مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما 1-1.5 در نظر بگیر (بالاتر از اینم بود عنوان کنید در صورت بهتر بودن البته نه اینکه هزینه اضافی باشه)یه مین بورد خوب بگو جواب سوالای اون پس رو هم اگر محبت کنین
همچین امکاناتی بودنش خوبه یا نبودنش ؟
چون کارت حل شد یه 690 مین رو هم میخوام بگیرم بعد برم سراغ سی پی یو و رم یه چیزی که بعدا بشه یه 690 دیگه هم براش اس ال ای کرد از این لحاظ گفتم فک کنم راحت چند سالی ساپورت کنه

شما 1-1.5 در نظر بگیر یه مین بورد خوب بگو جواب سوالای اون پس رو هم اگر محبت کنین
همچین امکاناتی بودنش خوبه یا نبودنش ؟
چون کارت حل شد یه 690 مین رو هم میخوام بگیرم بعد برم سراغ سی پی یو و رم یه چیزی که بعدا بشه یه 690 دیگه هم براش اس ال ای کرد از این لحاظ گفتم فک کنم راحت چند سالی ساپورت کنه
شما که نمی تونی یک مادربورد تهیه کنی و توقع داشته باشین تا 8 سال سی پی یو و رم جدید بهش نصب کنین!!
اصلا همچین چیزی امکان نداره. وقتی شرکت Intel سی پی یو با سوکت جدید عرضه کنه، دیگه روی مادربورد شما قابل استفاده نیست.
یک سیستم Game هم حداکثر تا 2-3 سال جوابگو هست و بعد از 3 سال باید دوباره ارتقاء داده بشه.
برای مادربورد هم لزومی نداره 1.5 میلیون تومن هزینه کنید. حتی اگر هم می خواین اورکلاک کنید ، می تونید مدل های ارزان تر تهیه کنید.
ضمنا یک کارت 690 برای بازی کردن در رزولوشن Full hd بسیار ایده ال هستش و نیازی به دو تا 690 نیست.
به هر شکل با بودجه 1.5 میلیون تومن می تونی مادربورد ASUS Z87 Deluxe بگیری.

شما که نمی تونی یک مادربورد تهیه کنی و توقع داشته باشین تا 8 سال سی پی یو و رم جدید بهش نصب کنین!!
اصلا همچین چیزی امکان نداره. وقتی شرکت Intel سی پی یو با سوکت جدید عرضه کنه، دیگه روی مادربورد شما قابل استفاده نیست.
یک سیستم Game هم حداکثر تا 2-3 سال جوابگو هست و بعد از 3 سال باید دوباره ارتقاء داده بشه.
برای مادربورد هم لزومی نداره 1.5 میلیون تومن هزینه کنید. حتی اگر هم می خواین اورکلاک کنید ، می تونید مدل های ارزان تر تهیه کنید.
ضمنا یک کارت 690 برای بازی کردن در رزولوشن Full hd بسیار ایده ال هستش و نیازی به دو تا 690 نیست.
به هر شکل با بودجه 1.5 میلیون تومن می تونی مادربورد ASUS Z87 Deluxe بگیری.

با این حساب هبچ جوره نمیشه سیستمی بست که یه مدت ادم از این دنگ و فنگ آپدیت راحت بشه :D
این مین بردی که فرمودی امین جان قیمتش الان چنده
مورد اس ال ای رو هم برای این گفتم شاید مثلا سال بعد یه بازی بیاد این 690 هم کم بیاره

مین برد گارت آنبرد روش باشه بهتره یا نباشه ... این مین که معرفی کردین اورکلاک دستی انجام میده گویا بچه ها میگفتن خیلی ساده میشه اورکلاک کرد در صورت نیاز

با این حساب هبچ جوره نمیشه سیستمی بست که یه مدت ادم از این دنگ و فنگ آپدیت راحت بشه :D
این مین بردی که فرمودی امین جان قیمتش الان چنده
مورد اس ال ای رو هم برای این گفتم شاید مثلا سال بعد یه بازی بیاد این 690 هم کم بیاره

مین برد گارت آنبرد روش باشه بهتره یا نباشه ... این مین که معرفی کردین اورکلاک دستی انجام میده گویا بچه ها میگفتن خیلی ساده میشه اورکلاک کرد در صورت نیاز
قیمت اون مادربورد هم حدود 1200 هستش.
کارت 690 سال اینده بعید هستش که کم بیاره. ضمنا در سال های اینده هم اگر 690 در بازی دچار افت فریم بشه، شما باید کارت نسل جدید در اینده تهیه کنید نه اینکه یک 690 بخرید و SLI کنید.
در حال حاضر خرید دو تا 690 زمانی منطقی هستش که شما بخواین از Nvidia Sorround یا 3D Vision Sorround استفاده کنید.
گرافیک Onboard هم در اکثر مادربورد های جدید وجود داره و زمانی که شما کارت گرافیک در PCI-E مادربورد قرار بدی، کارت Onboard به طور خودکار غیر فعال میشه.
مادربورد Deluxe هم برای OC بسیار مناسبه.
اورکلاک هم معمولا دو حالت کلی داره:
1- پروفایل های تعیین شده: شما در این حالت یک پروفایل رو انتخاب می کنید و مادبورد به طور خودکار کلاک و ولتاژ رو اعمال می کنه. به قول معروف اورکلاک راحت و اسان هستش.
2- اورکلاک به صورت دستی در Bios: خب این حالت حرفه ای تر هستش و شما خودت به صورت گام به گام اقدام به افزایش فرکانس و ولتاز می کنی تا به حالت دلخواه و safe برسی.

آقا می دونم اینتل بهتره ولی این بنده خدا ای ام دی می خواد من چی کنم؟!
حالا شما یه سیستم ای ام دی پیشنهاد بدید ممنون میشم!
فقط این که 2 تومن برا کیس هزینه میکنه و بقیه قطعات مثل مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر رو جدا تهیه میکنه!
فقط دو نکته اینکه تا حد امکان می خواد گرافیکش 7870 باشه و اگه خیلی گرونتره نهایت 7850
نکته ی دوم هم اینکه 8گیگ رم رو داشته باشه!
فقط سعی کنید از دو تومن بیشتر نشه نهایت 30-40 تومن بالاتر!
با تشکر!

1- پروفایل های تعیین شده: شما در این حالت یک پروفایل رو انتخاب می کنید و مادبورد به طور خودکار کلاک و ولتاژ رو اعمال می کنه. به قول معروف اورکلاک راحت و اسان هستش.
نمیدونم شاید چرت گفته اونجوری که میگفت دکمه ان آف داره خودکار اورکلاک میشه یا همچین چیزی
ممنون بابت راهنمایی
میرم ببینم این برد رو پیدا میکنم یا نه

آقا می دونم اینتل بهتره ولی این بنده خدا ای ام دی می خواد من چی کنم؟!
حالا شما یه سیستم ای ام دی پیشنهاد بدید ممنون میشم!
فقط این که 2 تومن برا کیس هزینه میکنه و بقیه قطعات مثل مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر رو جدا تهیه میکنه!
فقط دو نکته اینکه تا حد امکان می خواد گرافیکش 7870 باشه و اگه خیلی گرونتره نهایت 7850
نکته ی دوم هم اینکه 8گیگ رم رو داشته باشه!
فقط سعی کنید از دو تومن بیشتر نشه نهایت 30-40 تومن بالاتر!
با تشکر!
خواستن دوست شما منطقی نیست. وقتی سی پی یو شرکت Intel مشکلات سی پی یو AMD رو نداره و راندمان بهتری در Gaming داره، دیگه خرید AMD اصلا توجیه نداره.
به هر شکل سیستم بر مبنای AMD: (هر چند من شخصا این سیستم رو توصیه نمی کنم ولی دوست شما اصرار به عقیده نادرست خودش داره .)

CPU: AMD FX-6100
Main:MSI M5A97
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:gigabyte GTX 660TI WF OC
ODD:Samsung 24x
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
Case:Green Magnum
این سیستم حدودا 2280 هستش. با هزینه ای که می خواین برای 7870 کنید ، می تونید یک 660TI بخرید که کارایی اش با 7950 برابر هستش.
هر چند یک مقدار کمی بودجه رو افزایش بده می تونه یک سیستم مناسب game بر مبنای Intel و GTX760 بخره.

نمیدونم شاید چرت گفته اونجوری که میگفت دکمه ان آف داره خودکار اورکلاک میشه یا همچین چیزی
ممنون بابت راهنمایی
میرم ببینم این برد رو پیدا میکنم یا نه
بعضی از مادربورد ها روی خودشون یک دکمه دارند که با فشار دادنش OC صورت می گیره. (همون حالت اول که گفتم میشه.)
ضمنا اورکلاک حرفه ای بصورت دستی در BIOS صورت می گیره.

دوستان میشه سه کارت زیر رو طبقه بندی کنید بر اسا قدرت و فریم دهی؟
770 0c
780 oc
7970 ghz oc
راسته که میگن 7970 ghz به اندازه 780 قدرت داره؟
به نظرتون خرید این کارت ها به صرفه هست یا صبر کردن برای سری 8 amd؟

سلام بر اساتید ارجمند
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما سوالی کا دارم اینه که من یه ps3 دارم قبلا یه مانیتور Lg ips 226v فول اچ دی داشتم توی محیط دستکتاپ عالی بود اما برای گیم بخصوص با ps3 و اللخصوص وقتی با تلویزیون خونه که سونی 40 اینچ بود مقایسه میکردم توی مانیتور خودم به راحتی افت فریم محسوسی و کیفیت و تار بودن تصویر کاملا مشخص بود در حالی که توی تی وی خیلی شفاف تر و سریع تر احساس میشد که البته فکر کنم به همون مساله زمان پاسخگویی و هرتز بالای تی وی ها برمیگشت..خب حالا به این اوصاف و نبود مانیتور خوب در بازار به نظرتون تی وی بگیرم؟
از لحاظ مکانی هم مشکل خاصی ندارم
به نطرتون چرا توی تی وی سرعت گیم سریع تر به نظر میرسه و شفاف تره؟
تی وی چی پیشنهاد میدید؟
در حدود دو تومن؟

ببخشید فرشید جان من نتونستم در مورد مدل تی وی که گفتم خوب تو ضیح بدم..مدل تی وی بنده sony ex 710 چهل اینچ فول اچ دی هست و تی وی معمولی نیست اینو هم میدونم که 100 هرتز هست..حالا چرا من اینو پرسیدم چون قضیش اینه که بازی red dead همونطور که میدونید روی ps3 نسبت به x360 رزولوشن کمتری داره جوری که من روی مانیتور ips دشمنان راه دور رو به زور تشخیص میدادم تا جایی که مجبور شدم یه اکس باکس خریدم..ولی یک روز که اتفاقی ps3 رو به تی وی وصل کردم دیدم که تصاویر و مناظر دور به طرز عجیبی روی تی وی شفاف تره و همچنین تصویر دیگه کند نیست و روانتره..حالا نمیدونم واقعا فرقشون تو چی بوده و احتمالا همون زمان پاسخگوییه که شما گفتید ولی در مورد شفافیت و وضوح تصویر کمی متعجبم که چرا توی تلویزیون lcd از یه مانیتور ips بهتره

با سلام.
من خودم الان 2 ساله که دیگه مونیتور استفاده نمیکنم. بجاش یه TV سایز 40 گذاشتم.
مونیتور ها زمان پاسخ دهی دارن که بهترینشون 2ms هست. این زمان پاسخ دهی تو TV ها بنام Input Lag شناخته میشه. بهترین TV ها این زمانشون کمتر از 20ms نیست. کسانی که میگن زمان پاسخ دهی TV ها از مونیتورها بیشتره به این خاطر میگن.
منتها اینجا یه اشتباهی میکنن. TV های قدیم به صورت محسوس دارای لگ بودن. ولی جدیدی ها اصلا و ابدا این لگ رو ندارن. البته من مدلهای های اند رو میگم و نه مید رنج هارو. اونم به خاطر اینه که مدلهای جدید Hz شون به قدری بالا است که اینپوت لگ رو به کلی جبران میکنن. سایت cNet یه ریویو داره که تلویزیون جدید سونی W802a رو با 19ms اینپوت لگ، بهترینTV گیمینگ معرفی کرده. این در حالیه که من با مدلهای کند تر از اون هم مشکلی نداشتم.بجز سونی سری HX 925.
شما ممکنه تو مونیتور ها تار شدن تصویر رو داشته باشین ولی تو TV ها نخواهین داست.
در مورد RDR من هنوز رو PS3 تستش نکردم. ولی اگه اینجوری که شما میگین باشه خیلی خیلی هم خوبه میشه.
توصیه من به شما خرید یه High End TV هستش. ترجیحا از مدلهای اسمارت.
بنده خودم الان این 2 تا مدل رودارم.
Samsung 40C6960 که قراره جاشون بده به Samsung 40D6960.
از سری ES فقط 6980 و 7770 و 8880.
سری جدید سامسونگ بنام F فقط سری 8 اش خوبه. منتها 46 اون 6250 قیمتشه.
از برند LG هم فقط مدل LM86000 ارزش داره. اگه بودجه محدوده LA66000 هم هست منتها قطعا کیفیتش کمتره.
از سونی هم فقط و فقط سری W804 رو توصیه میکنم.
42" = 3800
47" = 4900
55" = 8500
من به قدری شیفته کیفیت تصویرش شدم که شاید 55 رو وردارم. هر شب دارم خوابشو میبینم.:d
سوالی بود در خدمتم.

دوستان میشه سه کارت زیر رو طبقه بندی کنید بر اسا قدرت و فریم دهی؟
770 0c
780 oc
7970 ghz oc
راسته که میگن 7970 ghz به اندازه 780 قدرت داره؟
به نظرتون خرید این کارت ها به صرفه هست یا صبر کردن برای سری 8 amd؟
از نظر فریم دهی و کارایی اینطوری دسته بندی صورت می گیره:
1- 780OC حدودا 20 تا 30 درصد از 770OC سریعتر هستش.
2- 770OC هم از 7970GHZ حدودا 5 درصد سریعتر هستش.
ضمنا سری 7000 با سری 600 مقایسه میشه.
سری 700 هم با سری AMD HD9000 مقایسه خواهد شد. ( HD9000 هم به احتمال زیاد در ماه October عرضه میشه.)
780 که حدودا 30 درصد از 7970ghz سریعتر هستش و نباید با هم مقایسه بشوند.
خرید سری 7000 که دیگه توصیه نمیشه. بهتر هستش سری 700 روی بخرین یا صبر کنید برای سری 9000.

ببخشید میخواستم در مورد این تی وی نظرتونو بدونم X-Vision LE-24D10 + 24" TV LED فول اچ دی هست ؟ برای بازی مناسبه ؟ فعلا مونیتور مد نظرمو نتونستم پیدا کنم
در مورد مین برد هم یه مزاحمت دیگه داشتم میشه یه مین معرفی کنین که این دکمه اور کلاک رو هم داشته باشه
کارایی های دیگه زیاد برام مهم نیست من فقط و فقط برای گیم میخوام بهترین مین با این شرایط برای گیم چی هست ؟

ببخشید میخواستم در مورد این تی وی نظرتونو بدونم X-Vision LE-24D10 + 24" TV LED فول اچ دی هست ؟ برای بازی مناسبه ؟ فعلا مونیتور مد نظرمو نتونستم پیدا کنم
در مورد مین برد هم یه مزاحمت دیگه داشتم میشه یه مین معرفی کنین که این دکمه اور کلاک رو هم داشته باشه
کارایی های دیگه زیاد برام مهم نیست من فقط و فقط برای گیم میخوام بهترین مین با این شرایط برای گیم چی هست ؟
اگر می خوای TV به اندازه 24 اینچ بگیری به نظر من صبر کن تا اوضاع مانیتور در بازار بهتر بشه و یک مانیتور LED با اندازه 23 اینچ بگیر.
اگر نیاز به دیدن TV در PC داری می تونی از همون برند X-Vision یک TV Tuner بگیری. از این مدل External که با USB به مادربورد و وصل میشه و یک انتن کوچک هم داره.
--------------
شما اگر می خوای برای مادربورد 1.5 میلیون تومن هزینه کنید ، از انتخاب های مناسب همون Z87 Deluxe هستش.
دکمه OC که فایده ای نداره.
اورکلاک که هلو برو تو گلو نیستش! باید بصورت دستی در BIOS انجام بدی.
اگر هم اطلاعات کافی درباره OC نداری بهتر هستش که Guide مطالعه کنی و Feedback دیگران رو هم بخونی.
ضمنا بهتر هستش که بودجه خودت رو کامل مشخص کنی تا سی پی یو و مادربورد مناسب معرفی کنیم.

اگه برای این سیستم:

CPU-Intel Corei7-3770
MB: Asus P8B75-V
VGA: Geforce GTX 660
RAM Corsair 4.0 GB DDR3 (2x)l
Power Green 600W
Green Fusion X6
HDD WD 1T.B

یکم سطحِ گرافیک رو بدونِ اعمالِ پردازش بیاریم پایین چه سیستمی میشه؟ و اگه یکم پردازش رو با اعمال گرافیک بیاریم پایین چی میشه و تا چه حدی جوابگو هست؟

سلام
می‌خوام پاورم رو عوض کنم.
GP685B گرین که سازنده‌ی اصلیش Seventeam‌ هست.
بین مدل 885OC از CWT و 1000Gold‌ از HighPower از Green‌ کدوم انتخاب بهتریه؟
بیشتر سازنده‌های اصلی مد نظرمه.

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی دوستان بالاخره سیستم رو گرفتم :
m.b: giga z77x d3h
ram : kingstone hyperx 2*4gb
vga: gigabyte 760
cpu: i5 3570k
p.s: green 650 oc
این سیستم برای گیم مناسبه؟تا چندسال رو بالاترین تنظیمات و تا چندسال روی کمترین تنظیمات جواب میده ؟
oc پاور برای چیه و چه کاربردی داره ؟
هوای داغی از کیس خارج میشه و منم روی کیس فنی نصب نکردم ایا این مورد باعث مشکل میشه و باید فن روی کیس ببندم یا فن گرافیک و cpu برای خنک کردن کافیه؟
اگه کارت گرافیک به کیس پیچ نشده باشه مشکلی برای مادربرد ایجاد میکنه ؟
با تشکر از کمک همه ی دوستان به خصوص اقا امیر و اقا فرشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or