mohssen has
کاربر سایت
دوست عزيز من واقعا ازت معذرت مي خوام كه امروز بره خريد نيومدم!قضيه از اين قراره كه دوست پدر بنده تو لحظه اخر صبح خبر داد كه چند تا جنسو زير قيمت به ما ميده كه واقعا هم زير قيمت شد!بوفالو اصلا در حد و اندازه های یه کولر حرفه ای نیست اما بین کولرهای ارزانقیمت غیر استوک راندمان خوبی داره، Thermalright True Sprit یه مدل در رده ی میانی از کولرهای حرفه ای هست.
گولرهای LED دار خوشگل می خواین باید از بین مدلهای Cooler Master V6GT/ V8 انتخاب کنید.
نحوه ی نصب هر یک ممکنه کاملا متفاوت باشه که به تفضیل توی دفترچه راهنمای نصب ذکر شده.
CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X3
یه سیستم برای حد بالای الان و سال آینده که حدود 3400 خرج داره.
دوست عزيز من واقعا ازت معذرت مي خوام كه امروز بره خريد نيومدم!قضيه از اين قراره كه دوست پدر بنده تو لحظه اخر صبح خبر داد كه چند تا جنسو زير قيمت به ما ميده كه واقعا هم زير قيمت شد!
همين سيستمي كه بالا نوشتين بره من جمع شد واي مادربورد pro هستش و سري جديد asus و گرافيك هم gtx 660 ti شدش
و كيس هم cooler master glite 334 شدش!در ضمن power هم به thermal تغير برند داد!!!
همه اينا قيمت نا قابل ٢٥٠٠ تموم شد برام!!!!!!!!!
- - -ویرایش - - -
راستي عكسشو فردا ميزارم برات!
- - -ویرایش - - -
مدل دقيق مادر بورد هم h87-pro هستش
اینجا فقط در مورد قطعات اطلاعات دارند یا لوازم جانبی هم سر رشته دارید؟
یه سه کاره رنگی جوهر افشان میخوام بگیرم {پرینت , کپی , اسکن} تا حدود 400 تومن {ترجیحا کمتر}
حتما WIFI داشته باشه , کیفیت چاپ رنگیش خوب باشه , کیفیت و طول عمر دستگاه خوب باشه , لوازم جانبیش گیر بیاد و ارزون باشه...
و قابلیت چاپ روی دیسکهای پرینتیبل رو داشته باشه
دقیقا هم نمیدونم کدوم برند مناسب تره؟
HP , Epson , Canon ,.....
چند مدل اچ پی دیدم که وای فای هم داشت {لیزرجت 3050 فکر میکنم} که تا حدود 250/280 بود
ولی نتونستم مدلی پیدا کنم که روی دیسک هم چاپ کنه
ممنون و مرسی
ممنون از راهنماییتوندوست عزیز، مدلی که WI-FI باشه و همزمان روی دیسک هم چپ کنه سراغ ندارم، بعدم اونایی که روی دیسک چاپ می کنن باید جوهر افشان باشن و نه لیزر
هم از برند HP و هم CANON مدلهای خوبی میشه پیدا کرد ، بستگی به مدل داره.
خوب گفتم ديگه به جاي اون سيستم با قيمتاي دوست بابام تونستم يه سيستم بالاتر از اون ٣٤٠٠ كه شما نوشتيد رو جمع كنم!!!مبارکه!، ولی سیستمی که شما گرفتی ربطی به این لیست من نداره که قیمت رو نوشتین 2500 و گفتین زیر قیمت خریدید!، من لیست دیگه ای به شما داده بودم و جمع کلی اون هم حدودا 2700 بود، قطعات هم فرق داشت، اینجوری که شما نوشتید دوستان فکر می کنن که سیستم 3400 یی رو شما 2500 خریدید!
دوست عزیز، مدلی که WI-FI باشه و همزمان روی دیسک هم چپ کنه سراغ ندارم، بعدم اونایی که روی دیسک چاپ می کنن باید جوهر افشان باشن و نه لیزر
هم از برند HP و هم CANON مدلهای خوبی میشه پیدا کرد ، بستگی به مدل داره.
macho در x6 هم جا میشه.macho به نظرت توی x6 challanger جا میشه ؟
و اینکه وقتی sli کردم یک عدد مانیتور هم کافیه یا باید یک مانیتور دیگه هم بگیرم ؟
سی پی یو از نظر رم فقط دو جنبه مهم داره:ممنون امیر جان ببخشید یک سوال دیگر من شندیم که اگر کسی رم را از 2 به 4 گیگ افزایش بدهد باید سی پی یو را هم قوی تر کنم درسته
2-برای خرید پاور باید با توجه به سی پی یو و مادربورد و رم پاور مناسب را انتخاب کنم؟
در بایوس مادربورد می تونی برید و باس رم را روی 1600 تنظیم کنید. از طریف پروفایل رم.سلام
من رم Corsair 8Gb دارم باس 1600 ولی تو بایوس میزنه 1333 میخواستم بپرسم دلیلش چیه ؟ چجوری تغییر بدم به 1600 ؟ مگه نباید به صورت پیشفرض 1600 باشه خودش ؟ مادربوردم Z87 Plus هست.
یه سوال دیگه هم داشتم که تو اینترنت که سرچ کردم دیدم Memory clock کارت 770 رو زده 7010 ولی برای من تو GPU Z زده 1753 . دلیلش چیه ؟
![]()
بله پشتیبانی می کنه. باید توجه داشته باشید که کارت های گرافیک نسل جدید روی مادربورد هایی که PCI-E داشته باشند به راحتی کار می کنند.سلام می خواستم ببینم مادربوردasus p8b75-mlx کارت گرافیک های سافایر را ساپورت می کند
مبارکت باشه.خوب گفتم ديگه به جاي اون سيستم با قيمتاي دوست بابام تونستم يه سيستم بالاتر از اون ٣٤٠٠ كه شما نوشتيد رو جمع كنم!!!
امروز عكس ازش ميزارم!تمام سيستمم اينه:
Md:h78-pro
vga:nvidia 660 ti
ram:asper 2*4 gb 1600
power :thrmal 630
cpu:intel core i5 3570
case:glite 335 cooler master
هارد و درايو هم از قبل داشتم!!!!
خدايي خيلي قيمتا رو برام خوب زد!
660 ti تو بازار ١٢٠٠ هست !خيلي بهم ارزون تر داد البته گارانتي نداره ديگه....
بله مدل haswell هست!يه مدل هم داشت كه خودش اوركلاك ميكرد من اونو گرفتم !البته دوست بابام اينطوري بهم گفت...macho در x6 هم جا میشه.
بهترین کیس green برای کولر های بزرگ، کیس X9 هستش.
برای SLI ، یک مانیتور کافی هستش.
البته در SLI هم میشه از سه مانیتور هم اندازه با رزولوشن یکسان استفاده کرد. که رزولوشن میشه 5760 در 1080. که البته این رزولوشن فشار زیادی روی کارت میاره و برای دو تا 660TI چالش بر انگیز هستش. ( البته در بازی های سنگین)
سی پی یو از نظر رم فقط دو جنبه مهم داره:
1- حداکثر مقدار رم که می تونه پشتیبانی کنه. الان سی پی یو های جدید حداکثر تا 32 گیگابایت رم پشتیبانی می کنن
2- باس های رم که پشتیبانی می کنه.
پاور اخرین قطعه ای هستش که تهیه میشه. به دلیل اینکه بعد از خرید سی پی یو و کارت گرافیک، مصرف سیستم سنجیده میشه و پاور مناسب تهیه میشه.
در بایوس مادربورد می تونی برید و باس رم را روی 1600 تنظیم کنید. از طریف پروفایل رم.
در مورد محاسبه memory clock:
بدست اوردن مقدار Effective مموری:
7020=1753*4
بله پشتیبانی می کنه. باید توجه داشته باشید که کارت های گرافیک نسل جدید روی مادربورد هایی که PCI-E داشته باشند به راحتی کار می کنند.
در صورت امکان PCI-E 3 باشد، بهتر هستش.
مادربورد asus p8b75-mlx هم از PCI-E 3 پشتیبانی می کنه و برای کارت های گرافیک نسل جدید کاملا مناسب هستش.
مبارکت باشه.
فقط یک نکته:
شما مادربورد H87 تهیه کردید و سی پی یو هم core i5 3570. این سی پی یو و مادربورد اصلا با هم همخوانی ندارند.
مادربورد سوکت 1150 هستش و سی پی یو هم سوکت 1155!!
احتمالا مدل سی پی یو رو اشتباه نوشتین و سری haswell باید باشه.
من مدل با کیفیت CANON IP 4700 رو خاطرم هست که سال پیش توصیه میشد و شکایتی هم از مشتریها نداشتیم، کیفیت و دقت بالا و قابلیت چاپ روی دیسک رو هم داشت. اما الان دیگه تولید نمیشه. جایگزینی هم براش سراغ ندارم.ممنون از راهنماییتون
آره
منظورم جوهر افشان بود ...نه لیزر
کلا مدلی که رو دیسک چاپ کنه از چه قیمتی شروع میشه؟
پ.ن: الان قیمتها تقریبا داره میاد پایین...درسته؟
صبر کنیم یا بخریم؟
خوب گفتم ديگه به جاي اون سيستم با قيمتاي دوست بابام تونستم يه سيستم بالاتر از اون ٣٤٠٠ كه شما نوشتيد رو جمع كنم!!!
امروز عكس ازش ميزارم!تمام سيستمم اينه:
Md:h78-pro
vga:nvidia 660 ti
ram:asper 2*4 gb 1600
power :thrmal 630
cpu:intel core i5 3570
case:glite 335 cooler master
هارد و درايو هم از قبل داشتم!!!!
خدايي خيلي قيمتا رو برام خوب زد!
660 ti تو بازار ١٢٠٠ هست !خيلي بهم ارزون تر داد البته گارانتي نداره ديگه....
بله مدل haswell هست!يه مدل هم داشت كه خودش اوركلاك ميكرد من اونو گرفتم !البته دوست بابام اينطوري بهم گفت...
در كل به نظرتون سيستمم خوبه؟
راستي من power ام يه سيم رو نداشت ولي من بجاش دوتا زدم تو يه جا!
جفتشون ١٢ ولت ان...ايرادي نداره؟
من تجربه خاصي ندارم پس جوابي هم نميتونم بهتون بدم.....فقط فكر ميكنم شما به خاطر اينكه از خودتون خريد نكردم ناراحتي و فكر ميكني اينا رو من از خودم در اوردم!من مدل با کیفیت CANON IP 4700 رو خاطرم هست که سال پیش توصیه میشد و شکایتی هم از مشتریها نداشتیم، کیفیت و دقت بالا و قابلیت چاپ روی دیسک رو هم داشت. اما الان دیگه تولید نمیشه. جایگزینی هم براش سراغ ندارم.
قیمتها تا حدود 10 یا 15 درصد افت داشته. بستگی داره که چه خریدی بخواین انجام بدین.
ظاهرا شما خودت هم از جزییات خریدت اطلاع دقیق نداری.ما اینجا اگه داریم مشاوره می دیم برای اینه که کاربرا یا در مورد دلیل انتخاب قطعات وارد بشن یا عینا همون لیستی رو که بهشون توصیه میشه برای خرید انتخاب کنن، شما بیشتر قطعات اصلی رو عوض کردی و فکر می کنی که اینجوری به نفعت شده، در حالی که داری اشتباه می کنی ! اگر لیست قطعات بدون دلیل و دلبخواه با چیزی که ما توصیه می کنیم فرق کنه دیگه چه لزومی به مشاوره و لیست گرفتن هست؟! چه فایده ای داره؟
پردازنده ی 3570 برای سوکت 1155 هست، چه جوری روی H87-PRO نصب شده که سوکت 1150 هست؟
رم سیستم رو من CORSAIR توصیه کرده بودم(عمدتا از سری XMS3)، شما رفتی از یه برند ارزون قیمت Apacer خریدی که بیشتر برای سیستمهای ارزون و اداری استفاده میشه.
پاور شما با اینکه برند هست اما در حد پاور 600 وات گرین نیست و گارانتی معتبری هم نداره، فقط ارزونتره
هارد هم قبلا توی لیست من بود که شما اینجا حذف کردی
کارت گرافیک رو هم که خودت می گی بدون گارانتی خریدی، برندش هم معلوم نیست! جنس بدون گارانتی هم خیلی ارزونتر درمیاد.
کیس هم یه کیس معمولی از کولر مستر هست که اصلا در حد و اندازه های کیس گیمینگ GREEN X3 نیست، نه امکانات و نه تهویه !
همه ی اینا نشون میده که شما بدون توجه به راهنماییهای اینجا رفتی خرید کردی و البته این سیستم فقط شبیه چیزی هست که توصیه شده، نه راندمانش و نه قیمتش با چیزی که ما گفتیم لزوما یکسان نیست.
من تجربه خاصي ندارم پس جوابي هم نميتونم بهتون بدم.....فقط فكر ميكنم شما به خاطر اينكه از خودتون خريد نكردم ناراحتي و فكر ميكني اينا رو من از خودم در اوردم!
رم هم ديدم باسش ١٦٠٠ هست گرفتمش.كيس هم گفتم باز كولر مستر بهتر از گرين داخلي هست.هارد رو هم من گفتم نمي خوام با پولش اون يكي هارو ببريد بالا كه اصلا يادتون نيست!و كلا ٢٧٠٠ شد همش كه من اين سيستمو ٢٥٠٠ حريدم!در ضمن وسايل كاملا اكبند بودن!!!power هم والا اين ٦٣٠ وات هست ولي من باز هم تجربه ندارم!
در ضمن گرافيك nvidia يا همون zotac هست!براي اينكه بگم من دروغ نميگم اينم عكسش!رسما به جايي اينكه بگي مبارك باشه كوفتم كردي....
راستي سي پي يو هم ٤٥٧٠ هست! و اشتباه من بود!دقت كنيد من نميگم شما گرون ميگفتيد من با پارتي ارزون تر پيدا كردم.
- - -ویرایش - - -
باز هم اگه ناراحت شدين ببخشيد!راستي يادم اود چرا كيس گرين رو نخريدم!
تو كيس گرين پاور پايين قرار ميگرفت كه گرما رو به بالا و سمت مادر بورد ميداد...
البته قصد جسارت ندارم.
- - -ویرایش - - -
اينو نمي خواسم بگ ولي به غير از رم و پاور چه چيز ليستت بهتر از اين بود؟
Nvidia 660 ti كه از 7870 amd بهتره
Md هم كه خيييلي بهتره!
Cpu هم كه خيليييي بهتره!يه نسل جلوتر از اونه!
كيس هم كه كولر مستر هست!!!!!ببخشيد كه پول نداشتم مدل بهترشو بخرم!!!!
اين اخه چه حرفيه اخه !مگه بچه اي تو!ديگه سرچكردن تو گوگل رو بلدم ديگه!
واقعا تو كتم نميره به ٧٨٧٠ ميگي خوبه ولي 660 ti ميگي بده!شيدر هاش ٥ برابر اونه...
من هم حرفي ندارم.چون از قديم گفتن مشورت چيز خوبيه!انتظار می رفت که این حرفا رو بزنی! من از اول بحثی که کردم این بود که شما لیست دلخواه خودت رو خریدی و داری با مقایسه با لیست من از نظر قیمت و کیفیت برتری می دی!
متاسفانه شما بقول خودت تجربه ای نداری ولی همزمان داری طبق نظر شخصی قطعات رو مقایسه می کنی و می گی چی خوبه و چی بد!
در مورد مقایسه کیسها و کارت گرافیک هم فرصت رو به دوستان می دم تا خودشون پاسخ مناسب رو بدن، من حرفی نزنم بهتره!
واسه کسی که نمیخواد اور کنه Cpu Cooler کاملا غیر ضروریه؟
دوست عزیز من به عنوان کسی که یه شناخت کوچیکی داره از بچه های فروم دارم میگم که اقا فرشید یک ذره هم به خاطر خریدتون ناراحت نیست. براشون فرقی نداره و اینکه از خودشون خرید نکنید به هیچ عنوان به نظرم مد نظرشون نیست.من هم حرفي ندارم.چون از قديم گفتن مشورت چيز خوبيه!
ولي نميتوني كه كسي رو مجبور به انجام اون كار كني!دليلي نداشت كه اون سيستمي كه شما گفتين رو بخرم!شما فقط مي توني نظر بدي!
اگه حرفام اينقدر قابل حدش زدن بود اصلا بره چي پست دادي؟
واقعا خيلي مشتاقم اين سايت رو به شما معرفي كنم!مقايسه دو كارت گرافيك:
Nvidia GeForce GTX 660 Ti SLI compare AMD Radeon HD 8770 GPU
واقعا دليل ناراحت بودن شما از خودم رو نمي دونم!ولي بازم معذرت مي خوام....من تجربه اي ندارم ولي خودتونم ميدونيد كه amd 7870 با nvidia geforce 660 ti
٣٠٠ تومن اختلاف دارن تو بازار!اين ديگه غير منطقي ترين دليل بود كه مي تونستم بيارم!بازم من تجربه اي ندارم و ديگه spam هم نميدم ولي واقعا همونايي كه ميگي نظر بدن واقعا بگن حرف من درسته يا نه؟