مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این که مشخصه خب! از Core i3 ها قویتر و از Core i7 ها ضعیفتر هست!!

مادربرد شما که حدود 350 هست، پردازنده هم آخرین بار 580 تومن بود.

فرشید جان منظورم به این نسل cpu ها بود نسل 3 و 4 و اینا
الان یعنی هیچ کدوم از I3 ها از این قوی تر نیستن و هیچ کدوم از I7 ها ضعیفتر نیستن ؟

فرشید جان منظورم به این نسل cpu ها بود نسل 3 و 4 و اینا
الان یعنی هیچ کدوم از I3 ها از این قوی تر نیستن و هیچ کدوم از I7 ها ضعیفتر نیستن ؟

سلام بر شما.نه هیچ کدوم از i3 ها از اون i5 قویتر نیستند و هیچکدوم از i7 ها ضعیفتر نیستند

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

فرشید جان یه WD TV HD Media Player (دست دوم تمیز) دارم که استفاده نمیکنم، میخوام بفروشمش - میتونی یه قیمت فروش بهم بگی که چند بزارم تو بازار سنتر ؟

6893_221293374_wdfWDTV_HD6.jpg

6893_44347686_wdfWDTV_HD.jpg

من با e5200 رم 2 و و GT8600 MW3 رو 25 فریم میارم...
پس حداقل بگید بهترین سوکت چی هست تا من خودم ببندم.
ممنون

CPU:INTEL G3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-C
VGA:ASUS GTX 630 1GB GDDR3
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480W
CASE:GREEN PARS

اینا حدود 1300 میشه، کمتر از این هم باید جنس استوک و نامعتبر بخری!

سلام
میخوام این اس اس دی رو بخرم:Transcend 128GB SATA III 6Gb/s 2.5 inch SSD 560/530 MB/s TS128GSSD320

(Amazon.com: Transcend 128GB SATA III 6Gb/s 2.5 inch SSD 560/530 MB/s TS128GSSD320: Computers & Accessories)
1-قیمتش چنده؟
2-کلا تظر شما چیه و آبا خریدش رو توصیه میکنید؟اگر نه چرا؟البته با توجه به مدل های دیگه!
نظر آقافرشید خیلی مهمه برام!
با تشکر

مدل خوبیه، هم تراشه های خوبی داره و هم فریم ور پایدار،
مدلهای مشابه زیادن.

اینا که خودشون سیستم پیشنهاد میدن و میبندن برات اصلا فازشون معلوم نیست.
مرتیکه سیستم با 760 و I5 4440 و B85 رو یکی شون 4 میلیون قیمت داد بهم:| تا یه هفته داشتم فحشش میدادم:|

بجای فحش دادن بهتر از یه مرکز معتبر توی بورس تهران خرید کنید! انتخاب درست با خود شماست.

فرشید جان یه WD TV HD Media Player (دست دوم تمیز) دارم که استفاده نمیکنم، میخوام بفروشمش - میتونی یه قیمت فروش بهم بگی که چند بزارم تو بازار سنتر ؟

6893_221293374_wdfWDTV_HD6.jpg

6893_44347686_wdfWDTV_HD.jpg

تا اونجا که یادمه اینا رو خودم حدود 230 تا 280 می خریدم، اگر هنوز هم باشه و قیمتش هم همین حدود باشه می تونی حدود 200 تومن برای فروش بگذاری.

بجای فحش دادن بهتر از یه مرکز معتبر توی بورس تهران خرید کنید! انتخاب درست با خود شماست.
آخه رسما پدر رو از PC جدید گرفتن منصرف کرد، دهنم سرویس شد تا دوباره نظرش رو به سمت PC برگردونم:|

دوست عزیز IPS هم خودش نوعی LED هست ولی فعلا برای گیم مانیتورهای TN یا به قول شما LCD بهتر جوابگو هستند.مانیتورهای IPS به خاطر زمان پاسخگویی بالاتر از مانیتورهای TN (حدودا ۵ تا ۸ ms هست در حالی که TN زمان پاسخگویی ۱ تا ۲ ثانیه داره) کمتر مورد استقبال گیمر ها هست همچنین تا هم اکنون مانیتور IPS ساخته نشده که بتونه رفرش ریت بالاتر از ۶۰ هرتز داشته باشه در حالی که الان مانیتورهای TN وجود داره که رفرش ریت حتی ۱۴۴ هرتز داره که برای گیم مخصوصا بازیهای سبک FPS بهترین به حساب میاد.مانیتورهای IPS بخاطر کیفیت بسیار بهتر صفحه نمایششون قیمتی به مراتب بالاتر از مانیتورهای TN دارند ولی خوب بخاطر زاویه دید بسیار عالی و کیفیت رنگ معرکه مورد استقبال Web Designer ها و استدیو های طراحی گرافیکی قرار گرفته اند . برای گیم مانیتور Asus LED VG248QE 24Inches یکی از بهترین مانیتورهای گیمینگ جهان بحساب میاد که متاسفانه توو بازار داخل وارد نمیشه ولی شما اگر طلبه هستی میتونی به دوست عزیزمون S.A.M.U.R.A.I توو فروم پرشین تولز سفارش بدی با قیمت بسیار مناسب برات از دبی میاره. S.A.M.U.R.A.I | انجمنهای پرشین تولز در ضمن تا ۸۰۰ تومن مانیتور Asus VS247HR 23.6inc پیشنهاد میکنم بسیار مانیتور خوب و خوش ساخت با امکانات بسیار عالی هست.

نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟ زمان پاسخگویشون کمترم هست !
ASUS VN247H
ASUS VX238H
برای مانیتور دوم امکانش هست یه مدل 21 اینچی هم معرفی کنید ؟ (این محدودیت داره که 21 باشه )

چند تا سوال دارم
1- سلام من تو تهران ام از کجا قطعات رو بگیرم که قیمت مناسب داشته باشه و 2-میشه قیمت مناسب تک تک اینا رو بگید :
CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:R7 260X GDDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
3- راستی من یه کیس green مال 6-7 سال پیش دارم میتونم از اون استفاده کنم ؟
و این که
4- قطعات قدیمیم که اینا هستند رو بنظرتون چند میخرن: ؟
GT 8400 512Mb
pentium 4 3.0 ghz
ram: 1gb ddr2

آخرین ویرایش:
نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟ زمان پاسخگویشون کمترم هست !
ASUS VN247H
ASUS VX238H
برای مانیتور دوم امکانش هست یه مدل 21 اینچی هم معرفی کنید ؟ (این محدودیت داره که 21 باشه )
اگر منظورتون اینه که اون دو مدل از ASUS VG248QE بهتر هستن ، سخت در اشتباه هستید ! اون دو تا مدل حداکثر ۷۵ هرتز رفرش ریت دارند که اصلا با ۱۴۴ هرتز قابل مقایسه نیست.کلا اگر مانیتورهای بالای ۱۰۰ هرتز رو برای گیم امتحان کنید اصلا دیگه طرف این مانیتورهای معمولی نمیرید.
conventionalCLD.jpg

اگر هزینه براتون مهم نیست http://pcmaxhw.com/index.php?route=product/product&path=85&product_id=53 بخر خیالت راحت رو دستش نیست.این مدل هم Asus VG236H هست که تا ۱۲۰ هرتز رفرش ریت داره ولی خیلی نایابه.من خودم خیلی وقته که دیگه بازی نمیکنم وگرنه حتما یه دونه از این مانیتورهای بالای ۱۰۰ هرتز برای بازیهای FPS میخریدم.البته به شما بگم تنها کارتهای گرافیک معدودی هستند که میتونند 120 تا 144 هرتز رو ساپورت کنن.مثلا GTX 780 Ti یا R9 290x یا 2x GTX 770 .مدل*ASUS VX228H بسیار زیبا و 21.5 اینچ هست البته فکر نکنم بتونی براحتی پیدا کنی چون کلا مانیتور های 21 اینچ مدتیست که دیگه تولید نمیشن و جاشون رو 20 و 22 اینچ گرفتن.

آخرین ویرایش:
سلام یه سوالی داشتم
کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT740M 2.0Gb :
۱)ضعیفه
۲)متوسط
۳متوسط رو به قوی
۴)قویه
ممنون میشم یکی از دوستان لطف کنه پاسخ بده

Sent from my iPad using Tapatalk HD

چند تا سوال دارم
1- سلام من تو تهران ام از کجا قطعات رو بگیرم که قیمت مناسب داشته باشه و 2-میشه قیمت مناسب تک تک اینا رو بگید :
CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:R7 260X GDDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
3- راستی من یه کیس green مال 6-7 سال پیش دارم میتونم از اون استفاده کنم ؟
و این که
4- قطعات قدیمیم که اینا هستند رو بنظرتون چند میخرن: ؟
GT 8400 512Mb
pentium 4 3.0 ghz
ram: 1gb ddr2

1- می تونید به بورس رایانه ی تهران در میدان ولی عصر و تقاطع طالقانی سر بزنید
2- قیمتا متغیر هست
3- بستگی داره که چه مدلی باشه، اما فکر نکنم تهویش مناسب سیستمهای جدید باشه.
4- حدود 100 یا 150 تومن

دوستان رم لپ تاپ 6 گیگ چه قیمتی داره تو بازار؟

6 گیگی نداریم، یا 4 گیگی هست یا 8 گیگی که باید در ترکیب دو یا 3 تایی روی اسلاتش نصب کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or