اقا فرشید و محمداقای عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی سودمندتون
بودجه من حدود 5 تومن میتونم بذارم
فقط این مادربوردای z97 که اومده چجوریه؟
به نظر شما برای مادربورد اینقدر هزینه کنم ارزش داره؟
با بودجه 5 تومن سیستم پیشنهادی شما همونیه که برای اقای nik 2011 پیشنهاد دادید؟
واقعا از راهنماییتون ممنونم چون حالا که دارم هزینه میکنم دوست ندارم اخر کار ازش راندمانی که برای رسیدن بهش هزینه کردم رو بهش نرسم.
سلام. نسل جدیدی که میخواد بیاد حدودا کی میاد؟ چون سیستم لازمم تا حدودی (نه کنسول دارم نه یه pc خوب:d) چقد طول میکشه تا قیمتشون متعادل شه؟
سلام
من اگه بخوام يه سيستم خوب جمع كنم، كه تا چهار-پنج سال بازي ها رو راحت بكشه، چي بايد بگيرم؟ (مشخصات سيستم)
و هزينه ي تقريبي
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ما توی PC اصلا چنین روالی نداریم که یه سیستم گیمینگ قوی- هر چقدر هم قدرتمند باشه- تا 4 یا 5 سال بازیها رو جوابگو باشه!
در بهترین شرایط میشه متوسط دوسال و خوشبینانه 3 سال رو پیش بینی کرد که تازه ارتقای موردی قطعات هم شاملش میشه.
شما باید مدل مادر بوردت رو بگی اولCPU خوب در حد 500 یا 600 تومن هست ؟؟؟ اگه کمتر هم هست بگید ولی خوب باشه . cpu خودم intel(r) core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz![]()

سلام یه سوال دارم
کارت ASUS GTX 770 OC DCII 2GB که OC هست ارزش خرید داره ؟ چون من شنیدم که اور کلاک شده ها عمر کمتر از نسخه معمولی دارن و همش داغ میکنن
در بازار ایران،Adata برند خوبيه و گارانتی مطمئنی دارهسلام.
یه SSD 128GB میخوام بگیرم.
بهترین تو بازار چیه از نظر سرعت و کارایی؟
البته اون مشکلات Sandforce 2281 حتما توش برطرف شده باشه و فرم ویر اش آپدیت باشه.
ممنون.
شما باید مدل مادر بوردت رو بگی اول![]()
سلام.
یه SSD 128GB میخوام بگیرم.
بهترین تو بازار چیه از نظر سرعت و کارایی؟
البته اون مشکلات Sandforce 2281 حتما توش برطرف شده باشه و فرم ویر اش آپدیت باشه.
ممنون.
وقتی CPUـه خودش 2100ـه مشخصه مادربوردش چه چیپستی ساپورت میکنه :d
من که نمیتونم مشاوره بدم، ولی به نظرم اگه بتونه یه CPUـی مثل 2500-2600 دست دوم و با قیمت مناسب و سالم گیر بیاره بهترین راه حله. در غیر این صورت کلاً مادربورد و CPU رو عوض کنه و قطعات فعلیش رو هم بفروشه.
سلام.
یک هارد معمولی 1 ترابایت اینترنال قیمتش چقدر هست (و برند مناسب؟)؟!
قیمت اکسترنال 500 و 1 ترابایت هم لطف کنید.
ممنون.
سلام یه سوال دارم
کارت ASUS GTX 770 OC DCII 2GB که OC هست ارزش خرید داره ؟ چون من شنیدم که اور کلاک شده ها عمر کمتر از نسخه معمولی دارن و همش داغ میکنن
دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟