مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU: Intel Core i7 3820 800T
CPU Cooler: XSPC Raystorm 750 RS240 ?
Mainboard: MSI BIgBang XPOWER II 900T
RAM: 2*4GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 270T
VGA: Sapphire 7950 800T
PSU: Green 750OC 390T
HDD: WD 1TB Black 250T
Case: Green X9 400T
ODD: Pioneer DVD RW With LabelFlash 50T

قیمتها حدودی و بر اساس کارکرد اونها محاسبه شده، پایینتر از قیمت بازار هست اما بالاتر از قیمتی که برای فروش اعلام میشه.

خب انتخاب سختیه، اگر اولویت سیستم بازی هست که حذف SSD و خرید 780Ti می تونه راندمان بیشتری توی بازی بده، اما قیمت SSD تنها نصف تفاوت قیمت 780 و 780Ti هست. اگر به بودجتون می خورد همون اول 780Ti رو توصیه می کردم.

CPU:Core i3 4310
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H87-PLUS

اینا حدود 870 تومن میشن، مادربرد هم خروجی HDMI داره، پردازنده رو میشد Core i5 برداشت که چون گفتید برای کار عادی دیگه لزومی به خریدنش نیست.

من قیمت دست دو اش رو می خواستم
این ها الان قیمت دست دو اش هست یا نو اش؟

من قیمت دست دو اش رو می خواستم
این ها الان قیمت دست دو اش هست یا نو اش؟

قیمت نو نیست، قیمت دست دوم هست اما حد بالای قیمتی که با توجه به مدت کارکرد میشه تعیین کرد، توی بازار ممکنه کمتر از این روی قطعات قیمت گذاری کنن.

سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.آقا ما یه لپ تاپ خریدیم(نمی دونم متاسفانه یا خوش بختانه) به نام retina 294 و ۷.۳۰۰ هم بابتش خرج کردم.حالا جدا از انتخابش که قضیه داشت هدفم اصلیم گیمینگ نبود ولی مشخصات نرمال و خوبی داشت که گفتم برم بتلفیلد۴ رو بگیرم ببینم چه جوری جواب میده.در ضمن یه ویندوز اورجینال ۸.۱ هم کنار مک در یک پارتیشن جدا نصب کردم آقا ما رفتیم تو بازی دیدیم حضرت رو تنظیمات مدیوم ۳۰ یا زیر ۳۰ فریم میده رو رزولیشن ۱۶۰۰*۹۰۰ که فکر می کنم مثل رزولیشن ps4 باشه.مشخصات سخت افزاریشم15,4" (39,11cm) Display, Quad‑Core Intel Core i7 Prozessor, 2,3 GHz, 16GB DDR3-RAM, 512GB HDD, Intel Iris Pro Graphics +750m NVIDIA GeForce م .رفتم یه تحقیق کردم دیدم هر کدوم رو تنظیمات بالا باید ۴۰ تا ۴۵ فریم بده .بعدش خیلی نا امید شدم احساس می کنم پولم به باد رفته مثلا ultrabook اپل خیر سرش.حالا نمی دونم جریان چیه ولی احساس می کنم این دو تا gpu با هم هماهنگ نیستن اگر راه حلی پیش نهادی دارید لطفا بگید چون زورم میاد ps4 رو همین تنظیمات ۶۰ فریم بده بعد من از غصه بمیرم.اگر یه نرم افزار تشخیص تعداد فریم هم معرفی کنید یا لینک بدید ممنون میشم
تشکر فراوان از اینکه وقت گرانبهاتونو گذاشتیدو خوندید و همچنین ممنون از پاسخ گویی شما عزیزان

دستگاه اپل مشکلی نداره، مشکل از انتخاب شما بوده که ابتدا در مورد قدرتش توی بازیها گمانه زنی کردی که خوشبینانه بوده،

پردازنده ی گرافیکی دستگاه 750m هست که باهم اسم دستکتاپی خودش بنام GTX 750 تفاوت قدرت زیادی داره، چون 750m هنوز بر اساس معماری کپلر و دارای 384 واحد پردازشی GK107 هست، در صورتی که GTX 750 بر اساس معماری ماکسول و دارای 640 واحد پردازشی GM107 هست که خیلی سریعتره. در کل لپ تاپ برای بازی قوی مناسب نیست، مگر با 2 یا 3 برابر بودجه ی PC با قدرت مشابه.

بر طبق بنچمارکهای معتبر بازی بتل 4 بر روی سیستم شما و تنظیمات High فقط می تونه 32 فریم بطور میانگین تولید کنه. برای دیدن فریم از برنامه ی FRAPS استفاده کنید.

پردازنده، مادربرد و کارت گرافیک و هارد
این لیست جدید با تغییرات بالا و سقف 5 تومن هست:

CPU : intel i7 4770
RAM : patriot viper 3 black 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus Z87-A
VGA :ASUS GTX 780 3GB
HDD : seagate barracuda 7200 1TB
SSD : corsair forcegt 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp650b-oc
CASE : coolermaster cm 690 ii

متشکر .
با بودجه 5 تومن این ایده عال ترین سیستم هست یا بهترم از این هم با بودجه 5 ت هم میشه بست ؟

درود به تمام دوستان
من یک Asus p8z77 v lk دارم و یک پاور گرین 850b oc .
میخواستم ببینم میشه روی این سیستم یک کارت گرافیک ati 7990 یا r9 290 بست؟ میخواستم ببینم اگر 2 تا از این کارتها بسته بشه به چه پاوری نیاز هست؟

فرشید جان من رفتم برای قطعات سیستمی که میخوام ببندم قیمت بگیرم طرف برگشت گفت باید یه کیس حرفه ای مثل x1 هم بندازی چندتا فن هم برات میذارمو از این حرفا ...
خلاصه کلام گفت قیمت بالای 3.5 هم میشه ( که مطمئن نیستم از این قضیه )
این لیست قطعاته
i5 4670k
GTX 770
Z87-plus
Kingston hyperX blue 1600 2x4GB
650W power
کیس خودم از x1 بزرگتره ! بنظرت لازمه این کارو بکنم ؟ ( هر دو در ـه کیس هم باز گذاشتم :دی و در ضمن گفت چون محل قرارگیری پاور تو ایکس 1 پایینه کیسه خیلی بهتره و اینجور چیزا )
درضمن مانیتور من تا 900p رو ساپورت میکنه ( یعنی فول اچ دی نیست )
فکر میکنم با این سیستم قشنگ 4 سال با آخرین تنظیمات ( رو رزولوشن 900p ) جواب بده ؟

آخرین ویرایش:
متشکر .
با بودجه 5 تومن این ایده عال ترین سیستم هست یا بهترم از این هم با بودجه 5 ت هم میشه بست ؟

اگر انتخاب بهتری بود قطعا توصیه میشد!!

درود به تمام دوستان
من یک Asus p8z77 v lk دارم و یک پاور گرین 850b oc .
میخواستم ببینم میشه روی این سیستم یک کارت گرافیک ati 7990 یا r9 290 بست؟ میخواستم ببینم اگر 2 تا از این کارتها بسته بشه به چه پاوری نیاز هست؟

میشه بست، مشکلی نداره،
فقط برای 7990 یه پاور قوی نیاز هست چون مصرف بالایی داره، بجاش همون 290 یا 290X توصیه میشه. یه پاور GREEN 650OC هم برای 290 کفایت می کنه و یه 750 وات برای 7990 ، اما 850 که دارید دیگه مشکلی نیست.

فرشید جان من رفتم برای قطعات سیستمی که میخوام ببندم قیمت بگیرم طرف برگشت گفت باید یه کیس حرفه ای مثل x1 هم بندازی چندتا فن هم برات میذارمو از این حرفا ...
این لیست قطعاته
i5 4670k
GTX 770
Z87-plus
650W power
کیس خودم از x1 بزرگتره ! بنظرت لازمه این کارو بکنم ؟ ( هر دو در ـه کیس هم باز گذاشتم :دی و در ضمن گفت چون محل قرارگیری پاور تو ایکس 1 پایینه کیسه خیلی بهتره و اینجور چیزا )

باز گذاشتن در کیس که کلا اشتباه هست، این از این!
بزرگ بودن کیس هم تنها عامل برای تهویه ی بهتر نمی تونه باشه، باید جریان هوا و فن های سیستم درست تعبیه شده باشن.
X1توصیه میشه، خودش هم فن به تعداد نیاز داره، اما فن اضافی هم می خوره.

این لیست قطعاته
i5 4670k
GTX 770
Z87-plus
650W power
درضمن مانیتور من تا 900p رو ساپورت میکنه ( یعنی فول اچ دی نیست )
فکر میکنم با این سیستم قشنگ 4 سال با آخرین تنظیمات ( رو رزولوشن 900p ) جواب بده ؟

سیستم خوبیه ، x1 هم پیشنهاد خوبیه. برد رو Z87X-D3H از گیگا با قیمت 660 هزار
رم corsair بهتره کینگستون
و کارت گرافیک هم gtx 770 گیگا با قیمت 1،320

یک کیس با مانیتور ( 24" ) تا سقف 5 برای آتلیه یکی از دوستان نیازه ، ممنون میشم راهنمایی کنین :)

CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 650 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X1
MONITOR:ASUS 239H-IPS

حدود 3820 میشه، بالاتر از این هم نیاز نداره.

4b219203122721241.png

سلام فرشید جان
این سیستم چطوره ؟ برای یکی از دوستام میخوام . کارشم بیشتر انلاین گیمینگه
ممنون

خب 500 تومن که باز هم کمه، کارت 750/750Ti هم با اینکه نسبت به 650/650Ti بهبود مناسبی در عملکرد دارن اما باز هم برای بازیهای سنگین نمیشه ازشون انتظار زیادی داشت،
پیشنهاد من افزایش بودجه هست! وگرنه صبر کنید تا مدلهای جدید برسن.

ه.
760 gtx چطوره؟ قیمت کردم ایسوس 900 تومن، یه مغازه میگفت EVGA داره و بهتره! آیا راست میگه ؟! ر هر حال 760 خوبه؟ جواب بازی های جدید رو خواهد داد؟ دیگه دمو Dragon Age 3 رو که دیدم تحمل نکردم که بیاد و نتونم بازی کنم ! :)

4b219203122721241.png

سلام فرشید جان
این سیستم چطوره ؟ برای یکی از دوستام میخوام . کارشم بیشتر انلاین گیمینگه
ممنون

سیستم خوبیه، فقط بهتر بود بجای صرف هزینه های زیادی برای کیس و کیبورد ، مبلغ صرفه جویی شده رو بابت خرید کارت گرافیک GTX 770 بجای 760 هزینه می کردید.

سلام به دوستان
یه هارد 2 ترابایت برای ارشیو میخوام هرچی ارزون تر بهتر !

می تونی هارد WD GREEN یا مدل 2 ترابایتی توشیبا رو انتخاب کنی.

760 gtx چطوره؟ قیمت کردم ایسوس 900 تومن، یه مغازه میگفت EVGA داره و بهتره! آیا راست میگه ؟! ر هر حال 760 خوبه؟ جواب بازی های جدید رو خواهد داد؟ دیگه دمو Dragon Age 3 رو که دیدم تحمل نکردم که بیاد و نتونم بازی کنم ! :)

راست نمیگه! چی اون بهتره؟!
اصن کدوم مدل EVGA رو گفته؟!

همون مدل گفته شده خوب هست مگر اینکه مدل EVGA اورکلاک بیشتری داشته باشه و یا فن بهتر، وگرنه EVGA هم برند معتبریه.
بازیهای روز رو هم به خوبی جوابگو هست، اما نه همیشه با آخرین تنظیمات AA .

سلام دوستان
یه سیستم میخواستم تا 1 میلیون.بدون ماوس کیبورد و مانیتور.فقط خود کیس.
هارد خوب و کم صدا باشه.ممنون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or