مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سوال اصلا قصد اورکلاک ندارم میشه CPU جایگزین بدون سری K بهم معرفی کنید ؟
اون هارد HDD:Seagate 7200.12 1 TB و ODD:SAMSUNG 24X SATA رو هم جدا دارم اگر SSD بزراریم روش چقد میشه ؟
نظرت راجع به Main Board های MSI چیه ؟ کلا گرافیک و مادربرد MSI بهتره یا ASUS چون سیستم فعلیم MSI هستش و واقعا راضی هستم

این پردازنده رو برای اورکلاک معرفی نکردم، این مدلK چون انحصارا سریعتر از مدل بدون پسوند K هست و تفاوت قیمت کمی هم داره معرفی شد. مدل معمولی 4790 رو می تونید جایگزینش کنید و البته مادربرد رو هم می تونید مدل ارزونتر بردارید. در کل حدود 250 تومن ارزونتر میشه قیمت کل سیستم.
با حذف هارد و رایتر هم میشه 240 تومن دیگه صرفه جویی کرد و یه مدل SSD مثل CORSAIR FORCE GS 120GB رو جایگزین کرد.

مادربردهای MSI هم خوب هستن، بسته به مدل و قیمت در هر رده می تونه جایگزین دومی برای مدلهای ASUS باشن، برند مادربرد و گرافیک هم لازم نیست مثل هم باشن.

پس از نظر شما دسته های پلی استیشن 2 خوب نیست و برم از این برندهایی که گفتید بخرم بهتره ؟
در مورد رم هم ممنون :x

دسته های اصلی PS2 خیلی هم خوب و با دوام بودن، همینطور دسته های PS3 و PS4، منظور من دسته های بدون کیفیت کپی شده از طرح این دسته ها هست که شما با قیمتهای پایین می خرید و توقع دارید که دردسر ایجاد نکنن.
ولی برای داشتن بهترین سازگاری با بازیهای PC هم دسته های XBOX 360 رو تهیه کنید که خود مایکروسافت هم تولید کرده.

رم DDR2ـه 2 گیگ لپتاپی پیدا میشه؟ یه لپتاپ *قدیمی* دارن رمش پکیده:|

پیدا که میشه، ولی معمولا خود تعمیرکاران لپ تاپ و دست دوم فروشها دارن، باید ببرید نشون بدید تا ماجول مناسب رو بهتون قیمت بدن.

سلام. یه لپ تاپ HP هست که بعد از کلی تحقیق معلوم شد باید رم هاش عوض بشه تا مشکلش حل شه. می خواستم بدونم چه مدل رمی براش باید بگیرم. مدل لپ تاپ dv6-2142ee

سلام در اجرای بازی های جدید نوع رم و باس تاثیر داره؟ منظورم تاثیر محسوس بین ddr2 با ddr3 و باس 800 با 1600 هست.
مادربرد سیستم من ga-ep41-ud3l هست پاور هم گرین 430 سی پی یو هم 6300 اینتل حالا 4 گیگ رم ddr2 بذارم با یک کارت گرافیک در حد 300 هزار تومان برای بازی های جدید جواب میده ؟
با این پول بهترین انتخاب چه کارتیه؟
ممنون

اقا فرشید چجوری میشه فهمید یه کارت دسته دو ماین و اور نشده ؟
بعد به m/b b85 plus
power 730 thermaltake
cpu 4770
میشه گرافیک
ASUS GTX 780 OC DCII 3GB GDDR5 زد ؟
نظرتون راجع به این کارت از نظر حرارت و نویز و کارایی چیه ؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان با کلی تحقیق و جستجو قرار شد این سیستم ها برای گیمنت بسته بشه
حالا به نظرتون این config خوبه ؟ از لحاظ کلی (قیمتی و سخت افزاری) بهینست؟
ممنون
Monitor:LG 20
Main:H61
CPU:G3220
VGA:R7 250
RAM:2*4 1600
POWER:450

اگه قطعه ای پیشنهادی مدنظرتون هست ممنون میشم بگید جایگزین کنم
باتشکر

فرشید جان سلام
با توصیه شما سیتم زیر رو با مشوبت شما و نمایندگی کامپیتر شهرمون قراره ببندیم
نظرت چیه ؟
CPU i7 4770 قیمت 990000
RAM 8GB DDR3 1600 CORASAIR قیمت 580000
VGA R9 280X قیمت 1140000
HDD SSD 512GB قیمت 1350000
POWER 850WAT GREEN قیمت 522000
CASE X9 GREEN قیمت 538000
M.B MSI Z87-G45 GAMING قیمت 635000
کلا یه 5800000 میشه
نظرت چیه خوبه؟
پیشنهادی داری بگو فردا قراره سفارش بدیم
در ضمن آیا با هم مچ هستند یعنی نوع مادربورد با سی پی یو و سایر قطعات ؟

سلام. یه لپ تاپ HP هست که بعد از کلی تحقیق معلوم شد باید رم هاش عوض بشه تا مشکلش حل شه. می خواستم بدونم چه مدل رمی براش باید بگیرم. مدل لپ تاپ dv6-2142ee

خب از روی مدل رمهای فعلی که راحتتر میشد فهمید چه مدلی باید براش بخرید!

حداکثر میشه دوتا ماجول 4 گیگابایتی DDR3 با فرکانس 1333 روش نصب کرد، از هر برند معتبری که باشه باید روش تست بشه تا مطمئن بشید که کار می کنه.

سلام در اجرای بازی های جدید نوع رم و باس تاثیر داره؟ منظورم تاثیر محسوس بین ddr2 با ddr3 و باس 800 با 1600 هست.
مادربرد سیستم من ga-ep41-ud3l هست پاور هم گرین 430 سی پی یو هم 6300 اینتل حالا 4 گیگ رم ddr2 بذارم با یک کارت گرافیک در حد 300 هزار تومان برای بازی های جدید جواب میده ؟
با این پول بهترین انتخاب چه کارتیه؟
ممنون

بله، تاثیر داره، اما فقط تا حدی که برای سیستم و پردازنده گلوگاه نشه
مثلا برای پردازنده های سوکت 1155 اینتل ماجولهای DDR3 1600 بهینه ترین سرعت و راندمان رو داشتن و فرکانس بالاتر افزایش راندمان زیادی براشون ایجاد نمی کرد و پردازنده های سوکت 1150 هم با ماجولهای DDR3 1866/2133 بهترین گزینه هستن.
DDR2 که خیلی ضعیف هست و با هر پردازنده ی قدیمی باشه هر دو گلوگاه هستن!

شما با سیستمت هر کاری بکنی باز هم تمام قطعاتش گلوگاه هستن و تعویض هیچ قطعه ای به تنهایی تاثیری نداره و دور ریختن پول هست، کل قطعات باید ارتقا پیدا کنن.

اقا فرشید چجوری میشه فهمید یه کارت دسته دو ماین و اور نشده ؟

راستش خیلی سخته، چون مدتها دست فروشنده های مجرب بوده و خودشون هم متوجه نشده بودن، شاید از تاریخ یا سری ساخت برخی پارتها یا برندها بشه فهمید.

سلام
ممنون

باتشکر

دیگه با بودجه ای که شما در نظر گرفتی بهتر از این قطعات هم نمیشه گرفت، در واقع پایین ترین انتخاب ممکن برای یه سیستم هستن، بجز کارت گرافیک مجزا که البته اون هم کف یه کارت گرافیکی بازی می تونه باشه.

سلام
اقا فرشید
میشه یه توضیحی بدید دقیقا
Sound Card چیه و چه استفاده ای داره؟
و تا رنج 700 چی خوبه؟

مشخصه دیگه، کارت صدا وظیفه ی تبدیل دیجیتال به سیگنال آنالوگ یا دادن خروجی صدای برنامه ها و بازیها به دستگاهها یا اسپیکرها رو داره، کیفیت تبدیل و ***** و تفکیک صدای خروجی هر چی بهتر باشه کاربر صدای شفاف تر و قویتری می شه

کارت CREATIVE Sound Blaster Z توصیه میشه.

فرشید جان سلام
با توصیه شما سیتم زیر رو با مشوبت شما و نمایندگی کامپیتر شهرمون قراره ببندیم
نظرت چیه ؟
CPU i7 4770 قیمت 990000
RAM 8GB DDR3 1600 CORASAIR قیمت 580000
VGA R9 280X قیمت 1140000
HDD SSD 512GB قیمت 1350000
POWER 850WAT GREEN قیمت 522000
CASE X9 GREEN قیمت 538000
M.B MSI Z87-G45 GAMING قیمت 635000
کلا یه 5800000 میشه
نظرت چیه خوبه؟
پیشنهادی داری بگو فردا قراره سفارش بدیم
در ضمن آیا با هم مچ هستند یعنی نوع مادربورد با سی پی یو و سایر قطعات ؟

همه چیزش خوبه و مشکلی هم نداره
اما پیشنهاد من اینه که کیس X7 بخری و SSD رو هم 120 گیگی کنی و تفاوتش رو روی کارت گرافیک بزاری و کارت R9 290 از همون برند رو برداری، راندمان بالاتری توی بازی خواهی گرفت.
توصیه ی من خرید یه SSD 120 گیگی در کنار یه هارد معمولی 1 ترابایتی هست، SSD نیم ترابایتی به چه درد می خوره؟!

سلام
ممنون

باتشکر

سلام
فقط میشه بگید چطور میخواید Cpu G3220 رو روی مادر بورد H61 نصب کنید؟
سوکتشون فرق میکنه.

سلام
فقط میشه بگید چطور میخواید Cpu G3220 رو روی مادر بورد H61 نصب کنید؟
سوکتشون فرق میکنه.

این دو مدل H61 و H81 رو خیلیا توی بازار هم موقع صحبت بجای هم استفاده می کنن اما زمان اسمبل یا تحویل سیستم مجبورن مدل درستت رو انتخاب کنن!

کسی RAM 4 DRRII سرغ نداره؟

4 گیگی زمان DDR2 ها خیلی کم بود و الان هم توی بازار بیشتر مدلهای 1 و 2 گیگی استفاده میشه، ارزشی هم نداره مثلا 8 گیگ رم DDR2 روی یه سیستم قدیمی نصب کنید، همون 4 گیگ کافیه.

سلام
من کارت گرافیکم چه تنظیمات بازیم زیاد باشه چه کم تا نزدیکای صد درجه گرم میشه. به طور عادی هم روی 60 هست که یکم زیاده. فنشم تازه عوض کردم. امکان داره مشکل از خمیر سیلیکون باشه؟
اگه مشکل از اون نباشه خنک کننده باید بخرم؟ وصل کردنش راحته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or