سلام. مشخصات سیستم :
main : H55M-D2H
ram:4GB kingmax 1600 mhz
cpu:I3-540
قصد خرید گرافیک دارم ولی نمیدونم این سی پی یو توان استفاده از چه کارتی رو به صورت 100 درصد داره !!! بودجه برای 760 کنار گذاشته بودم ولی بسیار مردد بودم که این سی پی یو بتونه از 100 درصد توان این کارت استفاده کنه !!! حتی در استفاده کامل از توان 270x و 270 هم تردید داشتم !!! درآینده قصد ارتقاء سی پی یو رو ندارم ! مدلی رو معرفی کنید که هزینه اضافه پرداخت نکم و حتی 10 درصد از توان کارت هم هدر نره ! تشکر
خب پردازنده ی شما ضعیفه و توی بازیهای امروزی بسته به موتور بازی نمی تونه توان لازم و کامل رو برای بهترین فریم فرآهم کنه، این اثر هم ممکنه با کارتای ضعیف بروز کنه و هم کارتای قوی.
برای همچین سیستمی نمیشه ارتقای پردازنده رو توصیه کرد چون مادربرد و سوکتش هم قدیمیه و قابل ارتقا نیست، بنابراین تمام بودجه ای رو که داری روی کارت گرافیک بزار، حتی اگر پردازنده نتونه از تمام توانش استفاده کنه باز راندمانش بهتر از حالتیه که در کنار پردازنده ی ضعیف، گرافیک ضعیف هم اضافه کنی!
همون کارت 760 یا پایینتر 660Ti انتخابای خوبی هستن، پاور مناسب رو فراموش نکن.
سلام
یه مودم می خوام تو رنج قیمت 100ت
تو نت چندتا سرچ کردم با DSL-2750U New و DSL-2730U/U1 برخوردم
کیفیت وایرلس برام مهمه، تفاوت تک آنتن با دو چقدر هست ؟
مدل دیگه هست که پیشنهاد بدید ؟
به پرت USB مودم میشه پرینتر وصل کرد ؟
همین مدلها انتخابای خوبی هستن، با افزایش قدرت آنتن در محدوده ی یکسان ثبات سیگنال و سرعت بیشتر خواهد شد. یعنی مدل دو آنتنه پوشش قویتری( و نه صرفا محدوده ی بیشتر) خواهد داشت.
پورت USB قراره که Mass Storage Sharing و Print Server هم باشه اما این قابلیتها ممکنه اسمی باشه و در عمل کار نکنه، اگر اینا رو لازم دارید باید از مدلهای گرونتر TPLINK یا ASUS انتخاب کنید.
سلام دوستان قیمت این دو تا کارت رو میخواستم با برند هایی که الان موحوده تو بازار ایران Gtx 660 Amd 7850 مرسی
سوال مشابه در تاپیک کارت گرافیکی پاسخ داده شد.