ چون لب تاب رو برای مسافرت میخام و یه 3 یا 4 ماهی مسافرتم و میخام بازی کنم
این کیس قدرتش بالاتر از لب تابه G751JT-CH71 یا GT72 DOMINATOR GT72 هست ؟ و تفاوتشون زیاده یا نه
توی گرافیک این گیگی که مینویسن جقدر مهمه 4 گیگ یا 8 گیگ دقیق چیکار میکنه و تفاوت GTX970M 3GB GDDR5 و GTX980M with 8GB GDDR5 دقیقا چی هست ایا تفاوت خیلی زیاده یا نه
لینکه لب تابهایی که گفتم تو سایت امازون :
Amazon.com : ASUS ROG G751JT-CH71 17.3-Inch Laptop (Black) : Computers & Accessories
Amazon.com : ASUS ROG G751JY-DH71 17.3-inch Gaming Laptop, GeForce GTX 980M Graphics : Electronics
http://www.amazon.com/MSI-GT72-DOMI...s&ie=UTF8&qid=1415907833&sr=1-1&keywords=gt72

دوستان من هارد اکسترنالم خراب شد بردم واسه تعمیر گفتن باید بردش عوض بشه و حدود 100 تومن خرج داره.میخواستم بدونم برد هارد اکسترنال 1 ترابایت قیمتش چقدره؟سرم کلاه نره یوقت:d

دیگه از قیمت بردش خبری ندارم، خودش که 210 تومن به بالا هست.

ممنون بابت جواب یه چند تا سوال دیگه هم داشتم
من میخاستم لب تاب بگیرم مخصوص بازی اما گفتم یه مدل جدید G751JT-CH71 رو بگیرم و اگه نیاز بود
یه کیسم جم کنم الان به نظر شما من لب تاب مدل بالا رو بگیرم و این کیس رو جمع کنم یا مدل یکم
بهتر همون لب تابG751JY-DH71 یا GT72 DOMINATOR GT72 رو ؟ چون لب تاب رو برای مسافرت میخام و یه 3 یا 4 ماهی مسافرتم و میخام بازی کنم
این کیس قدرتش بالاتر از لب تابه G751JT-CH71 یا GT72 DOMINATOR GT72 هست ؟ و تفاوتشون زیاده یا نه
توی گرافیک این گیگی که مینویسن جقدر مهمه 4 گیگ یا 8 گیگ دقیق چیکار میکنه و تفاوت GTX970M 3GB GDDR5 و GTX980M with 8GB GDDR5 دقیقا چی هست ایا تفاوت خیلی زیاده یا نه
لینکه لب تابهایی که گفتم تو سایت امازون :
Amazon.com : ASUS ROG G751JT-CH71 17.3-Inch Laptop (Black) : Computers & Accessories
Amazon.com : ASUS ROG G751JY-DH71 17.3-inch Gaming Laptop, GeForce GTX 980M Graphics : Electronics
http://www.amazon.com/MSI-GT72-DOMI...s&ie=UTF8&qid=1415907833&sr=1-1&keywords=gt72

ما آخر نفهمیدیم می خوای چیکار کنی!

مدلهای لپتاپی که گفتی تو خود لپ تاپها جزء بهترین ها هستند اما نباید با یه مدل قدرتمند PC مقایسه بشن!

دیگه برای لپ تاپ قویتر از 980M که نداریم، این خودش از GTX 970 توی PC هم ضعیفتر هست! در مورد پردازنده هم همینطور. بنابراین PC یی که معرفی شد از هر مدل لپ تاپی قویتر هست، مگر مدلهایی که گرافیک 880/980 SLI دارند.

برای گرافیک های قدرتمند امروزی که برای بافتها استفاده میشه همون 4 گیگ کفایت می کنه.

دوستان سلام

یه همچین سیستمی برای بازی چطوره ؟

هم این نسل هم نسل اینده

لطفا کامل توضیح بدید تشکر

core i7 hasswel

gtx 850m OR 860m

ram 8G

متوسط در کل و خوب توی لپ تاپها محسوب میشه، بازیها رو ممکنه بتونه با تنظیمات متوسط اجرا کنه.

نکته ی مهم اینه که سازنده ها ممکنه برای برخی بازیها سازگاری با گرافیکهای لپ تاپی رو در نظر نگیرند و بازی در ابتدای عرضه روی این قبیل گرافیکهای موبایلی اجرا نشه.

ما آخر نفهمیدیم می خوای چیکار کنی!

مدلهای لپتاپی که گفتی تو خود لپ تاپها جزء بهترین ها هستند اما نباید با یه مدل قدرتمند PC مقایسه بشن!

دیگه برای لپ تاپ قویتر از 980M که نداریم، این خودش از GTX 970 توی PC هم ضعیفتر هست! در مورد پردازنده هم همینطور. بنابراین PC یی که معرفی شد از هر مدل لپ تاپی قویتر هست، مگر مدلهایی که گرافیک 880/980 SLI دارند.

برای گرافیک های قدرتمند امروزی که برای بافتها استفاده میشه همون 4 گیگ کفایت می کنه.

من میخاستم یه لب تاب 2500 دلازی بخرم بعد گفتم 1500دلاز یه لب تاب میگیرم 1000 دلاز مابقی رو یه کیس میبندم برای همین سوال کردم
شما میگید کیسی که گفتید از اون سه مدل لب تابی که گفتم بهتر هست خب من لب تاب رو میگیرم تا 4 ماهی که مسافرتم رو باهاش بگزرونم
و اگه تو بازی ها مشکل داشت میام کیس رو میبندم در نتیجه زرری نمیکنم فقط به سوالم جواب ندادید فرق اون گیگی که تو کارتهای گرافیکی هست چی هست
یعنی چه کاری انجام میده دقیقا ؟ برای این میپرسم که تو خرید لب تاب بتونم انتخاب کنم اگر زیاد فرقی نمیکنه هزینه ی زیادی نکنم چون لب تابی که میخام بگیرم
گرافیکه GTX970M 3GB GDDR5 رو داره و اگه خیلی ضعیف هست اون مدل رو نگیرم در کل هم لب تاب میخام هم کیس

من میخاستم یه لب تاب 2500 دلازی بخرم بعد گفتم 1500دلاز یه لب تاب میگیرم 1000 دلاز مابقی رو یه کیس میبندم برای همین سوال کردم
شما میگید کیسی که گفتید از اون سه مدل لب تابی که گفتم بهتر هست خب من لب تاب رو میگیرم تا 4 ماهی که مسافرتم رو باهاش بگزرونم
و اگه تو بازی ها مشکل داشت میام کیس رو میبندم در نتیجه زرری نمیکنم فقط به سوالم جواب ندادید فرق اون گیگی که تو کارتهای گرافیکی هست چی هست
یعنی چه کاری انجام میده دقیقا ؟ برای این میپرسم که تو خرید لب تاب بتونم انتخاب کنم اگر زیاد فرقی نمیکنه هزینه ی زیادی نکنم چون لب تابی که میخام بگیرم
گرافیکه GTX970M 3GB GDDR5 رو داره و اگه خیلی ضعیف هست اون مدل رو نگیرم در کل هم لب تاب میخام هم کیس

"برای گرافیک های قدرتمند امروزی که برای بافتها استفاده میشه همون 4 گیگ کفایت می کنه."

همونطور که گفتم برای لپ تاپ همون 4 گیگی کفایت می کنه،
گرافیک های 980 هم 3 گیگی ندارن، همه یا 4 گیگی هستن یا 8 گیگی. اما 970 مدل 3 و 6 گیگی داره، اگر 970 می خرید مدل 6 گیگی رو بردارید.

اگه می خوای قویترین مدل لپتاپی باشه همون 980 رو بگیر.

یکی از دوستانم یک کیس می خواد با قیمت 1600000(یک میلیون و ششصد هزار) تومن.
برای بازی و کارهای معمولی با کامپیوتر، فتوشاپ و... می خواد.
خواهشا از این قیمت گرونتر نشه مگه نهایتا 10-20 تومن.
ممنون.

من یه حساب سرانگشتی کردم اگه قرار بشه یه سیستم جدید بگیرم که حداقل تا 4 سال دیگه کم نیاره باید نزدیک 6 تومن خرج کنم . اگه یک چهارم این پول را بدم می تونم یه کنسول بگیرم که تا آخر نسل جواب میده . میخواستم بدونم واقعا اینقدر تفاوت گرافیک بازیهای PC و کنسول زیاده که ارزششو داشته باشه واسه یه سیستم این همه خرج کنم؟

من یه حساب سرانگشتی کردم اگه قرار بشه یه سیستم جدید بگیرم که حداقل تا 4 سال دیگه کم نیاره باید نزدیک 6 تومن خرج کنم . اگه یک چهارم این پول را بدم می تونم یه کنسول بگیرم که تا آخر نسل جواب میده . میخواستم بدونم واقعا اینقدر تفاوت گرافیک بازیهای PC و کنسول زیاده که ارزششو داشته باشه واسه یه سیستم این همه خرج کنم؟
سلام.با اجازه دوستان من به سوال شما جواب میدم.
ببینید یه سری از بازی های pc واقعا سنگین هستند مثل crysis که واقعا بالاترین کارت های گرافیک با قیمت معقول مثل 970 یا 980 بین 40 تا 50 فریم بیشتر نمیدن ولی یه سوال پیش میاد که خوب آیا این یعنی ضعف و کم آوردن pc؟باید در جواب بگم اصلا این طور نیست بازی مثل crysis ابدا نمیتونه رو کنسول های این نسل 40 -50 فریم اجرا شه یعنی با این کیفیت اجرایی pc هرگز و به مراتب در سطح پایین تری است.به نظر من یه پی سیه 3.5 تومنی تا آخر این نسل جواب گوی شما با گرافیک بسیار بالاتر از کنسول ها هست وتا آخر نسل خیالت جمع باشه که همیشه از
کنسولا بازی رو بهتر اجرا میکنه ولی اگه بخوای تمام بازی های پی سی رو روی آخرین تنظیمات بازی کنی باید 2 سال یه بار ارتقا بدی که معمولا افراد زیادی نیستند که این کارو می کنند چون از عملکرد سیستم رضایت دارن.
در کل پی سی هم قیمت کنسول نمیشه بست که عملکردش از کنسول بهتر باشه و اگر بودجه ی شما 1.5 هست کنسول بهترین گزینه هست
ولی خوب قیمت بازی هارو هم در نظر بگیر که پول همین پی سی راحت با خریدن بازی اورج کنسول برات در میاد که اگه رو پی سی اورج بازی نمی کنی که کلا نرو طرف کنسول.
این نسل با نسل قبل یه ذره تفاوت داشته اونم سرعت رشد معماری تراشه هاست به همراه تکنیک های گرافیکی زیاد که روی پی سی عملی شده نه اینکه کنسولا ضعیف طراحی شدن ابدا ولی خوب پی سی این نسل جولوتره

یکی از دوستانم یک کیس می خواد با قیمت 1600000(یک میلیون و ششصد هزار) تومن.
برای بازی و کارهای معمولی با کامپیوتر، فتوشاپ و... می خواد.
خواهشا از این قیمت گرونتر نشه مگه نهایتا 10-20 تومن.
ممنون.

برای بازی کمترین سیستم اینه:

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750Ti 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

که حدود 2 تومن میشه و بازیها رو با تنظیمات پایین یا متوسط هم جواب میده.

قیمت مهم باشه برات می تونی گرافیک رو حذف کنی که حدود 1550 میشه جمع کل سیستم، بدون کارکرد بازی.

بعضی وقتا تفاوت زیاده، بعضی وقتا تفاوت کم، اصل بر اینه که تفاوت قدرت PC با کنسول برای سیستمهای رده بالا خیلی زیاد هست.

تفاوتشون اینه که PC برای همه کاری جوابگو هست ولی کنسول فقط برای بازی. بعضی بازیها هم روی PC تجربه ی بهتری دارند.

بعضی وقتا تفاوت زیاده، بعضی وقتا تفاوت کم، اصل بر اینه که تفاوت قدرت PC با کنسول برای سیستمهای رده بالا خیلی زیاد هست.

تفاوتشون اینه که PC برای همه کاری جوابگو هست ولی کنسول فقط برای بازی. بعضی بازیها هم روی PC تجربه ی بهتری دارند.
شما خودتون بهتر میدونید واسه گیم الان حداقل یه CPU باید بگیری که 4 تا Core داشته باشه پس بهتره یه i7 بگیری . بقیه قطعات را هم که بر اساس همین CPU بگیری بین 6-5 باید خرج کنی . میخوام ببینم ارزششو داره یا نه اگه قرار باشه این همه خرج کنی و تفاوت بازیهای کنسول با PC کمتر از 10% باشه خیلی منطقی نیست . خود شما که استادید اگه بخواهید یه PC بگیرید که چهار سال دیگه واسه گیم اکی باشه به نظرتون چقدر خرج می خواد سیستمش؟

شما خودتون بهتر میدونید واسه گیم الان حداقل یه CPU باید بگیری که 4 تا Core داشته باشه پس بهتره یه i7 بگیری . بقیه قطعات را هم که بر اساس همین CPU بگیری بین 6-5 باید خرج کنی . میخوام ببینم ارزششو داره یا نه اگه قرار باشه این همه خرج کنی و تفاوت بازیهای کنسول با PC کمتر از 10% باشه خیلی منطقی نیست . خود شما که استادید اگه بخواهید یه PC بگیرید که چهار سال دیگه واسه گیم اکی باشه به نظرتون چقدر خرج می خواد سیستمش؟

اگه من می دونم که در واقع انتخاب پردازنده به بودجه هم بستگی داره. یعنی برای بودجه ی 2 تومنی سیستم Core i3 توصیه میشه و برای بودجه ی 4 تومنی هم Core i5 ، فقط برای بودجه های خیلی بالا هست که خرید Core i7 منطقی هست و اولویت سیستم گیمینگ با کارت گرافیکی قوی هست.

سیستم PC هم چرخه ی حیات 4 ساله نداره و الان قویترین سیستم رو هم بگیرید باید 2 یا 3 سال دیگه دست کم کارت گرافیکش رو ارتقا بدید

به نظر من عمر سیستم گیمینگ رو باید دو سال در نظر گرفت و بودجه برای یه سیستم قوی و مناسب هم بین 3 تا 4 تومن هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or