مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من اگه بخوام يه سيستم خوب جمع كنم، كه تا چهار-پنج سال بازي ها رو راحت بكشه، چي بايد بگيرم؟ (مشخصات سيستم)
و هزينه ي تقريبي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اقا فرشید و محمداقای عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی سودمندتون
بودجه من حدود 5 تومن میتونم بذارم
فقط این مادربوردای z97 که اومده چجوریه؟
به نظر شما برای مادربورد اینقدر هزینه کنم ارزش داره؟
با بودجه 5 تومن سیستم پیشنهادی شما همونیه که برای اقای nik 2011 پیشنهاد دادید؟
واقعا از راهنماییتون ممنونم چون حالا که دارم هزینه میکنم دوست ندارم اخر کار ازش راندمانی که برای رسیدن بهش هزینه کردم رو بهش نرسم.

مزیت Z97 نسبت به Z87 فقط پشتیبانی رسمی از نسل بعدی Broadwellدر سال 2015 هست، تفاوت دیگه ای ندارن.
اون مادربرد هم حتما ارزش داره!

سلام. نسل جدیدی که میخواد بیاد حدودا کی میاد؟ چون سیستم لازمم تا حدودی (نه کنسول دارم نه یه pc خوب:d) چقد طول میکشه تا قیمتشون متعادل شه؟

نسل بعدی Broadwell هست که از 2015 به بعد معرفی خواهد شد.
پردازنده های جدید 4790 و 4690 نسل بعدی نیستن، خود اینتل بهشون Haswell Refresh میگه، یعنی بهینه شده های همین نسل فعلی( سری K یه تفاوت جزیی داره)

سلام
من اگه بخوام يه سيستم خوب جمع كنم، كه تا چهار-پنج سال بازي ها رو راحت بكشه، چي بايد بگيرم؟ (مشخصات سيستم)
و هزينه ي تقريبي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ما توی PC اصلا چنین روالی نداریم که یه سیستم گیمینگ قوی- هر چقدر هم قدرتمند باشه- تا 4 یا 5 سال بازیها رو جوابگو باشه!
در بهترین شرایط میشه متوسط دوسال و خوشبینانه 3 سال رو پیش بینی کرد که تازه ارتقای موردی قطعات هم شاملش میشه.

سیستمی که پست قبلی با قیمت حدود 5100 پیشنهاد شد یه انتخاب ایده آل برای بازیهای 2014 و 2015 هست.

CPU:INTEL Core I7 4770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-A
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5/R9 290X 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X
6

ما توی PC اصلا چنین روالی نداریم که یه سیستم گیمینگ قوی- هر چقدر هم قدرتمند باشه- تا 4 یا 5 سال بازیها رو جوابگو باشه!
در بهترین شرایط میشه متوسط دوسال و خوشبینانه 3 سال رو پیش بینی کرد که تازه ارتقای موردی قطعات هم شاملش میشه.

مشکل شما اینه که فکر می کنید منظور از 4-5 سال ساپورت کنه، اینه که 4-5 سال رو Ultra اجرا کنه! نه آقا، منظور اینه که 4-5 سال بالای 30 فریم اجرا کنه، حالا هر تنظیماتی که میخواد باشه.

سلام یه سوال دارم
کارت ASUS GTX 770 OC DCII 2GB که OC هست ارزش خرید داره ؟ چون من شنیدم که اور کلاک شده ها عمر کمتر از نسخه معمولی دارن و همش داغ میکنن

اون اورکلاک جریانش فرق میکنه
کارخانه تولید کننده،یه قابلیتی قرار میده در کارت.یعنی موقعی که بهش فشار میاد،به جی پی یو، بوست(افزایش سرعت) میده و باعث افزایش سرعت میشه و نمیشه بهش اورکلاک گفت

اون اورکلاک که باعث افزایش دمای قابل توجه میشه و عموما با دستکاری ولتاژ انجام میگیره،اگه ناشيانه انجام شه منجر به کاهش عمر قطعه میشه
ایسوس هم مارک خوبی هست ولی به ریویوو های سایت های خارجی و به خصوص ویدیو های مقایسه در یوتیوب مراجعه کن تا بهترین مدل رو انتخاب کنی
به نظرم تو سری اورکلاک،گیگابایت بهتره

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

سلام.
یه SSD 128GB میخوام بگیرم.
بهترین تو بازار چیه از نظر سرعت و کارایی؟
البته اون مشکلات Sandforce 2281 حتما توش برطرف شده باشه و فرم ویر اش آپدیت باشه.
ممنون.

سلام.
البته اون مشکلات Sandforce 2281 حتما توش برطرف شده باشه و فرم ویر اش آپدیت باشه.
ممنون.
در بازار ایران،Adata برند خوبيه و گارانتی مطمئنی داره
برای انتخاب مدل،بهتره خودتون موقع خرید سرعت خوندن نوشتن رو بررسی کنید
و اینم بگم که اگه خیلی سرعت برات مهمه،در صورتی که مادربرد ات از حالت sup er raid 0 پشتیبانی بکنه،میتونی دوتا 64 گیگ بخری، سو پر رید وصل کنی،سرعتش فوق العاده میشه

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

شما باید مدل مادر بوردت رو بگی اول;)

وقتی CPUـه خودش 2100ـه مشخصه مادربوردش چه چیپستی ساپورت می‌کنه :d
من که نمی‌تونم مشاوره بدم، ولی به نظرم اگه بتونه یه CPUـی مثل 2500-2600 دست دوم و با قیمت مناسب و سالم گیر بیاره بهترین راه حله. در غیر این صورت کلاً مادربورد و CPU رو عوض کنه و قطعات فعلیش رو هم بفروشه.

سلام.
ممنون.

همونطور که دوستان گفتند میتونید ۲ تا ۶۴ گیگ بخرید و Raid 0 کنید که سرعت بالاتری نسبت به یک ssd 128 تکی به شما میده ولی توجه داشته باشید که فکر نکنید اگر برای مثال ۲ تا ssd 64 هرکدوم سرعت خوندن 550 داشتن شما با raid 0 سرعت 1000 بدست میارید! نهایتا سرعت 600 بشما خواهد داد که خب صد البته بهتر هست ولی به این مساله هم توجه کنید که اگر به هر دلیل یکی از ssd ها خراب بشه کلا ۱۲۸ گیگ شما میپره :-)
به هر حال در حال حاضر توو بازار ایران 128 Corsair Force GS با سرعت خوندن و نوشتن ۵۶۰ و ۵۳۵ و سرعت دسترسی تصادفی 92k IOPS به عنوان یک هارد تکی گزینه بسیار عالی هست! در ضمن بیشتر SSD های موجود در ایران از کنترلر SF 2281 استفاده میکنن و این مشکل خیلی وقت هست که برطرف شده

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

وقتی CPUـه خودش 2100ـه مشخصه مادربوردش چه چیپستی ساپورت می‌کنه :d
من که نمی‌تونم مشاوره بدم، ولی به نظرم اگه بتونه یه CPUـی مثل 2500-2600 دست دوم و با قیمت مناسب و سالم گیر بیاره بهترین راه حله. در غیر این صورت کلاً مادربورد و CPU رو عوض کنه و قطعات فعلیش رو هم بفروشه.

پاسخ معقولی بنظر میاد.

سلام.
یک هارد معمولی 1 ترابایت اینترنال قیمتش چقدر هست (و برند مناسب؟)؟!
قیمت اکسترنال 500 و 1 ترابایت هم لطف کنید.
ممنون.

هارد ۱ ترابایت Seagate Barracuda 7200rpm 64 mb cache قیمت حدود ۱۹۰ داره که با توجه به خصوصیاتش بهترین قیمت رو توو هاردهای اینترال بخودش اختصاص داده.هارد اکسترنال USB 3 تقریبا بین برند های مختلف یک قیمت هست.۱ ترابایت حدود ۲۵۰ و ۵۰۰ گیگ حدود ۱۹۰ مارکهای Seagate , Western Digital , ADATA

سلام یه سوال دارم
کارت ASUS GTX 770 OC DCII 2GB که OC هست ارزش خرید داره ؟ چون من شنیدم که اور کلاک شده ها عمر کمتر از نسخه معمولی دارن و همش داغ میکنن

بله ارزش خرید داره چون اولا پرفورمنس بهتری نسبت به کارتهای رفرنس داره و هم بخاطر سیستم خنک کننده مخصوصا سیستم خنک کننده DCII ایسوس هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد! کلا کارتهای غیر رفرنس از مارکهای مختلف بصورت اورکلاک شده توسط خود شرکت سازنده و با سیستم خنک کننده خوب مشکل داغ کردن نخواهند داشت و عمر مفید خوبی دارند، ولی کارتهای رفرنس که در واقع کارتهایی هستند که توسط خود انویدیا یا ای ام دی معرفی شده اند،سیستم خنک کننده ی قوی نداشته و در صورت اورکلاک شدن توسط خود یوزر ، داغ شده و ممکن است به کارت صدمه وارد شود که عمر مفید آن کم خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟

دوستان یک سوالی برام پیش اومده : یک مادربرد 200 تومانی با مادربرد 600 تومانی چی هست ؟ من مشخصات خوندم مثلا جفتشون از پردازنده 1150، ساتا 3 - D3 پشتیبانی هم میکنند.
مثلا بین کارت گرافیک قیمت های مختلف با CPU های قیمت مختلف خوب مشخص هست .. در مادربرد تفاوتش چی هست ؟

قابلیت اورکلاک دوست عزیز.ساپورت رمهای فرکانس بالا.داشتن وای فای.داشتن اسلات PCIe 3.0 و تعداد این اسلات ها.چیپ کارت صدای حرفه ای تر.و کلی خاصیت دیگر

دوستان کابل HDMI خوب تو بازار نیست؟!
هرجا پرس و جو کردم برندهای چینی و بی و نام نشون پیشنهاد می کردن که معلوم نیست مشخصاتشون چیه
سونی هم که انگار کلا نیست دیگه تو بازار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or