مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اینا که حدود یک میلیون ارزونتر درمیان، مگر اینکه چیزی رو جا انداخته باشی.
بهتره بگی چقدر بودجه دارید تا سیستم رو خودمون معرفی کنیم.
بودجه فرقی نداره چون پدر این دوستمون یکم وضع مالیش خوبه
اما چون باهم کار میکنیم نمیخوام که بعدا فکر کنه یه سیستم بهش انداختم
یه سیستمی میخواد که گرافیک-رم وسی پی یو بالا داشته باشه که بتونه کارهای قالب سازیشو با برنمه پاور میل انجام بده
یکی به من اون سیستم رو معرفی کرد و گفت گرافیکو رم و سی پی یو اش خوبه ولی مبلغی که داد 3میلیون ونیم بود

سلام
4 تا سوال داشتم
1- میخواستم بدونم برای رفع مشکل خط افتادن یا برش افتادن توی بازی باید چیکار کنم ؟؟؟

2- بین دو کارت gigabyte gtx 670 windforce 2x و gigabyte gtx 760 windforce 3x کدوم یکی قویتر و بهتر هست و شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟؟

3- من از کارت gt 630 استفاده میکنم وفعلا ارتقا ندادم و وقتی بازی های مثل call of duty mw3 رو بازی میکنم در حالت معمولی مشکلی نداره و 60 فریم رو میده ولی وقت شلوغی افت فریم پیدا میکنه

4- همینطور که میدونید تا حداقل فریم 30 بازی روونه و افت فریم حساب نمیشه درست ؟ حالا سیستم من وقتی از 60 فریم به 40 یا 30 افت فریم پیدا میکنه انگار افت فریم شدیدی پیدا کرده و طوری که انگار شده 20 !!! برای رفع این مشکل باید چیکار کرد ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام میشه یه cpu دیگه معرفی کنید. همچین cpu ای اصلا وجود نداره :d PassMark Software - CPU Benchmark Charts
اشتباه تایپیه ! منظور Core i3 4130 هست

بچه ها من میخوام یه کیس برای یکی از باباهای دوستهام جمع کنم که کار قالبسازی انجام میده
یه قطعاتی یکی از دوستام که تواین کاره به من داد
mb gigabyte 87 hd3
cpu 4130 4x
ram 8g 1600 crusal
vga gtx 650ti 2 g ddr5
hdd 1tb 7200
dvd rw. liton
case green magnom 2
power 450w pfc
همه ی اینهارو روی هم 3میلیون و 500هزارتومان گفت میشه
به نظرتون قیمت خوب داده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بودجه فرقی نداره چون پدر این دوستمون یکم وضع مالیش خوبه
اما چون باهم کار میکنیم نمیخوام که بعدا فکر کنه یه سیستم بهش انداختم
یه سیستمی میخواد که گرافیک-رم وسی پی یو بالا داشته باشه که بتونه کارهای قالب سازیشو با برنمه پاور میل انجام بده
یکی به من اون سیستم رو معرفی کرد و گفت گرافیکو رم و سی پی یو اش خوبه ولی مبلغی که داد 3میلیون ونیم بود
سلام به شما
این دوستون که توو این کاره بازار رضا مغازه نداره ؟ این سیستم حداکثر 2,300 در میاد و ایشون به صورت شیک و مجلسی میخواد سر دوستش کلاه بزاره !
اگر پدر دوستتون مشکلی از نظر هزینه نداره سیستمی معرفی میکنم که راحت جوابگوی کار ایشون باشه فقط هزینه اش بیش از 3 و نیم در میاد :
CPU : Core i7 4770 970 T
M/B : Asus B85 Plus 330 T
Ram : 8GB Corsair Vengeance 1600 320 T
VGA : GIGABYTE GTX 770 2GB OC X3 Windforce 1,370T
Storage : 128 GB Corsair SSD 360 T + 1TB Seagate Barracuda 7200 rpm 64mb Cache 190T
ROM : Samsung 24x DVD RW Sata 57 T
Case : Enermax Clipeus M 188T
PSU : Corsair VS650 240 T
Total Price : 4,025 T

Last edited by a moderator:
دوستان میخواستم بدونم این cpu مدل Core i5 4430 از کدوم یکی از cpu های سری I3 و I5 و I7 قویتره و از کدوماشون ضعیفتره ؟
سایتی جایی هست که Ranking داشته باشه ؟

و این که الان
Core i5 4430 و Asus B85-Plus رو بخوام بخرم اخرین قیمتشون چنده و موجود هست تو بازار ؟

نرسی

آقایون ماس گیم مانیتور ips خوبه یا Lcd ؟
این سری جدید مانیتور های ایسوی خوبه ؟
یه چیز خوب 21 اینچ معرفی میکنید؟ یکی با قیمت 700-800 تومن یکی هم بدون محدودیت قیمت برای گیم

آقایون ماس گیم مانیتور ips خوبه یا Lcd ؟
این سری جدید مانیتور های ایسوی خوبه ؟
یه چیز خوب 21 اینچ معرفی میکنید؟ یکی با قیمت 700-800 تومن یکی هم بدون محدودیت قیمت برای گیم

دوست عزیز IPS هم خودش نوعی LED هست ولی فعلا برای گیم مانیتورهای TN یا به قول شما LCD بهتر جوابگو هستند.مانیتورهای IPS به خاطر زمان پاسخگویی بالاتر از مانیتورهای TN (حدودا ۵ تا ۸ ms هست در حالی که TN زمان پاسخگویی ۱ تا ۲ ثانیه داره) کمتر مورد استقبال گیمر ها هست همچنین تا هم اکنون مانیتور IPS ساخته نشده که بتونه رفرش ریت بالاتر از ۶۰ هرتز داشته باشه در حالی که الان مانیتورهای TN وجود داره که رفرش ریت حتی ۱۴۴ هرتز داره که برای گیم مخصوصا بازیهای سبک FPS بهترین به حساب میاد.مانیتورهای IPS بخاطر کیفیت بسیار بهتر صفحه نمایششون قیمتی به مراتب بالاتر از مانیتورهای TN دارند ولی خوب بخاطر زاویه دید بسیار عالی و کیفیت رنگ معرکه مورد استقبال Web Designer ها و استدیو های طراحی گرافیکی قرار گرفته اند . برای گیم مانیتور Asus LED VG248QE 24Inches یکی از بهترین مانیتورهای گیمینگ جهان بحساب میاد که متاسفانه توو بازار داخل وارد نمیشه ولی شما اگر طلبه هستی میتونی به دوست عزیزمون S.A.M.U.R.A.I توو فروم پرشین تولز سفارش بدی با قیمت بسیار مناسب برات از دبی میاره. http://forum.persiantools.com/members/s-a-m-u-r-a-i.133180/ در ضمن تا ۸۰۰ تومن مانیتور Asus VS247HR 23.6inc پیشنهاد میکنم بسیار مانیتور خوب و خوش ساخت با امکانات بسیار عالی هست.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

با سلام خدمت دوستان
20تا سیستم میخواستم ببندم برای گیمنت
هر سیستم هم با مانیتور حدود 1 تومن میخوام بشه یا کم تر..
با توجه به تجربه ای که دارم سیستم های رده بالا اصلا برای گیم نت وب نیست...
کلا سیستمی که MW3 رو بکشه و ..خوب هست.
درضمن کدوم سوکت الان بهتر هست؟
ممنون

سلام میشه یه cpu دیگه معرفی کنید. همچین cpu ای اصلا وجود نداره :d PassMark Software - CPU Benchmark Charts

غلط تایپی رو می تونید یه نمره کم کنید!

سلام
4 تا سوال داشتم
1- میخواستم بدونم برای رفع مشکل خط افتادن یا برش افتادن توی بازی باید چیکار کنم ؟؟؟

2- بین دو کارت gigabyte gtx 670 windforce 2x و gigabyte gtx 760 windforce 3x کدوم یکی قویتر و بهتر هست و شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟؟

3- من از کارت gt 630 استفاده میکنم وفعلا ارتقا ندادم و وقتی بازی های مثل call of duty mw3 رو بازی میکنم در حالت معمولی مشکلی نداره و 60 فریم رو میده ولی وقت شلوغی افت فریم پیدا میکنه

4- همینطور که میدونید تا حداقل فریم 30 بازی روونه و افت فریم حساب نمیشه درست ؟ حالا سیستم من وقتی از 60 فریم به 40 یا 30 افت فریم پیدا میکنه انگار افت فریم شدیدی پیدا کرده و طوری که انگار شده 20 !!! برای رفع این مشکل باید چیکار کرد ؟؟

1- باید گزینه ی V-sync رو فعال کنید( خودم حداقل یه 2 یا 3 باری گفتم به شما!)
2- خب همرده و در سرعت نزدیک هستن، اما مدل 670 اگر OC هست کمی سریعتره.
3- این کجاش سواله؟!
4- اون رو بهش می گن Stutter، اون یه جور لگ هست و هم می تونه ضعف کارت گرافیک باشه و هم خود بازی، کارت گرافیک قویتر کمتر لگ ایجاد می کنه.

دوستان میخواستم بدونم این cpu مدل Core i5 4430 از کدوم یکی از cpu های سری I3 و I5 و I7 قویتره و از کدوماشون ضعیفتره ؟
سایتی جایی هست که Ranking داشته باشه ؟

و این که الان
Core i5 4430 و Asus B85-Plus رو بخوام بخرم اخرین قیمتشون چنده و موجود هست تو بازار ؟

نرسی

این که مشخصه خب! از Core i3 ها قویتر و از Core i7 ها ضعیفتر هست!!

مادربرد شما که حدود 350 هست، پردازنده هم آخرین بار 580 تومن بود.

نرم افزار geforce experience مگه کارش این نیست که بر اساس سخت افزار سیستم بهترین تنظیمات گرافیکی رو تنظیم کنه طوری که بر اساس سخت افزار هم کیفیت خوب باشه هم فریم دهی
حالا در سیستم من هر بازی ای رو که optimize میکنم توسط این نرم افزار و وارد بازی میشم افت فریم داره به نظرتون مشکل از چیه ؟؟ برای شما هم اینطوریه ؟؟

با سلام خدمت دوستان
20تا سیستم میخواستم ببندم برای گیمنت
هر سیستم هم با مانیتور حدود 1 تومن میخوام بشه یا کم تر..
با توجه به تجربه ای که دارم سیستم های رده بالا اصلا برای گیم نت وب نیست...
کلا سیستمی که MW3 رو بکشه و ..خوب هست.
درضمن کدوم سوکت الان بهتر هست؟
ممنون

دوست عزیز یه تومن با مانیتور که اسمش سیستم نمیشه ! اصلا با قیمتهای الان همچین سیستمی برای کارهای آفیس و اکسل هم کم میاره چه برسه به MW3

نرم افزار geforce experience مگه کارش این نیست که بر اساس سخت افزار سیستم بهترین تنظیمات گرافیکی رو تنظیم کنه طوری که بر اساس سخت افزار هم کیفیت خوب باشه هم فریم دهی
حالا در سیستم من هر بازی ای رو که optimize میکنم توسط این نرم افزار و وارد بازی میشم افت فریم داره به نظرتون مشکل از چیه ؟؟ برای شما هم اینطوریه ؟؟

دقیقا برنامه Game involve که برای AMD هست هم همین بلا رو به سر ما میاره ! HD7970 دارم

Last edited by a moderator:
دوست عزیز یه تومن با مانیتور که اسمش سیستم نمیشه ! اصلا با قیمتهای الان همچین سیستمی برای کارهای آفیس و اکسل هم کم میاره چه برسه به MW3

من با e5200 رم 2 و و GT8600 MW3 رو 25 فریم میارم...
پس حداقل بگید بهترین سوکت چی هست تا من خودم ببندم.
ممنون

سلام
میخوام این اس اس دی رو بخرم:[h=1]Transcend 128GB SATA III 6Gb/s 2.5 inch SSD 560/530 MB/s TS128GSSD320[/h](Amazon.com: Transcend 128GB SATA III 6Gb/s 2.5 inch SSD 560/530 MB/s TS128GSSD320: Computers & Accessories)
1-قیمتش چنده؟
2-کلا تظر شما چیه و آبا خریدش رو توصیه میکنید؟اگر نه چرا؟البته با توجه به مدل های دیگه!
نظر آقافرشید خیلی مهمه برام!
با تشکر

من این مدل رو دارم و بسیار ازش راضیم. توصیه میشه.قیمتش حدودا ۳۶۰ الی ۳۸۰ متغیره

اینا که خودشون سیستم پیشنهاد میدن و میبندن برات اصلا فازشون معلوم نیست.
مرتیکه سیستم با 760 و I5 4440 و B85 رو یکی شون 4 میلیون قیمت داد بهم:| تا یه هفته داشتم فحشش میدادم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or