سلام اقا فرشید عزیز
با عرض معذرت از مزاحمت های پی در پی بنده، امروز رفتم برای ارتقا سیستم فروشنده قطعات که از دوستان قدیمی منه اصرار داره به جای nvida از ati استفاده کنم و پیشنهاد اون برای گرافیک دو عدد asus 7770 2g که crossfire بشه من خودم دوست دارم اگه بنا به ati باشه از مدل r9 280 استفاده کنم
ایشون میگه این دو تا کارت برابری میکنه با r9 280 و میگه برای کار بازی بهتره به جای nvida از ati استفاده کنم
اقا فرشید ببخشید من تخصیصی ندارم شرمنده به نظر شما من چکار کنم؟
ببخشید میدونم شما نظرتون رو گفتید و شاید از این پست من ناراحت بشید شرمنده اقا فرشید اما اگه راهنماییم کنید ممنون میشم چون من میخوام تا شش ماه اینده از گرافیک سیستم خیالم راحت باشه
بقیه قطعاتی که شما فرمودید رو ایشون حرفی نزد ولی گیر داده به این گرافیک
نظر من اینه که دوستتون کمی روی ATI تعصب دارن و اینکه Nvidia برای بازی مثل ATI یا AMD فعلی نباشه اصولا کاملا بی اساس و فاقد دلایل فنی هست!
هر دو برند معتبر هستن و مدلهای قوی دارن، هر چند که حرف ایشون در مورد برابری دوکارت 7770 با راندمان R9 280 صحیح هست، اما ترکیب دو کارتی در مقابل یه تک کارت قوی به هیچ وجه توصیه نمیشه، به این دلیل که CF هم مشکلات خاص خودش رو داره، از جمله اینکه در بدو معرفی بازیها ممکنه سازگار نباشه و سرعت شما به تک کارت محدود بشه و دیگه اینکه نویز بیشر و مصرف بالاتری هم داره، چیزی که دوست شما بهش واقف نیست و ممکنه نپذیرتش.
در کل پیشنهاد قاطع من با ذکر دلایل بالا هنوز همون اولی هست! با خیال راحت برو خرید کن و کمترین شکی هم نداشته باش!