مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من و 4 تا از دوستام میخوایم پولارو جفت کنیم یه اینترنت adsl پرسرعت نامحدود بکشیم بعد این اینترنت و اطلاعات کامپیوترهارو توسط 4 تا کارت شبکه ی وایرلس به اشتراک بزاریم فاصله ی خونه هامون در دورترین نقطه 300 متره حالا سوال من اینه که ایا میشه این کارو انجام داد و چه کارت شبکه ای واسه این کار خوبه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من و 4 تا از دوستام میخوایم پولارو جفت کنیم یه اینترنت adsl پرسرعت نامحدود بکشیم بعد این اینترنت و اطلاعات کامپیوترهارو توسط 4 تا کارت شبکه ی وایرلس به اشتراک بزاریم فاصله ی خونه هامون در دورترین نقطه 300 متره حالا سوال من اینه که ایا میشه این کارو انجام داد و چه کارت شبکه ای واسه این کار خوبه؟
با کارت شبکه که نمیشه یعنی توانایی ارسال اطلاعات تا این فاصله رو نداره این از این !
تجهیزات مورد نیاز برای یه همچین وضعیتی در کمترین حالت به مراتب بالاتر از درخواست نِت جداگانه برای هر نفر هستش یعنی شما هر کدومتون درخواست جداگانه برای اشتراک نِت بدید براتون به صرفه تره !

یه pc هست به مشخصات زیر
دست دوم سالم و تمیز ، برای خرید چند میارزه
cpu : core i5 2400
mb: asus p8p67
gpu : evga 560 gtx
hdd : wd 500
power : silverstone 600w
dvd : sony
ram : corsar 4 gig 1600
monitor : lg w2261vp
keyborad & mouse : farasoo
ممنون

یه pc هست به مشخصات زیر
دست دوم سالم و تمیز ، برای خرید چند میارزه
cpu : core i5 2400
mb: asus p8p67
gpu : evga 560 gtx
hdd : wd 500
power : silverstone 600w
dvd : sony
ram : corsar 4 gig 1600
monitor : lg w2261vp
keyborad & mouse : farasoo
ممنون

فکر می کنم بشه حدود 1500 قیمتگذاری کرد.

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ... میدونم که اینجا جاش نیست ولی تو قسمت لپ تاپ بچه ها نتونستن راهنماییم کنن گفتم اینجا شاید جواب بگیرم
ممنون

شما که اینقدر جزییات برات مهم هست هیچ روشی برات بهتر از خرید حضوری و بررسی مستقیم نیست!

مدلهایی که توی بازار هستن اونقدر متنوع هستن و هر کدوم Config های مختلفی دارن و برای هر بازاری هم بچ های متفاوتی ارسال میشه که حتی فروشنده ی خود دستگاه هم نمی تونه تا این حد که کدوم صفحه ی مات و براق دارن و صدای اسپیکر کدوم به نظر بهتر میاد بهت کمک کنه! بیشتر فقط مدلهای خاصی که فیدبک خوبی از مشتری داشته باشه از طرف فروشنده ها توصیه میشه و تجربه هیچ دو فروشنده ای هم یکسان نیست.

به نظر بهتره بیش از این که به این جزییات بپردازی اول مشخصات سخت افزاری مورد نیازت رو مشخص و فیکس کنی، بعد دستگاهایی رو که این مشخصات رو دارن کاندید کنی و یه بررسی آنلاین بکنی،

در مورد صفحات هم الان بیشتر مدلهای خوب Anti Glare هستن و نیازی به استفاده از ابزار ثانوی نیست. در مورد اسپیکر هم، هم حجم صدا محدود هست و هم امکان بررسی غیر حضوری نیست. داشتن Back-lit کیبورد رو هم میشه از سایت سازنده مطمئن شد.

در مورد توان گرافیکی هم مطمئن باش این تراشه ها نصف تراشه های هم مدل PC خودشون سرعت ندارن، بنابراین اگر یه لپ تاپ بهترین مدل تراشه ی گرافیکی موجود رو هم داشته باشه نهایتا به اندازه ی یه PC متوسط میشه ازش انتظار داشت و هیچگاه به طور کامل جایگزین PC مخصوص بازی نخواهد شد. مدلهای ACER هم بجز برخی سریهای خاص کیفیت ساخت متوسط و پایینی دارند.

شما که اینقدر جزییات برات مهم هست هیچ روشی برات بهتر از خرید حضوری و بررسی مستقیم نیست!

مدلهایی که توی بازار هستن اونقدر متنوع هستن و هر کدوم Config های مختلفی دارن و برای هر بازاری هم بچ های متفاوتی ارسال میشه که حتی فروشنده ی خود دستگاه هم نمی تونه تا این حد که کدوم صفحه ی مات و براق دارن و صدای اسپیکر کدوم به نظر بهتر میاد بهت کمک کنه! بیشتر فقط مدلهای خاصی که فیدبک خوبی از مشتری داشته باشه از طرف فروشنده ها توصیه میشه و تجربه هیچ دو فروشنده ای هم یکسان نیست.

به نظر بهتره بیش از این که به این جزییات بپردازی اول مشخصات سخت افزاری مورد نیازت رو مشخص و فیکس کنی، بعد دستگاهایی رو که این مشخصات رو دارن کاندید کنی و یه بررسی آنلاین بکنی،

در مورد صفحات هم الان بیشتر مدلهای خوب Anti Glare هستن و نیازی به استفاده از ابزار ثانوی نیست. در مورد اسپیکر هم، هم حجم صدا محدود هست و هم امکان بررسی غیر حضوری نیست. داشتن Back-lit کیبورد رو هم میشه از سایت سازنده مطمئن شد.

در مورد توان گرافیکی هم مطمئن باش این تراشه ها نصف تراشه های هم مدل PC خودشون سرعت ندارن، بنابراین اگر یه لپ تاپ بهترین مدل تراشه ی گرافیکی موجود رو هم داشته باشه نهایتا به اندازه ی یه PC متوسط میشه ازش انتظار داشت و هیچگاه به طور کامل جایگزین PC مخصوص بازی نخواهد شد. مدلهای ACER هم بجز برخی سریهای خاص کیفیت ساخت متوسط و پایینی دارند.
ممنون از جواب

جایی هست که بشه از نزدیک دید این مدلهارو ؟؟ منظورم اینه که برای تست و دیدن قبل خرید گذاشته باشنشون ؟ (خودم هم همین فکرو داشتم ولی جایی نمیشناسم ... البته هیپراستار بود ولی این مدلارو نداشت)

به قول شما نمیشه از فروشنده ها انتظار زیادی داشت چون اکثرشون نه چیز زیادی میدونن نه آپدیت هستن (یکیشون میگفت گرافیک این لپ تاپ 2 گیگه ... بهش گفتم خوب چیپش چیه ؟ گفت رادئون !!)

این کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی اونهایی که آنلاین review شدن config هاشون با اینایی که تو ایرانن فرق میکنن (معمولا مدلهای ضعیفتر رو تو ایران آوردن در صورتی هر کدوم از review ها بهترین config اون مدل لپ تاپ رو بررسی کردن) برای همین نمیشه نتیجه درست گرفت

خودم هم anti glare مد نظرم هست ولی اکثر مدلها glossy هستند برای همین میخواستم ببینم که میشه با یه screen protector یا همچین چیزی ماتشون کرد و اینکه چقدر تاثیر رو کیفیت مانیتور میذاره اینکار ؟

از لحاظ performance که مصلما حق با شماست و من کاملا قبول دارم این موضوع رو ولی از اونجا که دیگه وقت زیادی ندارم و ... همین که بازیهارو روی medium یا high تقریبا 30 fps بده جوابمو میده و کار دیگه ای هم که نیاز به قدرت بالایی داشته باشه (مثل رندر و ... ) نمیخوام بکنم باهاش بنابراین بخاطر اینکه یه لپ تاپ لازم داشتم گفتم که case رو بفروشم و یه لپ تاپ بگیرم که هم جای کمتری بگیره و از سیم و ... خلاص بشم هم نیازی به sync کردن اطلاعات نباشه

ممنون از جواب

جایی هست که بشه از نزدیک دید این مدلهارو ؟؟ منظورم اینه که برای تست و دیدن قبل خرید گذاشته باشنشون ؟ (خودم هم همین فکرو داشتم ولی جایی نمیشناسم ... البته هیپراستار بود ولی این مدلارو نداشت)

به قول شما نمیشه از فروشنده ها انتظار زیادی داشت چون اکثرشون نه چیز زیادی میدونن نه آپدیت هستن (یکیشون میگفت گرافیک این لپ تاپ 2 گیگه ... بهش گفتم خوب چیپش چیه ؟ گفت رادئون !!)

این کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی اونهایی که آنلاین review شدن config هاشون با اینایی که تو ایرانن فرق میکنن (معمولا مدلهای ضعیفتر رو تو ایران آوردن در صورتی هر کدوم از review ها بهترین config اون مدل لپ تاپ رو بررسی کردن) برای همین نمیشه نتیجه درست گرفت

خودم هم anti glare مد نظرم هست ولی اکثر مدلها glossy هستند برای همین میخواستم ببینم که میشه با یه screen protector یا همچین چیزی ماتشون کرد و اینکه چقدر تاثیر رو کیفیت مانیتور میذاره اینکار ؟

از لحاظ performance که مصلما حق با شماست و من کاملا قبول دارم این موضوع رو ولی از اونجا که دیگه وقت زیادی ندارم و ... همین که بازیهارو روی medium یا high تقریبا 30 fps بده جوابمو میده و کار دیگه ای هم که نیاز به قدرت بالایی داشته باشه (مثل رندر و ... ) نمیخوام بکنم باهاش بنابراین بخاطر اینکه یه لپ تاپ لازم داشتم گفتم که case رو بفروشم و یه لپ تاپ بگیرم که هم جای کمتری بگیره و از سیم و ... خلاص بشم هم نیازی به sync کردن اطلاعات نباشه

بله، متاسفانه نمیشه روی حرف فروشنده های بدون پیش زمینه ی فنی حساب کرد، اکثرا هم با همین سطح اطلاعاتی که گفتید مدلهای مدنظر خودشون رو توصیه می کنن. screen protector هم معمولا باعث کاهش کنتراست و کیفیت صفحه میشه و برای پنل های جدید توصیه نمیشه، مگه اینکه دیگه صفحه نمایشش آزاردهنده باشه.

حالا یه کار دیگه بکنیم، شما بودجه ی مورد نظرت رو بگو، منم مدلهای دیگه ای رو جستجو کنم، پیشنهادات رو کنار هم بزاریم و یکی رو خودت انتخاب کنی.

برا مین B85 - Plus و گرافیک 660 کیس Magnum 2 جواب گو هست ؟

بله، جوابگو هست. کارت 660 هر مدل باشه هم مشکلی برای اون کیس ایجاد نمی کنه،
البته بخاطر همقیمت بودن با X1 بهتره برای سیستم گیمینگ این مدل رو انتخاب کنید.

خواهشا یه چنتا مارک خوبه هارد اکسترنال به من معرفی کنید یه محدوده قیمت هم باسه 500GB و 1T بهم بدید
ممنون

می تونید از برندهای WD یا SEAGATE انتخاب کنید، اگر مدلهای دارای کاور پلاستیکی مدنظر دارید هم ADATA مدلهای خوبی داره.
هارد 500 گیگی حدود 180 و هارد یک ترابایتی هم حدود 230 تومن هست.

سلام این قطعات رو در نظر دارم:

cpu: intel haswell

4130 m.b: asus b85 plus

vga: gigabyte r7 260x

ram: 2*4 ddr3 1333mhz

h.d.d: 1 tb

o.d.d : 24x dvd writer

psu: green gp600a-hp

قطعات مناسب هست؟به هم دیگه میخورن؟مشکلی از این بابت نیست؟اگه میشه لطف کنین یه کیس قیمت مناسب و یک عدد مانیتور با قیمتش هم لطف کنید برای بنده معرفی کنید.پیشاپیش ممنونم:)

آخرین ویرایش:
می تونید از برندهای WD یا SEAGATE انتخاب کنید، اگر مدلهای دارای کاور پلاستیکی مدنظر دارید هم ADATA مدلهای خوبی داره.
هارد 500 گیگی حدود 180 و هارد یک ترابایتی هم حدود 230 تومن هست.
منظور از کاوره پلاستیکی چیه؟جهته زیبایی شه؟

سلام این قطعات رو در نظر دارم:

cpu: intel haswell

4130 m.b: asus b85 plus

vga: gigabyte r7 260x

ram: 2*4 ddr3 1333mhz

h.d.d: 1 tb

o.d.d : 24x dvd writer

psu: green gp600a-hp

قطعات مناسب هست؟به هم دیگه میخورن؟مشکلی از این بابت نیست؟اگه میشه لطف کنین یه کیس قیمت مناسب و یک عدد مانیتور با قیمتش هم لطف کنید برای بنده معرفی کنید.پیشاپیش ممنونم:)

خب مدل پردازنده 4130 باید باشه که اشتباهی جلوی مدل مادربرد نوشتید
بقیه ی قطعات خوبن ، بودجه رو هم می گفتید بد نبود.

منظور از کاوره پلاستیکی چیه؟جهته زیبایی شه؟

منظور محافظ مخصوص و اصطلاحا ضد ضربه ی برخی مدلها هست که به آنتی شوک معروف هستن، یعنی در مقابل ضربه آسیب پذیری کمتری( به صورت نسبی) دارن ، وگرنه هاردهای داخلشون توسط یکی از همین چند سازنده ایی که ذکر شد ساخته میشه.
معمولااز همون مدلهای خود سازنده ها خریداری میشه و یه کیف محافظ جداگانه برای هارد می خرن.

دوستان سلام یه سوال داشتم من الان میخوام مدل چهار گیگ 770 رو بخرم + corei7 4770 + رم 16 1600 حالا یه پاور + مادر بورد+ کیس + خنک کننده میخوام در اینده میخوام با یه 770 دیگهsli کنم یه هارد 2 ترابایت ارزون هم میخوام
ممنون
بودجمم تا 1500

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید کارتهای سری 700 انویدیا مدل لایتینگ msi تو بازار پیدا میشه؟

شما از بین گرافیکهای گیگابایت و msi کدوم رو ترجیح میدید؟(مدلهای oc )

شرمنده سوالهام زیاد شد Z87 GD65 ایران پیدا میشه؟

دوستان, یکی از آشنایان قصد داره یه سیستم ببنده که قصد بازی هم باهاش داره ولی نمیخواد 2-2500 بیشتر خرج بکنه ! ( با بقیه پول میخواد مانیتور و اینا رو بخره خودش از یه شرکتی اینا رو میگیره ... )
این سیستمو درنظر داره از من پرسید من وارد نیستم که این تو گیم چجوری جواب میده برا همین دست به دامان شما شدیم :دی !
البته این سیستمو گذاشته طرفای اردیبهشت ببنده !
CPU : AMD A10 5800K
M/B : Ggabyte F2A88X D3H
RAM : Corsair Vengeance 4gb 1600DDR3 x2
VGA : ASUS R9 270X DCUII Top
Power : Enermax Tomhawk 500W
فقط تو کارت گرافیک موندهبود میگفت بین این و AMD R7 260X مونده ! Can a £100 PC graphics card match next-gen console? • Articles • Eurogamer.net
اول اینکه نظرتون راجبه این سیستم چیه ؟ ( بقیه قطعاتو هم که نمیخواد یعنی داره ) برای گیمینگ و فوتوشاپ و ادیت ویدیو مناسبه ؟
اینم هست این چند میشه ؟ :
ASRock B85M-ITX Motherboard
Cooler Master GeminII M4 for CPU
Intel i5 4440 Quad Core (3,10)
Kingston (2x 4GB) HyperX BLU XMP RAM
Sapphire Radeon R9 270

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید کارتهای سری 700 انویدیا مدل لایتینگ msi تو بازار پیدا میشه؟

شما از بین گرافیکهای گیگابایت و msi کدوم رو ترجیح میدید؟(مدلهای oc )

شرمنده سوالهام زیاد شد Z87 GD65 ایران پیدا میشه؟

کارتهای جدید MSI و مادربرداش توی بازار موجود نیستن، تک و توک فقط مدلای ارزونش موجودن فعلا
انتخاب کارت هم بسته به مقایسه ی دقیق مدلها داره ، معمولا مدلای MSI از سری GAMING/Twin Frozr/Lightening همگی خوبن، قیمت و مشخصات خاص هست که میشه بر اساس مقایسه با مدلهای برندهای دیگه انتخابشون کرد.

Z87 GD65 هم من هنوز توی بازار ندیدم، حالا یا وارد کننده ش نمیاره یا کلا کم میاره که زود ناموجود میشه.

دوستان سلام یه سوال داشتم من الان میخوام مدل چهار گیگ 770 رو بخرم + corei7 4770 + رم 16 1600 حالا یه پاور + مادر بورد+ کیس + خنک کننده میخوام در اینده میخوام با یه 770 دیگهsli کنم یه هارد 2 ترابایت ارزون هم میخوام
ممنون

پاور GREEN 750OC توصیه میشه.
مادربرد هم ASUS Z87-PLUS
کیس هم X6

فن پردانده اگر منظور هست هم Thremalright TRUE SPIRIT 120
هارد هم یه WD GREEN 2TB توصیه میشه.

یه کارت گرافیک داری می خوای براش قطعات بخری، درسته؟!

دوستان, یکی از آشنایان قصد داره یه سیستم ببنده که قصد بازی هم باهاش داره ولی نمیخواد 2-2500 بیشتر خرج بکنه ! ( با بقیه پول میخواد مانیتور و اینا رو بخره خودش از یه شرکتی اینا رو میگیره ... )
این سیستمو درنظر داره از من پرسید من وارد نیستم که این تو گیم چجوری جواب میده برا همین دست به دامان شما شدیم :دی !
البته این سیستمو گذاشته طرفای اردیبهشت ببنده !
CPU : AMD A10 5800K
M/B : Ggabyte F2A88X D3H
RAM : Corsair Vengeance 4gb 1600DDR3 x2
VGA : ASUS R9 270X DCUII Top
Power : Enermax Tomhawk 500W
فقط تو کارت گرافیک موندهبود میگفت بین این و AMD R7 260X مونده ! Can a £100 PC graphics card match next-gen console? • Articles • Eurogamer.net
اول اینکه نظرتون راجبه این سیستم چیه ؟ ( بقیه قطعاتو هم که نمیخواد یعنی داره ) برای گیمینگ و فوتوشاپ و ادیت ویدیو مناسبه ؟
اینم هست این چند میشه ؟ :
ASRock B85M-ITX Motherboard
Cooler Master GeminII M4 for CPU
Intel i5 4440 Quad Core (3,10)
Kingston (2x 4GB) HyperX BLU XMP RAM
Sapphire Radeon R9 270

سیستم اول که خب رده پایین و ضعیف هست، به نظر میرسه که خیلی سعی شده شبیه به سخت افزار کنسول های جدید باشه، ولی خب PC تفاوت داره و این کار باعث راندمان بهتر روی بازیهای PC حتی در حد همون کنسول جدید هم نمیشه،( بخاطر سیستم عامل و واسط های نرم افزاری دیگه)

سیستم دوم بسیار بهتر هست از نظر راندمان، پردازنده ی بسیار سریعتر راندمان خیلی بهتری توی بازیها میده
قیمت قطعاتش هم حدود 2100 میشه

اگر واقعا 3 تومن بودجه دارید دقیقا قطعات مورد نیاز رو بگید تا راهنمایی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or