مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

عزیزان سلام.
من یدونه Corsair h110 گرفتم که رو خودش خمیر داره.
CPU هم 4770k هستش. الان همین خمیر رو استفاده کنم یا عوض کنم ؟
اگر هم دستور بدین عوض کنم با چی عوضش کنم ؟
ممنون

عزیزان سلام.
من یدونه Corsair h110 گرفتم که رو خودش خمیر داره.
CPU هم 4770k هستش. الان همین خمیر رو استفاده کنم یا عوض کنم ؟
اگر هم دستور بدین عوض کنم با چی عوضش کنم ؟
ممنون
سلام
با خمیر خودش کار کنید. مشکلی نداره.
در صورتی که خمیرش هم در طول زمان یا دراوردن کولر از بین بره می تونی از برند های معتبر که همینجا فرشید عزیز معرفی کردن استفاده کنی.

برا خرید قطعات کجا از همه بهتره ؟!؟

بورس کامپیوتر ولی عصر تهران

دوستان سلام
کولر deepcool ice blade pro خوب هست؟
میشه سه کارت 780 690 titan رو از نظر قدرت مقایسه کنید و به ترتیب بګین کدوم بهتره؟

کولر پردازنده تا چه بودجه ای مدنظر دارین؟
مقایسه ی کارت 780 و TITAN:
15_78vsT_big.png

مقایسه ی کارت 690 و TITAN:
74.1.png

دوستان سلام
کولر deepcool ice blade pro خوب هست؟
میشه سه کارت 780 690 titan رو از نظر قدرت مقایسه کنید و به ترتیب بګین کدوم بهتره؟
سلام
کولر ice blade هم نسبتا حرفه ای هستش. البته بهتر از این کولر هم در بازار هست.

اصولا کارت 690 نباید با titan و 780 مقایسه بشه. چون 690 متشکل از دو تا GPU GK104 روی یک برد(PCB) هستش.
با این وجود 690 حدودا 25 تا 30 درصد از 780 و Titan سریعتر هستش. البته 780 و تایتان با اورکلاک کارایی شون به 690 خیلی نزدیک میشه. (Single GPU با Dual GPU مقایسه نمیشه معمولا.)
ضمنا معماری 780 و تایتان نسبت به 690 متفاوت هستش.
780 و تایتان هر دو GK110 هستند و دارای 7.1 میلیارد ترانزیستور هستن. (690 با وجود دو تا GPU GK104 به 7 میلیارد ترانزیستور میرسه) در واقع این معماری پتانسیل داشت که از 690 هم قوی تر باشه اما nvidia به دلیل سیاست هاش فعلا 690 رو با قیمت 1000 دلار می فروشه.

سلام به همه. لطفاً فرشیدجان و رامین جان راهنمایی کنند:

قصد خرید مادربرد z87 رو دارم.بودجه حدود 1800-1900 و انتظارات برای گیم هست و کیفیت ساخت و صدای بسیار خوب و با کیفیت و ظاهر زیبا.گزینه هایی که مد نظرمه g1 sniper5 گیگابایت هست که بخاطر چیپ PEX8747 و 48لین بودن امکان sli 16x-16x رو میده و صدای آنبورد هم با چیپ core3d کاستومایز شده بسیار عالیه و بیس creative sound blaster z هست ولی قیمتش حدود 2 تومنه!

یک گزینه دیگه هم اینه که ASUS SABERTOOTH-Z87 بخرم که هم ظاهر خوبی داره و هم کیفیت ساخت خوب ولی sli 8x-8x هست (البته فرقش با 16x-16x حدود 1 یا 2 درصد هست) و در کنارش یک کارت creative sound blaster zx بخرم که قیمت این کارت هم حدود 630 تومن میشه

در نهایت هر دو حدود 1800-1900 میشه اما snr آنبورد g1 sniper5 بین 101 تا 102 دسی بل و کارت creative sound blaster zx تقریباً 106دسی بل هست.البته خازن های نیچیکون مادربرد گیگا 6 عدده ولی کارت کریتیو 1 عدد و مادربرد گیگا امکانات جانبی بیشتری نسبت به SABERTOOTH داره.

حالا به نظرتون کدام گزینه بهتره؟ اگر توصیه خاصی خودتون دارید ذکر کنید ممنون میشم

قصد خرید مادربرد z87 رو دارم.بودجه حدود 1800-1900 و انتظارات برای گیم هست و کیفیت ساخت و صدای بسیار خوب و با کیفیت و ظاهر زیبا.گزینه هایی که مد نظرمه g1 sniper5 گیگابایت هست که بخاطر چیپ PEX8747 و 48لین بودن امکان sli 16x-16x رو میده و صدای آنبورد هم با چیپ core3d کاستومایز شده بسیار عالیه و بیس creative sound blaster z هست ولی قیمتش حدود 2 تومنه!

یک گزینه دیگه هم اینه که ASUS SABERTOOTH-Z87 بخرم که هم ظاهر خوبی داره و هم کیفیت ساخت خوب ولی sli 8x-8x هست (البته فرقش با 16x-16x حدود 1 یا 2 درصد هست) و در کنارش یک کارت creative sound blaster zx بخرم که قیمت این کارت هم حدود 630 تومن میشه

در نهایت هر دو حدود 1800-1900 میشه اما snr آنبورد g1 sniper5 بین 101 تا 102 دسی بل و کارت creative sound blaster zx تقریباً 106دسی بل هست.البته خازن های نیچیکون مادربرد گیگا 6 عدده ولی کارت کریتیو 1 عدد و مادربرد گیگا امکانات جانبی بیشتری نسبت به SABERTOOTH داره.

حالا به نظرتون کدام گزینه بهتره؟ اگر توصیه خاصی خودتون دارید ذکر کنید ممنون میشم

بنظر من شما ASUS SABERTOOTH-Z87 بردارین من خودم تازگی برداشتم واقعا قدرت خنک کنندگیش بالاست و همچنین استحکام بسیار بالایی دارد واقعا عالیه

بازم منتظر نظرات هستیم

سلام دوستان.
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم که با کابل اگه اشتباه نکنم اسمش IDE هست به مادربورد وصل میشه.و با توجه به این که دیگه مادربورد های جدید از این سوکت پشتیبانی نمیکنن.ایا تبدیل IDE to SATA یا چیزی مثل این هست که برای پی سی جدیدم دیگه ODD نخرم؟بالاخره 50 تومن هم 50 تومنه تو این گرونی:d
با تشکر

سلام دوستان.
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم که با کابل اگه اشتباه نکنم اسمش IDE هست به مادربورد وصل میشه.و با توجه به این که دیگه مادربورد های جدید از این سوکت پشتیبانی نمیکنن.ایا تبدیل IDE to SATA یا چیزی مثل این هست که برای پی سی جدیدم دیگه ODD نخرم؟بالاخره 50 تومن هم 50 تومنه تو این گرونی:d
با تشکر
سلام
تبدیل IDE به SATA هم در بازار موجود هستش.
البته خرید DVD Sata بیشتر توصیه میشه.

سلام
دوستان کارت گرافیک من 6570 بود که امروز سوخت!! خواهشا فوری یه کارت گرافیک مناسب برای گیم معرفی کنید در حد 250 لطفا سریع!!
لطفا کارتی باشه که کارایش از کارت قبلیم بهتر باشه
مشخصات کارت قبلیم:http://inec.webatu.com/up/58e2f077670f.png
سلام
با بودجه 250 هزار تومن متاسفانه کارت گرافیک مناسب بازی نمیشه خرید.
اما می تونید تا 250 یک GT630 بخرید که از 6570 یک مقدار کمی ضعیف تر هستش.
تا 350 هم می تونید GT640 رو تهیه کنید که کارایی اش اندازه 6670 هستش.

یه انتخاب هم می تونه MAXIMUS VI HERO باشه که کیفیت صدای بالایی هم داره، مادربرد MSI Z87 Xpower هم نرم افزار CREATIVE X-Fi Audio III رو بصورت رسمی ساپورت می کنه. اما اگر کیفیت صدای عالی و دست اول مدنظر باشه فقط SoundBlaster Z تنها انتخاب گیمرها هست!
اگر یه مادربرد با کیفیت بدون صدای آنبرد فوق حرفه ای بخرید و کنار کارت صدای خود Creative قرار بدید هم کار درستی کردید.

این مینی که معرفی کردیدMain:MSI Z87 G43 Gaming
میشه ازش یه لینک خرید بدید؟
اصلا پیدا نمیشه!

فعلا توی بازار کمیاب شده .

سلام
دوستان کارت گرافیک من 6570 بود که امروز سوخت!! خواهشا فوری یه کارت گرافیک مناسب برای گیم معرفی کنید در حد 250 لطفا سریع!!
لطفا کارتی باشه که کارایش از کارت قبلیم بهتر باشه
مشخصات کارت قبلیم:http://inec.webatu.com/up/58e2f077670f.png

بهتره قبل از خرید کارت جدید بررسی کنی که چرا سوخت! اگه پاور تقلبی داری حتما اول پاور ور عوض کنید.
در مورد گرافیک هم کارت 250 تومنی مناسب بازی نداریم اصلا. شما دست کم باید 400 یا 500 تومن بابت کارت 7750 یا بالاتر و GT650 یا بالاتر برای کارت مناسب هزینه کنی.

سلام به همه دوستان.
اقا ما حدود 2 سال پیش یه PC جمع کردیم اون موقع خیلی خوب کار میکرد (هنوز از آببندی نیوفتاده بود:d) الان داره درد و مرضشو رو میکنه.! بزار بهتون بگم چی هست.
Mother Board:ASrock extrem 940
RAM:8gig مارک GEIL
VGA:GTX 560 که البته با این مشکلی ندارم فقط توی بازی های امروزی افت فریم داره که این رو عوض میکنم.
CPU:AMD Phenome II X6 1090T 3.2GHz
خوب حالا بریم سراغ توضیحاتشون این مادر بورد ما روش نوشته 7 هسته ایی و تا 8 رو هم ساپورت میکنه. ولی مثلا داری یه بازی نصب میکنه بخوایی کار دیگه ایی انجام بدی سرعتش خیلی میاد پایین.! یا در بعضی از مواقع هم 2 3 ثانیه تخیر داره.! CPU هم مارک خوبی هست ولی خیلی صدا میده خیلی داغ میکنه و به نظرم این CPU هم با مادر بورد خیلی هماهنگ کار نمیکنن.
در بهضی از مواقع هم کامپیوتر رو هم روشن میکنم خیلی طول مکنه تا با دسکتابشه سروع به کار کرد.! (ویندوز سری بالا میاد).
تازه رو این مادربورد هم نوشته USB 3 ولی یه فایل رو بخوایی جابجا کنی با سرعت 10 تا 20 مگ در ثانیه جابجا میکنه.! با فلش ولی کمتر تازه گزینه Xfast USB هم روشن مشه موقع کار کردن.
خلاصه میخوام بگم ایرادی هست این ها اینجوری کار میکنن؟! ارزش داره CPU و مادر بورد رو عوض کنم نظر خودم روی مادربورد Asus و CPU مارک اینتل هست.! کارت گرافیک هم یه Asus از سری 600 به بالا میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که افت فریم توی بازی ها ایجاد نکنه.!
خیلی ممنون دمتون گرم.:">:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or