مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز بله شما اون سیستمو لطف کردی معرفی کردی و تو این سیستمی که الان پیشنهاد دادی فقط تفاوت تو گرافیکه و این که تفاوت این دو کارت

میشه برام بگین (ASUS R9 280X با Sapphire+R9+280X 9 - و این که 960انودیا و r9 370x و r9 360 که گفتی تا 3 -4 ماه دیگه صبر کنم قیمتش هم ردیف این

کارتهایی که بهم معرفی کردی؟ شرمنده که سوالام خیلی مبتدیانست #:-s

دوست عزیز بله شما اون سیستمو لطف کردی معرفی کردی و تو این سیستمی که الان پیشنهاد دادی فقط تفاوت تو گرافیکه و این که تفاوت این دو کارت میشه برام بگین (ASUS R9 280X با Sapphire+R9+280X 9 - و این که 960انودیا و r9 370x و r9 360 که گفتی تا 3 -4 ماه دیگه صبر کنم قیمتش هم ردیف این کارتهایی که بهم معرفی کردی؟ شرمنده که سوالام خیلی مبتدیانست #:-s

هم سافاییر هم ایسوس هم گیگابایت خوبن منتها تفاوت تو کیفیت ساخت کولر گرافیک و فرکانسها هست به نظر من گیگابایت wf3x از همه بهتره ایسوس هم خوبه کیفیت خوبی داره سافاییر قیمت مناسب و پایینتری داره

بله 960 انودیا احتمالا قیمتش حدود 1 م تا 1.2 م تو نسخه های مختلف خواهد بود و قدرتش احتمالا در حد 770 انودیا یا حتی بیشتر خواهد بود

کارتهای ای ام دی هم سری اول 300 قراره بهمن ماه عرضه بشه که r9 370x احتمالا تو همین قیمت 1 م خواهد بود

کلا پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید صبر کنین گرافیک نخرین چون تو خبر ها اگه خونده باشین اومده که ای ام دی برای رقابت با انودیا کارتهای سری 290x و 290 رو کاهش داده و احتمالا بتونید r9 290 رو با همین قیمت یا کارت بهتری رو تهیه کنید

دوستان راجع به محصولی مثل 380/370 یا هر چیزی که وجود خارجی نداره و هیچ اطلاعی از کیفیت کارش نیست توی تاپیک مشاوره بحث نکنید بهتر هست!

تمام اخباری که که در مورد 380/370 گمانه زنی هست و تا الان حتی یک تصویر منصوب به این مدلها هم منتشر نشده، مشاوره فقط وقتی وجاهت داره که در مورد محصولات فعلی و انتخابهای بازار باشه، ارجاع کاربر به چیزی که از چند و چونش خبر نداریم و حتی زمانی که منتشر بشه هم نمی تونیم تا بعد از بررسی کامل پیشنهادش بدیم اصلا حرفه ای نیست!

تاپیک اخبار کارتهای گرافیکی رو برای همین استارت زدن، به اینجا مراجعه کنید.

مرسی...
حالا چرا این پردازنده خوب نیست مشخصاتش که به ظاهر خوبه...چی پیشنهاد میدی؟
کارت هم نو میگیرم...

دلیل اینکه میگم خوب نیست ایناست یه نگاهی به پرفورمنس پردازنده توبازیهای روز (advanced warfare و dead rising 3) بنداز متوجه میشی واقعا فاجعه هست:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Call_of_Duty_Advanced_Warfare-test-cod_proz_amd.jpg

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Dead_Rising_3-test-dr_3_proz_amd.jpg

نظر من رو بخوای اگه از لحاظ بودجه در مضیقه ایی بهترین گزینه قیمت به عملکرد رو core i3 4330 داره بی نظیره این پردازنده البته الان نایاب شده.

آخرین ویرایش:
سلام.
من دنبال یه کارت گرافیک mid range از Nvidia برای اجرای PES 2015 و FIFA 15 هستم و به GTX 750 Ti رسیدم. نظرتون در موردش چیه؟ انتخاب بهتری هست؟
CPU-Z میگه مادربوردم PCIE x16 داره. میتونم این کارت رو توش بزارم؟ چون PCIE 3.0 ندارم خیلی از سرعت رو از دست میدم؟
ممنون.

سلام با بودجه 3تومن چه کیسی ببندم

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PRO GAMER
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5/R9 280X 3GB
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

دوستان اگه پاورهای جدید رو تو کیس های قدیمی که پاور بالا قرار میگیره ببندیم اشکالی داره ؟ مشکلی برای فنش به وجود نمیاد ؟

خیر، هیچ اشکالی نداره

سلام.
من دنبال یه کارت گرافیک mid range از Nvidia برای اجرای PES 2015 و FIFA 15 هستم و به GTX 750 Ti رسیدم. نظرتون در موردش چیه؟ انتخاب بهتری هست؟
CPU-Z میگه مادربوردم PCIE x16 داره. میتونم این کارت رو توش بزارم؟ چون PCIE 3.0 ندارم خیلی از سرعت رو از دست میدم؟
ممنون.

نصب کارت که مشکلی نداره اما اگر پردازنده ومادربردتون خیلی قدیمی و کند باشن هم ارتقای گرافیک به تنهایی دردی دوا نمی کنه و ممکنه توی همون بازیها هم لگ و افت فریم زیادی داشته باشید. سرعت PCI-e برای مورد شما موضوع اصلی نیست، کند بودن پردازنده مهمتر هست.

نصب کارت که مشکلی نداره اما اگر پردازنده ومادربردتون خیلی قدیمی و کند باشن هم ارتقای گرافیک به تنهایی دردی دوا نمی کنه و ممکنه توی همون بازیها هم لگ و افت فریم زیادی داشته باشید. سرعت PCI-e برای مورد شما موضوع اصلی نیست، کند بودن پردازنده مهمتر هست.
از کجا بفهمم چی داره گلوگاه میشه؟
پردازنده Q6600 هست. جدید نیست ولی زمان خودش قوی بود. رم دو گیگابایت هست که میتونم به هشت ارتقائش بدم ولی پردازنده رو نه چون او وقت باید مادربورد و پاور رو هم عوض کنم.

Farshidstar2012@
سلام فرشید جان . این سیستم زیر مشکلی توش نیس ؟ ( ببخشید زیاد سوال کردم این چند وقته . زیاد وسواسم تو این مورد )
CPU : Intel Core™ i7-4770
Vga : GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming
RAM : 2*4GB DDR3 1600
M/B : ASUS B85 Pro Gamer
HDD:SEAGATE 7200 2TB
Monitor : ASUS VX238H
POWER: 600W GREEN
CASE: GREEN X3/X5
به نظرتون چقدر درمیاد ؟ به جای 4770 ، 4790 بگیرم بودجه چقدر افزایش پیدا میکنه ؟ این امر نیاز هست یا خیر ؟
این رمهای با باس بالاتر از 1600 تو بازی تفاوتی ایجاد میکنن یا همون 1600 کافیه ؟ اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید بهم بده

درود اقا من هر چی گشتم core i5 3570 گیر نیاوردم آخر یه core i7 3770 گرفتم فقط این فن خودش کافی هست براش ؟ چون ThermalRight True Spirit
120M BW CPU FANهم نیست تو بازار ، کولر مشابه هست جایگزین کنم ؟ فقط ارتفاعش بیشتر از 170 mm نباید باشه(کیس مگنوم ۲گرین)

آخرین ویرایش:
از کجا بفهمم چی داره گلوگاه میشه؟
پردازنده Q6600 هست. جدید نیست ولی زمان خودش قوی بود. رم دو گیگابایت هست که میتونم به هشت ارتقائش بدم ولی پردازنده رو نه چون او وقت باید مادربورد و پاور رو هم عوض کنم.

قبل از اینکه شما سعی کنی گلوگاه رو پیدا کنم خودم که گفتم، پردازنده، مادربرد و رم رو هم باید یکجا عوض کنید! رم شما DDR2 اگر باشه به مادربردهای جدید هم نمی خوره و اونم باید عوض بشه.
اگر نمی تونید همزمان ارتقا بدی با کارت گرافیک جدید فقط 60 تا 70 درصد کارایی کامل رو خواهید گرفت، مشخصات دقیق سیستم رو هم نگفتید بعد می خواید که راهنمایی هم بکنم.

Farshidstar2012@
سلام فرشید جان . این سیستم زیر مشکلی توش نیس ؟ ( ببخشید زیاد سوال کردم این چند وقته . زیاد وسواسم تو این مورد )
به نظرتون چقدر درمیاد ؟ به جای 4770 ، 4790 بگیرم بودجه چقدر افزایش پیدا میکنه ؟ این امر نیاز هست یا خیر ؟
این رمهای با باس بالاتر از 1600 تو بازی تفاوتی ایجاد میکنن یا همون 1600 کافیه ؟ اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید بهم بده

این لیست شما فرمت سیستم های پیشنهادی خودم رو داره.
4790 هم تفاوت قیمتش با 4770 زیاد نیست، اگر بود 4790 بخرید.

سیستم حدود 5025 درمیاد.

درود اقا من هر چی گشتم core i5 3570 گیر نیاوردم آخر یه core i7 3770 گرفتم فقط این فن خودش کافی هست براش ؟ چون ThermalRight True Spirit
120M BW CPU FANهم نیست تو بازار ، کولر مشابه هست جایگزین کنم ؟ فقط ارتفاعش بیشتر از 170 mm نباید باشه(کیس مگنوم ۲گرین)

فن خودش هم جواب میده اما موقع لود دما و صدای زیادی داره . مشابهش هم مثلا DEEPCOOL Gamer MAxx400 هست.

Farshidstar2012@
این لیست شما فرمت سیستم های پیشنهادی خودم رو داره.
4790 هم تفاوت قیمتش با 4770 زیاد نیست، اگر بود 4790 بخرید.

سیستم حدود 5025 درمیاد.
یه سوالی دارم .
به نظرتون میشه با یه سری تغییرات بدون اینکه راندمان زیاد بیاد پایین ، هزینه کمتری بکنم ؟

سلام خدمت دوستان هی این بودجه ی ما بالا پایین میشه برای همین من دوباره میام سوال می پرسمو مزاحمتون میشم . واگرنه راهنمایی بسیار خوبی قبلا به من کردید.
می خواستم بدونم به نظرتون 970sli به صرفست؟معمولا چقدر بازدهی دارن کارتایsli؟
پیشنهادی جایگزین این ترکیب دارید؟

برای سیستم sli پردازنده باید خیلی قوی باشه یا نه فرقی با تک کارت نمیکنه؟

یه سوالی دارم .
به نظرتون میشه با یه سری تغییرات بدون اینکه راندمان زیاد بیاد پایین ، هزینه کمتری بکنم ؟

تنها کاری که میشه کرد اینه که پردازنده رو از 4770/4790 به 4670 تغییر بدید که حدود 350 تومن ارزونتر میشه. در تئوری که 4670/4690 ضعیفتر هستن اما در بازیها فعلا محسوس نیست. در آینده شاید داشتن Core i7 مهمتر بشه.

سلام خدمت دوستان هی این بودجه ی ما بالا پایین میشه برای همین من دوباره میام سوال می پرسمو مزاحمتون میشم . واگرنه راهنمایی بسیار خوبی قبلا به من کردید.
می خواستم بدونم به نظرتون 970sli به صرفست؟معمولا چقدر بازدهی دارن کارتایsli؟
پیشنهادی جایگزین این ترکیب دارید؟

برای سیستم sli پردازنده باید خیلی قوی باشه یا نه فرقی با تک کارت نمیکنه؟

بازدهی SLI برای این رده کارتها حدود 80 درصد هست اما خب شروط خاصی داره که همیشه محقق نمیشه:
یکی این که خود بازی از SLI پشتیبانی کنه
یکی هم اینکه درایور انویدیا برای SLI کار کردن توی اون بازی خاص بهینه شده باشه.

هیچ جایگزینی هم نداره، اگه 970SLI کار کنه از نظر راندمان به قیمت عالترین رتبه ها رو خواهد داشت.

برای ترکیب 2 یا 3 کارت گرافیکی چون همگام سازی پردازشها یه مقدار Overhead داره بهتره که پردازنده قویتر باشه و مثلا از Core i7 استفاده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or