هارد:برام بیشتر عمر هارد مهمه نه سرعتش -گرین خوبه اما تجربه خوبی ازش ندارم کلا با وسترن تجربه های بدی داشتم حالاش شاید پاور فلبیم مشکل داشت -اکسترنالو داخلیش تقریبا توی یه قیمتن
رم:پس 1866 بیشتر بندازم cpu ساپورت نمیکنه نه ؟ بین 1600 و 1866 تفاوت بیشتره با توجه به اینکه گرافیک من مجتمع هستش؟
اره کارام معمولیه به نظرم بعد نیست سیستمم با توجه به کارام
همونطور که گفتم هر دو برند خوبن و میانگین خرابیهای هاردهای برند WD بر عکس نظر شما در طول سال گذشته کمترین میزان هم بوده، این که تجربه ی بدی با هاردتون داشتید که به خاطر پاور خراب سوخته دلیل نمیشه اون رو توصیه نکنیم!
رم رو بالاتر از 1866 هم میشه بصورت OC استفاده کرد اما از نظر قیمت بود که گفتم به صرفه نیست خریدش. شما همون 1600 یا 1866 رو بگیری کفایت می کنه، ماجول بالاتر رو فقط اگر بودجه ی زیادی داری بخر.
درود و خسته نباشید به آقا فرشید :d
راستش یکی از دوستان میخواد یه سیستم معمولی جمع کنه برای دیدن فیلم FullHD و انجام بازیهای کوچیک و ساده (گرافیک کم).
بهترین سیستمی که میشه با 900 تومن در حال حاضر جمع کرد چیه؟ (بدون احتساب مانیتور)
پیشاپیش ممنون
با 900 تومن هیچ سیستمی نمیشه توصیه کرد، چه برسه به اینکه اولویتی هم داشته باشه!
با بودجه ی 1200 میشه پلاتفرمی بر پایه ی APU های AMD مناسب برای فیلم و بازیهای ساده توصیه کرد که فعلا قطعاتش بسختی پیدا میشن:
CPU:AMD A6-3650
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2
یا سیستم اینتلی:
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 430
CASE:GREEN X1
که حدود 1290 میشه.
سلام
برای i5-4670K رو یه کیس معمولی، خنککنندهی کم ارتفاع چی پیشنهاد میدید؟ این دو مدل رو دیدم.
من خودم مدل دومی رو بررسی کردم و راندمان خوبی هم داشته، البته راندمان هیچ کدوم به خوبی مدلهای Silver Arrow یا مدلهای با سینک قویتر و پایپهای بیشتر نیست.
سلام دوستان. برای 1.5 سال اجرای همه بازیا روی مدیوم با 30 فریم قفل چه سیستمی هست؟(حداقل قیمت.)
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
حدود 1900 تومن میشه. فکر نکنم کمتر از این بشه برای هدف مدنظر شما توصیه ای کرد.

! چیزی در حد همون اولی اما با قیمت کمتر سراغ ندارید؟