مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دقیقا کدوم ارزشش رو داره؟!
از نظر من ترکیب اولی که شامل CORE i7 هست انتخاب بهتریه.

میخوام کارت گرافیک inno3d gtx 970 انتخاب کنم.مادربردم z97x
اینارو جایگذین کنم تو سیستم اول
در ضمن اگه میشه یه توضیحی در مورد خنک کننده ی آبی سی پی یو بده و مزایاش چیه؟

بازم خوبه، در اینصورت پردازنده رو هم به 4790K تغییر بدید، فعلا ما نشستیم تغییرات شما رو تایید می کنیم از اول هم نمی دونستیم بودجت چقدر هست که خودمون بهت بهترین گزینه رو توصیه کنید که مجبور نشی قطعات رو مرتب تغییر بدی!

خنک کننده ی آبی در کل مزیتش اینه که راندمان بالاتری داره، فضای کمتری اشغال می کنه و قیمتش هم البته خیلی بالاتره. منتهی بیشتر خنک کننده های آبی موجود در بازار از بهترین خنک کننده های هوایی معمولی راندمان بالاتری ندارن، فقط جای کمتری می گیرن و داخل کیس خلوت تر و از نظر زیبایی بهتر بنظر میرسه.

مدلهای کولینگ آبی که حرفه ای باشن و قابل توصیه بیشتر مدلهای دو فنه و با رادیاتور 240 سانتی هستن. مثل CORSAIR H100/H110.

دوست عزیز این سیستمی که دوست شما میخواد جمع کنه حدود 7 الی 8 تومن راحت در میاد و فک فک کنم بعضی از قطعاتو عوض کنه بهتره

واقعا اینقدر قیمت ها بالاست؟
این بنده خدا الان آمریکاست میگه این قطعات رو بهش قیمت دادن 1930 دلار! گفت برم تو بازار براش قیمت کنم
اگر قیمت قطعات واقعا اینقدر بالاتر از قیمت جهانیه بهش میگم از همون جا بخره فوقش کیس و پاور و هارد رو بیاد از همین ایران بخره

سلام وقت بخیر میخوام سیستم رو ارتقاع بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

intel 2500K
ASUS P8Z68-V PRO
power coolmaster 700w

اگر گرافیک 280X بگیرم پاور مناسبه اگر سی پی یو رو اورکلاک کنم کم نمیاره ؟ اگر اورکلاک کنم و 2 تا 270X کراس کنم چه پاوری لازم میشه؟

واقعا اینقدر قیمت ها بالاست؟
این بنده خدا الان آمریکاست میگه این قطعات رو بهش قیمت دادن 1930 دلار! گفت برم تو بازار براش قیمت کنم
اگر قیمت قطعات واقعا اینقدر بالاتر از قیمت جهانیه بهش میگم از همون جا بخره فوقش کیس و پاور و هارد رو بیاد از همین ایران بخره

دوست عزیز فکر نکنم قیمت جهانیش 1930 دلار بشه، شاید چیزی جا افتاده.
فقط کارتهای گرافیکی شما حدود 1150 دلار درمیاد.
پردازنده که 330 دلار هست
مادربرد هم 140
SSD هم که 120 دلار هست
کیس هم حداقل 100 دلار
تا اینجا 1840 دلار

رم و پاور و رایتر و هارد هم هنوز حساب نشده

قیمت اینجا هم حدود 9700 درمیاد، چون قیمت گرافیکا تو ایران خیلی بالا هست. البته بستگی داره شما مدل رفرنس رو حساب کنی یا مدل غیر رفرنس رو.

سلام وقت بخیر میخوام سیستم رو ارتقاع بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

intel 2500K
ASUS P8Z68-V PRO
power coolmaster 700w

اگر گرافیک 280X بگیرم پاور مناسبه اگر سی پی یو رو اورکلاک کنم کم نمیاره ؟ اگر اورکلاک کنم و 2 تا 270X کراس کنم چه پاوری لازم میشه؟

پاور واسه تک کارت 280X کافیه، اورم کنید مشکلی نداره
واسه دوتا 270X بهتره یه 800 وات یا بالاتر داشته باشید.

دوستان اگه جواب بدید ممنون میشم سیستم دوستم داغون شده فردا باید این قطعاتو بخره .

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB

اینا حدود 1100 میشه، کمترش هم نمیشه کرد( میشه ولی راندمان خیلی کمتر میشه، بخاطر 100 تومن ارزش نداره)

ُلام کسی میتونه قیمت کلی این چن میشه؟CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5/R9 280X 3GB
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 2360 میشه.

سلام من یه سیستم با مشخصات زیر میخوام بخرم بودجه هم 4میلیون هست به نظرتون این سیستم که انتخاب کردم خوبه یا نه و یه سری سوال داشتم
این گرافیکی که انتخاب کردم به این مادر بورد میخوره؟
بعد چه پاوری مناسب این سیستم هست
و خودتون با این بودجه چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید و هارد و درایور و کارت صدا رو هم در نظر بگیرید ممنون میشم جوابمو بدین

INTEL CPU :I7-3770 3.4GHz CORE I7 8MB BOX

VGA: N780 TF 3GD5/OC 384BIT MSI VGA

RAM: 8GB 1600 DRAGON GD38GB1600C11SC GEIL RAM

MAINBOARD: H97 GAMING 3 MSI MB

سلام من یه سیستم با مشخصات زیر میخوام بخرم بودجه هم 4میلیون هست به نظرتون این سیستم که انتخاب کردم خوبه یا نه و یه سری سوال داشتم
این گرافیکی که انتخاب کردم به این مادر بورد میخوره؟
بعد چه پاوری مناسب این سیستم هست
و خودتون با این بودجه چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید و هارد و درایور و کارت صدا رو هم در نظر بگیرید ممنون میشم جوابمو بدین

INTEL CPU :I7-3770 3.4GHz CORE I7 8MB BOX

VGA: N780 TF 3GD5/OC 384BIT MSI VGA

RAM: 8GB 1600 DRAGON GD38GB1600C11SC GEIL RAM

MAINBOARD: H97 GAMING 3 MSI MB

انتخابای شما ایرادات فنی و محتوایی داره،

توصیه ی من:

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:700W GREEN
CASE:GREEN X4

سلام
آقا میخام بدونم من بدون اورکلاک میتونم 4790k رو در مادربورد B85 گیگاهرتز 4 تا 4.4 رو بگیرم که خودش تو مشخصات cpu زده 4 تا 4.4 یا باید یه مادربورد z استفاده کنم چون 4790 معومولی 3.6 تا 4 هستش
بعد میخام بدونم با این مادروبرد کارایی cpu من پایین نیست حتما فرقی بین z97 با b85 در کارکرد کامل cpu نیست
و اینکه من الان 3570k دارم و کارت گرافیکمم sapphire 290 vapor x هستش ارزش داره cpu رو عوض کنم و تفاوت در بازیهایی که نیاز به cpu دارن میبینم یا الکی پول خرج میکنم چون خودم دودلم میگم اون هزینه ای که برای مادربورد و cpu بدم برای کارت گرافیک 980 بدم و کارتمو عوض کنم

سلام
یه سیستم میخوام بخرم ... تا 2 تومن
نمیدونم این قضیه درسته یا نه ولی amd میگن مقرون به صرفه تر هست ...
اگر امکانش باشه هم amd هم intel پیشنهاد بدین ...
ممنون

سلام
آقا میخام بدونم من بدون اورکلاک میتونم 4790k رو در مادربورد B85 گیگاهرتز 4 تا 4.4 رو بگیرم که خودش تو مشخصات cpu زده 4 تا 4.4 یا باید یه مادربورد z استفاده کنم چون 4790 معومولی 3.6 تا 4 هستش
بعد میخام بدونم با این مادروبرد کارایی cpu من پایین نیست حتما فرقی بین z97 با b85 در کارکرد کامل cpu نیست
و اینکه من الان 3570k دارم و کارت گرافیکمم sapphire 290 vapor x هستش ارزش داره cpu رو عوض کنم و تفاوت در بازیهایی که نیاز به cpu دارن میبینم یا الکی پول خرج میکنم چون خودم دودلم میگم اون هزینه ای که برای مادربورد و cpu بدم برای کارت گرافیک 980 بدم و کارتمو عوض کنم

با یه مادربرد B85 و بایوس آپدیت شده می تونید از 4790K با آخرین فرکانسش هم استفاده کنید و این مدل رو رسما ساپورت می کنن، Z97 فقط برای آنلاک کردن Multi و اورکلاک بالاتر از 4.4 ضروری هست.
کارایی پردازنده هم پایین نیست، اگر شک دارید ما رو قسم ندید همون Z97 رو بگیرید، همش 200 تومن اختلاف هست این وسط!

برای خرید پردازنده ی جدید باید مادربرد رو هم عوض کنید و حدود 1600 تا 1800 هزینه در برداره، فعلا افزایش راندمان در بازیها فکر نکنم اونقدری باشه که انتظار دارید، اما دیر یا زود باید این ارتقا رو انجام بدید، حالا اگر Z97 نشد برای نسل Z170 شاید ضروریتر بشه

ارتقای گرافیک ولی حتما افزایش راندمان رو بهمراه داره، فقط تفاوت قیمتشون به اندازه ی تفاوت راندمانی که خواهید گرفت ارزش نخواهد داشت.

من نظرم اینه که ارتقای پردازنده و گرافیک هر دوتا برای سیستم شما لازم هست، اما ارتقای گرافیک راندمان بالاتری رو میده و ارتقای پردازنده ممکنه هنوز خیلی تفاوت ایجاد نکنه. خودم هم هنوز دارم با 3570K که به 4.6 اور شده راندمان مورد نظر رو می گیرم و کمبودی حس نکردم هنوز.

سلام
یه سیستم میخوام بخرم ... تا 2 تومن
نمیدونم این قضیه درسته یا نه ولی amd میگن مقرون به صرفه تر هست ...
اگر امکانش باشه هم amd هم intel پیشنهاد بدین ...
ممنون

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS R7 260X 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام
من میخام یه سیستم ببندم که بازی کنم باهاش اگر میشه راهنماییم کنید
قیمتش هم در حد 1000 تا 1100 دلار باشه و سیستمی که میگید بر حسب دلار باشه قیمتاش
پیشاپبش ممنون دوستان

با یه مادربرد B85 و بایوس آپدیت شده می تونید از 4790K با آخرین فرکانسش هم استفاده کنید و این مدل رو رسما ساپورت می کنن، Z97 فقط برای آنلاک کردن Multi و اورکلاک بالاتر از 4.4 ضروری هست.
کارایی پردازنده هم پایین نیست، اگر شک دارید ما رو قسم ندید همون Z97 رو بگیرید، همش 200 تومن اختلاف هست این وسط!

برای خرید پردازنده ی جدید باید مادربرد رو هم عوض کنید و حدود 1600 تا 1800 هزینه در برداره، فعلا افزایش راندمان در بازیها فکر نکنم اونقدری باشه که انتظار دارید، اما دیر یا زود باید این ارتقا رو انجام بدید، حالا اگر Z97 نشد برای نسل Z170 شاید ضروریتر بشه

ارتقای گرافیک ولی حتما افزایش راندمان رو بهمراه داره، فقط تفاوت قیمتشون به اندازه ی تفاوت راندمانی که خواهید گرفت ارزش نخواهد داشت.

من نظرم اینه که ارتقای پردازنده و گرافیک هر دوتا برای سیستم شما لازم هست، اما ارتقای گرافیک راندمان بالاتری رو میده و ارتقای پردازنده ممکنه هنوز خیلی تفاوت ایجاد نکنه. خودم هم هنوز دارم با 3570K که به 4.6 اور شده راندمان مورد نظر رو می گیرم و کمبودی حس نکردم هنوز.

نه من اهل اور نیستم نه اینکه خوشم نیاد خوشم میاد اما نویز برای من زیاد اهمیت داره چون اگه اور کنم برای کنترل نویز فن باید بالای 300 تومن پول فن بدم که تازه 150 تومن پول فن دادم که صداش اصلا توی بازی معلوم نیست
اما با گرافیک هم مشکلی ندارم انصافا همه بازیهای اوپتیمایز شدرو با نهایت تنظیمات 60 فریم میگیرم شما که اور کردین بهتر میفهمین بالاخره 3570 اور شده راندمانش نزدیک به 4690 هستش شما با اور و بدون اور تو کدوم بازیها تاثیر cpu رو میبینی مثلا چند فریم؟
چون من میخام 290 رو بفروشم و 980 بخرم میخام بدونم اگه واقعا عوض کردن گرافیک برای من بهتر از مادربورد و cpu تاثیر داشته باشه کارت گرافیکو عوض کنم
مثلا بازیهای مثل watch dogs assassin crisis

سلام.
ببخشید می خواستم بدونم نظرتون راجع به EVGA GeForce GTX 970 SC ACX
ASUS GeForce GTX 970 Strix OC
Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
چیه؟یعنی کدوم عملکرد بهتری در بازی دارند؟دمای کدام یک پایین تره؟
قیمت هر کدوم رو هم لطف می کنید بگید ؟
--------------------------------
حالت uber برای کارت های amd به چه معناست؟چرا در این حالت کارت عملکرد بهتری داره؟آیا این حالت برای انویدیا هم هست؟
--------------------------------
ما رم ddr4 هم داریم؟خیلی نیاز هست برای بازی های سنگین؟
قیمت رم 16و مادر برد ساپورت کنندش چقدر هست؟
-------------------------------
cpu intel 4790 قوی ترین پردازنده برای گیم هست ؟میشه اورش کرد؟چقدر؟
و در آخر سایت www.techpowerup.com معتبر هست ؟
خیلی سوال پرسیدم شرمنده من اطلاعات سخت افزاریم ضعیفه ممنون میشم کمکم کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or