مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پردازنده انتخاب بهتری می تونه داشته باشه و اون هم INTEL Core i3 4130 هست.
در اینصورت تا دو سال آینده می تونید بازیهای جدید رو با تنظیمات متوسط یا پایین اجرا کنید.
AMD FX-8320 Eight-Core
خوبه ؟ قیمت اینا جمعا میدونین چند میشه؟
Gpu: R7 260x 2gb
Cpu: AMD FX-8320 Eight-core
Ram: 8gb
و یه motherboard و power که به اینا بخوره
و یه هارد 1TB خوب :دی

آخرین ویرایش:
دوستان سوال برام پیش امده
gtx 770 4gb قوی تره یا msi r9 280x 3gb ؟
و سوال بعدی gtx 770 رو میشه با i7 4770 ست کرد ؟
ایا از مادر بورد b85-lplus یا h81-plus میشه برای پردازند i7 4770 و هم کارت gtx 770 4 gb استفاده کرد ؟؟!؟!؟
اگه gtx 770 4 gb بهتره کدام برند پیشنهاد میشه (msi ارزون ترینه ) ؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید

ایا از مادر بورد b85-lplus یا h81-plus میشه برای پردازند i7 4770 و هم کارت gtx 770 4 gb استفاده کرد ؟؟!؟!؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سوال سومتون:
MB فقط برای CPU و تا حدودی RAM محدودیت ایجاد میکنه و مثلا MB ه 2000 سال پیش اگه PCI-E باشه میتونه Titan هم ساپورت کنه:دی

سلام اقا فرشید
برای بودجه حدود 1 تومن کارت گرافیک 270x رو توصیه میکنید یا دو تا hd7770 2g که کراس بشه؟

دوست عزیز همیشه اینو بدون یک کارت گرافیک قوی به تنهایی بهتر از دو کارت گرافیک ضعیتر عمل میکنه! one High-End Better than two Low-End ! اون یه دونه 270x میتونه به راحتی عملکرد اون دو تا 7770 رو با مصرف انرژی کمتر داشته باشه و به مراتب بهتر عمل کنه ،فقط در حالتی که شما یه دونه 7770 روی سیستمت داشته باشی با هزینه ای کمتر و خرید یه دونه دیگه میشه کارایی نزدیک به یک‌ گرافیک 270x داشت و الا برای یه سیستم نو نسل جدید که تازه میخوای جمع کنی همون 270x خیلی عملکرد و بازدهی بهتری خواهد داشت.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

ممنون میشم پاسخ بدید

دوست من اگر CPU شما پسوند K نداشته باشه یعنی قابلیت اورکلاک نداره و فراکنس پردازنده از یه عددی (در حالت Boost) بالاتر نمیره و شما میتونی بسته به بودجه و کارایی که از سیستمت انتظار داری یکی از مادربوردها با چیپ های B85 ، H81 و یا H87 رو انتخاب کنی.ولی اگر به دنبال اورکلاک سخت افزار سیستم از قبیل CPU و RAM هستی میبایست یکی از مدل های چیپ Z87 رو که قیمت بالاتر و بطبع امکانات بیشتری نیز دارند انتخاب کنی.کارت گرافیک ربطی به CPU نداره که بخواد ست بشه یا نشه فقط باید توجه کنید کارت گرافیکی که میخرید از چه اسلات PCI e پشتیبانی میکنه مثلا هر دو کارت گرافیکی که شما برای سیستمتون مدنظر داری PCI e ver 3.0 هستند و بهتره مادربوردی که خریداری میکنید اسلات ver 3.0 داشته باشه که از همه ی ظرفیت کارت گرافیکتون استفاده بشه.GTX 770 4GB کاملا از کارت R9 280x 3GB بهتره .هم سریعتره و هم کمبود حافظه vram آن در این مدل جبران شده.همون مدل Msi خوبه.

AMD FX-8320 Eight-Core
خوبه ؟ قیمت اینا جمعا میدونین چند میشه؟
Gpu: R7 260x 2gb
Cpu: AMD FX-8320 Eight-core
Ram: 8gb
و یه motherboard و power که به اینا بخوره
و یه هارد 1TB خوب :دی

دوست عزیز بفرمایید تا چه بودجه ای قصد خرید دارید کل سیستم رو یک جا معرفی کنیم خدمتتون.در ضمن اصلا پول برای Cpu های AMD ندید چون رسما پولتون رو ریختین توو چاه.کلا AMD نه مادربورد بدرد بخوری داره نه CPU ، فقط کارتهای گرافیکی خوبی میزنه اونم چون مغز متفکر ATI پشت کار نهفته است.اون مدل 8320 در حد یک اینتل core i5 هم نیست.شاید بشه با Core i3 مقایسش کرد.در ضمن اگر سیستم مورد نظرتون صرفا برای گیم هست بهتره هزینه بیشتری برای کارت گرافیک بدید تا CPU و مادربورد.

Last edited by a moderator:
آقا محمد واقعا از راهنماییتون ممنونم روی یکی از سیستم هام یه کارت گرافیک 7770 2g هست الان برادرم قصد داره باهاش برا گیم کار کنه ایا میشه یه کارت 270 رو با این 7770 که رو سیستم نصبه کراس کنم؟

سلام دوستان من حدود ٦ تا ٧ ميليون بودجه دارم ، يه لپ تاپ براي اتو كد و گيم ، مي خوام
، فقط خودم چون زياد اطلاع ندارم ، هو چي دوستان بگن به احتما زياد مي گيرم ( يعني خيلي دقت كنيد :d (از دبي هم مي خوام بگيرم

سلام دوستان من حدود ٦ تا ٧ ميليون بودجه دارم ، يه لپ تاپ براي اتو كد و گيم ، مي خوام
، فقط خودم چون زياد اطلاع ندارم ، هو چي دوستان بگن به احتما زياد مي گيرم ( يعني خيلي دقت كنيد :d (از دبي هم مي خوام بگيرم
مطمئنی قابل حمل بودن خیلی برات مهمه؟ چون با 7 میلیون سیستمی میشه بست که اون لپتاپ رو بخوره:دی

آقا محمد واقعا از راهنماییتون ممنونم روی یکی از سیستم هام یه کارت گرافیک 7770 2g هست الان برادرم قصد داره باهاش برا گیم کار کنه ایا میشه یه کارت 270 رو با این 7770 که رو سیستم نصبه کراس کنم؟

خواهش میکنم دوست عزیز.اگر بتونیم کمکی کنیم خوشحال میشیم.
نه نمیشه فقط دو تا کارت شبیه هم میتونن کراس یا SLI بشن حتی برند کارتها هم مهمه و باید یکی باشه چون برندهای مختلف ،کارتهای خود را با فرکانس های هسته ی مختلف تولید میکنند که این باعث میشه اگر دو تا کارت هم سری با دو برند مختلف با هم کراس بشن ،سیستم در بعضی مواقع دچار فریز شدن صفحه و مشکلات احتمالی دیگه روبرو خواهد شد. در اگر قصد کراس کردن دارید باید پاور قوی داشته باشید که بتونه این دو تا کارت رو تغذیه کنه.

مطمئنی قابل حمل بودن خیلی برات مهمه؟ چون با 7 میلیون سیستمی میشه بست که اون لپتاپ رو بخوره:دی
ممنون
من زياد تو اين سيسيتم بستن وارد نيستم :D
يه لپ تاپ دارم معمولي دارم ديگه زياد روش نمي شه حساب كرد
از طرفي براي كاراي مهندسي و گيم و. .. يه چيز توپ مي خواستم چند سال برام عاي كار كنه
حالا اين جور كه گفتيد نظرم برگشت
فقط اين بستن كامپيوتر اسون هست ؟
مي تونم خودم انجام بدم ؟
باز هم ممنون

دوست عزیز بفرمایید تا چه بودجه ای قصد خرید دارید کل سیستم رو یک جا معرفی کنیم خدمتتون.در ضمن اصلا پول برای Cpu های AMD ندید چون رسما پولتون رو ریختین توو چاه.کلا AMD نه مادربورد بدرد بخوری داره نه CPU ، فقط کارتهای گرافیکی خوبی میزنه اونم چون مغز متفکر ATI پشت کار نهفته است.اون مدل 8320 در حد یک اینتل core i5 هم نیست.شاید بشه با Core i3 مقایسش کرد.در ضمن اگر سیستم مورد نظرتون صرفا برای گیم هست بهتره هزینه بیشتری برای کارت گرافیک بدید تا CPU و مادربورد.

من 1,500 بودجه دارم ولی اگه لازم شد تا 2 تومن هم میدم ممنون میشم کمکم کنید :(

ممنون میشم پاسخ بدید

در مورد 770 و 280x بارها توضیح داده شد، هم اینجا هم تاپیک کارت گرافیک
در مورد مادربردهایی که ذکر شد هیج مشکلی نیست، اما مدل B85-PLUS بخاطر رابط PCI-Ex 3.0 ارجحیت داره.
770 4 گیگی از ایسوس یا MSI توصیه میشه

270X چون هم نسل سری 7000 هست احتمال زیاد در خود تکنیک کراس کردن مشکلی نخواهند داشت، اما احتمالا در بازیهای مختلف یا تنظیمات مختلف راندمان بهینه ای نخواهند داشت و شاید شاهد مشکلاتی باشید/

بچه ها من میخوام یه کیس برای یکی از باباهای دوستهام جمع کنم که کار قالبسازی انجام میده
یه قطعاتی یکی از دوستام که تواین کاره به من داد
mb gigabyte 87 hd3
cpu 4130 4x
ram 8g 1600 crusal
vga gtx 650ti 2 g ddr5
hdd 1tb 7200
dvd rw. liton
case green magnom 2
power 450w pfc
همه ی اینهارو روی هم 3میلیون و 500هزارتومان گفت میشه
به نظرتون قیمت خوب داده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون
از طرفي براي كاراي مهندسي و گيم و. .. يه چيز توپ مي خواستم چند سال برام عاي كار كنه
مي تونم خودم انجام بدم ؟
باز هم ممنون

اسمبل قطعات رو می تونید به یکی از مراکز معتبر بسپارید، خودتون اگر تجربش رو نداشتید بهتره انجام ندید.

من 1,500 بودجه دارم ولی اگه لازم شد تا 2 تومن هم میدم ممنون میشم کمکم کنید :(

با دو تومن میبندیمش:

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:R7 260X GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

بچه ها من میخوام یه کیس برای یکی از باباهای دوستهام جمع کنم که کار قالبسازی انجام میده
یه قطعاتی یکی از دوستام که تواین کاره به من داد
mb gigabyte 87 hd3
cpu 4130 4x
ram 8g 1600 crusal
vga gtx 650ti 2 g ddr5
hdd 1tb 7200
dvd rw. liton
case green magnom 2
power 450w pfc
همه ی اینهارو روی هم 3میلیون و 500هزارتومان گفت میشه
به نظرتون قیمت خوب داده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

اینا که حدود یک میلیون ارزونتر درمیان، مگر اینکه چیزی رو جا انداخته باشی.
بهتره بگی چقدر بودجه دارید تا سیستم رو خودمون معرفی کنیم.

ممنون
مي تونم خودم انجام بدم ؟
باز هم ممنون
همون طور که آقا فرشید گفتن شما میتونی کیس رو بدی برات ببندن فقط نکته ای که هست بهتره اول قطعات مورد نظرت رو چند جای مختلف قیمت کنی و بعد هر مغازه ای که قیمت بهتر میداد یه دفعه همه ی قطعات رو از همون مغازه خریداری کنی که در کل سیستم بهت تخفیف بده و خودش هم سیستم رو برات اسمبل کنه.در طبقه سوم بازار رضا چند مرکز معتبر هستند که کیس رو اسمبل میکنند و شما کاملا مراحل اسمبل کردن رو از پشت شیشه میبینی. بنده چند تا سیستم دادم برام بستن بسیار عالی و تمیز و خلوت (منظور اینه بیشتر سیم ها و کانکتور ها تا جایی که اندازه کیس اجازه بده به طور منظم و تمیز با بست های مخصوص سمت پشت مادربورد جمع آوری میشن و کیس بسیار خلوت و یک دست دیده میشه) به هر حال سیستم پیشنهادی من تا 7 تومن اینه :
CPU : Intel Core i7 4770k
M/B : Asus Z87-Plus
Ram : 16GB 2x8 Corsair Vengeance Pro 2400 CL11
VGA : Asus GTX 780 Ti 3GB or 2x Gigabyte GTX 770 OCWindForce 3X 2GB SLI
Storage : Corsair Force GS 128 GB SSD + 1TB Seagate Barracuda 7200 rpm 64mb cache
PSU : Green BP850B-OC
Case : Green X6 Challenger
Monitor : ASUS VN247H

قیمت با GTX 780ti حدودا در میاد 7,250 و با 2x GTX 770 در میاد 7,300 . اگر قیمت بیش از بودجه شماست میشه بعضی قطعات ارزون تر برداشت ولی این سیستم یکی از قوی ترین های موجود خواهد بود.در مورد مانیتور پیشنهادی هم میشه گفت بهترین گزینه برای GTX 780 ti یا 2x 770 یک مانیتور حداقل 24 اینچ با 1ms زمان پاسخگویی و رزولوشن 1080p با 120 hz رفرش ریت هست که این مانیتور این قابلیت رو داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or