من گفته بودم که یه سیستم کامل می خوام با 3 تومن(کیس مانیتور و ...) و شما این سیستمو تو تاریخ 31.08.2014 بیشنهاد کرده بودین.
خب شما اولویت خریدت چی بوده؟ حتما یه دلیلی داشته که پردازنده رو از Core i3 به Core i5 تغییر دادم، شاید اولویت شما بازی نبوده.
من گفته بودم که یه سیستم کامل می خوام با 3 تومن(کیس مانیتور و ...) و شما این سیستمو تو تاریخ 31.08.2014 بیشنهاد کرده بودین.
دوستان یه کارت کپچر تو مایه های قیمت 200.000 تومن واسه تبدیل از ویدئو چه مدلی مناسب هست که توی بازار هم موجود باشه؟
شرمنده تو پست بالایی یادم رفت بگم.گفته بودم که اونقدر گیم برام مهم نیست و بیشتر کارای معمولی مثل فیلم و وب گردی می خوام باهاش انجام بدم.بعد رم های hyper x kingmax مدل های خوبین؟الان این اینتل core i5 4570 بهتره یا 4690؟
درود من مادربوردم p8p67 هست میخواستم سی پی یو Intel Core i5 3570 بگیرم براش به نظرتون ارزش داره ؟ یعنی قدرت این سی پی یو هنوز مناسب بازی های جدید هست یا کلا مادربوردو عوض کنم برم سراغ سی پی یو های جدید؟
سلام ارزون ترین مادربرد Z97 که قابلیت Sli رو هم داشته باشه چیه؟
سلام فرشید جان سیستم پیشنهادی (سیستم کلی کیس ومانیتور و اسپیکر و...)برا گیمینگ میخوام بودجه تا 3200 میلیون تومن دیگه خودت همه چی رو در نظر بگیر بازی ها رو تا دو سال حداقل بتونه روان و خوب اجرا کنه...مرسی
سلام
یه مشاوره میخواستم با سیستم زیر در بازی های نسل جدید چقدر میتونم فریم بگیرم مخصوصا تو بازی watch dogs
win 8.1
cpu 2030 3m 3.00GHz
ram 8gb
vga amd 5770 1gb
سیستم شما فقط برای بازیهای نسل قبلی و در حد متوسط جوابگو بود، متاسفانه نمیشه برای بازیهای جدید روش در حد پایین هم حساب کرد مگر اینکه پردازنده و گرافیک رو ارتقا بدید.