مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

دوستان یه کیس میخوام جمع کنم برای بازی متاسفانه بودجه محدودی دارم حدود 1.600 حداکثر

خلاصه میخوام بازی های امروزی رو راحت اجرا کنه اگه شد BF4 هم روی Low بیاره ممنون میشم معرفی کنید
کلا فقط برای بازی حالت متوسط می خوام

بی زحمت قطعات رو که مینویسید قیمتش هم کنارش بنویسید که من اینجا یه مقایسه ای داشته باشم گرون تر نخرم بازم ممنون
سلام
با 1.6 میلیون تومن به سختی میشه کیس مناسب برای بازی بست. اما می تونی یک سیستمی بگیری که بازی ها حداقل با تنظیمات medium یا high اجرا کنه.

CPU:Core i3 3220
Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:MSI GTX 650TI Boost
ODD:Samung 24x Sata
HDD:Seagate 500GB
Power:Green600eu
Case:Green Magnum

این سیستم حدودا 2050 میشه.
اگر امکان افزایش بودجه وجود نداره می تونی مادربورد و کارت گرافیک مدل پایین تر در نظر بگیری. (هر چند کارت گرافیک زیر 650ti برای بازی توصیه نمیشه.)

سلام به اقا فرشيد و امير جان و بقيه دوستان و...:d
يه سوال تو بازى بيشتر cpu تاثير داره يا كرافيك؟
يعنى از لحاظ نداشتن افت فرم

قطعا گرافیک!
به زبان ساده، شما اگر یه گرافیک خیلی قوی رو با یه پردازنده ی رده میانی ترکیب کنی راندمان و فریم خیلی بهتری می گیری تا وقتی که یه پردازنده ی خیلی قوی رو با یه کارت گرافیک رده میانی استفاده کنی. اما حالت ایده آلش اینکه هر دو قدرتمند باشن و برای بازیهای روز و آینده گلوگاه نشن.

تقریبا مواردی که ذکر کردی صحیح هستش و دیدن فیلم با TV از فاصله یک متری هم تجربه جالبی نیست.
مانیتور WQHD هم در حال حاضر قیمت ندارم.
اما نکته اینجاست برای فیلم دیدن و وب گردی رزولوشن 2560 به کار نمیاد. اکثر فیلم های بلوری هم FULL HD یا HD هستند.(البته فیلم های 4K هم در اینده نزدیک زیاد میشه.) ضمنا دیدن فیلم وقتی مانیتور حداکثر رزولوشنش 2560 باشه و شما فیلم 1080 از نزدیک تماشا کنی به راحتی افت کیفیت فیلم رو مشاهده می کنی. نمونه بارزش دیدن فیلم HD روی مانیتور FULL HD هستش.( اصطلاحا UPSCALE میشه و کیفیت کاهش پیدا می کنه)
رزولوشن 2560 در بازی تفاوتش با 1920 تقریبا محسوس هستش و البته نیاز به کارت گرافیک بسیار قوی برای پردازش داره.( شما هم با توجه به گفته هاتون بازی نمی کنی، پس این مورد به کار شما نمیاد)
با این تفاسیر برگشتم سر خونه اول
فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که الان من اگر بخوام مانیتور بخرم باید برم کجا؟ شاید باورش سخت باشه ولی من تقریبا کل بازار رضا رو گشتم پایتخت رو زیر رو کردم و با همه شرکت های ظبقه بالاش و نماینده های سونی و ایسوس و سامسونگ که اون ئایین بودن صحبت کردم
حتی به شرکت های وارد کننده سر زدم

اما نتونستم یه جا رو پیدا کنم که درست مانیتور ها رو گذاشته باشه بتونم برم انتخاب کنم حتی جایی رو پیدا نکردم که واقعا بشه گفت مانیتور بفروشه

الان یکی بخواد مانیتور بزرگ بخره کجا باید بره تو تهران؟

با این تفاسیر برگشتم سر خونه اول
فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که الان من اگر بخوام مانیتور بخرم باید برم کجا؟ شاید باورش سخت باشه ولی من تقریبا کل بازار رضا رو گشتم پایتخت رو زیر رو کردم و با همه شرکت های ظبقه بالاش و نماینده های سونی و ایسوس و سامسونگ که اون ئایین بودن صحبت کردم
حتی به شرکت های وارد کننده سر زدم

اما نتونستم یه جا رو پیدا کنم که درست مانیتور ها رو گذاشته باشه بتونم برم انتخاب کنم حتی جایی رو پیدا نکردم که واقعا بشه گفت مانیتور بفروشه

الان یکی بخواد مانیتور بزرگ بخره کجا باید بره تو تهران؟

شما بقول خودت تقریبا کل بازار رو جستجو کردی و نتونستی مدل مد نظرت رو پیدا کنی.
همانطور که قبلا هم گفتیم، وضعیت مانیتور در بازار اصلا خوب نیست ، عرضه مانیتور کم شده و قیمت ها افزایش زیادی پیدا کرده.
فعلا مانیتور full hd با قیمت نه چندان مناسب فروخته میشه چه برسه به WQHD!
بهتر هستش صبر کنی تا اوضاع مانیتور در بازار بهتر بشه.
یا اشخاصی رو پیدا کنی که بتونن برات یک مانیتور WQHD از خارج از کشور وارد کنن.

سلام
متاسفانه با 350 هزار تومن نمیشه کارت گرافیک مناسب بازی خرید.
باید حداقل یک GTX 650TI Boost یا AMD 7850 برای بازی تهیه کنید.

ممنون بایت راهنمایی هاتون دوست عزیز :*

اول اینکه من Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 نظرم رو گرفته ، گرافیک خوبی هست آیا ؟

دوم اینکه حالا من نمی خوام زیاد هزینه کنم ، اگه 6790 خب نیست ، 300 تا 350 یه گرافیک خوب معرفی کنید بسه .

سوم اینکه DDr3 2gig قوی تره یا DDr5 1gig ?

تشکر فراوان

ممنون بایت راهنمایی هاتون دوست عزیز :*

اول اینکه من Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 نظرم رو گرفته ، گرافیک خوبی هست آیا ؟

دوم اینکه حالا من نمی خوام زیاد هزینه کنم ، اگه 6790 خب نیست ، 300 تا 350 یه گرافیک خوب معرفی کنید بسه .

سوم اینکه DDr3 2gig قوی تره یا DDr5 1gig ?

تشکر فراوان
تا 350 هزار تومن می تونی GT640 رو تهیه کنی.
البته 6790 از 640 کمی سریعتر هستش.
مقدار Memory کارت گرافیک اهیمت زیادی نداره و در خرید کارت گرافیک Memory اولویت اخر هستش.
اما GDDR5 از GDDR3 بسیار سریعتر هستش و پهنای باند کارت گرافیک بخاطر وجود GDDR5 افزایش قابل توجه ای داره.

سلام بر اساتید ارجمند
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما سوالی کا دارم اینه که من یه ps3 دارم قبلا یه مانیتور Lg ips 226v فول اچ دی داشتم توی محیط دستکتاپ عالی بود اما برای گیم بخصوص با ps3 و اللخصوص وقتی با تلویزیون خونه که سونی 40 اینچ بود مقایسه میکردم توی مانیتور خودم به راحتی افت فریم محسوسی و کیفیت و تار بودن تصویر کاملا مشخص بود در حالی که توی تی وی خیلی شفاف تر و سریع تر احساس میشد که البته فکر کنم به همون مساله زمان پاسخگویی و هرتز بالای تی وی ها برمیگشت..خب حالا به این اوصاف و نبود مانیتور خوب در بازار به نظرتون تی وی بگیرم؟
از لحاظ مکانی هم مشکل خاصی ندارم
به نطرتون چرا توی تی وی سرعت گیم سریع تر به نظر میرسه و شفاف تره؟
تی وی چی پیشنهاد میدید؟
در حدود دو تومن؟

سلام
با 1.6 میلیون تومن به سختی میشه کیس مناسب برای بازی بست. اما می تونی یک سیستمی بگیری که بازی ها حداقل با تنظیمات medium یا high اجرا کنه.

CPU:Core i3 3220
Main:ASUS P8B75-V
VGA:MSI GTX 650TI Boost

این سیستم حدودا 2050 میشه.
اگر امکان افزایش بودجه وجود نداره می تونی مادربورد و کارت گرافیک مدل پایین تر در نظر بگیری. (هر چند کارت گرافیک زیر 650ti برای بازی توصیه نمیشه.)

متاسفانه خیلی واسم سنگینه
اگه میشه یکم بیاریدش پایین تر و بی زحمت قیمت هر کدوم رو کنارش بنویسید تقریبی

متاسفانه خیلی واسم سنگینه
اگه میشه یکم بیاریدش پایین تر و بی زحمت قیمت هر کدوم رو کنارش بنویسید تقریبی

خب متاسفانه مجبوریم سی پی یو ، مادربورد و کارت گرافیک رو مدل پایین تر در نظر بگیریم.
CPU:Intel Pentium G2020
Main:ASUS P8B75-M
VGA:Sapphire 7770GHZ

این سیستم حدودا 1700 میشه.
قیمت قطعات رو خودت بگیر و جمع بزن و اختلافش رو با مجموع قیمت که من نوشتم حساب کن. اگر اختلاف ناچیز بود، قطعات رو تهیه کن.

سلام بر اساتید ارجمند
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما سوالی کا دارم اینه که من یه ps3 دارم قبلا یه مانیتور Lg ips 226v فول اچ دی داشتم توی محیط دستکتاپ عالی بود اما برای گیم بخصوص با ps3 و اللخصوص وقتی با تلویزیون خونه که سونی 40 اینچ بود مقایسه میکردم توی مانیتور خودم به راحتی افت فریم محسوسی و کیفیت و تار بودن تصویر کاملا مشخص بود در حالی که توی تی وی خیلی شفاف تر و سریع تر احساس میشد که البته فکر کنم به همون مساله زمان پاسخگویی و هرتز بالای تی وی ها برمیگشت..خب حالا به این اوصاف و نبود مانیتور خوب در بازار به نظرتون تی وی بگیرم؟
از لحاظ مکانی هم مشکل خاصی ندارم
به نطرتون چرا توی تی وی سرعت گیم سریع تر به نظر میرسه و شفاف تره؟
تی وی چی پیشنهاد میدید؟
در حدود دو تومن؟

کیفیت TV بصورت ساختاری پایینتر از مانیتور هست، هم بخاطر اینکه معمولا Full HD نیستن و هم بخاطر سرعت پاسخگویی و تراکم پیکسلی پایینتری که دارن، بنابراین نسبت به مانیتور ارجحیت ندارن ، مگر برای دیدن فیلم.
در مورد مانیتور شما خب مدلی که داشتید سرعت پاسخگویی خوبی نداشته و طبعا برای بازی مناسب نبوده، کلا پنلهای IPS نسل اول بجز رنگ طبیعیتر جنبه ی برتری خاصی نسبت به پنل های رایج TN نداشتن. به نظر من TV شما رزولوشن 720 داشته و بازی رو روونتر و با فریم بالاتر اجرا می کرده یا در عین حال بخاطر رفرش ریت بهتر نرمی بیشتری در نمایش تصاویر متحرک داشته/

برای بازی فقط مانیتور FULL HD LED و با سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه توصیه میشه، در مورد TV نظری ندارم.

آخرین ویرایش:
کیفیت TV بصورت ساختاری پایینتر از مانیتور هست، هم بخاطر اینکه معمولا Full HD نیستن و هم بخاطر سرعت پاسخگویی و تراکم پیکسلی پایینتری که دارن، بنابراین نسبت به مانیتور ارجحیت ندارن ، مگر برای دیدن فیلم.
در مورد مانیتور شما خب مدلی که داشتید سرعت پاسخگویی خوبی نداشته و طبعا برای بازی مناسب نبوده، کلا پنلهای IPS نسل اول بجز رنگ طبیعیتر جنبه ی برتری خاصی نسبت به پنل های رایج TN نداشتن. به نظر من TV شما رزولوشن 720 داشته و بازی رو روونتر و با فریم بالاتر اجرا می کرده یا در عین حال بخاطر رفرش ریت بهتر نرمی بیشتری در نمایش تصاویر متحرک داشته/

برای بازی فقط مانیتور FULL HD LED و با سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه توصیه میشه، در مورد TV نظری ندارم.

ببخشید فرشید جان من نتونستم در مورد مدل تی وی که گفتم خوب تو ضیح بدم..مدل تی وی بنده sony ex 710 چهل اینچ فول اچ دی هست و تی وی معمولی نیست اینو هم میدونم که 100 هرتز هست..حالا چرا من اینو پرسیدم چون قضیش اینه که بازی red dead همونطور که میدونید روی ps3 نسبت به x360 رزولوشن کمتری داره جوری که من روی مانیتور ips دشمنان راه دور رو به زور تشخیص میدادم تا جایی که مجبور شدم یه اکس باکس خریدم..ولی یک روز که اتفاقی ps3 رو به تی وی وصل کردم دیدم که تصاویر و مناظر دور به طرز عجیبی روی تی وی شفاف تره و همچنین تصویر دیگه کند نیست و روانتره..حالا نمیدونم واقعا فرقشون تو چی بوده و احتمالا همون زمان پاسخگوییه که شما گفتید ولی در مورد شفافیت و وضوح تصویر کمی متعجبم که چرا توی تلویزیون lcd از یه مانیتور ips بهتره

ببخشید فرشید جان من نتونستم در مورد مدل تی وی که گفتم خوب تو ضیح بدم..مدل تی وی بنده sony ex 710 چهل اینچ فول اچ دی هست و تی وی معمولی نیست اینو هم میدونم که 100 هرتز هست..حالا چرا من اینو پرسیدم چون قضیش اینه که بازی red dead همونطور که میدونید روی ps3 نسبت به x360 رزولوشن کمتری داره جوری که من روی مانیتور ips دشمنان راه دور رو به زور تشخیص میدادم تا جایی که مجبور شدم یه اکس باکس خریدم..ولی یک روز که اتفاقی ps3 رو به تی وی وصل کردم دیدم که تصاویر و مناظر دور به طرز عجیبی روی تی وی شفاف تره و همچنین تصویر دیگه کند نیست و روانتره..حالا نمیدونم واقعا فرقشون تو چی بوده و احتمالا همون زمان پاسخگوییه که شما گفتید ولی در مورد شفافیت و وضوح تصویر کمی متعجبم که چرا توی تلویزیون lcd از یه مانیتور ips بهتره

در مورد شفافیت و وضوح تصویر قطعا توی TV شما از پنل با کیفیت تری استفاده شده و این به LCD یا LED بودن(نور پس زمینه ی پنل) ربطی نداره، در مورد مانیتورتون هم گفتم که نسل اول IPS ها و مخصوصا مدلی که شما داشتید کیفیت مناسبی در کل نبوده و در اکثر بررسیها هم متوسط ظاهر شده و ما هم زمانی که به بازار عرضه شد در موردش برای بازی توصیه ای نکردیم.

دوستان مشخصات سیستم من اینه.به نظرتون چند بفروشم خوبه؟ ارزشش چقدره؟

ProcessorIntel i5 3570kMotherboardP8Z77MemoryGB DDR III 2000 2*4 Graphic CardGTX 580Hard Drive1TB & 300GB externalMonitor22"

Power SupplyCooler master 800WCaseGreen X5 Gaming
ممنون:)

- - -ویرایش - - -

دوستان مشخصات سیستم من اینه؟ چقدر ارزش داره بفروشم؟
CPU : Intel i5 3570k
Main : p8z77
RAM : 2*4 GB DDR 3 2000 corseair
VGA : asus 580 GTX
HDD : 1TB WD
Monitor : 22" HP
Case : Green X5
Power : 800W Cooler Master Gold
ممنون

- - -ویرایش - - -

دوستان مشخصات سیستم من اینه؟ چقدر ارزش داره بفروشم؟
CPU : Intel i5 3570k
Main : p8z77
RAM : 2*4 GB DDR 3 2000 corseair
VGA : asus 580 GTX
HDD : 1TB WD
Monitor : 22" HP
Case : Green X5
Power : 800W Cooler Master Gold
ممنون

سلام.
نظر دوستان درباره این سیستم رو میخواستم و اینکه قیمتش چند میشه.

ASUS - H87M-E

Intel Core i5 - 3.0GHz - 4430

KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) - HyperX

Western Digital - SATA 3 - 500 GB / 64mb buffer

CORSAIR SSD - GS F128GB

GIGABYTE - GeForce GTX 760 - 2GB- DDR5

Raidmax - RX-600AF - 600W

GREEN - X-5

و همچنین قیمت سیستم زیر رو بگین.
Processor: Intel Core i7-4770K
Motherboard: Gigabyte Z87-UD3H
GPU: Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X