مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان قصد جمع کردن سیستمی با مشخصات زیر را دارم

i7-4770
h87-pro
16 گیگ رم به صورت دوال چنل (2 تا ماژول 8 گیگا بایتی با فرکانس 1600)

سوالم اینجاست: به نظر شما از چه برند و مدلی برای رم استفاده کنم؟
البته این سیستم برای صدابرداری و ساخت موزیکه و قصد بازی و کارهای گرافیکی ندارم.
احتمالا از یک کارت گرافیک معمولی در حد 300 تا 400 تومن استفاده کنم.
سوال 2: از چه پاوری با چه میزان واتی استفاده کنم؟
ممنون...
تو سیستم جمع کردن هماهنگی قطعات حرف اول رو می زنه
اگه میتونید برای رم مارک کروشال پیدا کنید واقعا رم خوبی هست یادمه من زمان خودش 1.5 برابر قیمت رم های کینگستون و... خریدم ..چیز معرکه ای هست از نظر سرعت طراحی که واقعا شیک و منحصر به فرده. خیلی کم داغ هم میشه بخاطر اون قالبی که دورش داره.
پاور هم که دیگه معلومه گرین بهترینش هست که بسته به کارت گرافیکی و دیگه مشخصاتی که مخوای استفاده کنی باید به واتش دقت کنی.
هارد هم سامسونگ من پیشنهاد میدم کم صدا و مناسب برای جمع کردن ارشیو و فوق العاده پر سرعته البته من خیلی وقت پیش گرفتم الان نمیدونم کیفیتشون چطوره... تو تمام هارد هایی که خریدم این از همشون بهتره و مارک دیگه که دارم راحت تر گیر میاد سیگیت هست همه چیش خوبه ولی سرعتشو من راضی نیستم
توضیحات کامل تر رو دوستان که وارد تر بنده هستن می دن

i7-4770
h87-pro

ممنون...

حمل بر بی ادبی نشه در مقابل اساتید.
من بنظرم رم فقط GEIL:x
البته هیتسینگ دارشا
همینو بس

i7-4770
h87-pro

ممنون...
رم میتونی Corsair Vengeance 8GB 2*4 1600 DDR3 برداری.برای کاری که تو میکنی همین به نظرم کافیه.به هرحال اگه خواستی میتونی از همین corsair XMS3 اگه ماژولای 8g باشه تو بازار خوبه.patriot viper 3هم بد نیست مازولای 8 گیگ زیاد داره تو بازار .Gskill و... هم هست که دیگه مصرف گیمینگ دارن اونا.
پاور هم 685 گرین کفایت میکنه.

ببخشین کورسیر H80 بهتره یا کورسیر H110?

قیمت هر دو رو هم لطفا بگین

H110، اما نیست توی بازار

یک توصیه بهت می کنم، یک Thermalright SilverArrow SB-E Extreme بگیر در حال حاضر جزو یکی از برترین air cooler های دنیاست و حتی performance اش از بیشتر water cooling های close loop هم بهتره

مدتیه که موجود نیست، اگر دوستان جایی هر کدوم از مدلهای واترکولینگ CORSAIR رو موجود دارن بگن که به بقیه هم پیشنهاد بدیم.

در حال حاضر من می دونم Corsair H100 با گارانتی تخت جمشید و Corsair H100i با گارانتی شرکتی در بازار موجوده، گویا تعداد محدودی h110 هم اومده اما به نظرم با قیمت 910 هزار تومانی ای که می فروشن ارزش خرید نداره

آخرین ویرایش:
ببخشین کورسیر H80 بهتره یا کورسیر H110?

قیمت هر دو رو هم لطفا بگین

مدتیه که موجود نیست، اگر دوستان جایی هر کدوم از مدلهای واترکولینگ CORSAIR رو موجود دارن بگن که به بقیه هم پیشنهاد بدیم.

i7-4770
h87-pro

ممنون...

می تونی از برند CORSAIR از سری معمولی XMS3 یا بهتر از سری VENGEANCE استفاده کنی/
پاور هم یه 600 وات کفایت می کنه به شرطی که کارت گرافیک بالاتر از اون محدوده قیمتی که گفتی برنداری.

سلام دوستان.
این رفیق ما چند روزیه یه سیستم برای خودش جمع کرد و متاسفانه الان خودشم از سیستم خودش راضی نیست:دی مشخصاتش این زیره! به نظرتون چند میتونه بفروشه؟(2-3روز بیشتر کار نکرده) جایی رو سراغ دارید که قطعات دست دوم بخره؟
vga = msi 7950 twin frozr / oc
main = 970a-g43 msi
cpu = amd fx-8350
ram = geil 1600bus 4gigx2
power = green 600 watt eu
case = green falcon

(قیمت قطعات رو جدا حدا بگین لطفا)

قسط داره با فروش اینا از دبی سیستم بگیره با این مشخصات:
main = z87a-g45 gaming msi
cpu = intel core i5 4670k
vga = msi gtx 770 twin frozr gaming
ram = 8 gig xms3 corsair
case = green x5 که البته اینو از ایران میگیره:دی
در مورد پاور همون 600 ای که داره کافیه؟ یا یه 650 باید بگیره؟ نظر خودش رو corsair vs 650watt ه-اگه مدل ارزون تری سراغ دارین بگید لطفا
و یه سوال دیگه- logitech g930 با اینکه یس سیم هست به انداره با سیم ها کارایی داره؟ در کل خوب هست؟

ممنونم بچه ها از راهنماییتون، لطف کردید :x
فرشید جان تفاوت سری XMS3 و Vengeance در چه چیزیه؟ و همچنین تفاوت XMS و XMS3؟ (هر چی سرچ کردم مطلب دندون گیری پیدا نکردم)
تایمینگ
CORSAIR XMS3 16GB (2 x 8GB) زده 11 و تایمینگ CORSAIR XMS 16GB (2 x 8GB) زده 9 و تایمینگ Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) نوشته 10. پس یعنی XMS از همه بهتره؟؟؟
به نظرت 2 تا ماژول 8 گیگا بایتی بردارم یا 4 تا ماژول 4 گیگا بایتی؟
لطفا برند و مدل پاور هم ذکر کنید
ببخشید که سوالام زیاد شد رفیق. بازهم ممنون

سلام دوستان.
این رفیق ما چند روزیه یه سیستم برای خودش جمع کرد و متاسفانه الان خودشم از سیستم خودش راضی نیست:دی مشخصاتش این زیره! به نظرتون چند میتونه بفروشه؟(2-3روز بیشتر کار نکرده) جایی رو سراغ دارید که قطعات دست دوم بخره؟
main = 970a-g43 msi
cpu = amd fx-8350
case = green falcon

ram = 8 gig xms3 corsair
در مورد پاور همون 600 ای که داره کافیه؟ یا یه 650 باید بگیره؟ نظر خودش رو corsair vs 650watt ه-اگه مدل ارزون تری سراغ دارین بگید لطفا
و یه سوال دیگه- logitech g930 با اینکه یس سیم هست به انداره با سیم ها کارایی داره؟ در کل خوب هست؟
سلام
خب قطعات کامپیوتر بسته به مدت کارکرد و داشتن یا نداشتن گارانتی، قیمت شون کاهش پیدا می کنه.
اون سیستم دوست شما هم حدودا 2300 ارزش داره.(با توجه به کارکرد کم)

البته می تونه رم هاش رو نفروشه چون corsair xms با geil1600 فرق خاصی نداره.
پاور 600 وات برای سیستمی که قصد داره بخره، یک مقدار ضعیف هستش(البته جوابگو هست) ولی حداقل پاور باید 650 وات به بالا باشه.

سلام میخواستم ببینم قیمت اینا چقدر میشه؟
power:green 600 EU
cpu fan:macho hr-02
ram:adata 1333 4gb
case:green x3
vga:asus 7790 or 7850 or 650ti boost
خیلی ممنون
سلام
قیمت قطعاتی که ذکر کردی با GTX 650TI BOOST حدودا 1410 میشه.

سلام دوستان.
main = 970a-g43 msi
cpu = amd fx-8350
case = green falcon

ram = 8 gig xms3 corsair

یه 650 وات از CORSAIR بگیره بهتره، ارزونتر فقط برند گرین داخلی هست.

logitech g930 از بهترین مدلهای وایرلس هست و کیفیت بالایی داره.

سلام میخواستم ببینم قیمت اینا چقدر میشه؟
power:green 600 EU
cpu fan:macho hr-02
ram:adata 1333 4gb
case:green x3
vga:asus 7790 or 7850 or 650ti boost
خیلی ممنون

با احتساب کارت 650Ti Boost حدود 1480 تومن میشه.

ممنونم بچه ها از راهنماییتون، لطف کردید :x
فرشید جان تفاوت سری XMS3 و Vengeance در چه چیزیه؟ و همچنین تفاوت XMS و XMS3؟ (هر چی سرچ کردم مطلب دندون گیری پیدا نکردم)
تایمینگ
CORSAIR XMS3 16GB (2 x 8GB) زده 11 و تایمینگ CORSAIR XMS 16GB (2 x 8GB) زده 9 و تایمینگ Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) نوشته 10. پس یعنی XMS از همه بهتره؟؟؟
به نظرت 2 تا ماژول 8 گیگا بایتی بردارم یا 4 تا ماژول 4 گیگا بایتی؟
لطفا برند و مدل پاور هم ذکر کنید
ببخشید که سوالام زیاد شد رفیق. بازهم ممنون

تفاوتشون در اینه که سری VENGEANCE از تراشه های رم با تایمینگ بهتر و قابلیت اورکلاک بالا بهره می برند ، سری XMS3 هم سری ماجولهای رم رده میانی CORSAIR هست. XMS خالی نداریم، اون DDR1 بوده!
اگه پلاتفرم Z77/Z87 هستی که دو تا 8 گیگی بهتره، فقط در صورتی که پلاتفرم X79 و سوکت 2011 داری باید 4 تا ماجول 4 گیگی برداری حتما.

پاور هم GREEN 600W EU .

سلام. دوستان یک مقایسه ای بین این دو کارت انجام بدید لطفا بعد به این سوالات پاسخ بدید ؟ GTX 760 OC GIGABYTE -- GTX 760 GAMING MSI

توی تست های که سایت های معتبر از حدود 20 بازی روز انجام شده بود تقریبا توی 90 درصد بازی ها کارت گیگا بین 1 تا 5 فریم جلو تر بود البته همون طور که گفتم فقط بین 1 تا حد اکثر 5 فریم ولی وقتی به دما و خند گنندگی کارت رسید کارت MSI تقریبا تو حالت معمولی 5 تا 8 درجه خنک تر بود از کارت گیگا . در قسمت نویز هم تقریبا کارت MSI به خاطر داشت 2 فن بزرگ نسبت به گیگا که سه تا فن داشت کم صداتر بود و 7 دسی بل نویزش کمتر. حالا با این تفاسیر نظر شما این هست که خنک کنندگی بهتر و به طبع نویز کتر ارجعیت داره یا اختلاف چند فریم . نمره نهایی کارت گیگا توسط اون سایت 9.1 و MSI هم 9.2 شده بود و ظاهرا کارت MSI مقداری کم البته توان اورکلاک بیشتری داشت . این ها همه به جای خودش و نکته اخر این هست که دوستمون که توی همین فروم عضو هست و نمایندگی MSI داره گفته کارت ماتریکس تقریبا 1.5 قیمت میخوره درصورتی که کارت گیگا 1.2 هستش الان در بازار. اگر این اختلاف قیمت واقعا در زمان عرضه کارت MSI وجود داشته باشه به نظر شما باز هم خریدش منطقی هست یا خیر ؟ پیشنهاد شما چیه در کل ؟؟سوال آخر کارت های نسل بعد AMD زمان عرضه خاصی دارن یا هنوز چیزی مشخص نیست ؟

سلام. دوستان یک مقایسه ای بین این دو کارت انجام بدید لطفا بعد به این سوالات پاسخ بدید ؟ GTX 760 OC GIGABYTE -- GTX 760 GAMING MSI

توی تست های که سایت های معتبر از حدود 20 بازی روز انجام شده بود تقریبا توی 90 درصد بازی ها کارت گیگا بین 1 تا 5 فریم جلو تر بود البته همون طور که گفتم فقط بین 1 تا حد اکثر 5 فریم ولی وقتی به دما و خند گنندگی کارت رسید کارت MSI تقریبا تو حالت معمولی 5 تا 8 درجه خنک تر بود از کارت گیگا . در قسمت نویز هم تقریبا کارت MSI به خاطر داشت 2 فن بزرگ نسبت به گیگا که سه تا فن داشت کم صداتر بود و 7 دسی بل نویزش کمتر. حالا با این تفاسیر نظر شما این هست که خنک کنندگی بهتر و به طبع نویز کتر ارجعیت داره یا اختلاف چند فریم . نمره نهایی کارت گیگا توسط اون سایت 9.1 و MSI هم 9.2 شده بود و ظاهرا کارت MSI مقداری کم البته توان اورکلاک بیشتری داشت . این ها همه به جای خودش و نکته اخر این هست که دوستمون که توی همین فروم عضو هست و نمایندگی MSI داره گفته کارت ماتریکس تقریبا 1.5 قیمت میخوره درصورتی که کارت گیگا 1.2 هستش الان در بازار. اگر این اختلاف قیمت واقعا در زمان عرضه کارت MSI وجود داشته باشه به نظر شما باز هم خریدش منطقی هست یا خیر ؟ پیشنهاد شما چیه در کل ؟؟سوال آخر کارت های نسل بعد AMD زمان عرضه خاصی دارن یا هنوز چیزی مشخص نیست ؟
سلام
خنک بودن کارت و میزان صدای فن هم مهم هستش اما خب Performance مهم تر.
ضمنا کارت gigabyte gtx 760 wf oc با توجه به قمیتی که داره و اینکه کارایی بسیار نزدیکی به 670 و 7970 داره و قیمتشم 1.2 هستش، خریدش توصیه میشه.
کارت های نسل جدید AMD هم احتمالا ماه October عرضه میشه.

خوب من از پلتفرم H87 میخوام استفاده کنم. (ASUS H87-PRO) پس میشه 2 تا ماژول 8 گیگا بایتی؟
آقا فرشید میخوام این رم بگیرم نظرت چیه؟
CORSAIR XMS3 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX16GX3M2A1600C11

اگه بخوام از گرافیک
ASUS GTX 650 Ti 2GB GDDR5 استفاده کنم تکلیف پاور به چه صورت میشه؟
ممنون...

فرشید جان راستی CORSAIR XMS3 16GB تو لیست QVL مادربرد H87-pro نبود. آیا مشکلی پیش نمیاد؟

Last edited by a moderator:
دوستان ظاهرا برای اون سیستم که مد نظرشه پول کم میاد:دی - داخل بازی ها به نظرتون چند فریم بین سیستمamd خودش یا اونintel فاصله هست؟ (cpu نقش موثری در استفاده از توانvgaداره؟)
میخواد همون سیستمamd خودشو نگه داره ولیvga رو 770 کنه.
با این حساب چه مقدار پاور نیاز داره؟ مصرفamd ها بیشتره درسته؟ در نتیجه پاور بالاتری نیازه؟
مشخصات :
amd fx 8350
main = 970a-g43
vga = gtx 770 twin frozr gaming
ram =2 x ddr3 =8gig
hdd = 1x
dvd writer = 1x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or