مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام اقا فرشید عزیز
با عرض معذرت از مزاحمت های پی در پی بنده، امروز رفتم برای ارتقا سیستم فروشنده قطعات که از دوستان قدیمی منه اصرار داره به جای nvida از ati استفاده کنم و پیشنهاد اون برای گرافیک دو عدد asus 7770 2g که crossfire بشه من خودم دوست دارم اگه بنا به ati باشه از مدل r9 280 استفاده کنم
ایشون میگه این دو تا کارت برابری میکنه با r9 280 و میگه برای کار بازی بهتره به جای nvida از ati استفاده کنم
اقا فرشید ببخشید من تخصیصی ندارم شرمنده به نظر شما من چکار کنم؟
ببخشید میدونم شما نظرتون رو گفتید و شاید از این پست من ناراحت بشید شرمنده اقا فرشید اما اگه راهنماییم کنید ممنون میشم چون من میخوام تا شش ماه اینده از گرافیک سیستم خیالم راحت باشه
بقیه قطعاتی که شما فرمودید رو ایشون حرفی نزد ولی گیر داده به این گرافیک

نظر من اینه که دوستتون کمی روی ATI تعصب دارن و اینکه Nvidia برای بازی مثل ATI یا AMD فعلی نباشه اصولا کاملا بی اساس و فاقد دلایل فنی هست!
هر دو برند معتبر هستن و مدلهای قوی دارن، هر چند که حرف ایشون در مورد برابری دوکارت 7770 با راندمان R9 280 صحیح هست، اما ترکیب دو کارتی در مقابل یه تک کارت قوی به هیچ وجه توصیه نمیشه، به این دلیل که CF هم مشکلات خاص خودش رو داره، از جمله اینکه در بدو معرفی بازیها ممکنه سازگار نباشه و سرعت شما به تک کارت محدود بشه و دیگه اینکه نویز بیشر و مصرف بالاتری هم داره، چیزی که دوست شما بهش واقف نیست و ممکنه نپذیرتش.

در کل پیشنهاد قاطع من با ذکر دلایل بالا هنوز همون اولی هست! با خیال راحت برو خرید کن و کمترین شکی هم نداشته باش!

سلام
آقا فرشید من قیمت r9 290 مدل saphire رو گرفتم ازیکی از سایتای فروش ایرانی 1500 بود !!!
قیمت r9 280 x هم 1380 بود
ولی شما گفتی زیر 2 تومن نیست !!
راستی مدل سافایرش خوبه ؟!؟!
الان دیگه وقتشه بگید که تا قیمت 1500 بهترین انتخاب چه کارتیه ؟!؟!

سلام
آقا فرشید من قیمت r9 290 مدل saphire رو گرفتم ازیکی از سایتای فروش ایرانی 1500 بود !!!
داداش آدرس سایتش رو بهم پ.خ کن!!!
یعنی طرف از قیمت جهانیش کمتر میخواد بده؟!؟!؟:|:))

سلام

چون بار چهارم هست که این سوال رو می پرسید خواهش می کنم حوصله کنید تا دوستان سوال و جوابهای قبلی من و شما رو ببینن و پاسخ بدن! شاید اینطوری راضی بشید.

سلام
defaq
مگه میشه؟ میتونید سایت رو لینک کنین؟!!!!

آقا فرشید متن شما رو که خوندم مراجعه کردم به این دوستم و با اصرار خودم همون گزینه gtx780 رو قطعی کردم
جالب اینه که حالا که قعطی شده میگه البته این مدل قدرتش بیشتره:d
ممنونم از لطف و توجهت اقا فرشید یه دنیا تشکر

آقا فرشید متن شما رو که خوندم مراجعه کردم به این دوستم و با اصرار خودم همون گزینه gtx780 رو قطعی کردم
جالب اینه که حالا که قعطی شده میگه البته این مدل قدرتش بیشتره:d
ممنونم از لطف و توجهت اقا فرشید یه دنیا تشکر

مبارکه.
مشخصه که بیشتره!
اون کارت 7770 در حالت Cf که گفته بود خودش در حد یه 280X می شد که خود 280X هم همرده ی GTX 770 بود، 780 که خودش هم یه 20 یا 25 درصدی بالاتر از 770 هست!

داداش آدرس سایتش رو بهم پ.خ کن!!!
یعنی طرف از قیمت جهانیش کمتر میخواد بده؟!؟!؟:|:))

defaq
مگه میشه؟ میتونید سایت رو لینک کنین؟!!!!

دوستان از دوستمون پیگیری کنید اگر کارت 290 رو 1500 خریده بود بعضی دوستان تقاضای صادراتش رو هم دارن ، کاملا جدی!!

سلام
این برد maximus v asus چند میارزه تعمیر شدش؟ البته گارانتی تعمیر کرده؟
ممنون

مدل دقیقش رو نگفتید آخه؟
GENE
EXTREME
FORMULA

کدومش؟؟

كارت كرافيك. Nvidia geforce 210 1 gig. به نظرتون جطوره؟.

2- كارارت كرافيكك حدوداي 400 350 خواهشا معرفي كنين.

اگر برای بازی می خواید که اصلا مناسب نبوده و نیست
برای بازی فقط بودجه ی 450 تومن به بالا برای خرید کارتهای GTX 650 یا AMD 7770/260X به بالا توصیه میشه.

اگر برای بازی می خواید که اصلا مناسب نبوده و نیست
برای بازی فقط بودجه ی 450 تومن به بالا برای خرید کارتهای GTX 650 یا AMD 7770/260X به بالا توصیه میشه.

من تو يوتيوب ديدم با همين كارت كرافيكي كه كفتم داشت يكي بازي بتلفيلد4. رو. اجرا. ميكرد

سلام اقا فرشید میخواستم کیسمو عوض کنم تا200تومن چه کیسی رو پیشنهاد میدید که تهویه خوبی داشته باشه و واتر کولینگ رو هم ساپورت کنه.

من تو يوتيوب ديدم با همين كارت كرافيكي كه كفتم داشت يكي بازي بتلفيلد4. رو. اجرا. ميكرد

خب ایشون می خواسته بازی رو اجرا کنه که بعدا برا دیدنش حسرت نخوره! اسلاید شو نشون دادن که اسمش بازی نیست، تجربه ی بازی با تنظیمات بالای گرافیکی و رزولوشن بالا و فریم بالای 40 یا 50 بدست میاد، چیزی که منظور ما هست همینه، وگرنه اجرا کردن به تنهایی که هنر نیست.

سلام اقا فرشید میخواستم کیسمو عوض کنم تا200تومن چه کیسی رو پیشنهاد میدید که تهویه خوبی داشته باشه و واتر کولینگ رو هم ساپورت کنه.

می تونی GREEN X3 رو با 200 تومن بگیری که واتر کولینگ رو هم ساپورت می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or