مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همگی
من یه کارت گرافیک 6570 دارم
بهترین سی پی یو برای کارت 6570؟ (فقط با هم مچ باشند - قیمت مهم نیست)
بهترین مادربرد برای این سیستم؟ (قابلیت کراس هم داشته باشد)
بهترین پاور برای این سیستم ؟ ( توان تامین برق برای دوتا 6570 رو داشته باشه )
میدونم کارت ضعیفیه اما نیاز من رو بر طرف میکنه چون کارای گرافیکی با پریمیر انجام میدم و همونطوری که تو بنچمارکها هم هست این کارت برا کارای گرافیکی محشره
ممنون میشم پاسخ بدید

شما برای کاری که می خوای با سیستم انجام بدی باید قطعات بخری، نه برای کارت گرافیکی که که داری، کارت گرافیک شما حتی برای پریمیر و دیگر ابزارهای تدوین مدیا بهترین گزینه نیست، اما ارزونترین گزینه هست
برای کار تدوین به پردازنده ی قوی و حافظه ی اصلی با عرض باند بالا احتیاج هست، بودجه رو بفرمایید تا سیستم توصیه بشه.

از EVGA چیزی تو ایران گیر میاد ؟
خیلی برند ها محدود شدن .... همش Asus و MSI و Giga

خیر، هنوز محصولات EVGA در بازار داخلی وجود نداره. همون برندها در سطح جهانی هم بهترین انتخابها رو عرضه می کنن.

فرشید و امیر نظرتون در مورد این مانیتور چیه؟
با GTX 760 جور در میاد؟
ورودی HDMI و D-Sub داره.
LG E2391VR
ماديران - LG Monitor E2391VR-مشخصات، بررسي و خريد-مانيتور ال جي
اون مانتیور اگر اشتباه نکنم در سال 2011 عرضه شده. رزولوشنش هم FULL HD هستش که با 760 می تونی با این رزولوشن روی تنظیمات HIGH یا بعضی بازی ها حتی ULTRA بازی کنی.
البته مشخصات خوبی داره و Borderless هم هست. در نظر داشته باش که مانیتور های جدید LG اکثرا پنل شون IPS هستش که تفاوتش با این مانیتور های فعلی محسوسه تقریبا.
حالا چند قیمت داری؟

اون مانتیور اگر اشتباه نکنم در سال 2011 عرضه شده. رزولوشنش هم FULL HD هستش که با 760 می تونی با این رزولوشن روی تنظیمات HIGH یا بعضی بازی ها حتی ULTRA بازی کنی.
البته مشخصات خوبی داره و Borderless هم هست. در نظر داشته باش که مانیتور های جدید LG اکثرا پنل شون IPS هستش که تفاوتش با این مانیتور های فعلی محسوسه تقریبا.
حالا چند قیمت داری؟

امیر خان مانیتور حول حوش 700 تومن چی تو بازار خوبه ؟ واسه Battle میخوام

حالا چند قیمت داری؟

والا فعلا که نیست تو بازار.به گفته مادیران آخرای شهریور ممکنه سری جدید بیاد.
احتمالا اون موقع قیمت ها بیاد پایین و حول 800 باشه.الانم اگه تو بازار پیدا بشه بیشتر از 1 میلیون هستش که عمرا پیدا بشه!
واقعا مانیتور زیباییه.باریک ترین مانیتور دنیاست.ضخامتش از 1 سانت کمتره.قاب هم نداره.
اگه بیاد با قیمت معقول حتما یکی تهیه می کنم.

سلام به همگی
من برای خرید کارت گرافیک موندم بین دو مدل زیر کدوم رو بخرم به نظر شما کدوم بهتره ؟ لطفا با دلیل
gigabyte gtx 760 windforce3x
asus gtx 760 dcII oc

آقا جلوش ننوشتید چند نمره داره!

بارها توی صفحات قبل تکرار شد که هر دو مدل از برترینهای بازار هستن، فقط مدل گیگا کمی اورکلاک بالاتری داره و راندمانش کمی بهتر هست.
هر کدوم بگیرید ضرر نمی کنید

امیر خان مانیتور حول حوش 700 تومن چی تو بازار خوبه ؟ واسه Battle میخوام
حول حوش 700 هزار تومن با این وضع خراب مانتیور در بازار ، شاید بتونی Samsung S22B375H Plus گیر بیاری.

سلام به همگی
من برای خرید کارت گرافیک موندم بین دو مدل زیر کدوم رو بخرم به نظر شما کدوم بهتره ؟ لطفا با دلیل
gigabyte gtx 760 windforce3x
asus gtx 760 dcII oc
سلام
به نظر من giga gtx 760 wf بهتر هستش و در حد چند فریم هم از dc2 سریعتر هستش. البته هر دو Cooling خوبی دارند و هر کدوم رو بخری ضرر نمی کنی.

سلام
میخوام بدونم این سیستم بازیهای 2013 مثل watch dogs و splinter cell و... رو پشتیبانی میکنه یا نه؟ و اینکه در کل چجوره؟ ( مال 5 یا 6 سال پیشه) :دی
ATI Radeon HD 4650
AMD Athlon 7750 Dual Core Processor
RAM 2GB

tv معرکه میشه رو سیستم!
البته کارت گرافیکم باید یه کمی بالا انتخاب بشه که به کارت فشار نیاد

خب سیستم ضعیف تر نسبت به پیشنهاد قبلی:

CPU:Core i5 3450
Main:ASUS P8B75-V
Ram:Corsiar 2*4GB DDR3 1600
VGA:Sapphire 7750
ODD:Samsung 24x
HDD:Seagate 1TB
Power:Green600eu
Case:Green Magnum
Speaker: Logitech Z506 5.1CH

این سیستم حدودا 2550 میشه.
اگر کیفیت صدا برات در موسیقی و فیلم مهم هستش، می تونی کارت صدای حرفه ای Creative Sound Blaster Z را تهیه کنی که قیمتش هم حدودا 410 هزار تومن هستش.
مانیتور 24 اینچ هم می تونی از مدل های شرکت ASUS رو یکی رو انتخاب کنی. قیمت هاشون هم قبل از اینکه اوضاع مانتیور خراب بشه، بین 1 تا 1.5 میلیون تومن بود. الان با این اوضاع بد مانتیور نمی دونم قیمت ها چطور شده!
البته به قول دوست مون Iron Hide هم می تونی TV تهیه کنی که برای فیلم دیدن هم مناسب تر هستش.

با سلام.
اینم توصیه من به شما. البته نه در حد فرشید و امیر محمود بلکه به خاطر اینکه حودمم این کارها با سیستم زیاد میکنم.
مشخصات سیستم من اینه :
2600k
z77 gd65
2x4 2133
gtx 580
من نمیدونم معادل این سیستم تو 1150 یا حتی ایوی بریج چی میشه. امیر و فرشید بهتر میتونن راهنماییت کنن منتها برا کارهای شما بهترین گزینه است.
برای مونیتور هم توصیه میکنم بری سمت TV. با این بودجه میتونی 32 اینچ عالی پیدا کنی. هم چند تا ورودی HDMI دارن و هم اسپیکر و هم برا کنسولها خیلی خیلی بهتر از مونیتور عمل میکنن تازه برا PC هم خیلی بهتر از مونیتور جواب میدن.

ممنون از همه دوستان اما شما چند نکته رو فراموش کردید
1.تلویزیون 32 اینچ خیلی بزرگه من الان asus ls248h دارم از اندازه اش راضی ام حداکثر 27 اینچ برای مانیتور منطقیه بیشتر از این تو فاصله نیم متری خیلی زیادی بزرگه
2.تلویزیون 32 اینچ خیلی بی کیفیته تلویزیون ها تعداد پیکسلشون در هر اینچ خیلی کمه ولی کسی اهمیت نمیده چونکه همیشه تلویزیون رو از فاصله 6-7 متری تماشا میکنیم شما برید تو نیم متری تلویزیون بشینید میتونید بدون اینکه به چشمتون فشار بیارید پیکسل هاش رو بشمردید من همین الان از خوب دقت کنم میتونم پیکسل های مانیتورم رو ببینم دیگه تلویزیون که جای خود داره، واسه همین که میخوام برم 27 اینچ QWHD بگیرم
3.تلویزیون ها زمان پاسخ گویی بالایی دارن درسته که من نمیخوام با PC ام گیم بازی کنم ولی با PS3 دائم بازی میکنم زمان پاسخ گویی مهمه
4.کنتراست تلویزیون ها در مقایسه با مانیتور ها پایینه و همینطور PPI اشون واسه همین خوندن متن تو تلویزیون خیلی چشم رو اذیت میکنه
5.تلویزیون ها دقت رنگ مانیتور ها رو ندارن که مخصوصا زمای که داری صفحات اینترنتی رو میخونی که رنگ سفید داره خیلی تو ذوق میزنه

با همه این تفاسیر اگر یه مانیتور 24 اینچ زمانی که قیمت ها معتدل بوده 1500 خرج بر میداشته الان باید بالای 2.5 پول برای مانیتور بدم درسته؟ مانیتور 27 اینچ QWHD چی؟ اون ها فکر میکنید الان چند باشن؟

سلام
میخوام بدونم این سیستم بازیهای 2013 مثل watch dogs و splinter cell و... رو پشتیبانی میکنه یا نه؟ و اینکه در کل چجوره؟ ( مال 5 یا 6 سال پیشه) :دی
ATI Radeon HD 4650
AMD Athlon 7750 Dual Core Processor
RAM 2GB

این کارت و سیستم شما به زور بازیهای سال پیش رو هم ساپورت می کنه، چه برسه به بازیهای روز و آینده!
کلا قابل ارتقا هم نیست، بزارش کنار و یه سیستم جدید خریداری کن.

این کارت و سیستم شما به زور بازیهای سال پیش رو هم ساپورت می کنه، چه برسه به بازیهای روز و آینده!
کلا قابل ارتقا هم نیست، بزارش کنار و یه سیستم جدید خریداری کن.

یه سیستم خوب بخوای معرفی کنی چی پیشنهاد میدی شما؟

ممنون از همه دوستان اما شما چند نکته رو فراموش کردید
1.تلویزیون 32 اینچ خیلی بزرگه من الان asus ls248h دارم از اندازه اش راضی ام حداکثر 27 اینچ برای مانیتور منطقیه بیشتر از این تو فاصله نیم متری خیلی زیادی بزرگه
2.تلویزیون 32 اینچ خیلی بی کیفیته تلویزیون ها تعداد پیکسلشون در هر اینچ خیلی کمه ولی کسی اهمیت نمیده چونکه همیشه تلویزیون رو از فاصله 6-7 متری تماشا میکنیم شما برید تو نیم متری تلویزیون بشینید میتونید بدون اینکه به چشمتون فشار بیارید پیکسل هاش رو بشمردید من همین الان از خوب دقت کنم میتونم پیکسل های مانیتورم رو ببینم دیگه تلویزیون که جای خود داره، واسه همین که میخوام برم 27 اینچ QWHD بگیرم
3.تلویزیون ها زمان پاسخ گویی بالایی دارن درسته که من نمیخوام با PC ام گیم بازی کنم ولی با PS3 دائم بازی میکنم زمان پاسخ گویی مهمه
4.کنتراست تلویزیون ها در مقایسه با مانیتور ها پایینه و همینطور PPI اشون واسه همین خوندن متن تو تلویزیون خیلی چشم رو اذیت میکنه
5.تلویزیون ها دقت رنگ مانیتور ها رو ندارن که مخصوصا زمای که داری صفحات اینترنتی رو میخونی که رنگ سفید داره خیلی تو ذوق میزنه

با همه این تفاسیر اگر یه مانیتور 24 اینچ زمانی که قیمت ها معتدل بوده 1500 خرج بر میداشته الان باید بالای 2.5 پول برای مانیتور بدم درسته؟ مانیتور 27 اینچ QWHD چی؟ اون ها فکر میکنید الان چند باشن؟
تقریبا مواردی که ذکر کردی صحیح هستش و دیدن فیلم با TV از فاصله یک متری هم تجربه جالبی نیست.
مانیتور WQHD هم در حال حاضر قیمت ندارم.
اما نکته اینجاست برای فیلم دیدن و وب گردی رزولوشن 2560 به کار نمیاد. اکثر فیلم های بلوری هم FULL HD یا HD هستند.(البته فیلم های 4K هم در اینده نزدیک زیاد میشه.) ضمنا دیدن فیلم وقتی مانیتور حداکثر رزولوشنش 2560 باشه و شما فیلم 1080 از نزدیک تماشا کنی به راحتی افت کیفیت فیلم رو مشاهده می کنی. نمونه بارزش دیدن فیلم HD روی مانیتور FULL HD هستش.( اصطلاحا UPSCALE میشه و کیفیت کاهش پیدا می کنه)
رزولوشن 2560 در بازی تفاوتش با 1920 تقریبا محسوس هستش و البته نیاز به کارت گرافیک بسیار قوی برای پردازش داره.( شما هم با توجه به گفته هاتون بازی نمی کنی، پس این مورد به کار شما نمیاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or