مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

چون پنل TN داره و 2 میلی ثانیه هست( مد Gaming داره برای کمتر کردن شبح تصاویر سریع)
اما ایسوس پنل با کیفیتتر و دارای رنگ بهتر IPS داره که ذاتا سرعت پاسخگویی کمتری دارن.
این دو تا مدل
Asus VX238H
Asus VN247H
سرعت پاسخگویی 1ms دارن !
این دو تا مدل از ایسوس و B375 از سامسونگ میدونید چند Hz هستن ؟

مرسی ، فقط برام جای سواله که چطور i5 از 8350 که 4 گیگاهرتزه و 8 مگ کش داره قویتره ؟ مادربورد اینتل به نظرتون تو این رنج قیمت خوبه ؟

دوست عزیز، اگه همه چیز به فرکانس و مقدار کش بود که دیگه طراحی پردازنده خیلی ساده میشد! همین دو فاکتور رو مرتب بالا می بردن که پردازنده سریعتر بشه! اما تمام داستان این نیست
معماری پردازنده و بهینه بودن اجرای دستور العملها، الگوریتم های پیش بینی انشعاب، تعداد مراحل پایپ لاین پردازنده و دستورالعملهای مورد نیاز در هر معماری و خیلی عوامل دیگه در سریعتر بودن یه پردازنده ی 3 گیگاهرتزی از یه مدل 5 گیگاهرتزی تاثیر دارن.

مادربردی مناسب این بودجه همون مدل H87 ایسوس می تونه باشه که شما انتخاب کردید

این دو تا مدل
Asus VX238H
Asus VN247H
سرعت پاسخگویی 1ms دارن !
این دو تا مدل از ایسوس و B375 از سامسونگ میدونید چند Hz هستن ؟

اینا همشون 60 هرتز هستن، توی بازار داخلی هم موجود نبودن. اگه به تازگی اومده باشن حتما انتخاب اول هستن اگر کیفیت پنلشون هم تایید بشه.

مدل بالاتر از 60 هرتز نداریم مدل 120 و 144 هرتزی فقط بصورت سفارشی و با قیمت بالا وارد میشه. مثل مدل ASUS VG248HE که منتخب انویدیا برای G-Sync هست.

سلام. خسته نباشید ;)
1 سوال برام پیش اومده در خرید سی پی یو. تا اونجایی هم که توی تاپیک گشتم نتونستم جوابشو دقیق پیدا کنم. مدل Intel Core i5 - 3.4GHz - 4670 با Intel Core i5 - 3.4GHz - 4670k چه فرقی با همدیگه دارن که 50-60 تومن فرقشونه؟ :-? قدرتشون فرق داره؟هر دو که نوشته 3.4 گیگاهرتز

بخشید در تکمیل جواب هاتون الان یادم اومد مانیتور هم میخواستم بگیرم یه جدید. 2260v تا 85 هرتز جواب میده یا اون هم 60 هرتزه؟

سلام به اساتید محترم
چند سؤال دارم:
قصد خرید کارت گرافیک دارم ولی متأسفانه بین چند مدل نمی‌تونم تصمیم درستی بگیرم، برای همین یک راهنمایی می‌خواستم:
1- ASUS GTX 770 OC DCII X 2 SLI خوب مسلماً انتخاب خوبیه ولی SLI هم دردسرهای خاص خودش رو داره، حرارت بالا، نویز، مشکلات در یک سری از بازی‌ها و ... .
2- GTX 780 Ti به نظر قوی‌ترین کارت گرافیک تک GPU حال حاضر باشه!
3- MSI GTX 690 خیلی قویه و با توجه به کاهش قیمتش خیلی انتخاب خوبیه ولی می‌ترسم خیلی زود از ساپورت بیفته!
سؤال بعدی راهنمایی برای خرید یک فن مناسب برای Core i7 4770k هست. یک فن ارزان قیمت، در عین حال کارامد و کم سر و صدا که برای اورکلاک هم مناسب باشه. انتخاب خودم مدل ThermalTake SpinQ VT CPU Cooler هست، حالا نمی‌دونم جوابگو هست یا نه!
و سؤال آخر:
خرید Ram 2X 4GB 2133 انتخاب بهتریه یا 2X 8GB 1600 با توجه به نوع CPU؟
ممنونم.

سلام. خسته نباشید ;)
1 سوال برام پیش اومده در خرید سی پی یو. تا اونجایی هم که توی تاپیک گشتم نتونستم جوابشو دقیق پیدا کنم. مدل Intel Core i5 - 3.4GHz - 4670 با Intel Core i5 - 3.4GHz - 4670k چه فرقی با همدیگه دارن که 50-60 تومن فرقشونه؟ :-? قدرتشون فرق داره؟هر دو که نوشته 3.4 گیگاهرتز

بخشید در تکمیل جواب هاتون الان یادم اومد مانیتور هم میخواستم بگیرم یه جدید. 2260v تا 85 هرتز جواب میده یا اون هم 60 هرتزه؟

فرقشون اینه که پردازنده های سری K رو میشه روی مادربردهای Z87 با تنظیمات ساده ای اورکلاک کرد، یعنی فرکانسشون رو خیلی بالاتر برد( مثلا بجای 3.4 تا 4.8 گیگاهرتز!) بنابراین سرعتشون در عمل تا حد قابل توجهی اضافه خواهد شد و این مزیتشون بر پردازنده های بدون پسوند K هست که این کار بر روی اونها قابل انجام نیست.

مانیتورهای LCD و LED معمولی موجود از جمله مدل مدنظر شما در بازار همگی 60 هرتز هستن و اعداد 70 یا 80 برای فرکانس بازسازی تصویر در اونها هم مرسوم نیست، تنها پس از عرضه ی مانیتورهای دارای قابلیت سه بعدی بود که فرکانس تصویر به 120 هرتز ارتقا پیدا کرد(60 هرتز برای هر چشم ) و سپس هم به تازگی در یک دو سال اخیر، عرضه ی مانیتورهای با فرکانس 120 و 144 هرتز از برخی برندها آغاز شده که تصویر بسیار روانتری مخصوصا در بازیها ارائه می دن.

اگر مدلی دارای پنل فرکانس بالا باشه حتما در مشخصاتش عنوان میشه.

سلام به اساتید محترم
چند سؤال دارم:
قصد خرید کارت گرافیک دارم ولی متأسفانه بین چند مدل نمی‌تونم تصمیم درستی بگیرم، برای همین یک راهنمایی می‌خواستم:
1- ASUS GTX 770 OC DCII X 2 SLI خوب مسلماً انتخاب خوبیه ولی SLI هم دردسرهای خاص خودش رو داره، حرارت بالا، نویز، مشکلات در یک سری از بازی‌ها و ... .
2- GTX 780 Ti به نظر قوی‌ترین کارت گرافیک تک GPU حال حاضر باشه!
3- MSI GTX 690 خیلی قویه و با توجه به کاهش قیمتش خیلی انتخاب خوبیه ولی می‌ترسم خیلی زود از ساپورت بیفته!
سؤال بعدی راهنمایی برای خرید یک فن مناسب برای Core i7 4770k هست. یک فن ارزان قیمت، در عین حال کارامد و کم سر و صدا که برای اورکلاک هم مناسب باشه. انتخاب خودم مدل ThermalTake SpinQ VT CPU Cooler هست، حالا نمی‌دونم جوابگو هست یا نه!
و سؤال آخر:
خرید Ram 2X 4GB 2133 انتخاب بهتریه یا 2X 8GB 1600 با توجه به نوع CPU؟
ممنونم.

1-بله، دردسر های انگشت شمار و موقتی، مثلا همین پریروز آخرین آپدیت بازی بتل 4 باعث شد تمام کسانی که بیشتر از یک کارت گرافیکی چه در حالت SLI و چه CF دارن دیگه نتونن بازی رو بدون مشکل اجرا کنن و باید تا آپدیت بعدی منتظر حل مشکل بمونن!
2-تایید میشه و توصیه میشه، مخصوصا اگر مدل غیر رفرنس مثل ASUS DCU II TOP یا MSI Twin Frozr/Lightning یا مدلهای معتبر مشابه باشه.
3-تنها انتقاد بهش همون SLIبودنش هست و اینکه 780Ti از نظر راندمان خیلی بهش نزدیک شده!

برای فن هم از مدلهای برند Thermalright که توسط Green وارد میشه توصیه میشه تا مدلهای غیر مطرح Thermaltake که البته اون هم حرفه ای هست اما نه در زمینه ی کولینگ های کم صدا!

دوتا 8 گیگی 1600 قطعا انتخاب منطقی تری خواهد بود.

ممنون از راهنمایی آقا فرشید. فقط مدل‌های ASUS DCU II TOP و MSI Twin Frozr/Lightning الآن تو بازار پیدا میشن؟
اگر جواب منفیه، خرید مدل رفرنس مشکلی پیش نمیاره؟

بله پیدا میشن دوست عزیز
مدل رفرنس هم خوبه ولی غیر رفرنس هم قوی تره هم کولینگ بهتری داره اگه بودجتون میرسه به نظر من غیر رفرنس بگیرید
در جواب سوال بالایی تون من توصیه میکنم دوتا 4 گیگ با باس 2133 بگیرین چون به نظر من رم بیشتر از 6 گیگ کارایی اون چنانی نداره و مگر اینکه بخواین چند تا بازی رو باهم ران کنید

سلام دوستان یه سیستم میخوام بگیرم تا 1300-1400 برای کار و طراحی نیاز دارم.نیازی به کارت گرافیک و هارد هم ندارم چون از سیستم قبلی ور میدارم.
cpu-ram-mainboard-power-case چیا پیشنهاد میکنید؟

ضمنا کارت گرافیکم geforce 9800gtx هست.

اینا همشون 60 هرتز هستن، توی بازار داخلی هم موجود نبودن. اگه به تازگی اومده باشن حتما انتخاب اول هستن اگر کیفیت پنلشون هم تایید بشه.

مدل بالاتر از 60 هرتز نداریم مدل 120 و 144 هرتزی فقط بصورت سفارشی و با قیمت بالا وارد میشه. مثل مدل ASUS VG248HE که منتخب انویدیا برای G-Sync هست.

بین این دو مدل شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟ من تا اونچایی که چک کردم تو همه موارد یکی بودن تقریبا !
Asus VX238H
Asus VN247H

سلام آقا افشین
من قبلا پرسیدم که چرا با core i5 3470 و GTX 760 oc و 8gb ram افت فریم شدید دارم.شما گفتی با 3d mark تست کن.
امتیازم تو 3d mark 2011 حالت preformance شد 7992. تو حالت extreme هم شد 2826 . میخواستم بدونم امتیازش خوبه یا نه.ممنون

ممنون از راهنمایی آقا فرشید. فقط مدل‌های ASUS DCU II TOP و MSI Twin Frozr/Lightning الآن تو بازار پیدا میشن؟
اگر جواب منفیه، خرید مدل رفرنس مشکلی پیش نمیاره؟

هنوز از سری 780Ti موجود نیست، اما 780 معمولی از هر دو برند وارد شدن.
اگر مدل رفرنس GTX 780Ti رو هم بخری مشکلی نیست، کولینگش مثل 690 با کیفیت و کم صدا هست در حد خودش.

بله پیدا میشن دوست عزیز
مدل رفرنس هم خوبه ولی غیر رفرنس هم قوی تره هم کولینگ بهتری داره اگه بودجتون میرسه به نظر من غیر رفرنس بگیرید
در جواب سوال بالایی تون من توصیه میکنم دوتا 4 گیگ با باس 2133 بگیرین چون به نظر من رم بیشتر از 6 گیگ کارایی اون چنانی نداره و مگر اینکه بخواین چند تا بازی رو باهم ران کنید

ظرفیت بیشتر رم کارایی بیشتری برای اجرای همزمان برنامه ها داره اما رم کم ظرفیت با فرکانس بالاتر تقریبا به هیچ دردی بجز بنچمارک گرفتن نمی خوره،
بازیها رو هم ندیدم با هم اجرا کنن، اما برنامه ها رو چرا.

سلام دوستان یه سیستم میخوام بگیرم تا 1300-1400 برای کار و طراحی نیاز دارم.نیازی به کارت گرافیک و هارد هم ندارم چون از سیستم قبلی ور میدارم.
cpu-ram-mainboard-power-case چیا پیشنهاد میکنید؟

ضمنا کارت گرافیکم geforce 9800gtx هست.

CPU:Core i5 4330
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-M
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

بین این دو مدل شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟ من تا اونچایی که چک کردم تو همه موارد یکی بودن تقریبا !
Asus VX238H
Asus VN247H

اینا فرقشون فقط در بدنه و اندازه ی پنل هست که یکی 23 هست و دیگری 24 اینچ، چون رزولوشنشون هم یکی هست چگالی پیکسلی اون 23 اینچی بهتر هست،

سلام آقا افشین
من قبلا پرسیدم که چرا با core i5 3470 و GTX 760 oc و 8gb ram افت فریم شدید دارم.شما گفتی با 3d mark تست کن.
امتیازم تو 3d mark 2011 حالت preformance شد 7992. تو حالت extreme هم شد 2826 . میخواستم بدونم امتیازش خوبه یا نه.ممنون

درود
اسمم فرشیده، بیشتریا فرشاد می گن، شما افشین رو هم اضافه کردی :)

امتیازت عادی هست، فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه.

با سلام خدمت همگی دوستان یه سیستم معرفی کنید در حد 1.800 ... بدون مانیتور !

CPU:Core i3 4130
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-M
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1

سلام
ممنون.
شوخی میکنم.مرسی از کمکت.

خواهش.