مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب حيف نيست رو همچين مادربوردي 4770 نباشه؟ اختلاف قيمتش با 4670 كمتر از 250 بود.
موقتاً از يكي از دوستام يه GTX460 امانت گرفتم. براي همين مي تونم صبر كنم.

بحث بهترین گزینه هست که اولویت داره، حیف بودن در درجه های بعدی هست، اگر اصرار دارید مشکلی نیست

منم نمیخوام زیاد خرج کیس کنم بهرحال تا همون 250 فکر کنم خوب باشه:d
مدلی که گفتم همون ظاهر جلوش بنظرم قشنگه چون فن led آبی رنگ داره،و نکته دیگه اینکه اگه ممکنه در مورد این نوارهای led دار هم توضیح مختصری بدید واسه زیبایی کیس،و این سیستم انتخابی من به کولر مرکزی واسه پردازنده نیاز داره؟اگه آره یک کولر led دار آبی پیشنهاد بدید.

واقعا مرسی از پاسخگوییتون.

نوارهای LED بصورت مجزا در بازار لوازم الکتریکی و مصرفی با آداپتور مربوطه موجود هست .
کولر پردازنده هم بسته به کاری که با پردازنده می کنید( کم کردن نویز یا بالابردن قابلیت اورکلاک و افزایش فرکانس) می تونه انتخابهای زیادی رو در پی داشته باشه که دیگه اینجا LED دار بودن کولینگ مطرح نیست، راندمان و نویزش مطرح هست، بیشتر مدلهای حرفه ای اصلا دارای فن LED نیستن، دیگه همه چی نور داشته باشه کیس شما میشه آکواریوم یا چهلچراغ!

درود این سیتم چه طوره؟

CPU: CORE I7 4770K

MIN: GIGA G1.SNIPER5

GPU:AMD ASUS 7990

RAM: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2666MHz

POWER:Green GP1600B-OC

SSD:AData XPG SX910 128GB

نظرتون یه اساتید؟

خرید 7990 بخاطر دو هسته ای بودن و مشکلات پابرجای سیستم CF توصیه نمیشه. اگر اصرار به خرید دو کارت گرافیکی دارید خرید GTX 690 یا حتی دوتا 780 انتخاب خیلی بهتری هست.
رم هم گفته شد فرکانس بالای 2000 فعلا توجیهی نداره، بجاش 16 گیگی 1866 یا حتی 1600 بگیرید بهتره.

بحث بهترین گزینه هست که اولویت داره، حیف بودن در درجه های بعدی هست، اگر اصرار دارید مشکلی نیست

نوارهای LED بصورت مجزا در بازار لوازم الکتریکی و مصرفی با آداپتور مربوطه موجود هست .
کولر پردازنده هم بسته به کاری که با پردازنده می کنید( کم کردن نویز یا بالابردن قابلیت اورکلاک و افزایش فرکانس) می تونه انتخابهای زیادی رو در پی داشته باشه که دیگه اینجا LED دار بودن کولینگ مطرح نیست، راندمان و نویزش مطرح هست، بیشتر مدلهای حرفه ای اصلا دارای فن LED نیستن، دیگه همه چی نور داشته باشه کیس شما میشه آکواریوم یا چهلچراغ!

خرید 7990 بخاطر دو هسته ای بودن و مشکلات پابرجای سیستم CF توصیه نمیشه. اگر اصرار به خرید دو کارت گرافیکی دارید خرید GTX 690 یا حتی دوتا 780 انتخاب خیلی بهتری هست.
رم هم گفته شد فرکانس بالای 2000 فعلا توجیهی نداره، بجاش 16 گیگی 1866 یا حتی 1600 بگیرید بهتره.

من بخاطر اینکه از قبل 7990 داشتم گفتم

درود این سیتم چه طوره؟

CPU: CORE I7 4770K

MIN: GIGA G1.SNIPER5

GPU:AMD ASUS 7990

RAM: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2666MHz

POWER:Green GP1600B-OC

SSD:AData XPG SX910 128GB

نظرتون یه اساتید؟

اون رم در کشور به نظر نمی رسه که موجود باشه!
پاور 850 وات خیلی زیاده! 1600 وات...؟!!!!!!!!! به جای خرید این پاور وات بالا که نیازی بهش نخواهید داشت، رم 16 گیگ خریداری کنید! (2 تا 8 گیگ)
ضمناً پاور از برند انرمکس مدل پلاتیمکس 850 وات خیییلی بهتر هست!
بقیه عالیه!

اون رم در کشور به نظر نمی رسه که موجود باشه!
پاور 850 وات خیلی زیاده! 1600 وات...؟!!!!!!!!! به جای خرید این پاور وات بالا که نیازی بهش نخواهید داشت، رم 16 گیگ خریداری کنید! (2 تا 8 گیگ)
ضمناً پاور از برند انرمکس مدل پلاتیمکس 850 وات خیییلی بهتر هست!
بقیه عالیه!

درود

ممنون از راهنماییتون

این پاور خوبه؟

آخرین ویرایش:
من بخاطر اینکه از قبل 7990 داشتم گفتم

پس مشکلی نیست، به امید درایورهای بهتر میشه از سرعت فوق العاده ی اون کارت لذت وافری برد.

اقا یه سیستم کامل با مانیوتور و موس وکی بورد خلاصه کامل با حدود سه میلیون میخواستم کمکم کنید.

با تشکر

CPU:Core i3 3220
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:P8B75V
VGA:GTX 660Ti
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG 22B315

حدود 3200 میشه.

دوستان یه کارت بگین اولا قیمتش از 300 ت کمتر باشه ثانیه دی ایکس 11 رو ساپورت کنه ثالثا بتونه بتل 4 رو روی مدیوم حداقل رو 30 فریم اجراش کنه :دی

امر دیگه ای؟! اشانتیونم داشته باشه همراش چطوره؟

دوست عزیز با 300 تومن اصلا کارت مناسب بازی نمیشه خرید، چه برسه به اینکه بخواد چیزی رو با تنظیمات خوب یا متوسط اجرا کنه. البته نه اینکه نتونه، ولی تضمینی در کار نیست.
بهترین گزینه GT 630 هست که مناسب بازی نیست.

درود

ممنون از راهنماییتون

این پاور خوبه؟

شما یه 1000 وات از برند GREEN هم بگیری برای 3 تا کارت گرافیکی هم کفایت میکنه، قیمت مدلای اون برند خیلی بالاست.
لینک رو هم حذف کنید لطفا

امر دیگه ای؟! اشانتیونم داشته باشه همراش چطوره؟

دوست عزیز با 300 تومن اصلا کارت مناسب بازی نمیشه خرید، چه برسه به اینکه بخواد چیزی رو با تنظیمات خوب یا متوسط اجرا کنه. البته نه اینکه نتونه، ولی تضمینی در کار نیست.
بهترین گزینه GT 630 هست که مناسب بازی نیست.

حاجی پس چی مناسب بازیه ؟ :|
یعنی چی تضمینی در کار نیست ؟ یه کارت مناسب بازی معرفی کن که به اندازه ی قیمتش خوب باشه lol

بله درسته اما من میخوام داخل کیس کلا آبی شه.خب دوست دارم:d
آخه کیس انتخابی خودم فنهاش led دار آبی هست و چون به رنگ آبی هم علاقه دارم میخوام که کلا وقتی روشن هستش نمای خیلی زیبایی داشته باشه.
ممنون

راستی کارت انتخابیم یعنی MSI GTX 650 Ti Boost Gaming توان اجرای بازی بتلفیلد 4 رو داره؟در چه حد رزولوشنی؟

حاجی پس چی مناسب بازیه ؟ :|
یعنی چی تضمینی در کار نیست ؟ یه کارت مناسب بازی معرفی کن که به اندازه ی قیمتش خوب باشه lol

کارت GTX 650 یا AMD 7770 که هر دو 550 تومن و بالاتر هستن، این حداقل توصیه ی کارت برای بازی هست.

بله درسته اما من میخوام داخل کیس کلا آبی شه.خب دوست دارم:d
آخه کیس انتخابی خودم فنهاش led دار آبی هست و چون به رنگ آبی هم علاقه دارم میخوام که کلا وقتی روشن هستش نمای خیلی زیبایی داشته باشه.
ممنون

راستی کارت انتخابیم یعنی MSI GTX 650 Ti Boost Gaming توان اجرای بازی بتلفیلد 4 رو داره؟در چه حد رزولوشنی؟

منم دوس دارم اما در حد طبیعی، پروفایلم رو ببین متوجه میشی!

بله،اون کارت می تونه بتل 4 رو در تنظیمات متوسط یا بالا و رزولوشن 1600*900 اجرا کنه.

سلام دوستان تو فکر یستن سیستم زیر هسنم ببینید برای کارهای مولتی و بازی با تنظیمات متوسط باری مناسب هست
mb: p8b75 v خریداری شده
cpu : cor i 3 3220 dh cor i 5 3470
ram: 2*4gig geil ya corsair bus 1600
vga: 6670 1 gig gddr5 ya asus hd 7770 1gig gddr5
cpower: 550 wat green
odd : dvd wrw plaxtor ya liton
case : green magnum 2

این کارت چطوره ؟
Amazon.com: Gigabyte GeForce GT 640 2GB DDR3 PCI Express 3.0 2x DVI-D/D-SUB/HDMI Graphics Card GV-N640OC-2GI: Computers & Accessories
قیمتشم 70 دلاره که میشه 210 هزار حالا پول مخلفاتش میشه 300 هزار دیگه :دی
اینطور نیست ؟

خیر، فقط همون کارتایی که گفتم یا بالاتر، اینم مناسب نیست، بماند که قیمت 630 اینجا 300 تومن هست، نه 640

سلام دوستان تو فکر یستن سیستم زیر هسنم ببینید برای کارهای مولتی و بازی با تنظیمات متوسط باری مناسب هست
mb: p8b75 v خریداری شده
cpu : cor i 3 3220 dh cor i 5 3470
ram: 2*4gig geil ya corsair bus 1600
vga: 6670 1 gig gddr5 ya asus hd 7770 1gig gddr5
cpower: 550 wat green
odd : dvd wrw plaxtor ya liton
case : green magnum 2

کمترین سیستم قابل قبول برای بازی همین هست، تنظیمات متوسط یا پایین بسته به عنوان بازی ازش انتظار میره.
6670 هم نباید بخری، فقط 7770 یا بالاتر.

سلام دوستان ممنون میشم نظرتون رو را جع به سیستم زیر بگید(من خودم حدود قیمت ها رو زدم)
Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz LGA 1150 84W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics-1138,000 Toman
Motherboard - ASUS - H87M-E - 383,000 Toman
Ram - CORSAIR - 4GB - 1600 - 148,000 Toman
HDD - Western Digital - SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer - 218,000 Toman
VGA - SAPPHIRE HD 7790 - 2GB - 740,000 Toman
Power- ?????
Cooler- ????
راستی من هنوز تو انتخاب بین i5 و i7 موندم.اخه میگن خیلی فرقی نداره.این نکته رو هم بگم که سی پی یو مهمه واسم ولی گرافیک رو شاید مثلا 6 ماه دیگه عوض کنم(اورکلاک هم انجام نمیدم چون دانششو ندارم)
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or