مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
اگر بودجه تون تا 3 میلیون تومن هستش همین سیستمی که ذکر کردم برای کار های فتوشاپ و گیم مناسب هستش.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مبارکت باشه.

دو تا حالت بیشتر نداره:
1- برداشتن کولر از سیستم و استفاده از همین کیس X3
2- خرید کیس بزرگ تر و استفاده از کولر macho

خب مورد دوم هزینه شما رو افزایش میده. ضمنا 4670K تا اونجایی که من می دونم روی H87 قابلیت اورکلاک زیادی نداره.یعنی سی پی یو روی H87 اصلا Unlock نمیشه. مگر با نصب bios که این قابلیت unlock رو اضافه کنه.
خوب حالا این macho توی X5 جا میشه یا نه ؟ اون رو که من نمیدونم توی تایپیک پرسیدم که 3570k با G43 بگیرم یا 4570 با H87-pro که دوستان گفتن که اگه 4670k رو با H87-pro بگیری از هر دو حالت بهتره

سلام دوستان
برای sli کردن 660 کافیه یک 660 دیگه بخرم بزنم به مادربورد و کابل sli هم بزنم دیگه تمومه ؟ یک دونه مانیتور هم دارم ...
بله به شرط این که پاور هم جواب بده.750 وات میخواد!!مادربورد هم باید ازSLI پشتیبانی کنه

سلام دوستان
برای sli کردن 660 کافیه یک 660 دیگه بخرم بزنم به مادربورد و کابل sli هم بزنم دیگه تمومه ؟ یک دونه مانیتور هم دارم ...
سلام برای SLI کردن باید مدل GPU دقیقا یکسان باشه. اگر 660TI داری باید یک 660TI دیگه تهیه کنی.
برای SLI کردن دو تا 660TI حداقل یک پاور 885 وات نیاز هستش.
به عبارتی چهار تا خروجی 6 پین نیاز هستش.

خوب حالا این macho توی X5 جا میشه یا نه ؟ اون رو که من نمیدونم توی تایپیک پرسیدم که 3570k با G43 بگیرم یا 4570 با H87-pro که دوستان گفتن که اگه 4670k رو با H87-pro بگیری از هر دو حالت بهتره
برای نصب کولر macho حداقل19 سانتی متر از کف کیس که مادربورد نصب میشه تا در کیس فضا نیاز هستش.
من خودم هم X5 دارم و با وجود فن در کیس macho شاید به راحتی نصب نشه.
برای نصب macho یک X9 کافی هستش.

[h=2]درخواست مشاوره جهت خريد سيستم ويژه گيم[/h]
سلام
من قصد خريد يك سيستم جهت گيم دارم و هزينه ايي كه مي خوام كنم 3500 هست
البته فقط مانيتور و كيس را مي خوام بخرم و بقيه لوازم را دارم
ممنون ميشم بهترين كانفيگ را بهم بدين
در ضمن يكي از دوستان گفت سي پي پو AM3 FX 8350 4.0G/16M/8Core بخر،ميگه از لحاظ قدرت بيشتر از i7 اينتل هست و براي مانيتور من خودم نظرم روي X.Vision LED LE-24D20 هست كه يك تلوزيون ال اي دي با قابليت ديجيتال هست و فول HD كه قيمتي در حدود 670 داره
بازم نظر دوستان برام ملاكه و اگر مي بينيد با اين هزينه چيز خوبي نميشه خريد مانيتور را فاكتور بگيريد.​

سلام
اگر بودجه تون تا 3 میلیون تومن هستش همین سیستمی که ذکر کردم برای کار های فتوشاپ و گیم مناسب هستش.

تا 3 میلیون تومن برای فتوشاپ و گیم این سیستم بهتر هستش:
CPU: Core i7 3770
man: asus p8b75
ram:corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA: Sapphire 7850 2GB
HDD: Seagate 1TB
ODD:Samsung 24x
case:green x3
power: green600eu

این سیستم حدودا 3200 میشه و از سیستمی که ذکر کردی به طور قابل توجه ای بهتر هستش.

سلام
ببخشید اگر زیاد سوال میکنم .
به نظرتون کدام از این دو (CPU , VGA) بهترین کارآیی از لحاظ سرعت -کیفیت دارند ؟؟؟
1 . CPU:INTEL Core I5 3470
VGA:SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5

2 . CPU: Core i7 3770
(VGA:SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 (11200-00
با تشکر از زحمات جنابعالی

درخواست مشاوره جهت خريد سيستم ويژه گيم
سلام
من قصد خريد يك سيستم جهت گيم دارم و هزينه ايي كه مي خوام كنم 3500 هست
البته فقط مانيتور و كيس را مي خوام بخرم و بقيه لوازم را دارم
ممنون ميشم بهترين كانفيگ را بهم بدين
در ضمن يكي از دوستان گفت سي پي پو AM3 FX 8350 4.0G/16M/8Core بخر،ميگه از لحاظ قدرت بيشتر از i7 اينتل هست و براي مانيتور من خودم نظرم روي X.Vision LED LE-24D20 هست كه يك تلوزيون ال اي دي با قابليت ديجيتال هست و فول HD كه قيمتي در حدود 670 داره
بازم نظر دوستان برام ملاكه و اگر مي بينيد با اين هزينه چيز خوبي نميشه خريد مانيتور را فاكتور بگيريد.​
خیر عزیز. i7 های نسل جدید 3000 و 4000 اینتل از سری fx8000 قوی تر هستش.
خب اگر می تونی بودجه رو افزایش بدی، مانتیور رو فاکتور می گیریم و در عوضش بودجه را روی کارت گرافیک قوی تر صرف می کنیم.

این هم یک کیس برای بازی:
CPU: Core i5 3470
main: asus p8b75-V
ram: 2*4gb corsair DDR3 1600
VGA: gigabyte GTX770 Windforce OC
odd: samsung 24x sata
hdd:seagate 1TB
power:green600eu

این سیستم حدودا 3850 میشه.

سلام
ببخشید اگر زیاد سوال میکنم .
به نظرتون کدام از این دو (CPU , VGA) بهترین کارآیی از لحاظ سرعت -کیفیت دارند ؟؟؟
1 . CPU:INTEL Core I5 3470​
VGA:SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5​

2 . CPU: Core i7 3770​
(VGA:SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 (11200-00​
با تشکر از زحمات جنابعالی

سلام
خواهش می کنم دوست عزیز

خب می رسیم به مقایسه مورد 1 و 2:

مزایا و معایب مورد1:

عملکرد بهتر در بازی ها به دلیل داشتن 7870ghz.

اما عملکرد ضعیف تر در رندر و فتوشاپ نسبت به core i7 3770

مزایا و معایب مورد2:

عملکرد ضعیف تر در بازی ها نسبت به 7870ghz

افزایش قابل توجه راندمان سیستم در رندر ، فتوشاپ و برنامه هایی که نیاز به سی پی یو قوی دارن به دلیل داشتن core i7 3770

-------------------------
شما ذکر کردید با فتوشاپ کار می کنید و بنده سی پی یو قوی تر رو اولویت قرار دادم.
اگر بازی براتون اولویت داره که خب مورد 1رو که از کارت گرافیک 7870ghz بهره می بره تهیه کنید.

آخرین ویرایش:
خیر عزیز. i7 های نسل جدید 3000 و 4000 اینتل از سری fx8000 قوی تر هستش.
خب اگر می تونی بودجه رو افزایش بدی، مانتیور رو فاکتور می گیریم و در عوضش بودجه را روی کارت گرافیک قوی تر صرف می کنیم.

این هم یک کیس برای بازی:
VGA: gigabyte GTX770 Windforce OC

این سیستم حدودا 3850 میشه.

ممنون از راهنمايي اما من سيستمي مي خوام با قيمتي حدود 3500 الي 3000

سلام مانیتور تا 500 مناسب برای گیم چی پیشنهاد میشه
ممنون
سلام
والا تا 500 برای گیم نمیشه مانیتور خوب گرفت.
اگر می تونی بودجه رو تا 650 افزایش بده و یک LED سامسونگ 22 اینچ بگیر.

ممنون از راهنمايي اما من سيستمي مي خوام با قيمتي حدود 3500 الي 3000

خواهش می کنم.
خب اگر حداکثر بودجه شما 3.5 میلیون تومن هستش متاسفانه باید کارت گرافیک رو عوض کنیم. البته من توصیه می کنم شما بودجه یکم افزایش بدید و gigabyte gtx770 wf oc بگیرید.

VGA: MSI GTX 670 Ref OC

این سیستم حدودا 3500 میشه و فقط کارت گرافیک 670 لحاظ شده.
یک حالت دیگه هم وجود داره که رم از 8 گیگابایت به 4 گیگابایت کاهش بدیم. و مادربورد رو H61 بگذاریم و هارد به 500 گیگابایت کاهش بدیم و سی پی یو هم یک مدل پایین تر تا بتونی GTX 770 رو بگیری. البته سی پی یو از یک حد که ضعیف تر باشه قدرت کامل کارت گرافیک رو در اختیارت نمی گذاره و گلوگاه میشه.

ببخشید یه سوال داشتم اگر کسی بخواد 4 گیگ رم روی سیستم بزاره می تواند از یک رم 4 استفاده کند یا از دو رم 2 که این انتخاب بستگی به چه عاملی دارد

آخرین ویرایش:
سلام برای SLI کردن باید مدل GPU دقیقا یکسان باشه. اگر 660TI داری باید یک 660TI دیگه تهیه کنی.
برای SLI کردن دو تا 660TI حداقل یک پاور 885 وات نیاز هستش.
به عبارتی چهار تا خروجی 6 پین نیاز هستش.
macho به نظرت توی x6 challanger جا میشه ؟
و اینکه وقتی sli کردم یک عدد مانیتور هم کافیه یا باید یک مانیتور دیگه هم بگیرم ؟

ببخشید یه سوال داشتم اگر کسی بخواد 4 گیگ رم روی سیستم بزاره می تواند از یک رم 4 استفاده کند یا از دو رم 2 که این انتخاب بستگی به چه عاملی دارد
برای داشتن 4 گیگابایت رم روی سیستم دو حالت وجود داره:

1- خریدن یک ماژول 4 گیگابایتی. این مورد باعث میشه که شما از مزیت DUAL Channel محروم بشید.

2- استفاده از دو تا ماژول 2 گیگابایتی. در این حالت رم ها بصورت dual channel کار می کنند و پهنای باند رم هم افزایش قابل توجه ای داره و کارایی سیستم افزایش پیدا می کنه.

در حال حاضر فقط مورد دوم توصیه میشه و الان هم در همه سیستم پیشنهادی رم ها بصورت dual channel کار می کنند.

البته triple channel و quad channel هم داریم که خب سرعت و پهنای باند بیشتری نسبت به dual channel دارند.
اما اکثر مادربورد ها در حال حاضر dual channel هستند.

ممنون امیر جان ببخشید یک سوال دیگر من شندیم که اگر کسی رم را از 2 به 4 گیگ افزایش بدهد باید سی پی یو را هم قوی تر کنم درسته
2-برای خرید پاور باید با توجه به سی پی یو و مادربورد و رم پاور مناسب را انتخاب کنم؟

سلام دوستان.
دوستان برای کولرcpu بوفالو بهتر هستش یا true spirit؟ بوفالو خوشگل تره:دی تو همین رنج کولری داریم که led قرمز داشته باشه؟ خوشگل بودنش برام مهمه.
معیار سنجش کولر خوب چبه؟
راستی این کولر ها چه جور متصل میشن؟ اطرافشون از اون 4 تا خار که تو فن های استاک هست ندیدم تو عکس ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or