اساسین پیر
کاربر سایت
بعد این بازی ها رو با بالاترین تنظیمات راحت رندر (چی میگن !!!) میکنه یا عامیانه تر بگم غوله یا نه ؟ :d من pc gamer نیستم اما میخوام در کنار کنسول اینو هم داشته باشم .
فقط اگه مدلشون رو بگی ممنون میشم.میترسم بخرم و مادربورد ساپورتش نکنه .
اینم مدل مادربورد775Dual-VSTA
دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید هارد sdd به صرفه هست خریدش یهنی تاثیر آنچنانی داره رو بازی یا نه از بین دو کارت گرافیک 780ti و r9 290x کذوم رو بگیرم بهتره یا گزینه بهتری هم هست یا نه مشخصات سیستم من ram 8 ddr3 cpu amd phenom II X4 3.40 GHZ MAIN msi مدلشو نمی دونم بعد با یکی از این دوتا گرافیک باید حتما سیستم کولینگ هم گرفت یا نه سیستم خنک کننده خودشون جواب میده
سلام . من میخوام یه سیستم خوب برای گیم طوری که بازی های نسل بعدو ساپورت کنه تا چند ماه دیگه بگیرم . بودجه هم 2.500.000 . مانیتور هم دارم . شما چه قطعاتی رو یشنهاد میکنید؟
بعد این بازی ها رو با بالاترین تنظیمات راحت رندر (چی میگن !!!) میکنه یا عامیانه تر بگم غوله یا نه ؟ :d من pc gamer نیستم اما میخوام در کنار کنسول اینو هم داشته باشم .
سلام
میخواستم بدونم اگر پاور 4 پین رو به گرافیک 6 پین متصل کنی مشکلی پیش میاد؟
- - -ویرایش - - -
با عرض سلام ، بنده یه پاور 600 4 پین دارم خواستم بدونم اگر به یگ کارت گرافیک 6 پین متصل بشه مشکلی پیش میاد یا نه؟
دوستان تا 4-3 ميليون چه سيستمي رو بهم پيشنهاد ميكنين؟
سلام.کسی میدونه گرافیک 660 حول حوش چنده؟
هرد SDD 120 برای نصب ویندوز و بازی کفایت میکنه
بعد خیلی مارک داره اگه ممکنه یه راهنمایی در مورد مارک برای خریذ بکنید ممنون
سیستم Alienware X51 در بازار ایران موجود است؟
120 بسته یا زیاد یا کم
یه WIN8 یه بازی از نسل جدید مثلا
سلام اقا فرشید بعضی اوقات از تو پاور600وات گرین سریeu صدای جلز وبلز میاد انگار دارن توش پیاز داغ درست میکنن همچنین به دلیل ارتقا میخواستم عوضش کنم تا1393/10/28 گارانتی داره حالا یه پاور دیگه میخوام بگیرم که برای کار گرافیکهای جدید مثل r9وgtx780 و اورکلاک وهمچنین کراس فایر وsliمناسب باشه تا500تومن چی پیشنهاد میدید وپاور خودمو چند بفروشم.
اون صدای نوسان قطعات القایی روی مدار برد پاور هست
می تونی مدل GREEN 850OC رو انتخاب کنی، سری OC قطعات با کیفیت تری دارن، سفارشی هستن و از اون صداها هم درست نمی کنن!
سلام اقا فرشید پاور گرین850سریoc هم همون صدارو میکنه وفکر کنم کلا همشون همون صدارو دارن.
ویه سوال این پاور ایا جوابگوی کارتgtx690 هست یا خیر.
asus p8z77-v
i5-3470
اقا فرشید و بچه های سایت ی سوال داشتم من این سیستمو یکی از دوستام می خواد بفروشه به قیمت1600CPU ، : ، AMD FX-8120_______________________________________________________________
خنک کننده سی پی یو DEEP COOL ICE-EDGE-400FS
با پورت یو اس پی 3 ، M.B ، : ، ASROCK 970 Extreme4 ،GPU
: ASUA NVIDIA GEFORCE ، GTS 450 - 1GIG DDR5 RAM ، : ،
8G - ،،،،،2*4 ،،،،، ، ،،،،،DDR3 BUS 1600 ،Kingston Hyper
اسپیکردار ،،، ، LG،LCD 17 MODEL L1710M
کیس با یک فن اضافه ،،،،،،GREEN X3
پاور GREEN 480W HDD : Western Digital
،Green 500Gb-64 DVD-RW : Pioneer
موس : A4TECH کیبرد : ،
Viera به همراه فن اصلی سی پی یو + یک عدد کارت DVB گارانتی کارت گرافیک ، 22/12/2014 گارانتی مادبرد ، : 30/04/93 گارانتی پاور : ،، 15/01/94
به نظر شما ارزش داره بخرم ازش؟البته الان بودجه ام پایینه وگرنه سیستمی رو ک اقا فرشید گفتند رو جمع می کردم ک میشه این
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1 اينا حدود 1900 تومن ميشن
حالا نظر شما جیه؟ سیستم اولو بخرم بعدش وقتی پولم جور شذ یه گرافیک خوب مثل 560 TI بخرم؟
سلام کسی موس خوب برای بازی تا 80 تومن سراغ داره؟ بیسیم یا باسیم فرقی نداره
با سلام. دوستان یه سیستم میخوام تا 3700 برا گیم و اینترنت وفیلم