دوست عزیز اگر فقط برای کارهای ذکر شده میخواید ، گرافیک داخل سی پی یو های اینتل نسل چهارم برای این منظور کاملا کافی بوده و نیازی به تهیه کارت جداگانه نیست.کمترین هزینه خرید یک cpu Intel Core i3 4130 با چیپ گرافیکی Intel HD 4400 هست که حتی رزولوشن 4k هم ساپورت میکنه.قیمت حدود ۳۵۰ تومن هست.مادربورد سیستمتون چیه؟ سیستم کلا پاور نداره؟
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
عامو علیک![]()
دوستان یه کیس برای بازی در حد 1.700 معرفی کنن ممنونشون میشویم![]()
ببینید با توجه به حجم سنگین هاردهای شما و مدل روتری که مدنظر دارید برای تاثیر حداقل نیاز به usb 3 دارید و این در صورتی هست که مادربوردتون usb 3 داشته باشه و کلا اگر بتونید اون مدل روتر رو پیدا کنید بسیار تاثیر خواهد داشت.البته باید یک کارت شبکه وایرلس قدرتمند که از usb 3 پشتیبانی کنه و حداقل پروتکل Wireless 802.11 N 750mb/s اون روتر رو ساپورت کنه برای سیستمتون تهیه فرمایید مثل http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=89423 کلا برای اینکه تفاوت در سرعت پیدا بشه باید هزینه سنگینی بکنید که از نظر من ارزش نداره،ولی باز خودتون میدونید.درود
دوستان یک سوال فنی ، من یک سیستم Mid-Level سال 2006 بستم تا الآن هم نیاز هامو جواب داده منتهی از وقتی که 2 تا هارد 3 ترا به سیستم بسته شده سرعت خیلی داغون شده ولی قبلش خوب جواب میداد ؛ خواستم ببینم با خرید یک روتر ( خودم ASUS RT-N65U رو مد نظر دارم ) و وصل کردن هارد ها به روتر ( دسترسی به فایل ها از طریق Network ) سرعت سیستمم به حالت قبل برمیگرده ؟!
ممنون .
کارت Sapphire R7 250 1GB GDDR5 With Boost قیمتی حدود ۳۱۵ تومن داره و یک پاور Corsair VS 450 قیمتی حدود ۱۴۰ تومن داره.به راحتی جوابگو خواهد بود.اگر خواستید پاور 550 هم قیمتی حدود ۱۸۰ داره که در آینده هم جوابگو خواهد بوددست و پنجولت درد نکنه اوستا.
اینو که فرمودید رو میدونستم. CPU و مادربورد قدیمیتر از این حرفا هستن. i5 750 روش نصب هست، واسه همین هم گفتم یه پاور + گرافیک معرفی کنید. پاور هم نداره سیستم، یعنی داره، ولی چند ساله کار کرده، پاور درجه یک هم نیست، عوض شه بهتره!
PS4 :d
با 1.700 کیس گیمینگ نمیشه بست اخوی!
یکم زیادی قوی نیست گرافیکش؟کارت Sapphire R7 250 1GB GDDR5 With Boost قیمتی حدود ۳۱۵ تومن داره و یک پاور Corsair VS 450 قیمتی حدود ۱۴۰ تومن داره.به راحتی جوابگو خواهد بود.اگر خواستید پاور 550 هم قیمتی حدود ۱۸۰ داره که در آینده هم جوابگو خواهد بود
عامو علیک
دوستان یه کیس برای بازی در حد 1.700 معرفی کنن ممنونشون میشویم![]()
سلام
یه سیستم تا حدود 3.5 میلیون برای بازی معرفی میکنید ؟
درود
دوستان یک سوال فنی ، من یک سیستم Mid-Level سال 2006 بستم تا الآن هم نیاز هامو جواب داده منتهی از وقتی که 2 تا هارد 3 ترا به سیستم بسته شده سرعت خیلی داغون شده ولی قبلش خوب جواب میداد ؛ خواستم ببینم با خرید یک روتر ( خودم ASUS RT-N65U رو مد نظر دارم ) و وصل کردن هارد ها به روتر ( دسترسی به فایل ها از طریق Network ) سرعت سیستمم به حالت قبل برمیگرده ؟!
ممنون .
سلام
سوالهامو یک جا می پرسم که اسپم نشه
1- من الان Core i3 530 2.93mHz جای این یک Core i5 760 بندازم بهتر می شه ؟
2- کدوم سیستم رو پیشنهاد می دید
الف-گرافیک HD 7770 با Core i5 760 و 4 گیگ رم
ب- گرافیک GTX 750 ti 2 gig با Core i3 530 2.93mHz و 4 گیگ رم
ج- گرافیک HD 7790 با Core i3 530 2.93mHz و 8 گیگ رم
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید البته می تونم جای Core i5 760 این Core i7 870 رو هم بندازم از نظر قیمتی چندان فرقی ندارند
( این رو برای بازی های روز می خوام با کیفیت 768 رو حداقل رو حالت مدیوم)
گزینه ی سوم فقط با i5سلام
سوالهامو یک جا می پرسم که اسپم نشه
1- من الان Core i3 530 2.93mHz جای این یک Core i5 760 بندازم بهتر می شه ؟
2- کدوم سیستم رو پیشنهاد می دید
الف-گرافیک HD 7770 با Core i5 760 و 4 گیگ رم
ب- گرافیک GTX 750 ti 2 gig با Core i3 530 2.93mHz و 4 گیگ رم
ج- گرافیک HD 7790 با Core i3 530 2.93mHz و 8 گیگ رم
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید البته می تونم جای Core i5 760 این Core i7 870 رو هم بندازم از نظر قیمتی چندان فرقی ندارند
( این رو برای بازی های روز می خوام با کیفیت 768 رو حداقل رو حالت مدیوم)
کارت Sapphire R7 250 1GB GDDR5 With Boost قیمتی حدود ۳۱۵ تومن داره و یک پاور Corsair VS 450 قیمتی حدود ۱۴۰ تومن داره.به راحتی جوابگو خواهد بود.اگر خواستید پاور 550 هم قیمتی حدود ۱۸۰ داره که در آینده هم جوابگو خواهد بود
دوست عزیز شما بودجه ای اعلام نکردی و یه چیزی که ارزش داشته باشه معرفی شد.هر جور راحتیدبابا چه خبر؟ :d
R7 240 یا GT 620 کافی نیست واسه فیلم دیدن؟! پاور هم همون 450 کافیه، این سیستم قرار نیست در آینده استفاده خاصی ازش بشه.
دوست عزیز شما بودجه ای اعلام نکردی و یه چیزی که ارزش داشته باشه معرفی شد.هر جور راحتید