مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همه دوستان
من خودم بازی زیاد میکنم و متاسفانه مجبورم یه لپ تاپ بگیرم (البته نه واسه بازی)رو این حساب حدودا یه تومنی واسه سیستمم کنار گذاشتم،اما متاسفانه سیستمم قدیمی شده و فعلا هم نمیتونم ارتقاش بدم و فقط قصد دارم کارت گرافیک رو عوض کنم تا چند ماه دیگه بقیه قطعات رو بگیرم،بعد نظرم هم روی EVGA GTX760 هستش،قیمتش هم مناسبه،میخواستم ببینم این کارت رو واسه یه مدت میتونم رو سیستم فعلیم ببندم یا نه،البته میدونم عجیبه ولی خوب شرایط ایجاب میکنه،
Motherboard : Asus P5p41tle 775
Cpu: Core2 7500 2.93GHZ
Power: Green 485
گرافیک الانم هم GT240 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام به همه دوستان
من خودم بازی زیاد میکنم و متاسفانه مجبورم یه لپ تاپ بگیرم (البته نه واسه بازی)رو این حساب حدودا یه تومنی واسه سیستمم کنار گذاشتم،اما متاسفانه سیستمم قدیمی شده و فعلا هم نمیتونم ارتقاش بدم و فقط قصد دارم کارت گرافیک رو عوض کنم تا چند ماه دیگه بقیه قطعات رو بگیرم،بعد نظرم هم روی EVGA GTX760 هستش،قیمتش هم مناسبه،میخواستم ببینم این کارت رو واسه یه مدت میتونم رو سیستم فعلیم ببندم یا نه،البته میدونم عجیبه ولی خوب شرایط ایجاب میکنه،
Motherboard : Asus P5p41tle 775
Cpu: Core2 7500 2.93GHZ
Power: Green 485
گرافیک الانم هم GT240 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
کارت گرافیک GTX 760 که روی سیستم شما قابل نصب هست اما پردازنده شما اصلا جوابگوی این کارت گرافیک نیست و Bottleneck یا گلوگاه میشه و درصد زیادی از قدرت GPU در اختیارتون قرار نمی گیره.
ضمنا پاور شما هم برای 760 کافی نیست و باید پاور خداقل 650 وات به بالا باشه.

سلام
کارت گرافیک GTX 760 که روی سیستم شما قابل نصب هست اما پردازنده شما اصلا جوابگوی این کارت گرافیک نیست و Bottleneck یا گلوگاه میشه و درصد زیادی از قدرت GPU در اختیارتون قرار نمی گیره.
ضمنا پاور شما هم برای 760 کافی نیست و باید پاور خداقل 650 وات به بالا باشه.
شما درست میگین اما خوب بالاخره من مجبورم اول گرافیک رو بگیرم،(چون گیمرم و منطقی تر بنظر میاد)چون به هر حال اگه بخوام بجای همین پول گرافیک ضعیف تر یا مادربورد و cpu رو بگیرم باز ضرر میکنم،ازینورم نسل جدید Haswell اومده و خوب یه مقدار قیمت ها بالاست،اما میگم شاید زیاد که بشن قیمتش کمی افت کنه.
بعد یه سوال دیگه الان من خیلی از پورت های پاورم خالی هستش و داخل کیس مونده (البته اون موقع که خریدم یکم زیادی بالا پاور رو گرفتم)به نظرت اونا به درد نمیخوره ؟
سوال بعدیم اینه که خوب فوقش پاورم عوض میکنم،بعد این گلوگاه که میگین کاملا منطقی هستش ولی خوب بهتر از کارت گرافیک الانم واسم نمیره ؟بعدش اگه پاور رو بالا بگیرم و گرافیک رو ببندم مشکل سخت افزاری پیدا نمیکنم ؟ منظورم اینه که یه وقت خراب نشه،چون راستیتش با این شرایط من مجبورم اینکار رو بکنم،بنظر منطقی میاد،نهایتشم 5 6 ماه من ازش استفاده کنم.باز شما اگه نظری دارین بگین ممنون میشم.

7950 برای تنظیمات highیا medium بتل4 به احتمال خیلی زیادی جوابگو خواهد بود اما درباره ultra نمیشه نطر قعطی داد. به هر شکل باید صبر کرد تا بازی عرضه بشه.
evga gtx760 sc acx هم بزودی میاد.
البته دو مدل از asusو گیگابایت هم در بازار موجود هستش.
Gigabyte GTX760 WF OC
ASUS GTX 760 DC2 OC

این کارتهای 760 قیمتشون چند هستن ؟
جا داره بازم ارزون تر بشه تو بازار ؟

امیر محمود خان و آقا فرشید برای این سیستم چه پاوری چه پیشنهاد میکنید؟؟؟

CPU: i5-4670
MB: H87-pro
RAM: Corsair XMS3 1600 8GB (2x4GB) DDR3
VGA: Gainwarad GTX 650 Ti Boost Golden 2GB GDDR5
HDD: Seagate 2 TB SATA 6
ODD: PLEXTOR 24X SATA DVD-RW
Case: GREEN X7 COUGAR

این مدل هم خوبه : Cooler Master GX-750W

اینم خوبه : کولر مستر Cooler Master Silent Pro M600W

شما درست میگین اما خوب بالاخره من مجبورم اول گرافیک رو بگیرم،(چون گیمرم و منطقی تر بنظر میاد)چون به هر حال اگه بخوام بجای همین پول گرافیک ضعیف تر یا مادربورد و cpu رو بگیرم باز ضرر میکنم،ازینورم نسل جدید Haswell اومده و خوب یه مقدار قیمت ها بالاست،اما میگم شاید زیاد که بشن قیمتش کمی افت کنه.
بعد یه سوال دیگه الان من خیلی از پورت های پاورم خالی هستش و داخل کیس مونده (البته اون موقع که خریدم یکم زیادی بالا پاور رو گرفتم)به نظرت اونا به درد نمیخوره ؟
سوال بعدیم اینه که خوب فوقش پاورم عوض میکنم،بعد این گلوگاه که میگین کاملا منطقی هستش ولی خوب بهتر از کارت گرافیک الانم واسم نمیره ؟بعدش اگه پاور رو بالا بگیرم و گرافیک رو ببندم مشکل سخت افزاری پیدا نمیکنم ؟ منظورم اینه که یه وقت خراب نشه،چون راستیتش با این شرایط من مجبورم اینکار رو بکنم،بنظر منطقی میاد،نهایتشم 5 6 ماه من ازش استفاده کنم.باز شما اگه نظری دارین بگین ممنون میشم.
به هر شکل توصیه میشه که بعد از خرید 760 حتما مادربورد و سی پی یو جدید و قوی تهیه کنید.
اون Connector های پاور که خالی مونده برای نصب هارد بیشتر و یا DVD هستش و کاربردی برای کارت گرافیک نداره.
ضمنا پاور های قوی تر مثل 650 وات به بالا جریان بیشتری روی شاخه 12 ولت دارند.
صدمه سخت افزاری که نمی بینه اما به دلیل داشتن PCI-E نسل قدیم و خصوصا سی پی یو خیلی ضعیف گلوگاه میشه و کارت کارایی واقعی خودش رو نشان نمیده.
در اخر هم تصمیم با شماست!

این کارتهای 760 قیمتشون چند هستن ؟
جا داره بازم ارزون تر بشه تو بازار ؟
قیمت 760 های فعلی بازار:
Gigabyte GTX 760 WF OC ~ 1220
ASUS GTX 760 DC2 OC ~ 1260
ضمنا هر دو هم مدل غیر رفرنس و اورکلاک کارخانه هستند و کارایی اش هم با 670 و 7970 برابر هستش.
با ورود نسل جدید GPU های AMD در مهرماه یا ابان ماه و امدن برند های دیگه سری 700 باعث کاهش قیمت خواهد شد.

برای اون سیستم Green600eu مناسب هستش.

اگه یه روز بخوام رم را به 16 گیگ ارتقا بدم، باز همین پاور کافی است؟؟
رم کلا مصرف خیلی کمی داره.
هر رم DDR3 حدودا 10 وات مصرف می کنه.
بیشترین مصرف رو کارت گرافیک ، سی پی یو و مادربورد دارند.

آخرین ویرایش:
mil@d rb
دوست عزیز تا الان 8 تا پست دادی تو هر کدوم هم یه سوال جدید میپرسی ، آخرشم به نتیجه نمیرسی و باز یه سوال جدید... !
لطف کن تو یه پست قطعاتی که نیاز داری + بودجه ت رو بگو بقیه ش با مشاورها ، اینجوری هم وقت مشاورا گرفته میشه هم به نتیجه نمیرسی.
اگه یه روز بخوام رم را به 16 گیگ ارتقا بدم، باز همین پاور کافی است؟؟
شما 32GB هم ببندی باز کافیه ، به اون صورت مصرفی نداره که بخواد تو کارایی پاور تاثیری بذاره !

خیلی ممنون،فقط یه سوال دیگم داشتم،الان تو همین مدل 760،من برند ایسوس و evga رو دیدم،اولا اینکه کدوم بهترن ؟ (بیشتر منظورم روی خنک بودن و مصرفشون هست)
دوما اینکه کارت های جدید از پاور هم تغذیه میگیرن،بعد این مدل ایسوس یه پورت تغذیه داره و اون evga دو تا،خوب این تو مصرفش بیشتر میشه،بعد این پاور 485 من آیا این پورت رو داره که من ازش استفاده کنم واسه منبع تغذیه کارت گرافیک ؟یا باید پاور جدید بگیرم ؟درضمن اسم این پورتم میشه بگین.
ببخشید سوالام زیاد شد.

خیلی ممنون،فقط یه سوال دیگم داشتم،الان تو همین مدل 760،من برند ایسوس و evga رو دیدم،اولا اینکه کدوم بهترن ؟ (بیشتر منظورم روی خنک بودن و مصرفشون هست)
دوما اینکه کارت های جدید از پاور هم تغذیه میگیرن،بعد این مدل ایسوس یه پورت تغذیه داره و اون evga دو تا،خوب این تو مصرفش بیشتر میشه،بعد این پاور 485 من آیا این پورت رو داره که من ازش استفاده کنم واسه منبع تغذیه کارت گرافیک ؟یا باید پاور جدید بگیرم ؟درضمن اسم این پورتم میشه بگین.
ببخشید سوالام زیاد شد.
مدل های غیر رفرنس 760 مثل asus dc2 یا gigabyte wf oc خنک کنندگی خوبی دارند.
مدل asus احتیاج به یک PCI-E 6PIN داره و مدل گیگابایت نیاز به یک PCI-E 8 PIN و PCI-E 6PIN داره.
ضمنا مصرف کارت های 760 حدودا 170 وات هستش و بین برند ها تفاوت خاصی نیست.
پاور 480 یک خروجی 6+2 پین( 8 پین) داره که برای 760 کافی نیست.
در پست قبلی هم عرض کردم، پاور شما برای 760 کافی نیست و باید حداقل 600 وات به بالا باشه.

بچه ها یه خمیر سیلیکون خوب برای 4670 i5 بهم معرفی میکنید?

سی پی یو رو که اکبند بگیری ، روی فنش خمیر داره اما می تونی خمیر سیلیکون مرغوب از برند Deep Cool بگیری.

آخرین ویرایش:
دوستان با حدود ۴۰۰۰ - ۴۵۰۰ برا خود کیس چی پیشنهاد میکنین ...؟!!؟

کیس با بودجه 4.5 میلیون تومن:

CPU:Core i5 4670K
Main:MSI Z87 G43 Gaming
Ram: 2*4GB Corsair DDR3 1600
VGA:ASUS GTX 770 DC2 0C
HDD: Seagate 2TB
ODD: Samsung 24x
Power:Green750OC
Case:Green x5 Fusion

این سیستم حدودا 4.5 میلیون تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟