مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت دوستانم در سایت بازی سنتر

به نظر شما با دو میلیون میشه سیستم خوبی جمع کرد که تا آخر نسل جدید رو جواب گو باشه ؟؟ ( البته فقط 5 قطعه ی اصلی رو لازم دارم ... )

سلام ،با 2 تا 2.500 چه سیستمی میشه جمع کرد؟ بدون مانیتور ،هارد

cpu i5 4590 620t
main giga h97d3h 390t
ram a-data xpg v2 1600 cl9 4gb*2 285t
vga Sapphire+R9+270X+OC+DUAL-X+2GB+GDDR5+with+BOOST 710t
odd LG 24x bulk 55t
power Green GP750A-ZS 80Plus Bronze PSU 275t
case x1 140t

- - -ویرایش - - -

سلام واسه دوستم یه سیستم پیشنهادی می خوام با دو میلیون بودجه (فقط کیس) واسه ی بازی در حد تنظیمات معمولی می خواد

cpu i3 4150 340t
main giga h81m-s2pv 220t
ram a-data xpg v2 1600 cl9 4gb*2 285t
vga Sapphire+R7+260X+2GB+GDDR5 485t
hdd seagate 1tr st1000dm003 180t
odd LG 24x bulk 55t
power Green GP550A-ZS 80Plus Bronze PSU 225t
case x1 140t

اگه بتونی گرافیک vga Sapphire+R9+270X+OC+DUAL-X+2GB+GDDR5+with+BOOST 710t برداری خیلی بهتره که در این صورت پاور هم میشه

power Green GP650A-ZS 80Plus Bronze PSU 255t

- - -ویرایش - - -

سلام خدمت دوستانم در سایت بازی سنتر به نظر شما با دو میلیون میشه سیستم خوبی جمع کرد که تا آخر نسل جدید رو جواب گو باشه ؟؟ ( البته فقط 5 قطعه ی اصلی رو لازم دارم ... )

اگه بخوای ایده ال باشه نه باید 2.5 تا 3 م حداقل خرج کنی تا اون چیزی که میخوای باشه در رزولویشن 1080

سلام با ۲ تا ۲.۵ چه سیستمی میشه جمع کرد ؟ فقط کیس بدون کارت گرافیک طوری باشه که بعدا بتونم ارتقا بدم
resolution : 1440.900

آخرین ویرایش:
سلام با ۲ تا ۲.۵ چه سیستمی میشه جمع کرد ؟ فقط کیس بدون کارت گرافیک طوری باشه که بعدا بتونم ارتقا بدم

cpu i7 4790 965t
main GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 450t
ram a-data xpg v2 1600 cl9 4gb*4 570t
hdd seagate 1tr st1000dm003 180t
odd LG 24x bulk 55t
power Green GP750A-ZS 80Plus Bronze PSU 275t
case x1 140t

از 2.5 یک مقدار بیشتره میتونی رم رو به جای 16 گیگ 8 بندازی ولی همین الان 16 بندازی بهتره

سلام اقا فرشید ...این کارت گرافیک gtx 760 با توجه به اینکه dirext 12 رو ساپورت نمیکنه بعدا مشکل ساز نمیشه سر بازی ها؟

این بعدنی که شما صحبتش رو می کنی دست کم 12 تا 18 ماه باهاش فاصله داریم، از الان برای اون موقع نگران هستی؟ تازه اون موقع قرار نیست بازیهایی تولید بشه که فقط DX12 باشه که!

بعدم تمام کارتای DX11 بیشتر امکانات DX12 رو پشتیبانی خواهند کرد و از این نظر مشکلی نیست

اگر خیلی می خوای مطمئن باشی 3 یا 4 ماه دیگه صبر کن تا GTX 960 هم به بازار بیاد.

سلام خدمت دوستانم در سایت بازی سنتر

به نظر شما با دو میلیون میشه سیستم خوبی جمع کرد که تا آخر نسل جدید رو جواب گو باشه ؟؟ ( البته فقط 5 قطعه ی اصلی رو لازم دارم ... )

بالاخره سیستم یا 5 قطعه اصلی؟!

تا آخر نسل رو اگر 5 سال دیگه فرض کنیم اگر قویترین کارت گرافیکی حال حاضر دنیا رو هم بخری تا 5 سال دیگه جوابگو( با بالاترین تنظیمات بازی و فریم مناسب) نخواهد بود و باید دست کم یک بار دیگه گرافیک یا قطعات مهم رو ارتقا بدی
با دو تومن هم فقط قطعات اصلی رو در رده ی معمولی میشه خرید:

CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

CPU:Core i5 4690
M/B:ASUS B85 GAMER-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
CASE:GREEN X1

حدود 2100 میشه و بعدا می تونید قویترین کارت گرافیک رو هم بهش اضافه کنید.

حدود 2100 میشه و بعدا می تونید قویترین کارت گرافیک رو هم بهش اضافه کنید.[/QUOTE]
مرسی آقا فرشید
۱-حالا اگه بخوام با کارن گرافیک و همین بودجه باشه چطوری میشه ؟
۲-من راستش الان یه gtx 260 core 216 دارم میخواستم بذارم رو همین سیستمی که گفتید استفاده کنم و بعدها کارت گرافیک جدید بخرم روش بذارم میخواستم ببینم کدوم کار بهتره از نظر شما
3-اصلا میشه این کارت گرافیک قدیمیم رو روی این سیستمی که گفتید بذارم یا نه ؟
4-بعد اگه میشه مارک و قیمت های حدودیش رو هم بگید مثلا رم الان نگفتید چه مارکی

آخرین ویرایش:
گفتم که دوست عزیز

سیستم منظورم ۵ قطعه اصلی هستش ....

بعدشم نه دیگه با این بودجه انتظار ندارم که 4k تا آخر نسل اجرا کنم ....

یه سیستمی باشه که حداقل hd یا full hd و با فریم ریت ۳۰ به بالا اجرا کنه ....

حدود 2100 میشه و بعدا می تونید قویترین کارت گرافیک رو هم بهش اضافه کنید.
مرسی آقا فرشید
۲-من راستش الان یه gtx 260 core 216 دارم میخواستم بذارم رو همین سیستمی که گفتید استفاده کنم و بعدها کارت گرافیک جدید بخرم روش بذارم میخواستم ببینم کدوم کار بهتره از نظر شما
3-اصلا میشه این کارت گرافیک قدیمیم رو روی این سیستمی که گفتید بذارم یا نه ؟[/QUOTE]

1- خب اینجوری خیلی بد میشه! قطعات سیستم ضعیفتر میسن و بعدا وقتی تصمیم به ارتقای کارت گرافیک بگیرید بقیه ی قطعات هم سرعت لازم رو نخواهند داشت
2- حتما توصیه میشه که فعلا از اون GTX 260 استفاده کنید و بعدا کارت گرافیک جدید و قدرتمندی بخرید.
3- بله که میشه

گفتم که دوست عزیز

سیستم منظورم ۵ قطعه اصلی هستش ....

بعدشم نه دیگه با این بودجه انتظار ندارم که 4k تا آخر نسل اجرا کنم ....

یه سیستمی باشه که حداقل hd یا full hd و با فریم ریت ۳۰ به بالا اجرا کنه ....

من که از رزولوشن 4K حرفی نزدم!
اتفاقا مبنای بحث ما برای بازیها همیشه 1920*1080 هست و اگر منظور رزلوشن دیگه ای باشه حتما ذکر میشه.

حالا که نظرتون رو تعدیل کردید همون سیستمی که توصیه شد هم خیلی براتون مناسبه!

الان من بخوام یه سیستم ببندم که تمامی بازی هارو مثل اب خوردن اجرا کنه چی خوبه؟ + مانیتور و هارد

CPU:INTEL Core I5 4690K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z97-A
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7
MONITOR: ASUS VX238H

حدود 5480 میشه.

مرسی آقا فرشید
3-اصلا میشه این کارت گرافیک قدیمیم رو روی این سیستمی که گفتید بذارم یا نه ؟

1- خب اینجوری خیلی بد میشه! قطعات سیستم ضعیفتر میسن و بعدا وقتی تصمیم به ارتقای کارت گرافیک بگیرید بقیه ی قطعات هم سرعت لازم رو نخواهند داشت
2- حتما توصیه میشه که فعلا از اون GTX 260 استفاده کنید و بعدا کارت گرافیک جدید و قدرتمندی بخرید.
3- بله که میشه

آقا ممنون
فقط مارک رم رو نگفتید چه مارکی خوبه ؟ corsair ?

ا

3- بله که میشه

آقا ممنون
فقط مارک رم رو نگفتید چه مارکی خوبه ؟ corsair ?

ا

بله، CORSAIR XMS3/VENGEANCE
KINGESTON HyperX BLUE

فرشید جان شما با مانیتور Philips مدل 223V5 کار کردی ؟ کلا نظرت راجع به این مانیتور چیه ؟

خیر، کار نکردم و اطلاعی هم ندارم
توی بازار ما خیلی کمه که بشه بهش دسترسی داشت،

من مدلهایی که بصورت عمده و با گارانتی عرضه میشن رو بیشتر توصیه می کنم. ASUS/SAMSUNG/LG

خیر، کار نکردم و اطلاعی هم ندارم
توی بازار ما خیلی کمه که بشه بهش دسترسی داشت،

من مدلهایی که بصورت عمده و با گارانتی عرضه میشن رو بیشتر توصیه می کنم. ASUS/SAMSUNG/LG

درسته . Asus مدل های خوبی داره تو بازار. این سوال رو پرسیدم چون یه جا این مانیتوری که گفتم رو دیدم با گارانتی یک ساله آسمان و قیمت مناسب . وسوسه شدم که بخرمش . ولی نه از گارانتیش مطمئن هستم و نه از مانیتورهای فیلیپس چیزی می دونم.

حالا اگه همون سیستم بالا cpu رو core i5 کنم رو فول اچ دی میتونم اجرا کنم ؟؟

خیر، به تنهایی کافی نیست، پردازنده و گرافیک باید متناسب با هم افزایش قدرت پیدا کنن.

درسته . Asus مدل های خوبی داره تو بازار. این سوال رو پرسیدم چون یه جا این مانیتوری که گفتم رو دیدم با گارانتی یک ساله آسمان و قیمت مناسب . وسوسه شدم که بخرمش . ولی نه از گارانتیش مطمئن هستم و نه از مانیتورهای فیلیپس چیزی می دونم.

نه، اگر شناختی از نمایندگی و محصول ندارید بهتره از برندای اصلی خرید کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or