مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
برای کارت گرافیک های زیر یک پاور و مادربرد پیشنهاد بدید ...

ASUS GTX 760 OC DCII 2GB - GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB - MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB

برای هر کدوم یه مادر برد جدا میخوای؟! بعد هم هر مادر بردی بگیری جواب میده! بودجه رو مشخص کن اول.

چه قطعاتی ؟ برای بازی یا... ؟
اگه فقط کیس هستش اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 4670
RAM : corsair xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus z87-c
VGA : giga gtx760 tf iv
HDD : seagate barracuda 1tb
SSD : corsair force gs 128gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp650b-oc
CASE : green x6

حدودا 4,030 در میاد.

بله برای بازی...
برای 5 تومان میشه یک سیستم پیشنهاد کنید؟:x

جناب این مدل هایی که گفتید تنها قادرند سی پی یو cori i3 4130
رو ساپورت کنند و به درد من نمی خورند لطفا دوستان مدل های بهتر دیگری سراغ دارید معرفی کنند
باتشکر

مقصر خود شمایی که از اول اصلا نگفتی برای چه سوکتی و چه پلاتفرمی، وگرنه هم AMD میشه توصیه کرد و هم اینتل، هر کدوم هم 4 یا 5 مدل سومت دارن!!

برای 1155 میشه ASUS P8B75V رو توصیه کردو

سلام
برای کارت گرافیک های زیر یک پاور و مادربرد پیشنهاد بدید ...

ASUS GTX 760 OC DCII 2GB - GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB - MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB

باید بودجه ی کلی رو بگی، بقیه ی قطعات هم مشخص باشه، وقتی CPU معلوم نیست روی چه حسابی مادربرد و پاور توصیه بشه؟!!

بله برای بازی...
برای 5 تومان میشه یک سیستم پیشنهاد کنید؟:x

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 5100 میشه، با اولویت بازی.

Last edited by a moderator:
درود
می خواستم بدنم مشخصات سیستم من برای اجرای بازی Battlefield 4 جوابگو هست یانه.
cpu: intel core i5 2500k
ram:corsair 4 gb DDR3
GPU:NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
M/B:ASUS P8P67 PRO
من چند تا ویدئو دیدم که بازی رو با همین کارت گرافیک به خوبی اجرا می کردن ولی خب همین الان من مشکل افت فریم دارم. بنابراین می خواستم بدونم آیا بدون تغییر کارت گرافیک چه قطعاتی نیاز به ارتقا دارن. به علاوه من نمی خوام بازی رو با تنظیمات HIGH انجام بدم و با همون تنظیمات LOW هم مشکلی ندارم فقط به شرط این که رو 1080P بازی اجرا بشه.

سلام
من به تازگی یک کیس بستم میخوام نظرتونو در مورد سیستم بگید و این که بازی های سنکین میتوننم با گرافیک بالا و رزولیشن 1920.1080 بدون مشگلی اجرا کنم
سیتم:
cpu:intel core i7 4770k
mainbord:asus z87deluxe
vga:asus 2g geforce gtx770
ram:corsair 16g_1600

باید بودجه ی کلی رو بگی، بقیه ی قطعات هم مشخص باشه، وقتی CPU معلوم نیست روی چه حسابی مادربرد و پاور توصیه بشه؟!!

سیستمی که انتخاب کردم :

سی پی یو :
Intel® Core™ i5-4670 Haswell Processor
مادربورد :
Gigabyte GA-Z87-HD3
کاردت گرافیک : MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII 2GB GDDR5 یا ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5
پاور :
Green GP600A-EU
هارد : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
رم : 2*CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 یا Patriot Vaper3 Black Mamba 16GB 2x8GB 1600C9

می خواستم بدونم این مادربوردی که بالا ذکر کردم برای سه کارت گرافیکی که قبلا گفتم کافیه یا باید مادر بورد گرون تری بگیرم ؟(برای یکیشون نه هر سه تا باهم )
پاور بالا چطور ؟

درود
می خواستم بدنم مشخصات سیستم من برای اجرای بازی Battlefield 4 جوابگو هست یانه.

من چند تا ویدئو دیدم که بازی رو با همین کارت گرافیک به خوبی اجرا می کردن ولی خب همین الان من مشکل افت فریم دارم. بنابراین می خواستم بدونم آیا بدون تغییر کارت گرافیک چه قطعاتی نیاز به ارتقا دارن. به علاوه من نمی خوام بازی رو با تنظیمات HIGH انجام بدم و با همون تنظیمات LOW هم مشکلی ندارم فقط به شرط این که رو 1080P بازی اجرا بشه.

ضعیفترین قطعه فعلاکارت گرافیک شما هست، ویدیو هایی هم که دیدی یا رزولوشن پایینتری بودن یا تنظیمات پایینتر، ظاهرا باورت نشده هنوز که کارت 560Ti برای بتل 4 نمی تونه آخرین تنظیمات رو بده
همونطور که قبلا گفتم فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید!
بجز این خود بازی هم دارای لگ و باگهای زیادی هست، ممکنه شما اونها رو با ضعف سیستم اشتباه گرفته باشید. توی تاپیک مربوط به بتل 4 تخصصی تر راهنمایی خواهید شد.

سلام
یه سیستم در حد 3 تومن برای رندر میخواستم بدون مانیتور یه پاور 550 وات AC-bel h اگه بدرد میخوره دارم جعبه کیس هم دارم
CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 650 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA

اینا 3040 میشه و قطعات خودتون هم کفایت می کنه اگه سالم باشن.

اونوقت اگر core i7 بشه و 16 گیگ چقدر بیشتر میخواد؟

حدود 850 تومن گرونتر میشه.

سلام
من به تازگی یک کیس بستم میخوام نظرتونو در مورد سیستم بگید و این که بازی های سنکین میتوننم با گرافیک بالا و رزولیشن 1920.1080 بدون مشگلی اجرا کنم
سیتم:
cpu:intel core i7 4770k
mainbord:asus z87deluxe
vga:asus 2g geforce gtx770
ram:corsair 16g_1600

بله، می تونید
البته می تونستید کارت 780 رو هم بخرید و درصد اجرای بازیها با آخرین تنظیماتشون رو بالاتر ببرید.

دوستان این کیس رو چند میتونم بدم بره :

vga : asus 4870 1g 256bit
main : asus formula rampage , gaming
لینک مادربورد
cpu : core 2 duo E7500 , 2.93 GHz
ram : 3g ddr2
sound card : SUPREMEFX II
power : green GP485A
hard: seagate 500 g , 7200.12
case : green

حدود 600 تا 650 می تونه مناسب باشه.

سیستمی که انتخاب کردم :

سی پی یو :
Intel® Core™ i5-4670 Haswell Processor
مادربورد :
Gigabyte GA-Z87-HD3
کاردت گرافیک : MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII 2GB GDDR5 یا ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5
پاور :
Green GP600A-EU
هارد : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
رم : 2*CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 یا Patriot Vaper3 Black Mamba 16GB 2x8GB 1600C9

می خواستم بدونم این مادربوردی که بالا ذکر کردم برای سه کارت گرافیکی که قبلا گفتم کافیه یا باید مادر بورد گرون تری بگیرم ؟(برای یکیشون نه هر سه تا باهم )
پاور بالا چطور ؟

هر سه تا با هم یعنی چی؟!
می خوای SLI کنی؟ با کارت 650 که نمیشه، فقط میشه دوتا کارت رو SLI کرد و تازه همون دوتا کارت 650 رو هم اصلا توصیه نمیشه SLI کنید، بجاش کارت قویتر بردارید.
اصلا شما از اول بگو بودجه چقدر هست، خودم بهترین ترکیب رو توصیه می کنم تا از این وضعیت خارج بشی.

هر سه تا با هم یعنی چی؟!
می خوای SLI کنی؟ با کارت 650 که نمیشه، فقط میشه دوتا کارت رو SLI کرد و تازه همون دوتا کارت 650 رو هم اصلا توصیه نمیشه SLI کنید، بجاش کارت قویتر بردارید.
اصلا شما از اول بگو بودجه چقدر هست، خودم بهترین ترکیب رو توصیه می کنم تا از این وضعیت خارج بشی.[/QUOTE]

شما بد متوجه شدید ! منظورم اینه که اون سیستمی که گفتم مد نظر دارم - و حالا می خوام کارت گرافیک قوی تر یعنی MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB رو بگیرم ایا اون مادربوردی که نوشتم رو باید قوی تر کنم ؟
بودجه من 2.500.000 تا 3.000.000

(راستی یه سوال دیگه داشتم - امکان داره طی یکی دو ماه دیگه قطعات ارزون تر بشه ؟؟؟)

هر سه تا با هم یعنی چی؟!
اصلا شما از اول بگو بودجه چقدر هست، خودم بهترین ترکیب رو توصیه می کنم تا از این وضعیت خارج بشی.

شما بد متوجه شدید ! منظورم اینه که اون سیستمی که گفتم مد نظر دارم - و حالا می خوام کارت گرافیک قوی تر یعنی MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB رو بگیرم ایا اون مادربوردی که نوشتم رو باید قوی تر کنم ؟
بودجه من 2.500.000 تا 3.000.000

(راستی یه سوال دیگه داشتم - امکان داره طی یکی دو ماه دیگه قطعات ارزون تر بشه ؟؟؟)[/QUOTE]

نه عزیز، مادربرد همینطوری هم زیادی قوی هست، اصلا نیازی نیست تا این حد روی مادربرد هزینه بشه، مگر اینکه امکانات جنبی خاصی مدنظر باشه
اگه دلار ارزونتر بشه-که بعید هست- قطعات هم ارزونتر میشه.

سلام
دوستان من میخوام مودم zyxel p-660hn-txa بگیرم ایا این مودم خوبی هست ایرادی نداره؟

نه، اگر خودت می خوای بخری فقط از TPlink یا Dlinkبخر، نمایندگی رسمی و معتبر دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or