مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

میشه قیمت دو گرافیک Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 و Sapphire HD 6790 1GB GDDR5 رو بگید ؟

تشکر !
سلام
کارت های گرافیکی که ذکر کردی در بازار زیاد پیدا نمیشه. چون سری 7000 جایگزین انها شده.
اما 6870 هم حدودا 350-400 هزار تومن ارزش داره و 6790 هم حدودا 300 هزار تومن.

من حدود 350 تومن بودجه دارم ؛ و یه گرافیک فقط واسه بازی میخوام بخرم ؛ نظرم هم روی 6790 هست چون 256 bite و core speed 4200 و gpu core clock 840 خیلی خوبه .

نظر شما چیه ؟

متاسفانه با 350 هزار تومن نمیشه کارت گرافیک مناسب بازی خرید.
باید حداقل یک GTX 650TI Boost یا AMD 7850 برای بازی تهیه کنید.

آخرین ویرایش:
با سلام مجدد
برای یه بنده خدایی می خوایم سیستمی بدیم ببندن که بودجش 2.5 تومن هست خواستم یک سیستم مناسب گیم معرفی کنید!
حالا مو س و کیبورد و اسپیکر رو معمولی میبندیم فوقش 100 در میاد! یک مانیتور خوب برا گیم که 22 باشه! و یک کیس!
البته اگه میشه سیستم بر مبنای ای ام دی پیشنهاد بدید! ( حتما )
و اینکه خودش یک تی وی ال سی دی سامسونگ داره خواستم بدونم از به عنوان مانیتور استفاده کنه کارایی خوبی داره؟! یا جای مانیتور رو نمیتونه بگیره!
با تشکر
ببخشید اشتباهی تو این تاپیک فرستادم!

آخرین ویرایش:
سلام
کارت های گرافیکی که ذکر کردی در بازار زیاد پیدا نمیشه. چون سری 7000 جایگزین انها شده.
اما 6870 هم حدودا 350-400 هزار تومن ارزش داره و 6790 هم حدودا 300 هزار تومن.

من حدود 350 تومن بودجه دارم ؛ و یه گرافیک فقط واسه بازی میخوام بخرم ؛ نظرم هم روی 6790 هست چون 256 bite و core speed 4200 و gpu core clock 840 خیلی خوبه .

نظر شما چیه ؟

با سلام مجدد
برای یه بنده خدایی می خوایم سیستمی بدیم ببندن که بودجش 2.5 تومن هست خواستم یک سیستم مناسب گیم معرفی کنید!
حالا مو س و کیبورد و اسپیکر رو معمولی میبندیم فوقش 100 در میاد! یک مانیتور خوب برا گیم که 22 باشه! و یک کیس!
البته اگه میشه سیستم بر مبنای ای ام دی پیشنهاد بدید! ( حتما )
و اینکه خودش یک تی وی ال سی دی سامسونگ داره خواستم بدونم از به عنوان مانیتور استفاده کنه کارایی خوبی داره؟! یا جای مانیتور رو نمیتونه بگیره!
با تشکر
ببخشید اشتباهی تو این تاپیک فرستادم!
سلام
با وجود راندمان بهتر سی پی یو های شرکت Intel و مشکلات سی پی یو های AMD، دلیل منطقی نمی بینم برای خرید سی پی یو AMD. شما یا دوست تون اگر دلیل منطقی برای خرید سی پی یو AMD دارید، بیان کنید تا شاید من و سایر مشاور های محترم اینجا قانع بشن!
با TV هم می تونید کار کنید اما به دلیل فاصله کم کاربر و تراکم پیکسل ها ، مانیتور جدا بخرید بیشتر توصیه میشه.
خب سیستم با بودجه 2.5 میلیون تومن:
با این اوضاع بد مانیتور در بازار و بودجه 2.5 میلیون تومن، به نظر من ارزش نداره که هزینه زیادی الکی برای مانیتور 22 اینچ کنید. به جاش صرف سایر قطعات مهم مثل کارت گرافیک کنید بهتر هستش. مانتیور 20 اینچ می تونید تهیه کنید با قمیت 400 تا 500 هزار تومن و رزولوشنش 1600 در 900 هستش.

سیستم پیشنهادی:
CPU:Intel Core i5 3450
Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:gigabyte GTX 760 WF OC
ODD:Samsung 24X Sata
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
case:Green X3

این سیستم حدودا 3 میلیون تومن میشه. توصیه می کنم بودجه رو افزایش بدین و کارت 760 تهیه کنید. چون گفتی برای GAME می خواین، توصیه می کنم کارت گرافیک زیر 760 تهیه نکنید. اگر امکان افزایش بودجه نیست، می تونید کارت گرافیک GTX660 تهیه کنید.
مانیتور هم فعلا چیزی پیشنهاد نمیدم.چون مانیتور در بازار کم شده و قیمت افزایش زیادی پیدا کرده.

Last edited by a moderator:
سلام
با وجود راندمان بهتر سی پی یو های شرکت Intel و مشکلات سی پی یو های AMD، دلیل منطقی نمی بینم برای خرید سی پی یو AMD. شما یا دوست تون اگر دلیل منطقی برای خرید سی پی یو AMD دارید، بیان کنید تا شاید من و سایر مشاور های محترم اینجا قانع بشن!
با TV هم می تونید کار کنید اما به دلیل فاصله کم کاربر و تراکم پیکسل ها ، مانیتور جدا بخرید بیشتر توصیه میشه.
خب سیستم با بودجه 2.5 میلیون تومن:
با این اوضاع بد مانیتور در بازار و بودجه 2.5 میلیون تومن، به نظر من ارزش نداره که هزینه زیادی الکی برای مانیتور 22 اینچ کنید. به جاش صرف سایر قطعات مهم مثل کارت گرافیک کنید بهتر هستش. مانتیور 20 اینچ می تونید تهیه کنید با قمیت 400 تا 500 هزار تومن و رزولوشنش 1600 در 900 هستش.

سیستم پیشنهادی:
CPU:Intel Core i5 3450
Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:gigabyte GTX 760 WF OC
ODD:Samsung 24X Sata
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
case:Green X3

این سیستم حدودا 3 میلیون تومن میشه. توصیه می کنم بودجه رو افزایش بدین و کارت 760 تهیه کنید. چون گفتی برای GAME می خواین، توصیه می کنم کارت گرافیک زیر 760 تهیه نکنید. اگر امکان افزایش بودجه نیست، می تونید کارت گرافیک GTX660 تهیه کنید.
مانیتور هم فعلا چیزی پیشنهاد نمیدم.چون مانیتور در بازار کم شده و قیمت افزایش زیادی پیدا کرده.
البته این که من میگم ای ام دی باشه دلیل بر این نبود که از اینتل بهتره... اتفاقا سی پی یوی خودم هم اینتل هست و قبول هم دارم خیلی سر تره! فقط چون شنیده ای ام دی ارزونتر و به صرفه تر هست از من می خواست از هرکی که برا بستن سیستم مشاوره میگیرم بخواه که بر پایه ی ای ام دی ببنده!
به هر حال از کمکتون ممنونم ولی ای کاش ای ام دی رو هم می گفتید :d

البته این که من میگم ای ام دی باشه دلیل بر این نبود که از اینتل بهتره... اتفاقا سی پی یوی خودم هم اینتل هست و قبول هم دارم خیلی سر تره! فقط چون شنیده ای ام دی ارزونتر و به صرفه تر هست از من می خواست از هرکی که برا بستن سیستم مشاوره میگیرم بخواه که بر پایه ی ای ام دی ببنده!

حالا اقا فرشید و امیر خان نظر کارشناسی شون رو میدن ولی به نظرم هرکی این رو گفته از روی فن بازی بوده اتفاقا شما ضرر هم میکنی ! این یه بنچمارک :

پرفرمنس گیمینگ CPU های AMD داغونه, خیلی داغون! همین بنچمارک بالایی رو نگا کن متوجه میشی.

سلام
امروز رفتیم ولیعصر پاور 600 گرین بخرم چندتا مغازه قیمت گرفتیم هیچکدوم نداشتن ؟کسی میدونه کجا داره ؟اگه میشه ادرس یا شماره تلفن بدید
یه پاور 650 کولرمستر هم تو پاساژ رضا میگفت 200 ت اسم مدلشم گفت تاپ پاور هست من هرچی تو اینترنت گشتم این مدلو گیر نیاوردم ایا به نظرتون قیمتش غیر معقول نیست چون پاور 650 گرین 420 ت هست؟

یه سیستم خوب بخوای معرفی کنی چی پیشنهاد میدی شما؟
آقایون گرامی یه سیستم خوب واسه بازی معرفی کنید لطفا

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 660Ti 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650 OC GREEN
CASE:GREEN X3

این یه سیستم خوب برای بازی محسوب میشه و سرجمع حدود 3390 تومن درمیاد. از این پایینتر دیگه میشه معمولی، متوسط و ضعیف...

AMD اونقدرها هم ارزونتر نیست و در عین حال فاصلش با پردازنده ی همرده ی اینتلی بسیار زیاد هست ، طوری که در بازیها یه 8 هسته ای FX8150 با قیمت حدود 600 تومن برخی اوقات همرده ی دو هسته ای Core i3 2100 با قیمت حدود 350 تومن میشه، بنابراین به صرفه بودن در اینجا معنی نداره!

سلام
امروز رفتیم ولیعصر پاور 600 گرین بخرم چندتا مغازه قیمت گرفتیم هیچکدوم نداشتن ؟کسی میدونه کجا داره ؟اگه میشه ادرس یا شماره تلفن بدید
یه پاور 650 کولرمستر هم تو پاساژ رضا میگفت 200 ت اسم مدلشم گفت تاپ پاور هست من هرچی تو اینترنت گشتم این مدلو گیر نیاوردم ایا به نظرتون قیمتش غیر معقول نیست چون پاور 650 گرین 420 ت هست؟

درسته، چند روزی هست تموم شده و شرکت هم توزیع نکرده. سراغ اون مدل Top Power هم نرید. ربطی به کولر مستر نداره اون برندو تایید هم نمیشه خریدش. فقط صبر کنید همون 600 وات گرین رو بخرید.

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 660Ti 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650 OC GREEN
CASE:GREEN X3

این یه سیستم خوب برای بازی محسوب میشه و سرجمع حدود 3390 تومن درمیاد. از این پایینتر دیگه میشه معمولی، متوسط و ضعیف...

AMD اونقدرها هم ارزونتر نیست و در عین حال فاصلش با پردازنده ی همرده ی اینتلی بسیار زیاد هست ، طوری که در بازیها یه 8 هسته ای FX8150 با قیمت حدود 600 تومن برخی اوقات همرده ی دو هسته ای Core i3 2100 با قیمت حدود 350 تومن میشه، بنابراین به صرفه بودن در اینجا معنی نداره!

درسته، چند روزی هست تموم شده و شرکت هم توزیع نکرده. سراغ اون مدل Top Power هم نرید. ربطی به کولر مستر نداره اون برندو تایید هم نمیشه خریدش. فقط صبر کنید همون 600 وات گرین رو بخرید.

اگه از پاور 500 کولر مستر خودم استفاده کنم تا وقتی که پاور 600 بیاد و بگیرم مشکلی پیش نمیاد که؟

- - -ویرایش - - -

پاور از چه برندهایی توصیه میکنید؟

اگه از پاور 500 کولر مستر خودم استفاده کنم تا وقتی که پاور 600 بیاد و بگیرم مشکلی پیش نمیاد که؟

- - -ویرایش - - -

پاور از چه برندهایی توصیه میکنید؟
پاور خودت برای 760 لب مرز هستش(یعنی احتمال داره مشکلات ناکافی بودن توان پاور پیش بیاد) و حتما باید توان پاور حداقل 600 وات باشه.

برند های معتبر پاور:

Green
CoolerMaster
Enermax
ThermalTake
Corsair
Zalman

میشه 7870 خرید یا 660Ti که جدیدا ارزون شده، اما موضوع اینه که با صرفه جویی در مبلغ پردازنده ، مادربرد میشد کارت گرافیک 1700 تا 1900 برداشت که در اینصورت بسیار سریعتر بود.
پیشنهاد فعلی من هم اینه که کارت GTX 760 رو با حدود 1200 تومن بردارید که تفاوت قابل توجهی با کارت 570 فعلی داره.
!

ممنون از مشاوره
q95.gif

من رفتم GTX 760 رو پرسیدم موجود نبود اما GTX 770 موجود بود قیمتش 1.700 همچنین 780 هم قیمتش 2 تومن بود
به نظر شما برای این سیستم کدومش رو بگیریم بهتره ؟ 760 یا 770 ؟

با سلام

دوستان یه کیس میخوام جمع کنم برای بازی متاسفانه بودجه محدودی دارم حدود 1.600 حداکثر

خلاصه میخوام بازی های امروزی رو راحت اجرا کنه اگه شد BF4 هم روی Low بیاره ممنون میشم معرفی کنید
کلا فقط برای بازی حالت متوسط می خوام

بی زحمت قطعات رو که مینویسید قیمتش هم کنارش بنویسید که من اینجا یه مقایسه ای داشته باشم گرون تر نخرم بازم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or