amirmahmood
کاربر سایت
سلامسلام عزیزان خسته نباشید
قبل از هر چیز بگم هر کس که جواب میده لطفا اگر میخواد فقط یکی رو جواب بده سوال دومم رو جواب بده چون اون مهم تر از اولیه
یه سیستم میخوام فقط برای وب گردی و دیدن فیلم فول اچ دی و درست کردن پاور پوینت و این جور کار های سبک
البته چند تا خواسته هم از سیستم دارم
1. تا حد امکان کیسش کم صدا باشه چون میخوام شب ها هم که میخوابم روشنش بگذارم واسه دانلود
2.نمیخوام اصلا فریز کنه و کند بشه
3.چون اکثرا من دو سه تا فیلم با هم باز دارم و زیاد از سیستم کار میکشم فکر کنم رمش 8 گیگ باشه بهتره
4.میخوام یه ترا هارد داشته باشه با سرعت خوب (7200)
5.یه ssd کم حجم هم میخوام که ویندوز رو روش بریزم
6.کارت وایرلس میخوام داشته باشه که بی سیم به اینترنت متصل بشم
خواسته هام همین بود ممنون میشم راهنماییم کنید
-------------------------------------------------------------
یه مانیتور خوب هم میخوام در واقع مانیتورم خیلی برام مهمه حاضرم تا 2 یا حتی 3 تومن هم براش پول بدم ولی هر قدر کمتر بهتر
مانیتورم میخوام:
1.سرعت پاسخ گوییش بالا باشه چون ps3 رو بهش وصل میکنم
2.حداقل 24 اینچ باشه (فول اچ دی) یا 27 اینچ باشه ترجیحا و ٌWQHD راستش خودم یه 24 اینچ فول اچ دی ایسوز داشتم که شکست از تجربه ای که با اون داشتم فکر میکنم بیشتر از 24 اینچ فول اچ دی جواب نمیده ولی ممکنه شما دوستان بپید مانیتور qhd به کار من نمی آد در این صورت همون 27 اینچ فول اچ دی معرفی کنید
3.حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه
4.کیفیت تصویرش برام خیلی مهمه چون همه فیلم هایی که میبینم فول اچ دی بلوری ریپ هست نمیخوام کیفیتش پایین باشه
5. نمیخوام براش بلندگو بگیرم چون میزم جا کم داره میخوام خودش بلندگو داشته باشه پس کیفیت بلندگوش هم برام مهمه
ممنون
خب می رسیم به پاسخ سوالات شما:
1- کیس های فعلی جدید خیلی کم صدا هستند که البته حداقل 200 هزار تومن باید براش هزینه کنید.
2- کند شدن سیستم هم مربوط به ویندوز هستش که نباید نرم افزار های غیر ضروری رو نصب کنید تا منابع سیستم زیاد استفاده نشه
3- رم 8 گیگابایت DDR3 هم حدودا 250 هزار تومن هزینه داره.
4- هارد Seagate با حجم 1 ترابایت و 7200 هم حدودا 210 هزار تومن هستش.
5- SSD برای ویندوز هم می تونید 64 گیگابایت تهیه کنید.
6- می تونید LAN Adapter بصورت USB از برند TP-Link تهیه کنید و به اینترنت از طریق wi-fi وصل شید.
-------------------------
وضعیت مانتیور فعلا در بازار اشفته هستش و قیمت ها شدیدا بالا رفته.
ضمنا برای کیفیت صدای خوب برای فیلم و بازی هم نمی تونید بلندگو مانتیور انتظار زیادی داشته باشید و باید Speaker حرفه ای جدا تهیه کتید.
--------------------
شما بودجه خودتون رو هم مشخص کنید تا سیستم کامل معرفی کنیم.
Last edited by a moderator: