مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شدیدا و بکل تکذیب میشه.
اینو من که 8 ساله لاجیتک دارم و تازه 1 ساله ریزر خریدم میگم.
ریزر تو این چند سال اخیر خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرده.
الان واقعا از همه لحاظ با لاجیتک برابری میکنه که بعضی وقتها جلوتر هم هست.
g700s اصلا در حد و اندازه اوروبوروس نیست که بخواد باهاش مقایسه هم بشه.

.
استاد گرامی ، ریویوو ها رو دیدی؟؟
خوندی همشو؟؟ :)
عزیزم، شما لاجیتک رو هشت سال پیش خریدی،اونم تو این هشت سال پیشرفت داشته
کدوم یک از این امکانات رو موس سوگلی ریزر داره؟؟
1-سطح گریپ و ضد تعرق
2- کفی با اصطکاک فوق العاده پایین که 20 کیلومتر عمر داره
3- اسکرول ویل دو حالته که در حالت ازاد میتونی با یه اشاره، 50 صفحه سند رو تو دو ثانیه طی کنی که تا استفاده نکنی،نمیدونی چقدر مفیده
قرار گیری دکمه های لاجیتک مخصوص یک فرد راست دسته ولی اوروبوس برای دو دست هست که هیچ کسی با هر دو دست از موس استفاده نمیکنه و احتمالا فرد مورد نظر راست دست هست
فرد راست دست به هیچ وجه نمیتونه به راحتی از کلید های ماکرو قرار گرفته در سمت راست ماوس به راحتی استفاده کنه
اینم لینک چند تا صفحه که از صفحه اول گوگل همینجور کپی کردم
برو بخون اقلا
1-http://linustechtips.com/main/topic/12482-logitech-g700s-unboxing/
2-http://www.bestgamingmousecentral.com/best-wireless-gaming-mouse/
3-http://www.bestgamingmouseguide.net/logitech-g700s-wireless-gaming-mouse-review
4-http://forums.hardwarezone.com.sg/eat-drink-man-woman-16/logitech-versus-razer-mouse-4541779.html

کافیه؟؟!

در ضمن،امکانات نرم افزاریش فراتر از انتظاره
هر گیمی واسه خودش پروفایل داره تو اینترنت
راهنمای تنظیم پرو فایل هر گیم رو بعد انتخاب گیم میاره و ....

آخرین ویرایش:
د واسه همینه که میگم.
ریزر الان با چند سال پیش خیلی فرق کرده.
لاجیتک هم همینطور.
منتها ریزر رو به سوی پیشرفت داره منتها لاجیتک مسرور از گذشته داره تند تند اشتباه میکنه.
نمونش طراحی فوق قدیمی موسهای جدیدش.
عدم ارائه کیبورد مناسب و جایگزین 19.
نداشتن جایگزین مناسب برای z5500.
پایین اومدن کیفیت ساخت و عملکرد موسهای ارزونش در حد a4tech.
نداشتن گیم پدی در خور و شایسته.
نه که ریزر بهترینه. که نیست.
ولی لاجیتک با روزهای اوجش خیلی فاصله داره.

لاجیتک داره سودش رو با عرضه موس ها و کیبورد های ارزون قیمت برای همه ی کاربران دنیای کامپیوتر ، بالا میبره و انحصارا برای گیمرها محصول تولید نمیکنه دیگه ، ولی این به این معنی نیست کیفیتش پایین اومده باشه یا به فکر دنیا ی گیمر ها نباشه.ریزر انحصارا برای گیمر ها تولید میکنه مثل استیل سرییس و روکات ولی من به شخصه اونطور که باید محصولات ریزر به دلم نتونست بشینه.شاید ۷ سال پیش که Copperhead داشتم کسی اصلا توو مایه خرید موس گرون قیمت نبود ولی همون موقع هم mx 518 سالار بود کما که هنوزم cs بازها فقط 518 رو قبول دارند.من الان ۳ ۴ سال هست G500 دارم مثل اسب کار میکنه و واقعا بازی های سبک های مختلف باهاش راحته راحتم.شما یه کیبورد مانیتور دار ریزر به من نشون میدی؟ G13 داشتم خدا بود.میرفتم تیم اسپیک و ونتریلو (قدیمی ها میدونن ونتریلو چیه) کل سرور رو میشد با مانیتورش چک کرد.توو world of warcraft تمام اطلاعات کارکترت رو مانیتور بود.توو هر بازی و برنامه ای خاصیت داشت.الان دو سال هست G510 دارم واقعا عالیه... لاجیتک سالاره روو دستش نیست

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

ممنون بابت راهنمایی دقیق و فنی دوستان، مخصوصا که به درستی اشاره کردید " ریویوی سایتای خارجی" و هزار تا دلیلی که لاجیتک بهتر هست رو. :|

فکر میکردم لینک دادن به فروم های دیگه خلاف قوانینه واسه همین ندادم
تو پست جدید لینک ها و دلایل رو گذاشتم :):d

فکر میکردم لینک دادن به فروم های دیگه خلاف قوانینه واسه همین ندادم
تو پست جدید لینک ها و دلایل رو گذاشتم :):d

فقط فروم های داخلی و فارسی، فروم های خارجی مشکلی نداره.

در ضمن من به طعنه گفتم! در این مورد و در هر رده ای ممکنه که به تناوب بهترین انتخاب مدل RAZER باشه یا لاجیتک، مخصوصا در زمینه ی هدفون، زمانی که لاجیتک مدلهای کم کیفیتی رو روانه ی بازار کرده بود، مدلهای فوق حرفه ای ریزر یه تحول اساسی در بازار ایجاد کرد. در کل بحث طولانی هست و در مجال این تاپیک نیست، فن بازی هم با بحث فنی تناسبی نداره.

سلام ! اقایون دو تا کیس لازم دارم! سیستم معمولی ان دیگه...
یکی 1200 تومن اینا!
یکی دورو بر 2 تومن
ممنون

CPU:Core i3 4310
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
این 1100 میشه

اینم نزدیک 2 تومن:

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650Ti 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

آقا منم اگه خدا بخواد و کارم بشه!تا چند وقت دیگه تصمیم دارم یه PC خعلی خوف جمع کنم...توی این تاپیکم آقا فرشید مثل اینکه فعالیت داره،حالا اگه ممکنه منم کمک کنید ک یه بکگراندی از یه سیستم خیلی خوب برای گیم و کارای انیمیشن و رندرینگ(کلا کارای سنگین) داشته باشم ک هروقت خواستم سیستم و جمع کنم اماده باشم.
یه جورایی محدودیت مالی ندارم ولی خوب یه سیستمی میخوام ک حداقل تا چهارسال نیاز ب هیچ دست زدنی نداشته باشه...
یه سیستمم پیشنهاد بدین برای بودجه‌ی پنج میلیون.
منظورم از سیستمم خو دیگه معلومه دیگه یه کیس کامل هستش...
پیشاپیش ممنون.

فرشید جان سلام
وقت بخیر
یه سوال داشتم خدمتتان
تا الان تا حدودی طبق توصیه جنابعالی پیش رفتم و مشکلی نیست
Thanks A Lot...
یه سوال داشتم خدمتت
الان سیستم من اینه

Processor Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
Motherboard MSI B75A-G41
Memory 20GB DDR3
Graphic Card ATI R7870 TWIN FROZR 2GB DDR5 O/C Edition
Hard Drive 3TB 7200RPM
Monitor LG : W2261VP
Sound Card REALTEK HD
Speakers/Headphones microlab
Keyboard MEVA
Mouse MEVA GAMING MOUSE
Mouse Surface FARASSOO
Gaming Device XBOX 360 GAME PAD WITH RECEVER XBOX360
Power Supply GREEN 530W
Case GREEN DRAGON PRO GAMING
Operating System WINDOWS 8.1 64Bit

چند روز پیش هم بازی واچ داگز رو تست زدم روی 1080P روی حالت Ultra راحت بدون افت فریم و روان روان فکر کنم 60 فریم بود بازی رو اجرا کرد
میخواستم بدون بنظرت این سیستم الان اوضاعش چطوره ؟؟؟!!! منظورم اینه که قصد خرید PS4 دارم بنظر شما این سیستم چه مدت میتونه دوام بیاره و آیا اصلا نیازی به خرید یا ارتقاع هست ؟
ممنون

اینجا میشه قیمت چنتا قطعات رو پرسید؟ میخوام کامپیوترم رو بفروشم ولی قیمت ندارم.
مادربورد:ASRock Extreme 4 970
CPU : AMD Phenom II X6 1090T
GPU : Geforce GTX 560
RAM : 8Gig DDR3
Driver : Plextor L890SA
مانیتور : سامسونگ S19C150
خود کیس و کیبورد هم هست. موس نداره اسپیکر هم نداره. HDD رو برای انترناله برای لپتاپ میخوام.

آقا منم اگه خدا بخواد و کارم بشه!تا چند وقت دیگه تصمیم دارم یه PC خعلی خوف جمع کنم...توی این تاپیکم آقا فرشید مثل اینکه فعالیت داره،حالا اگه ممکنه منم کمک کنید ک یه بکگراندی از یه سیستم خیلی خوب برای گیم و کارای انیمیشن و رندرینگ(کلا کارای سنگین) داشته باشم ک هروقت خواستم سیستم و جمع کنم اماده باشم.
یه جورایی محدودیت مالی ندارم ولی خوب یه سیستمی میخوام ک حداقل تا چهارسال نیاز ب هیچ دست زدنی نداشته باشه...
پیشاپیش ممنون.

دوست عزیز مشخص کنید دقیقا کی قصد خرید دارید چون نسل بعدی قطعات دارن میان و شاید تا اون موقع پیشنهاد سیستم به کل فرق کنه با الان.

دوست عزیز مشخص کنید دقیقا کی قصد خرید دارید چون نسل بعدی قطعات دارن میان و شاید تا اون موقع پیشنهاد سیستم به کل فرق کنه با الان.

تا دوماه دیگه...ولی خب اگر ک نسل بعد قطعات در راهه امکان صبرکردنم دارم.

تا دوماه دیگه...ولی خب اگر ک نسل بعد قطعات در راهه امکان صبرکردنم دارم.

در حال حاضر مادربوردهای سری 9 اینتل دارند وارد بازار ایران میشن و به احتمال زیاد شاهد ورود پروسسورهای جدید Haswell Refresh تا دو سه ماه آینده خواهیم بود.همچنین کارتهای سری 8 Nvidia هم به احتمال زیاد تا آخر تابستون وارد بازار میشن! کلا اگر عجله ندارید یه کم صبر کردن ضرری نداره که بتونید سیستمی بهینه تر با پرفورمنس بالاتر داشته باشید.البته اینطور که اینتل اعلام کرده نسل پنجم پردازنده های بسیار قدرتمند این شرکت با نام Broadwell با دقت ساخت ١۴ نانومتر تا یک سال دیگه برای سیستمهای دسکتاپ ارائه خواهد شد که مادربوردهای سری ۹ اینتل قابلیت پشتیبانی از این پردازنده های فوق مدرن رو خواهند داشت.البته مدل جدید پردازنده های Haswell Refresh نیز با ارائه مدل های i5 4690k Devil's Canyonو i7 4790k که قابلیت اورکلاک تا فرکانس باورنکردنی ۵ گیگاهرتز برای یه سیستم خانگی رو دارند , جنب و جوش خاصی در علاقه مندان اورکلاک ایجاد کرده.

اینجا میشه قیمت چنتا قطعات رو پرسید؟ میخوام کامپیوترم رو بفروشم ولی قیمت ندارم.
مادربورد:ASRock Extreme 4 970
CPU : AMD Phenom II X6 1090T
GPU : Geforce GTX 560
RAM : 8Gig DDR3
Driver : Plextor L890SA
مانیتور : سامسونگ S19C150
خود کیس و کیبورد هم هست. موس نداره اسپیکر هم نداره. HDD رو برای انترناله برای لپتاپ میخوام.

کلش رو فکر کنم ۱۲۰۰ بتونی بفروشی.بازار ببری بز خری میکنن کلا.اگه میتونی بازارچه فروم های اینجا , پرشین تولز , لیون کامپیوتر و شهر سخت افزار بزار که مشتری با انصاف تر از بازار پیدا کنی.

تا یکسال دیگه صبرکنم؟؟؟[سخته‌ها!:دی]حالا گیریم ک امکان صبر بود[سعی میکنم باشه]،بنظرتون سرمایه چقدر باید سیو کنم واسه یه سیستم خوب؟؟؟

نه شما تا اواسط تابستون صبر کن .همین ۵ تومن بودجه مناسبی هست.اون که گفتم سال بعد میاد منظورم این بود شما یه مادربورد Z97 بگیر که سال بعد هم بکارت بیاد.

Last edited by a moderator:
نه شما تا اواسط تابستون صبر کن .همین ۵ تومن بودجه مناسبی هست.اون که گفتم سال بعد میاد منظورم این بود شما یه مادربورد Z97 بگیر که سال بعد هم بکارت بیاد.

خب پس حالا شما سیستم مد نظرت رو اگه میشه یه شرح میدی برای من...کیس کامل رو.
شرمنده یُخده زیادی درخواستیدم اگه.:D:):D...دمت گرم این کیس فقط تا دو سه سال میخوام جوابگوی بهترین بازیا توی بهترین سطح باشه دیگه...ممنون.

پیشاپیش ممنون.

چون سیستم رو برای رندر می خواید دیگه صبر کردن برای Z97 برای شما سودمند نیست، چون توصیه خرید اون پلاتفرم نیست!
مشخص نشد محدودیت مالی که ندارید دیگه سقف 5 تومن چرا گذاشتید.

اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I7 4930K
FAN:THERMAL RIGHT TRUE SPIRIT 120
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:MSI Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X6

حدود 5695 میشه و راندمان بسیار بهتری نسبت به 4770 و 4790 یی که قراره بیاد برای کار انیمیشن داره.
همر همچین سیستمی هم تا 4 سال برای بهترین راندمان نیست، بیش از 2 سال( مخصوصا در مورد بازی) روی راندمانش حساب نکنید.

فرشید جان سلام
وقت بخیر
یه سوال داشتم خدمتتان
تا الان تا حدودی طبق توصیه جنابعالی پیش رفتم و مشکلی نیست
Thanks A Lot...
یه سوال داشتم خدمتت
الان سیستم من اینه

Processor Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
Motherboard MSI B75A-G41
Memory 20GB DDR3
Graphic Card ATI R7870 TWIN FROZR 2GB DDR5 O/C Edition
Hard Drive 3TB 7200RPM
Monitor LG : W2261VP
Sound Card REALTEK HD
Speakers/Headphones microlab
Keyboard MEVA
Mouse MEVA GAMING MOUSE
Mouse Surface FARASSOO
Gaming Device XBOX 360 GAME PAD WITH RECEVER XBOX360
Power Supply GREEN 530W
Case GREEN DRAGON PRO GAMING
Operating System WINDOWS 8.1 64Bit

چند روز پیش هم بازی واچ داگز رو تست زدم روی 1080P روی حالت Ultra راحت بدون افت فریم و روان روان فکر کنم 60 فریم بود بازی رو اجرا کرد
میخواستم بدون بنظرت این سیستم الان اوضاعش چطوره ؟؟؟!!! منظورم اینه که قصد خرید PS4 دارم بنظر شما این سیستم چه مدت میتونه دوام بیاره و آیا اصلا نیازی به خرید یا ارتقاع هست ؟
ممنون

سیستم خوبی هست و توان گرافیکی اون هم در حد PS4 هست! اما خب قطعا توان اجرای بازی سنگینی مثل WatchDogs رو روی حالت Ultra و 60 فریم نداره، شما البته در این مورد سیستم رو ارج گذاشتید و بهش بها دادید!
بهترین کار ارتقای کارت گرافیکی به مدلی مثل 290 یا 290X هست که در اینصورت باز هم تا 2 سال دیگه به راحتی جوابگو خواهد بود/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or