مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

جايي رو سراغ دارين كه 8800gt512oc مارك BFG رو اورده باشه ؟ اگه هست قيمتش چنده؟ ضمنا" من يه كارت bio star8500gt512 دارم جايي هست كه با 8800gt مارك BFG عوض كنه بقيشو سر بدم؟

با سلام

جايي رو سراغ دارين كه 8800gt512oc مارك BFG رو اورده باشه ؟ اگه هست قيمتش چنده؟ ضمنا" من يه كارت bio star8500gt512 دارم جايي هست كه با 8800gt مارك BFG عوض كنه بقيشو سر بدم؟
سیما کامپیوتر نماینده شرکت برین در بازار رضا هست.
تماس بگیر برای خرید.
66496545
من مغازه ای رو ندیدم که تو کار تعویض باشه.

با سلام

من میخوام کارت BFG 8600GT بگیرم ولی مانیتور من خروجی DVI نداره در حالی که پشت این کارت دو تا ورودی DVI وجود داره! اما توی خود جعبش هم دو تا تبدیل DVI to VGA وجود داره!
میخواستم ببینم اگه بخوام از این تبدیل ها استفاده کنم کیفیت افت پیدا میکنه؟؟؟اگه آره به چه اندازه ای؟؟؟اگه مانیتوری که خروجی DVI داره بخرم کیفیت تصویر چند درصد بهتر میشه؟؟؟

با تشکر

با سلام

من میخوام کارت BFG 8600GT بگیرم ولی مانیتور من خروجی DVI نداره در حالی که پشت این کارت دو تا ورودی DVI وجود داره! اما توی خود جعبش هم دو تا تبدیل DVI to VGA وجود داره!
میخواستم ببینم اگه بخوام از این تبدیل ها استفاده کنم کیفیت افت پیدا میکنه؟؟؟اگه آره به چه اندازه ای؟؟؟اگه مانیتوری که خروجی DVI داره بخرم کیفیت تصویر چند درصد بهتر میشه؟؟؟

با تشکر
استفاده از درگاه D-sub چون خروجی آنالوگ هست تا حدودی کیفیت رو پایین میاره ولی اینقدر نیست که شما متوجه بشی و کلا تاثیر کمی داره. فقط ممکن هست بعضی مواقع در تصویر پرش داشته باشی که خیلی کم اتفاق میفته.
رابط DVI که digital video interface می باشد خروجی دیجیتال هست و پرش و نویز تصویر در آن وجود ندارد.
نظر من رو می خوای زیاد نگران نباش با همین مانیتور هم می تونی بازی کنی و از کارت جدیدت لذت ببری.

سلام.

من میخواستم با مبلغ 500 هزار تومان یه سیستم جدید بخرم با این مشخصات.

در ضمن من زیاد از اصطلاحات این قطعات سر در نمیارم .لطف کنین و یه توضیح در مورد اونهایی که می نویسین بدین ،منظورم سی پی یو و اینطور چیزا نیست. اصطلاحات تخصصی امکانات)

لطفا هر کسی می تونه بهم لیست قطعات رو با قیمت بهم بده. این سیستم رو برای همه کارها میخوام. (اعم از بازی-برنامه نویسی سنگین- کارهای گرافیکی)

CPU:AMD X2(dual Core
VGA:یه مدل خوب که بازیهای سنگین رو هم ساپورت کنه. ( لطف کنین و مبلغش رو هم در نظر داشته باشین که زیاد بالا نزنه. یکی گفت اینو بگیره :میشه توضیح بدین چه امکاناتی داره
GIGABYTE GF 7950 GT-512/256Bit
100000toman)

MotherBoard: یه چیزی باشه هم قیمتش مناسب باشه و هم علاوه بر امکانات بتونه قطعات دیگمو اگه خواستم بعدا ارتقا بدم ساپوذت کنه. ) این پیشنهاد شده بهم:
GIGABYTE M61SME-S2)

RAM: 1GB

H.D.D: 320GB-16MB

CASE: در ضمن بهم بگین که باید پاورم چند W باشه؟

اگر حداکثر تا 2 هفته دیگه کسی بهم کمک کنه ممنونش میشم

در ضمن من مانیتورم قدیمیه و نمیخوام عوضش کنم فعلا . آیا لازمه با توجه به این قطعات عوضش کنم یا میتونم فعلا باهاش سر کنم؟

سلام.

من میخواستم با مبلغ 500 هزار تومان یه سیستم جدید بخرم با این مشخصات.

در ضمن من زیاد از اصطلاحات این قطعات سر در نمیارم .لطف کنین و یه توضیح در مورد اونهایی که می نویسین بدین ،منظورم سی پی یو و اینطور چیزا نیست. اصطلاحات تخصصی امکانات)

لطفا هر کسی می تونه بهم لیست قطعات رو با قیمت بهم بده. این سیستم رو برای همه کارها میخوام. (اعم از بازی-برنامه نویسی سنگین- کارهای گرافیکی)

CPU:AMD X2(dual Core
VGA:یه مدل خوب که بازیهای سنگین رو هم ساپورت کنه. ( لطف کنین و مبلغش رو هم در نظر داشته باشین که زیاد بالا نزنه. یکی گفت اینو بگیره :میشه توضیح بدین چه امکاناتی داره
GIGABYTE GF 7950 GT-512/256Bit
100000toman)

MotherBoard: یه چیزی باشه هم قیمتش مناسب باشه و هم علاوه بر امکانات بتونه قطعات دیگمو اگه خواستم بعدا ارتقا بدم ساپوذت کنه. ) این پیشنهاد شده بهم:
GIGABYTE M61SME-S2)

RAM: 1GB

H.D.D: 320GB-16MB

CASE: در ضمن بهم بگین که باید پاورم چند W باشه؟

اگر حداکثر تا 2 هفته دیگه کسی بهم کمک کنه ممنونش میشم

در ضمن من مانیتورم قدیمیه و نمیخوام عوضش کنم فعلا . آیا لازمه با توجه به این قطعات عوضش کنم یا میتونم فعلا باهاش سر کنم؟
cpu:amd athlon x2 5200=130
main board:asus m2a vm=70
ram:2x1gb patriot 800=80
hard:wd 160GB sata 2=50
vga: BFG geforce 8600GT OC=150
power:green 430a=30

اینا رو محمد رضا جان به من گفتن برای شما هم فکر کنم جواب بده.

ببخشید می خواستم بدونم این گرافیک ها برای بازی های نسل جدید خوبه و بهترینش کدومه؟؟؟
1:GIGABYTE - GeForce 8500GT - 512MB
2:XFX - GeForce 8500 GT - Fatal1ty
7600gt ddr2 512mb:3

من سیستمم در این حده :

Main : Gigabyte PE series
CPU : Pentium 4 2.8ghz full
RAM : Kingston 512m
GPU : ATI Radeon 9200 SE

برای اینکه مشکلی با بازیهای نسل جدید نداشته باشم و یک کامپیوتر بروز داشته باشم، بهترین جایگزین این قطعاتی که نوشتم رو میشه لطف کنید بگید ؟

من سیستمم در این حده :

Main : Gigabyte PE series
CPU : Pentium 4 2.8ghz full
RAM : Kingston 512m
GPU : ATI Radeon 9200 SE

برای اینکه مشکلی با بازیهای نسل جدید نداشته باشم و یک کامپیوتر بروز داشته باشم، بهترین جایگزین این قطعاتی که نوشتم رو میشه لطف کنید بگید ؟
بودجه شما چقدر هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or