فرشید جان سلام متشکرم جواب سوالام دادی فقط دو سه تا سوال دیگه برام پیش اومد لطفا جواب بده
1- نمیتونم یک سی پی یوcorei73770 یا اون مدل دیگش که پسوند k داره استفاده کنم چون می خوام تا سه سال از این بابت خیالم راحت باشه
2- برای من سی پی یو ای که پسوند کی داره بهتره یا اونی که نداره و ایا این پسوند کی که نشانه اورکلاک هست باعث نمیشه سیستم مشکل پیدا کنه
3-الان می خوام ببینم کارت گرافیکr9270x می تونه بازی هارو تاسه سال دیگه درحد نسل هشت نشون بده و بهترین برند این کارت با قیمتش رو لطفا بگو
4- ویندوز7 تا چند سال دیگه ساپورت می شه
5- فروشنده گفت پاور 380 من رو 70 یا80 تومن ور می داره خوبه
6- اون دوتا سی پی یوای که تو پست قبل گفتی نوشون گیر نمیاد و ایا توقف تولید شدن یا خیر
7- ببخشید حالا یک سوال دیگه هم برام بوجود اومد تو توی پست قبل گفتی باید کارت گرافیک از همه ی قطعات زودتر ارتقا بدم پس درنتیجه ایا من با خرید یکgtx760یا770 بجای r9270x می تونم تا سه سال دیگه بازی هارو با کیفیت متوسط به بالا اجرا کنم و گرافیک رو همگام با قطعات دیگه ارتقا بدم
8- میشه لطفا بهترین مارک از هر کدوم از گرافیک های770و760 رو بگی با قیمت
9- بینr9280x و 770 کدوم بهتره و لطفا قیمتr9280x هم بگو
10-بینr9280xو 770 و760 کدوم از لحاظ قیمت و قدرت و ساپورت و مچ شدن با بازی ها بهتره
11-اگه ویندوز7 رو هنوز نصب نکرده بود بهش بگم8.1 نصب کنه
12- من بازی های اسنایپر الایت2 و نارنیا2 و قلعه2و3 و چند تا بازی ایرانی دارم می خوام ببینم ویندوز8.1و8 بدون لزوم پچ یا نرم افزار های خاصی پشتیبانی می کنه
13- باتوجه به اینکه می خوام یک گرافیک خوب نصب کنم می ارزه برای ارتقا گرافیک تا اومدن نسل بعدی گرافیک ها صبرکنم
14-باید کیس رو هم تغییر بدم یانه فقط می دونم که روش نوشته next
15- پس سسیستمم شد ram: 4g kingmax x2
cpu:?
m/b:?
gpu:?
وپاور600وات گرین بودجه یک میلیون ونیم و قیمت فروش قطعات دسته دو روهم حساب کن برای مادربرد وسی پی یو وگرافیک می خوام مادربرد هم عوض کنم که برای انتخاب به ایوی بریج محدود نشم و برای نسل بعد هسول هم یعنی broad well و همه ی امکانات رو داشته باشه و ازpcie3 نیز پشتیبانی کنه و گرافیک رو هم بهترین رو بگو و یک سی پی یو تمام عیار از نسل هسول که تا دو سه سال مشکل نداشته باشه