مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دروود جناب معتمدی
عذر میخوام سوالی داشتم من دوتا corsair 1600 4 gig روی مادربورد دارم
الان میخوام دوتا رم دیگه بذارم رو سیستم
حالا تو کدوم حالت عملکرد بهینه است اینکه دوتا رم جدید هم برند با قدیمیا باشن یا خیر میشه g.skill هم روی اسلات ها قرار داد و مشکل خاصی پیش نمیاد

آخرین ویرایش:
بستگی داره برای چه کاربردی خرید اینها رو مدنظر داشته باشید که نگفتید.
قطعا SSD سرعتش خیلی خیلی بیشتر هست، اما هارد اکسترنال جابجایی راحتتری داره.

واسه لپ تاپم میخام و هر دوش برام مفیده! مخصوصن اینکه حجم ssdـی که میتونم بگیرم فقط 64گیگه و ممکنه کمتر بدردم بخوره و اگه هاردم بگیرم فقط واسه ذخیره اطلاعات واسم کاربرد داره، کمی گیجم کرده!!

درود.
دوستان من یک کارت گرافیک تو رنج 100 الی 150 می خوام (کارکرده هم بود مهم نیست) که بتونه اکثر بازی های جدید رو تو رزولوشن 1024*768 روون اجرا کنه.(حالا تنظیمات گرافیکی پایین هم بود اشکال نداره). چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون

سلام تا 3تومن رم مادر برد گرافیک سی پی یو چی پیشنهاد میدید و اینکه بازیا رو تا چند سال دیگه ساپورت میکنه 60 فریم بودنش مهم نیست همین که مثه کنسولا اجرا کنه کافیه

دروود جناب معتمدی
عذر میخوام سوالی داشتم من دوتا corsair 1600 4 gig روی مادربورد دارم
الان میخوام دوتا رم دیگه بذارم رو سیستم
حالا تو کدوم حالت عملکرد بهینه است اینکه دوتا رم جدید هم برند با قدیمیا باشن یا خیر میشه g.skill هم روی اسلات ها قرار داد و مشکل خاصی پیش نمیاد

بهتره که هم برند و هم مدل قدیمیا باشه تا راندمانش بهینه باشه، ماجولهای جدید اگه سریعتر هم باشن باید با ماجولهای قدیمی هماهنگ بشن.
البته با ماجولهای جدید هم احتمالش کمه که مشکلی ایجاد بشه ولی بعید نیست که کار نکنن و با هم کنار نیان.

اصلا به کل یادم رفت قیمتو بگم فرشید جان :|!
همون رنج نهایت 1700 ( سی پی یو - مادربرد - رم گرافیک پاور ! )

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650Ti Boost 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

واسه لپ تاپم میخام و هر دوش برام مفیده! مخصوصن اینکه حجم ssdـی که میتونم بگیرم فقط 64گیگه و ممکنه کمتر بدردم بخوره و اگه هاردم بگیرم فقط واسه ذخیره اطلاعات واسم کاربرد داره، کمی گیجم کرده!!

می تونی هر دوتا رو به ترتیب اولویت بخری!
اول SSD رو بخری و کنار هارد فعلی بزاری و ویندوز رو روی اون نصب کنی تا سرعت دستگاهت زیاد بشه، یه مدت بعد هم یه هارد اکسترنال بگیری و اطلاعاتت رو توش ذخیره کنی.

درود.
دوستان من یک کارت گرافیک تو رنج 100 الی 150 می خوام (کارکرده هم بود مهم نیست) که بتونه اکثر بازی های جدید رو تو رزولوشن 1024*768 روون اجرا کنه.(حالا تنظیمات گرافیکی پایین هم بود اشکال نداره). چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون

اصلا رده پایینترین کارت گرافیکی بازار فقط توی این رده قیمت داره و حتی برای اون رزولوشن هم نمیشه توصیش کرد!
کارت GT 210 حدود 100 تومن هست و GT 610 هم حدود 180 تومن، هیچ کدوم هم بدرد هیچ نوع بازیی نمی خورن.

سلام تا 3تومن رم مادر برد گرافیک سی پی یو چی پیشنهاد میدید و اینکه بازیا رو تا چند سال دیگه ساپورت میکنه 60 فریم بودنش مهم نیست همین که مثه کنسولا اجرا کنه کافیه

CPU:INTEL Core I5 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5

تا وقتی که بازیها بر پایه ی DX11 باشن پشتیبانیشون می کنه اما اینکه به مرور از قدرتش در بازیهای جدیدتر کاسته خواهد شد شکی درش نیست. یعنی روی بازیهای فعلی اکثرا بالای 40 یا 50 فریم خواهید گرفت اما برای بازیهای 2015 ممکنه مجبور بشید به 30 فریم قناعت کنید.

این چیزی که گفتید در چه حد میتونه بازیای گذشته و خصوصا بازیایی که امسال میانو اجرا کنه ؟

این سیستم می تونه در کل بازیهای روز رو در حد متوسط، فریم مناسب و یا تنظیمات بالا اجرا کنه، با بازیهای گذشته که مشکلی نخواهد داشت.

سلام بین 4 مادربرد Asus Z87-A و ASRock Fatal1ty z87 killer و Msi Z87 G45 Gaming و Gigabyte GA-Z87-HD3 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

تمام این مدلها خوبن، اصولا مادربرد از نظر راندمان تاثیر زیادی توی سرعت سیستم نداره، اما توی امکانات جانبی، سازگاری با کارتهای مختلف و کم ایراد بودن بایوس و پایداری سیستم ، بین یه مادربرد برند متفرقه و یه مادربرد از برند معروف تفاوت زیاد هست.
من خودم مدل ASUS و MSI همین سری Gaming رو بیشتر ترجیح می دم.

اگه واسه 2015 گرافیکشو عوض کنم مشکلی تو بازیا نداره دیگه؟منظورم اینه مجبور نیستم باقی قطعات رو باز کنم؟

بجز گرافیک باقی قطعات نیازی به ارتقا نخواهند داشت
در ضمن پردازنده هم Core i7 4770 هست که اونجا اون 5 به 7 تبدیل نشده.

دوستان یه سوال دارم که بین کارتASUS - GeForce GTX 650 Ti BOOST OC با ASUS GTX 650 Ti خیلی اختلاف قدرت هستش

قست اورکلاک هم ندارم

بله، اختلافشون زیاد هست و مدل Boost در واقع همون کارت 660 هست که خیلی قویتره، قطعا ارزش خریدش هم بیشتره. حتی اگر با اورکلاک کاری نداشته باشیم.

یکی از اقوام یه مانیتور سامسونگ این مدل رو : S19A300 رو که تمیز باشه و گارانتی هم نداشته باشه رو میخواد بفروشه میخواستم بدونم حدودا چند بده منصفانس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or