مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با احترام نسبت به نظر فرشید جان به نظرم حتما یک SSD برای سیستم در نظر بگیرید. کیس Cooler Master CM ll advanced Nvidia Edition هم خیلی خشگله البته اگر پیدا بشه.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

اتفاقا SSD رو توی جمع کل محاسبه کردم اما توی لیست جا افتاد!

CPU:INTEL Core I7 4770K
FAN:CORSAIR H105
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 2000
M/B:ASUS MAXIMUS HERO
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5*2
HDD:Seagate 7200.12 2TB
SSD:CORSAIR FORCE GS 128GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W GREEN
CASE:GREEN X7

1.سلام با R7 260X چند سال میشه بازی ها رو روی medium 1080p شاید بدون AA با 30 frame اجرا کرد ؟

2. و اینکه شما برای r7 260x که PCIe 3 هست ASUS H81-Plus LGA1150 H81 MB رو پیشنهاد کردین که من تو سایت دیدم این از PCIe 3 پشتیبانی نمیکنه !! اگه درسته هست میشه یکی دیگه معرفی کنید؟

3. و اینکه DirectX 12 بیاد کارت R7 260X ازش پشتیبانی میکنه ؟

دوستان چند تا صفحه پیش که داشتم مشاوره میگرفتم ، یکی از دوستان گفت اگه فقط واسه گیم میخوای برو کنسول بگیر و PC رو ارتقا نده...
(البته انتخاب خودم کنسول PS4 هست;))

می خواستم بدونم بجز گیم چه کار های دیگه ای وجود داره که نیاز به سیستم قوی داره و با یه سیستم معمولی (مثلا" سیستم با رم 4 و گرافیک 1.5 و سی پی یو دو هسته ای ) نمیشه انجام داد؟؟؟

دوستان چند تا صفحه پیش که داشتم مشاوره میگرفتم ، یکی از دوستان گفت اگه فقط واسه گیم میخوای برو کنسول بگیر و PC رو ارتقا نده...
(البته انتخاب خودم کنسول PS4 هست;))

می خواستم بدونم بجز گیم چه کار های دیگه ای وجود داره که نیاز به سیستم قوی داره و با یه سیستم معمولی (مثلا" سیستم با رم 4 و گرافیک 1.5 و سی پی یو دو هسته ای ) نمیشه انجام داد؟؟؟

علت حرفم این بود که شما با ps4 حتی میتونی وبگردی کنی و فیلم هم ببینی

کارهایی که فقط با یه پی سی قوی میشه انجام داد،معمولا طراحی.و کار با نرم افزار های after effect, math lab, rational rose، رندرینگ های حرفه ای برای پروژه های طراحی سه بعدی و اجرای شبیه ساز سیستم عامل ها برای تست نرم افزار و کامپایل نرم افزار برای برنامه نویس های حرفه ای هست

پی سی شما هم چندان ضعیف نیست

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

با سلام و تشکر از زحمات دوستانی مثل اقا فرشید و محمد اقا
دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم برای گیم ولی نه در حد گیمر حرفه ای بیشتر برای کارای میکس میخوام
رفتم سراغ یه مغازه یه سیستم پایه amd بهم معرفی کرده
main SABERTOOTH 990FX
cpu 8350
ram 2*4 corssair 2000
hdd 1t w.s black
ssd 128 corssair
pow 850 green
case green x5
vga r9 270
میخواستم بپرسم به نظر شما این سیستم مناسب هست؟ میگن amd دیگه خیلی وقته محصول مناسب نداشته نمیدونم چکار کنم

سلام دوستان سیستم گیم تا 5 م (فقط کیس) چی هست؟ بعد تا چند سال بازیا رو MEDIUM 30 فریم رو میدن؟(ثابت) لازم به ذکره GTA V پی سی هم میخواهیم:d(سوپر غول گرافیک)

1.سلام با R7 260X چند سال میشه بازی ها رو روی medium 1080p شاید بدون AA با 30 frame اجرا کرد ؟

2. و اینکه شما برای r7 260x که PCIe 3 هست ASUS H81-Plus LGA1150 H81 MB رو پیشنهاد کردین که من تو سایت دیدم این از PCIe 3 پشتیبانی نمیکنه !! اگه درسته هست میشه یکی دیگه معرفی کنید؟

سلام دوست گرامی
سوال اولتون حدود 1 تا 1.5 سال
سوال دومتون با هزینه ی تا 350 تومن ASUS - H87M-E مادربورد های چیپ B85 , H87 و Z87 همه PCIe 3.0 ساپورت میکنند.
سوال سومتون بله طبق اظهارات مقامات Microsoft تمام کارتهای GCN بیس AMD ساپورت خواهند کرد :
When Microsoft announced DirectX 12 yesterday, we learned that a broad swath of existing hardware—including all of Nvidia's DirectX 11 GPUs and all of AMD's GCN-based offerings—would support the new API

آخرین ویرایش:

1-کارت رده متوسط رو نمیشه رو راندمانش تخمینی زد، بسته به بازی ممکنه تا 2 سال دیگه هم جوابگو باشه اما اینکه چه فریمی بده مشخص نیست.
2- خودمون با علم به این مطلب مادربرد رو توصیه کردیم! دلیلش هم محدودیت بودجه، بی اثر بودن سرعت PCI-ex 2.0 روی سرعت کارتهای PCI-ex 3.0 مخصوصا در رده ی پایین و متوسط هست، بنابراین جای نگرانی نیست.
3-تمام کارتهای DX11 از DX12 بصورت محدود پشتیبانی خواهند کرد، به این معنی که تعداد معدودی از قابلیتهای DX12 رو فقط کارتهای DX12 بصورت سخت افزاری پشتیبانی خواهند کرد.

دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم برای گیم ولی نه در حد گیمر حرفه ای بیشتر برای کارای میکس میخوام
main SABERTOOTH 990FX
cpu 8350
ram 2*4 corssair 2000
hdd 1t w.s black
ssd 128 corssair
pow 850 green
case green x5
vga r9 270
میخواستم بپرسم به نظر شما این سیستم مناسب هست؟ میگن amd دیگه خیلی وقته محصول مناسب نداشته نمیدونم چکار کنم

این مدل پردازنده و پلاتفرمش تبدیل شده به جنس استوک که جدیدا برای هر کاربردی راحت توصیه میشه! اما توصیه ی ما نیست! بودجه رو می گفتی بهتر بود.

CPU:Core i7 4770
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

سلام دوستان سیستم گیم تا 5 م (فقط کیس) چی هست؟ بعد تا چند سال بازیا رو MEDIUM 30 فریم رو میدن؟(ثابت) لازم به ذکره GTA V پی سی هم میخواهیم:d(سوپر غول گرافیک)

CPU:INTEL Core I7 4770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-A
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5/R9 290X 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X6

حدود 5160 میشه.
تا 2 سال راحت میشه روی بالاترین تنظیمات بازیها روش حساب کرد. GTA V برا PC تایید شده مگه؟! ویرایش: الان دیدم، دیشب تایید شد!! مبارکه!

main SABERTOOTH 990FX
cpu 8350
ram 2*4 corssair 2000
hdd 1t w.s black
ssd 128 corssair
pow 850 green
case green x5
vga r9 270
تجربه شخصی داشتم با FX8350 اصلا طرفش نرو.سیستم پیشنهادی استاد فرشید رو دریاب که عالیه :-bd

اقا فرشید و محمداقای عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی سودمندتون
بودجه من حدود 5 تومن میتونم بذارم
فقط این مادربوردای z97 که اومده چجوریه؟
به نظر شما برای مادربورد اینقدر هزینه کنم ارزش داره؟
با بودجه 5 تومن سیستم پیشنهادی شما همونیه که برای اقای nik 2011 پیشنهاد دادید؟
واقعا از راهنماییتون ممنونم چون حالا که دارم هزینه میکنم دوست ندارم اخر کار ازش راندمانی که برای رسیدن بهش هزینه کردم رو بهش نرسم.

اقا فرشید و محمداقای عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی سودمندتون
بودجه من حدود 5 تومن میتونم بذارم
فقط این مادربوردای z97 که اومده چجوریه؟
به نظر شما برای مادربورد اینقدر هزینه کنم ارزش داره؟
با بودجه 5 تومن سیستم پیشنهادی شما همونیه که برای اقای nik 2011 پیشنهاد دادید؟
واقعا از راهنماییتون ممنونم چون حالا که دارم هزینه میکنم دوست ندارم اخر کار ازش راندمانی که برای رسیدن بهش هزینه کردم رو بهش نرسم.

شما اگه بتونی صبر کنی،خیلی عالی میشه
چون نسل جدید قطعات داره میاد
علاوه بر مادربرد،گرافیک های سری 800 انویدیا و سی پی یو های جدید هم داره میاد
مادربرد هم قطعا z97 بهتره
فقط صبر کن حباب قیمتش از بین بره

علت حرفم این بود که شما با ps4 حتی میتونی وبگردی کنی و فیلم هم ببینی

کارهایی که فقط با یه پی سی قوی میشه انجام داد،معمولا طراحی.و کار با نرم افزار های after effect, math lab, rational rose، رندرینگ های حرفه ای برای پروژه های طراحی سه بعدی و اجرای شبیه ساز سیستم عامل ها برای تست نرم افزار و کامپایل نرم افزار برای برنامه نویس های حرفه ای هست

پی سی شما هم چندان ضعیف نیست

MER30

1-

تا 2 سال راحت میشه روی بالاترین تنظیمات بازیها روش حساب کرد. GTA V برا PC تایید شده مگه؟! ویرایش: الان دیدم، دیشب تایید شد!! مبارکه!
نه تنها PC بلکه برای X1 PS4 هم تایید شد!
دمش گرم!

سلام. نسل جدیدی که میخواد بیاد حدودا کی میاد؟ چون سیستم لازمم تا حدودی (نه کنسول دارم نه یه pc خوب:d) چقد طول میکشه تا قیمتشون متعادل شه؟

سه ماهه اول 2015 میان اینا;)

سلام. نسل جدیدی که میخواد بیاد حدودا کی میاد؟ چون سیستم لازمم تا حدودی (نه کنسول دارم نه یه pc خوب:d) چقد طول میکشه تا قیمتشون متعادل شه؟

اگه عجله داشته باشی، منتظر گرافیک و سی پی یو نمون
تا اواسط تابستون باید متعادل بشه!!(طبق معمول،کمتر از دو ماه)
البته اگه نوسانات ارز و برخی واسطه ها و فروشنده های سودجو اجازه بدن!!
علت توصیه چیپ z97 اینه که از سخت افزار هایی که گفتیم قراره وارد بازار بشه،پشتیبانی کامل داره و شما راهتون برای ارتقا در آینده هموار تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or