مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ميدونم اينجا جاش نيست ولي تاپيك ديگه اي پيدا نكردم

ببخشيد كه اينجا Post دادم
من 4GB رم دارم ولي ويندوز 3GB رو بيشتر نميشناسنه ولي با برنامه ي CPUZ تو قسمت Mem نوشته 4GB ميخواستم بدونم كه اون 1GB استفاده ميشه يا نه ؟

دوستان با سلام من میخواستم یه سیستم بخرم با حداکثر 1.5 میلیون .در ضمن من همیشه سیستمم رو میدادم به یکی از اشناها واسم میبست اما ایندفعه میخواهم خودم بهش بگم چی بزاره تا سرم کلاه نره.
اگه میشه منو راهنمایی کنم که چه چیزایی با این پول میشه خرید.

ببخشيد كه اينجا Post دادم
من 4GB رم دارم ولي ويندوز 3GB رو بيشتر نميشناسنه ولي با برنامه ي CPUZ تو قسمت Mem نوشته 4GB ميخواستم بدونم كه اون 1GB استفاده ميشه يا نه ؟
چون ویندوز شما 32bit هست و بیشتر 4g رم را ساپورت نمی کند.
شما 4g رم دارید و یندوز برای ادرس دهی این مقدار رم بصورت پیش فرض رم 4g به صورت 3xxxxx نمایش می دهد.
کلا مشکلی نیست.

دوستان با سلام من میخواستم یه سیستم بخرم با حداکثر 1.5 میلیون .در ضمن من همیشه سیستمم رو میدادم به یکی از اشناها واسم میبست اما ایندفعه میخواهم خودم بهش بگم چی بزاره تا سرم کلاه نره.
اگه میشه منو راهنمایی کنم که چه چیزایی با این پول میشه خرید.
میخوای intel ببندی یا amd؟

دوستان من نمیدونم کدوم بهتره هر کدوم که بهتره بگید الان این سیستمم intel هستش شنیدم میگن amd بهتره اما نمیدونم من خیلی از سخت افزار سر در نمیارم اگه میشه بیشتر توضیح بدید مثلا در مورد گرافیک و cpu و مادربورد و چیزای دیگه که چه مارکی باشه .مثلا میخوام بدونم میشه 8800ultra ببندم روش یا نه.

سلام:دی
خو منم این 8600 رو بالاخره خریدم...با یک دنیا تشکر از ممد خودمون و اقا احمد گل(که منو از یک خرید اشتباه نجات داد) :love:
من یک مشکل بزرگ دارم اونم با riva tuner هست :((
اون قمستی که میشه باهاش وارد تنظیمات دیدن دمای کارت و... و قمست OC غیر فعاله...ویندوز هم بعد از تعویض کارت عوض کردم ولی درست نشد
54.gif
54.gif
هر کاری به فکرم رسید کردم...جز تعویض درایور ...حالا مشکل از چیه؟ مشکل از کارت هست؟؟؟!!! :((

اینم عکس ازش

http://s2.supload.com/free/untitled-20071030161038.jpg/view/

سلام:دی
خو منم این 8600 رو بالاخره خریدم...با یک دنیا تشکر از ممد خودمون و اقا احمد گل(که منو از یک خرید اشتباه نجات داد) :love:
من یک مشکل بزرگ دارم اونم با riva tuner هست :((
اون قمستی که میشه باهاش وارد تنظیمات دیدن دمای کارت و... و قمست OC غیر فعاله...ویندوز هم بعد از تعویض کارت عوض کردم ولی درست نشد
54.gif
54.gif
هر کاری به فکرم رسید کردم...جز تعویض درایور ...حالا مشکل از چیه؟ مشکل از کارت هست؟؟؟!!! :((

اینم عکس ازش

http://s2.supload.com/free/untitled-20071030161038.jpg/view/

خوب اولاً مبارک باشه
در ثانی اینجا دیگه نباید اینو می پرسیدی
حالا که پرسیدی :D
چه درایوری رو ریختی ؟؟؟ چون ریوا نتونسته اونو بشناسه و به همین دلیل دسترسی به اون جاهایی که گفتی رو محدود کرده ...

توصیه می کنم همین درایور 169.1 رو بری از nVIDIA بگیری، درایور خوبیه (البته این ورژن بتاست)

http://us.download.nvidia.com/Windows/169.04/169.04_forceware_winxp_32bit_english_beta.exe

حجمشم 37.5 مگابایته

البته برو و جدید ترین ورژن ریوا رو هم دانلود کن، فکر کنم الان 2.05 جدیدترینش باشه
برای گرفتن این یکی هم برو به سایت www.guru3d.com
اونجا خیلی راحت پیداش می کنی (البته خودت بهتر اینو بلدی، ولی گفتم برا اینکه کامل گفته باشم)

آخرین ویرایش:
متشکر احمد جان...ولی نمیدونم سیستم سکته زده بود، چی شده بود... 10 دقیقه پیش riva tuner رو اجرا کردم همه چیز درست شده بود...ورژن درایور از همون اول 169.01 بود که 3 یا 4 روز قبل واسه crysis دانلود کرده بودم... ورژن ریوا تیونر هم 2.0 بود که همین 2 شب پیش ورژن 2.05 رو گرفته بودم ولی یادم رفته بود نصب کنم...بعد از نصب بازم همونجوری بود...ولی رفتم کمی bioshock بازی کردم،کمی که چه عرض کنم نزدیک 2 ساعت...بعد که اومدم RTرو تست کردم دیدم درست شده...:دی

فقط نکته جالب اینجاست من هر کاری کردم این کارت دماش بالای 62 نرفت... این 6600 مرحوم دمای معمولیش 70 بود و حتی توی بازی تا 90 هم میرفت و چندین بار توی DiRT به خاطر رفتن دما بالای 100 سیستم رو ری استارت کرده بود....
بالاخره بازم ممنون

با سلام خدمت اساتید . میخواستم بدونم اگه سیستمم رو بخوام ارتقا بدم چه قدر باید خرج کنم و چه قطعاتی بندازم .. خیلی خیلی خیلی ممنون و متشکر ! ! ! ! !
سیستم فعلی :
MainBoard : SIS البته مدل دقیقشو نمی دونم !
CPU : Intel (R) Pentium4 3.20 GHZ
VGA : Nvidia PCI 7100 DDR2 128mb up to 512
Ram : 1Gig DDR2 Kingston ~512 DDR2 Kingston
H.D.D : Sata 200 Gig
مودم و .. هم که فکر نکنم مهم باشه
خیلی خیلی ممنون از همه ی عزیزانی که در این تاپیک فعالیت می کنند ! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MoonD
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or